Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.580
'Aρεσαν+: 0%
Παράθεση:
Originally posted by trini
1misi xronos makrua apo mia sxesi 8 etwn den einai arketos,
Μια στιγμή είναι αρκετή να τα αλλάξει όλα.
Να καθίσει στην πόλη της να κάνει τι? Να περιμένει τον 1,5 χρόνο να γίνουν 2,5? Εξάλλου ο χρόνο που ξεπερνιέται μια σχέση εξαρτάται από τον χαρακτήρα του ανθρώπου που το βιώνει και πόσο γρήγορα θα θελήσει να προχωρήσει παρακάτω και να κάνει τις οποιεσδήποτε αλλαγές στη ζωή του.
Κάποτε κάποιος μου είχε πει ότι ανάλογα με τα χρόνια που είσαι με κάποιον για να τον ξεπεράσεις χρειάζεται ο χρόνος που "έζησε" η σχέση δια 2, δηλαδή εγω που ήμουν με κάποιον 9 χρόνια μου χρειάζονται...

4,5 χρόνια για να τον ξεπεράσω?
Φτου! Γμτ! Έχουν περάσει μόνο 2,5...άρα πρέπει να καθίσω να κλαίω τη μοίρα μου άλλα...

2 χρόνια τουλάχιστουν?...να μην προχωρήσω?... να "κολλήσω" στη...συνταγή?

...
ΕΛΕΟΣ.
Προχώρα κοπέλα μου, η μαμά κι μπαμπάς θα είναι πάντα εκεί να σε περιμένουν ότι και να γίνει, φύγε να χαρείς τη ζωή σου, να δεις πώς είναι να φτιάχνεις ένα σπίτι από το μηδέν με το δικό σου γούστο, να έχεις κλειδί μόνο εσύ,να το βλέπεις να μεταμορφώνεται με το παραμικρό που θα του προσθέτεις, να μπαίνεις μέσα και να νιώθεις ασφάλεια, να κανείς νέους φίλους, να αποκτήσεις ζωή.
Μη φοβάσαι τίποτα, όλους μας φοβίζει η αλλαγή αλλά να δεις που θα έρθει κάποια στιγμή που θα σκέφτεσαι "γιατί δεν το είχα κάνει νωρίτερα"... θα απορείς με τον εαυτό σου.
Στην αρχή μας αγνοούν, μετά μας γελοιοποιούν, στη συνέχεια μας πολεμούν και στο τέλος... Νικάμε...
Ακους?
...Στο τελος νικαμε...
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ζωγράφου
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 10
Μια αποφαση ειναι!!! Παρε τη σωστη ομωσ
Φιλη μου αν το σκεφτεσαι σοβαρα και το θελεις μαλλον θα πρεπει να το κανεις. Δεν θα ειναι ολα ευκολα στην αρχη ειδικα. Θα επηρεαστεις απο πολλα. Αν εισαι δυνατος χαρακτηρας και αντεχεις πηγαινε. Αλλα να ξερεις κατι αν σου πανε ολα στραβα εκει, να γυρισεις πισω μη νιωσεις οτι αν γυρισεις θα σε χαρακτηρησουν ως αδυναμη. Να κοιτας το τι θελεις εσυ και οχι τι θα πουν οι αλλοι. Σου ευχομαι να παρεις τη σωστη αποφαση για σενα!!!
# 23
στις 24/2/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Μια απορία, καλή μου...
Παράθεση:
Originally posted by magia_g
ειμαι 29 ετών και ειχα μία σοβαρή σχέση στην ζωή μου η οποία κράτησε 8 χρόνια και χωρίσαμε λόγω απόστασης,μετά απο 1,5 χρόνο χωρισμού μπορώ να πώ ότι ετο έχω ξεπεράσει.
όμως έχω αλλάξει και σαν ανθρωπος μέτα πο αυτό
εχει πολύ καιρό που σκέφτομαι να φύγω απο την πόλη μου γιατί νοίωθω ότι δεν με χωράει και να πάω στην συμπρωτεύουσα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο,εχω γνωστούς και φίλους εκεί και συγγενείς
αλλά δεν θα έχω τους γονείς μου και τον αδερφό μου
θέλω πολύ να πάω και ΄΄εχω ξεκινήσει να ψάχνω και δουλειά
ωστόσο φοβάμαι και εχω υπερβολικο αγχος,αλλά πιστεύω ότι εκεί θα ξεχαστώ και ότι θα είμαι καλύτερα εδώ με πνίγουν τα πάντα
έχετε να μου ΄πείτε κάτι?????????
Τι είναι αυτό ακριβώς που θεωρείς ως το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου;
Τι φοβάσαι;
# 24
στις 24/2/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Οπου γης και πατρις λενε.
Αλλωστε οι γονεις και τ΄αδελφια σου μπορουν να σου προσφερουν καποια πραγματα και απο μακρυα.
Η οποια αποφαση σου να ειναι μετα απο ωριμη σκεψη και οχι εν θερμω.
Ειναι και φοβερη πολη η Θεσσαλονικη.
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2
Αυτο που θα ηθελα να σου πω ειναι να κανεις αυτο που λεει η καρδουλα σου.η ζωη ειναι μια δεν θα ξαναπας 29 χρονων.να ρισκαρεις στη ζωη σου και να ζεις την καθε στιγμη οσο πιο εντονα μπορεις.
η ζωη ειναι ωραια
Γυναίκα / 47 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 230
Παράθεση:
ειμαι 29 ετών και ειχα μία σοβαρή σχέση στην ζωή μου η οποία κράτησε 8 χρόνια και χωρίσαμε λόγω απόστασης,μετά απο 1,5 χρόνο χωρισμού μπορώ να πώ ότι ετο έχω ξεπεράσει.
εχει πολύ καιρό που σκέφτομαι να φύγω απο την πόλη μου γιατί νοίωθω ότι δεν με χωράει και να πάω στην συμπρωτεύουσα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο,εχω γνωστούς και φίλους εκεί και συγγενείς
ωστόσο φοβάμαι και εχω υπερβολικο αγχος,αλλά πιστεύω ότι εκεί θα ξεχαστώ και ότι θα είμαι καλύτερα εδώ με πνίγουν τα πάντα
ΤΕΛΙΚΑ ΦΕΥΓΩ ..................................
ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ
ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
όταν κάποιος έχει την επιθυμία και την προθυμία
έχει και την βοήθεια των θεών.
# 27
στις 17/5/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Παράθεση:
ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Μπράβο βρε κορμι!Τήν πήρες την απόφαση τελικά ε?Και τί δέν θα έδεινα να γυρνούσα το χρόνο πίσω για να ένοιωθα τα ίδια συναισθήματα που ένοιωσα πρίν 5 χρόνια όταν πήρα τα μπογαλάκια μου κ έφυγα..Θυμάμαι ανάμεσα στους φόβους μου΄είχα ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό μου απερίγραπτο.Το οποίο χαμόγελο παρεπιπτόντως ακόμα μου έμεινε!

Γιατί τελικά παρόλο τα πάνω και τα κάτω αγάπησα αυτό που έφτιαξα εδώ..τη ζωή μου..αυτή τη τόσο διαφορετική απο πρίν ζωή.
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
Παράθεση:
Παράθεση:
ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ετσι μπραβο!!!! Η αρχη ειναι το ημισυ του παντος...ευχομαι ειλικρινα αυτη η αλλαγη να σε οφελησει στο μεγιστο βαθμο!

Θα περιμενουμε νεα
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...
# 29
στις 17/5/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Κοινότυπο το σχόλιο μου αλλά πρόκειται για μεγάλη αλήθεια τελικά:καλύτερα να μετανιώσεις για ότι έζησες, παρά να μετανιώνεις για όσα δεν τόλμησες να δοκιμάσεις...
Γυναίκα / 37 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γαλάτσι
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 27
Γεννιομαστε μονοι, πεθαινουμε μονοι. Οτι και αν γινει, η ζωη ειναι παντα μπροστα μας, μας ανηκει. Βαλε την καρδια σου να ξαναγαπησει με τον ιδιο τροπο που αγαπησε. Αυτο θα αλλαξει το κατεστημενο θλιμμενο αισθημα του χωρισμου... Ουτε τα μεθυσια, ουτε τα τσιγαρα, ουτε τα ξενυχτια, ουτε καποια αλλη ζωη θα σε βοηθησει. Η ιδια θα εισαι, ισως και σε χειροτερη κατασταση.
Δυστυχως το καταλαβαινω τουτη την ωρα που γραφω. οντας ομοιοπαθης...
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα
Θέματα: 130
Απαντήσεις: 13.582
Παράθεση:
Κάθε αρχή και δύσκολη.....
Μπορεί να είναι και το ... μικρότερο λάθος!!!
α2=β2+γ2
ΦιλοκαλούΒεν δε Βετ ευτελείας και φιλοσοφούΒεν άνευ Βαλακίας
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.580
Παράθεση:
ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Να προσέχεις και να είσαι καλά
Στην αρχή μας αγνοούν, μετά μας γελοιοποιούν, στη συνέχεια μας πολεμούν και στο τέλος... Νικάμε...
Ακους?
...Στο τελος νικαμε...
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 12
Ορμα χωρις αναστολες!
Με πρόλαβες τελικά!
Αυτό θα σου έλεγα..Φύγε τώρα που γουστάρεις και μπορείς!
Κι εγώ έφυγα και είμαι και σε άλλη χώρα και την απολαμβάνω πολύ αυτή την αλλαγή τελικά...Στο κάτω κάτω δίπλα πας, ανά πάσα στιγμή ξαναγυρνάς!
Σου εύχομαι τα καλύτερα να είναι αυτά που θα'ρθουν!!!
Καλή τύχη!
Με αγάπη
Laura
Μπας και σε ξεχασω μπας θα παω να κανω BYPASS...
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 646
Δεν είσαι η μόνη που νιώθεις έτσι.Κι εγώ μια από τα ίδια,θέλω να φύγω,να τα ξεχάσω όλα,να αλλάξω παραστάσεις..Αλλά φοβάμαι...
Θα το δοκιμάσω όμως!Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα προσπαθήσω.Κάντο κι εσύ!
Κάθε τι που ζεις, είτε σε κάνει ευτυχισμένο, είτε δυστυχισμένο, είναι κέρδος...
Χαμένος χρόνος, είναι τα διαστήματα που δεν έζησες κάτι...
Ανδρας / 45 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 217
Απαντήσεις: 798
Παράθεση:
εδώ με πνίγουν τα πάντα
Εχω βιωσει να πνιγομαι μετα απο εναν χωρισμο , προσωπικα εκανα ενα διαλειμα απο την ζωη μου και συνηλθα.
Και τι ενοω με το διαλειμα :
Πηρα αδεια ,πηγα διακοπες ,αρχισα ξανα να σκεφτομαι το μελλον μου και τι επιθυμιες μου ,ανοιξα την ψυχη μου και την καρδια μου .
Δεν ξερω σε ποσο μικρη κοινωνια ζεις ,αλλα το να πας σε μια αλλη πολη να ζησεις για να ξεχασεις εναν χωρισμο σε αλους θα ακουγονταν καπως ,
σε εμενα το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι αν πνιγεσαι και δεν αντεχεις σηκω και φυγε , δραπετευσε απο τον γολγοθα σου και μην σκεφτεσαι το παρελθον αλλα το υπεροχο μελλον που διαγραφεται μπροστα σου .
Αρπαξε το τρενο της ζωης και ζησε γλυκια μου και μην ακους κανεναν που σε εμποδιζει . Ετσι θα δεις τι πραγματικα θες.
Στο ενδιάμεσο μεταξύ γέννησης και θανάτου , ολα είναι δανεικά ,είτε νομίζουμε οτι μας ανήκουν είτε όχι
Ο χρόνος δεν κλείνει τις πληγές , απλως απαλύνει τον πονο !
στα social media