Ανδρας / 36 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%
Αποσταση κρητη-αθηνα..Αλλαζει κατι ?
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ...ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΟΝΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΙΘΑΝΑ ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ Η ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ.. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ...ΥΠΕΡΟΧΗ...ΤΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ),ΕΚΕΙΝΗ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ ΛΟΓΩ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΚΤΛΠ..ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΙΟΥΝΙΟ ΜΗΝΑ...ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΛΟΓΩ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΤΛΠ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ?ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΝΑ ΧΕΙ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΑΣΗ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!
# 2
στις 23/2/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Αν δεν θα γίνεται αισθητή η απουσία του ενός προς τον άλλο, δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Όμως για πόσο καιρό θα αντέξεις να πηγαινοέρχεσαι; Δεν είναι μόνο θέμα διάθεσης αλλά και πρόσθετη δαπάνη. Προσωπικά ήμουν πάντα εναντίον της απόστασης στις σχέσεις.
Αλλά για ποιο λόγο αγχώνεσαι από τώρα για το μέλλον ; Ζήστε το παρόν κι ότι είναι να γίνει θα φανεί στην πορεία.
# 3
στις 23/2/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δεν κοίταξα το προφίλ σου, αλλά για να λες για τις σπουδές σου είσαι νέος σε ηλικία. Η Κρήτη, είναι ιδανικό μέρος για να ανεβαίνεις κάθε Σαββατοκύριακο Αθήνα με το αεροπλάνο. Μη στενοχωριέσαι καθόλου!!! Και σιγά οι μήνες... Μέχρι το καλοκαίρι περνάνε αμέσως.
# 4
στις 23/2/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Συγγνώμη, με το πλοίο ήθελα να πω. Το αεροπλάνο είναι πιό ακριβό.
# 5
στις 23/2/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αν θέλεις πραγματικά να κρατήσει αυτή η σχέση, ψάξε για δουλειά στην Κρήτη με το που θα εγκατασταθείς. Άσε κατά μέρους τα "θα βρισκόμαστε 2-3 φορές την εβδομάδα" και προετοιμάσου ψυχολογικά για το "δουλεύω και σπουδάζω ταυτόχρονα για να μπορώ να βλέπω τον άνθρωπό μου όσο πιο συχνά γίνεται". Το κόστος των μετακινήσεων είναι μικρότερο στα χαρτιά και τα σχέδια από ότι στην πράξη. Κατά τα άλλα, κάνε αμέσως αίτηση για τηλεφωνική γραμμή και εφοδιάσου με χρονοκάρτες (εκτός αν θέλεις να δίνεις +200 ευρώ κάθε μήνα για να μιλάς μαζί της). Τα έξοδά σου, στο εξής, θα είναι προγραμματισμένα. Ακόμη και μια έξοδο για ποτό, θα πρέπει να την σκέφτεσαι και να την προγραμματίζεις κάποιες μέρες νωρίτερα. Και τέλος: ξεκαθάρισέ της πως, αν και εφόσον θέλει και η ίδια να συνεχιστεί αυτή η σχέση, θα πρέπει να συνεισφέρει και αυτή.
Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση πως οι γονείς σου βρίσκονται σε μια μέση κατάσταση, όσον αφορά τα οικονομικά τους. Μακάρι να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα από όσα έγραψα. Ίσως φαίνομαι λίγο απότομος, αλλά, πίστεψέ με, ΑΥΤΗ ακριβώς είναι η σχέση από απόσταση.
# 6
στις 23/2/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Χρημα να υπαρχει για εισητηρια και τηλεφωνα και ολα θα πανε καλα!!!
Ακου εναν...παλιο που εγινε μεχρι...κλεφτρονι για να ανεβοκατεβαινει Θεσσαλονικη στα νιατα του και δεν αφηνε τεποζιτο για τεποζιτο αγροτικου....αστραγγιχτο στο δρομο (τοτε οι ταπες στα Ντατσουνια δεν κλειδωνανε) για να συνανταει την αγαπη του!

(Περι πλοιου αν θες σου δινω οδηγιες ....λαθρεπιβατη)
Γυναίκα / 49 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 64
Γνώρισα τον άντρα μου στην Αθήνα, όπου περνούσε μια στρατιωτική εκπαίδευση για 6 μήνες. Μείναμε μαζί για αυτό το διάστημα και μετά επέστρεψε στη Σητεία (Ν. Λασιθίου) όπου υπηρετούσε. 14 ώρες με το πλοίο (ένα σαπιοκάραβο) και αεροπλάνο 2 φορές την εβδομάδα και σε τελείως ανάποδες μέρες και ώρες για να πάει κανείς το Σ-Κ.
Έμεινε εκεί άλλα τρία χρόνια.
Για να μη τα πολυλογώ, το είχαμε κάνει Παγκράτι - Κολιάτσου!!!
Όμως η σχέση άντεξε....Αν είναι κάτι καλό αντέχει τις κακουχίες και βρίσκει τον τρόπο να τα βγάλει πέρα.
Δεν σου λέω πως ήταν εύκολο. Η δεξιά πτέρυγα του κτιρίου του ΟΤΕ έχει κτιστεί από εμάς!!!!!!!!
Όλα αυτά όμως τα θυμάμαι με μια γλύκα και δεν θα τα άλλαζα με τίποτα....
So, don't worry! Θα δείξει σύντομα τι πρόκειται να γίνει!
Φιλικά,
Άννα
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.580
Για να σου πω την αλήθεια δε θέλω να σου απαντήσω... θα επαναλάβω όμως αυτό που είπε ο Αιγαίας...
Καλή τύχη.
Παράθεση:
Originally posted by aegean_sea
Χρημα να υπαρχει για εισητηρια και τηλεφωνα και ολα θα πανε καλα!!!
Στην αρχή μας αγνοούν, μετά μας γελοιοποιούν, στη συνέχεια μας πολεμούν και στο τέλος... Νικάμε...
Ακους?
...Στο τελος νικαμε...
# 9
στις 24/2/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αν αγαπάς κάποιον πάρα πολύ και είναι μακριά, χαλάς μονίμως λεφτά για να ταξιδέψεις για να τον δεις, για να του μιλήσεις στο τηλέφωνο κλπ.
Αν δεν είσαι μ' αυτόν που αγαπάς, έστω και από απόσταση, χαλάς λεφτά σε ποτά και τσιγάρα και σε ψυχολόγους και ψυχοθεραπευτές, μπας και μπορέσεις να συνέλθεις.
Πού είναι προτιμότερο να δίνουμε τα λεφτά μας;!
# 10
στις 24/2/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ο σοφός λαός...
Absence makes the heart grow fonder.
Έτσι λένε οι Άγγλοι.
(*Η απουσία κάνει την καρδιά να λαχταράει πιο πολύ)
Μάτια που δε βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται.
Έτσι λέμε εμείς, οι Έλληνες.
Στο χέρι σας είναι, παιδιά...
# 11
στις 24/2/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by all_for_love
Και οι Άγγλοι το λένε: out of sight, out of mind...
Αλλά υπάρχει και το από μακριά κι αγαπημένοι, γιατί το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται κι ο Θεός!
Ανδρας / 58 / Σε σχέση
Ν. Αχαϊας / Αιγιο
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 740
RE: Αποσταση κρητη-αθηνα..Αλλαζει κατι ?
Θα συμφωνήσω με τον Sentinel. αναφορικά με την εξεύρεση εργασίας. Αν μη τι άλλο θα απασχολείς το μυαλό σου. Έχω να προτείνω όμως και κάτι άλλο. Εφοδιαστείτε και οι δύο με ένα i-mode κινητό, θα έχετε δυνατότητα e-mail επικοινωνίας (είναι πολύ φτηνότερο από τα SMS και μπορείς να στείλεις και φωτογραφίες). Ακόμη, αν είστε κάπως εξοικειωμένοι με τη χρήση υπολογιστή, προτείνω να κατεβάσετε το free ware Skype (είναι πρόγραμμα on-line αλληλογραφίας και το κυριότερο είναι ότι λειτουργεί σαν φθηνό τηλέφωνο) σε συνδυασμό με κάποιον messenger πχ. τον yahoo. Για να μιλήσω όμως επί της ουσίας, ναι μπορεί να διατηρηθεί αυτή η σχέση, αρκεί να έχετε καθημερινή επικοινωνία και να φροντίζετε ο ένας τον άλλον. Αν κάνεις κι ένα ταξιδάκι μία φορά το μήνα, ακόμη καλύτερα. It's up to you. Σας εύχομαι καλή τύχη.
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Μαρκόπουλο Μεσογαίας
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 509
Καλημέρα φίλε μου,
Είμαι ακριβώς στην ίδια περίπτωση με σένα.
Είμαστε με το παιδί από την γ λυκείου και σπουδάσαμε σε διαφορετικές πόλεις (εκείνος ακόμη σπουδάζει, εγώ επέστρεψα).
Θα σου πω τα εξής από προσωπική εμπειρία γιατί καταλαβαίνω τη θέση σου. Μια σχέση την έχουμε γιατί μας συμπληρώνει ο άλλος. Μας δίνει πράγματα. Μας βγάζει την ανάγκη να του δώσουμε και εμείς. Μια σχέση πιστεύω αν είναι να αρχίσει, αρχίζει δυάδα και αν είναι να τελειώσει, τελειώνει πάλι δυάδα.
Πιστεύω πως αξίζει καταρχήν να δοκιμάσεις γιατί μου λες πως ότι έχεις ζήσει με το συγκεκριμένο άνθρωπο άξιζε.
Αφού δώσεις λοιπόν την ευκαιρία σου, για μένα θα πρέπει να δουλέψετε από κοινού με την κοπέλα σου έτσι ώστε να νιώθετε την κάθε ξεχωριστή μέρα που περνάει πως οι ανάγκες σας καλύπτονται μέσα από τη σχέση αυτή. Να ζείτε δηλαδή το παρόν. Να χορταίνετε το παρόν, μη κάνετε το λάθος να επενδύσετε στο μέλλον αν το παρόν σας δεν είναι ικανοποιητικό για τον καθένα σας ξεχωριστά. Θα είναι πιστεύω μάταιο. Γιατί? Γιατί πολύ απλά θα χτίζεις παλάτια στην άμμο, πράγμα που χειροπιαστά σημαίνει πως θα καταλήξει η απόσταση να είναι αυτή που θα διατηρεί τη σχέση όσο και αν σου φαίνεται παράξενο αυτό, και κάποια στιγμή που θα τελειώσεις τις σπουδές σου ,θα κοιτάξεις πίσω σου(γιατί πάντα κοιτάμε πίσω μας) και θα αναρωτηθείς «εγώ τελικά τι έζησα? Τι πήρα και τι έδωσα?» θα νιώσεις ένα κενό μέσα σου.
Πως θα καταφέρεται να καλύψετε τις ανάγκες σας? Το πρώτο μέλημα για τον καθένα σας ξεχωριστά θα πρέπει να είναι η συνεχής και ειλικρινής επικοινωνία καταρχήν με τον εαυτό σας και κατόπιν με το σύντροφό σας. Πίστεψέ με είναι πολύ σημαντικό το να μιλάς με τον εαυτό σου, να τον γνωρίζεις κάθε μέρα, να αναγνωρίζεις τις ανάγκες του και να βλέπεις πως μπορείς να τις καλύψεις. Ότι σκέφτεσαι να το λες την ίδια στιγμή στον άλλο και να του δώσεις να καταλάβει ακριβώς το πόσο σημαντικό είναι το καθετί ξεχωριστά για σένα. Να αφήσεις τον άλλο να σε αφουγκραστεί, να ακουμπήσει στην ψυχή σου. Να νιώθεις όταν του μιλάς πως μιλάς στον εαυτό σου. Να είστε πάντα ο εαυτό σας μέσα στη σχέση. Προς θεού μη μπεις ποτέ στο τρυπάκι «αχ, άσε μη της/του το πω αυτό μη με παρεξηγήσει/ μη χαλαστούμε κτλ» γιατί πολύ απλά δεν έχει νόημα! Σε μια σχέση πρέπει κατά τη γνώμη μου να ακούγονται ακόμη και τα πιο ανόητα πράγματα όταν είναι αληθινά.
Ξέρω πως ότι σου είπα ακούγεται δυστυχώς λίγο σα συνταγή, και συνταγές σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν. Να ξέρεις πως προσπάθησα μόνο να σου πω επειδή σας καταλαβαίνω, την άποψη μου και τίποτα παραπάνω. Να θυμάσαι πως στη ζωή είναι όλα ένα ρίσκο και πως το οτιδήποτε, ακόμη και για πράγματα που μέχρι χθες βάζαμε το χέρι μας στο ευαγγέλιο για αυτά, μπορεί να ανατραπεί. Πάντα ισχύουν όλες οι πιθανότητες. Να είσαι έτοιμος για όλα.
Καλή τύχει, καλό κουράγιο και στους δύο σας!
Αν δεν αξίζεις δε θα πιστέψεις και αν δεν πιστέψεις δε θα συμβεί..
# 14
στις 24/2/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αν σας εκφραζει πραγματικα αυτη η σχεση και νοιωθετε εντονα συναισθηματα, ναστε σιγουροι οτι η σχεση σας θα κρατησει.
Και μια φορα την εβδομαδα να βλεπεστε καλα ειναι.
Δωστε προτεραιοτητες στην ζωη σας και προσπαθηστε να την προσαρμοσετε στην νεα κατασταση.
Γιοα χαρη της σχεσης μην παραμελησετε τις σπουδες σας.
Στην σημερινη εποχη οι αποστασεις εχουν σχεδον μηδενιστη.
Παρε ομως υποψη σου τον παραγοντα φοιτητικη ζωη.
Εχετε την ζωη στα χερια σας.
Καλες σπουδες.
Γυναίκα / 47 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 230
λοιπόν..............απο πού να αρχίσω???
εχω περάσει κάτι παρόμοιο ,μόνο που μένα έφυγε για σπουδές στην Γερμανία .
Δεν μπορούσα να φανταστώ την ζωή μου χωρίς εκείνον και έτσι διατηρήσαμε την σχέση μας γιατί ήμασταν και οι δύο ερωτευμένοι,είχαμε 1 χρόνο σχέση όταν ήρθε η στιγμή να φύγει ,το ήξερα από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα .........τελικά έφυγε και ήταν μαρτύριο .ώρες ατελείωτες στο τηλέφωνο
να περιμένω πότε θα έρθει η ώρα να μιλήσουμε .............βλεπόμασταν κάθε 3 μήνες ,καμιά φορά πιο συχνά και άλλες φορές περνούσαν και 5 μήνες ,ερχότανε πήγαινα και εγώ αυτό κρατησε 7 χρόνια
σχεδιάζαμε να πάω να μείνω εκεί μέχρι να τελείωσει ......................τελικά δεν έγινε ποτέ και 3 εβδομάδες πριν πάω να τον δώ και να μείνω εκεί 1 μήνα
μου είπε απο το τηλέφωνο ότι δεν ξέρει τι θέλει ,ότι μου χρωστάει αυτό που είναι σήμερα και ότι χωρίς εμενα και την αγάπη μου δεν θα είχε πετύχει τίποτα,αλλά..................δεν μπορεί να με κάνει ευτυχισμένη
τώρα μετά απο 1,5 χρόνο χωρισμού δεν μετανιώνω για ότι εχω δώσει ,ούτε για τα χαμένα χρόνια που μου λένε όλοι οι άλλοι
χαλάλι του γιατί τον λάτρευα
το μόνο που με πληγώνει έιναι ότι απο τότε δεν έχουμε ξαναμιλήσει ,μόνο μεσω τρίτων μαθαίνω ότι ρωτάει τι κάνω
αυτη είναι με πολύ λίγα λόγια η ιστορία μου ,σε σθμβουλεύω να το ζησεις και ας φοβάσαι ,εγώ θα το ξαναέκανα
αλλώστε για εσάς μπορεί να υπάρξει happy end
φιλικά
# 16
στις 24/2/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by MonaLisa
Παράθεση:
Originally posted by all_for_love
Και οι Άγγλοι το λένε: out of sight, out of mind...
Αλλά υπάρχει και το από μακριά κι αγαπημένοι, γιατί το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται κι ο Θεός!
Υπαρχει και το αλλο:
Η αποσταση ειναι σα τον αερα :
Φουντωνει τις μεγαλες φλογες και σβηνει τις μικρες
# 17
στις 24/2/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by magia_g
μου είπε απο το τηλέφωνο ότι δεν ξέρει τι θέλει ,ότι μου χρωστάει αυτό που είναι σήμερα και ότι χωρίς εμενα και την αγάπη μου δεν θα είχε πετύχει τίποτα,αλλά..................δεν μπορεί να με κάνει ευτυχισμένη
Καπου το 'χω ξανακουσει.. καπου το'χω ξανακουσει...
Ρε γμτ.. ολοι τα ιδια λενε τελικα??
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.580
Παράθεση:
Originally posted by mia_akoma
Καπου το 'χω ξανακουσει.. καπου το'χω ξανακουσει...
Ρε γμτ.. ολοι τα ιδια λενε τελικα??
Μπαααα...Σου φαίνεται

Τα παρεξήγησες τα παιδιά
Στην αρχή μας αγνοούν, μετά μας γελοιοποιούν, στη συνέχεια μας πολεμούν και στο τέλος... Νικάμε...
Ακους?
...Στο τελος νικαμε...
# 20
στις 24/2/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μια συμβουλή από κάποιον...
Αχ η αγάπη......Αν η αγάπη σας διαπερνάει κάθε κύτταρο του κορμιού σας, αν ο ένας είναι για τον άλλο αυτό που έψαχνε......,αν ο έρωτας αυτός είναι πραγματικά μοναδικός για σας, παιδιά κουράγιο!!!!
Η απόσταση Κρήτη-Αττική είναι μικρή.
Σας μιλώ καθώς ξέρω. Ακούστε λίγο και τους μεγαλύτερους.
Υ.Γ. Η αγάπη που δονεί το νου και το κορμί σας δεν καταλαβαίνει από δυσκολίες....
στα social media