Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Eίναι ο έρωτας κτητικός?

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

evans

# 1 στις 6/5/2003
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
'Aρεσαν+: 0%

Eίναι ο έρωτας κτητικός?

ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΑΣ?

SETH_7

# 2 στις 6/5/2003
author
Ανδρας / 55 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 135
Σιγουρα δεν μπορουμε να μοιραζομαστε τον συντροφο μας....και δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που εχει αντιρρηση...Απλα ο καθενας απο τους 2 σε μια σχεση εχει τις γνωριμιες του απο πριν και που δεν πρεπει να απομονωθει απο αυτες....Ως εδω...

Alexandros

# 3 στις 7/5/2003
author
Ανδρας / 53 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 24
Απαντήσεις: 143

Ο έρωτας είναι κτητικός!

Ο έρωτας είναι κτητικός και όσο πιο παθιασμένος τόσο πιο κτητικός!

Κανείς ερωτευμένος δεν μπορεί όχι απλά να μοιραστεί τον/την σύντροφο του, αλλά να διανοηθεί ότι έστω κάποιο άλλο άτομο σκέφτεται "πονηρά" για αυτόν.

Και δεν πιστεύω ότι είναι ο φόβος μην το χάσουμε. Είναι η αίσθηση του "δικού" μου, του "ιερού", του "πολύτιμου", που ένας ερωτευμένος άνθρωπος νιώθει για τον σύντροφό του.

Είναι η έννοια της "βεβύλωσης" που συνοδεύει την σκέψη του μοιράσματος.

Για έναν ερωτευμένο άντρα πιστεύω ότι το να μοιραστεί την γυναίκα του, μοιάζει με το να μπορεί να δεχτεί ότι κάποιος αλλόθρησκος κάνει την ανάγκη του στην εκκλησία στην οποία αυτός συνηθίζει να προσεύχεται.

Ίσως η πραγματική αγάπη να είναι να νοιάζεσαι μόνο για το πώς θα είναι ευτυχισμένος ο άλλος ότι κι αν αυτό σημαίνει.
Από την στιγμή όμως που δέχεσαι να μοιράζεσαι τον σύντροφο σου για να είναι αυτός ευτυχισμένος, θα πρέπει να είσαι και σε θέση να τον αφήσεις να φύγει κι όλας αν αυτό τον κάνει ευτυχισμένο.
Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως "μοιράσματος" αυτό δεν ισχύει, έτσι δεν είναι; Οι περισσότεροι/ες που μοιράζονται τον σύντροφο τους το κάνουν όχι από απεριόριστη και άνευ όρων αγάπη, αλλά από φόβο μην τον χάσουν, οπότε, μάλλον αδυναμία ή διαστροφή το βρίσκω και όχι αγάπη...
Το μεγαλύτερο εμπόδιο ανάμεσα σε μας και τον καλύτερο εαυτό μας είμαστε εμείς! - Αλέξανδρος

Rantanplan

# 4 στις 7/5/2003
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ζωγράφου
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 78
..... θα πρέπει να είσαι και σε θέση να τον αφήσεις να φύγει κι όλας αν αυτό τον κάνει ευτυχισμένο.
Αυτη ειναι η πραγματικη αγαπη....

Δεν μας ανηκει ο αλλος.

Η κτητικοτητα προερχεται απο δικες μας ανασφαλειες που ξεκινανε συνηθως απο το μοιρασμα της μαμας με τα αδερφια μας,η τον μπαμπα...Τα μοναχοπαιδια ,λενε καποιες μελετες,ειναι λιγοτερο κτητικα...

kswtiko

# 5 στις 7/5/2003
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 26

Παράθεση:
Originally posted by evans
ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΑΣ?

Θα έλεγα ότι έχει σημασία το με ΠΟΙΟΝ δεν τον μοιραζόμαστε....
Δεν τον μοιραζόμαστε με έναν άλλον ερωτικό παρτενέρ? Δεν τον μοιραζόμαστε με τους φίλους μας/του? Δεν τον μοιραζόμαστε με την οικογένεια του (γονείς αδέρφια κλπ)?

Αν μιλάμε για ερωτικό παρτενέρ... ναι είναι κτητικός εγωιστικός άπληστος .... τον θέλουμε όλο για μας! Γιατί? Γιατί αυτή είναι η ανθρώπινη φύση... τόσο απλά νομίζω... αλλιώς θα είμασταν ένα άλλο είδος που η ερωτική συνεύρεση θα ήταν μόνο για αναπαραγωγή και δε θα είχε σημασία το να "ανήκεις" κάπου....

Αν μιλάμε για να τον μοιραστούμε με τους φίλους μας ή την οικογένεια..... εδώ απλά νομίζω ότι "παν μέτρον άριστον" και καλό θα ήταν να θυμόμαστε πάντα ότι ο "έρωτας" μας δε φύτρωσε ξαφνικά στον πλανήτη τη μέρα που τον γνωρίσαμε!
Εχει και φίλους και οικογένεια και ακόμα και φιλικές σχέσεις με την/τον πρόην σύντροφο..... Γιατί? Γιατί απλά ανήκει στο προαναφερθέν κοινωνικό είδος!

quite

# 6 στις 8/5/2003
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 719
Ο ερωτας ειναι κτητικος επειδη ειναι εγωκεντρικος .
ειναι "ασθενεια"νεανικη "ψυχικη" οπως η ιλαρα και οι μαγουλαδες ειναι παιδικες σωματικες ασθενειες.
Η ΑΓΑΠΗ ειναι κατι τελειως διαφορετικο.
η κοινως αποδεκτη αποψη για τον ερωτα πιστευω ειναι πολυ υπερτιμημενη.
συμφωνω με οσα λεει η VERDANA αν και πιστευω οτι η ιδια διαφωνει με αυτα που λεω.
το θεμα παιρνει πολυ συζητηση............

triferos22

# 7 στις 8/5/2003
author
Ανδρας / 43 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Φιλαδέλφεια
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 42

ο ερωτας παντα ειναι κτιτικοσ

Kalisperizo

O erotas einai ktitikos dioti kanenas den theli na mirazete ton sintrofo tou me kapion allo gia auto kai iparxi panta kai i zilia stin mesi.Ginete ktitikos giati i anasfalia mas kani na nomizoume oti tha ton/tin xasoume kapia stigmi.
Na eiste oloi kala

asterias

# 8 στις 8/5/2003
author
Ανδρας / 62 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 31
oxi o erwtas einai KRHTIKOS h KRITIKOS

James Bond

# 9 στις 11/5/2003
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Απαντήσεις: 28
ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΚΟ ΕΡΩΤΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ...
ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΙΤΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ...

biFEM

# 10 στις 27/5/2003
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 7

Είναι κτητικός αλλά μήπως δεν θα έπρεπε;

Όντως είναι κτητικός ο έρωτας αλλά πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να είναι. Αν σκεφτούμε ότι:
*Το σύνολο των ανθρώπων σε σχέση έχει φαντασιώσεις και με άλλα άτομα
*Το μεγαλύτερο % των ανθρώπων σε σχέση κερατώνει μία φορά ή συστηματικά
*Τόσα ζευγάρια ψάχνουν για τρίγωνα, τετράγωνα και γενικά πολύγωνα
*Το σεξ είναι απόλαυση και η επαφή με ένα νέο άτομο ξεχωριστή συγκίνηση
ΤΟΤΕ αφού σχεδόν όλοι έχουν στο μυαλό τους κάτι άλλο, γιατί να τους θεωρούμε ιδιοκτησία μας και να απαιτούμε αποκλειστικότητα; Αν είναι να μας κερατώσουν, θα μας κερατώσουν. Αν είναι να ερωτευτούν κάποιον άλλο και να τους χάσουμε, θα συμβεί έτσι κι αλλιώς. Αναρωτιέμαι κι εγώ, μη νομίζετε ότι μέχρι στιγμής το έχω εφαρμόσει στη ζωή μου 100%, αλλά προσπαθώ να γίνω πιο open-minded. Έχουν αλλάξει οι εποχές, παιδιά. Δυστυχώς ή ευτυχώς - δεν ξέρω.

Μυρτώ

# 11 στις 27/5/2003
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744

Είναι ή δεν είναι ;

Αμα κοιτάμε τα πράγματα λογικά....σαφώς και το αντικείμενο του έρωτα μας δεν μας ανήκει και σαφώς δεν πρέπει να είμαστε κτητικοί!

Ο έρωτας όμως έχει λογική ;

Δεν έχει.....
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

biFEM

# 12 στις 8/6/2003
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 7

Λογική...

Παράθεση:
Originally posted by Μυρτώ
Αμα κοιτάμε τα πράγματα λογικά....σαφώς και το αντικείμενο του έρωτα μας δεν μας ανήκει και σαφώς δεν πρέπει να είμαστε κτητικοί!

Δεν έχει.....

Δεν έχεις κι άδικο. Προσωπικά όμως πάντα χρησιμοποιώ και τη λογική μου σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό. Δεν μπορώ να την αφήσω σε αδράνεια σε καμία περίπτωση.... Αν ήμασταν και 100% αυθόρμητοι και δεν βάζαμε καθόλου λογική στον έρωτα, αυτό θα είχε πολύ άσχημες συνέπειες σ' εμάς και στους άλλους.

blur_28

# 13 στις 8/6/2003
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Αρτέμιδα
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 197

Ο έρωτας είναι εγωιστικός!

Παράθεση:
Originally posted by Alexandros
Ο έρωτας είναι κτητικός και όσο πιο παθιασμένος τόσο πιο κτητικός!

Είναι η έννοια της "βεβύλωσης" που συνοδεύει την σκέψη του μοιράσματος.

Συμφωνώ κατά 99% αν κι εγώ θα έλεγα καλύτερα: ο έρωτας είναι εγωιστικός!

Σίγουρα δεν είναι κτήμα μου, η κοπέλα μου και ούτε θα ήθελα ποτέ να είναι! Όμως την έννοια της αποκλειστικότητας ΔΕΝ την διαπραγματεύομαι όσο θέλω να πιστεύω ότι έχω μια σοβαρή σχέση! Γιατί....επενδύω τα όνειρά μου για την απόλυτη ευτυχία!

"Στους δύο, τρίτος δεν χωρεί"! Θέλει κι άλλους εραστές; Τι... άνδρες;
Τους ξέρω καλά τους άνδρες και είμαι ανταγωνιστικός εκ φύσεως! Τώρα με γυναίκα......αν είναι μόνο για το 'παιχνίδι' ας παίξει, αν την ευχαριστεί! Εγώ όμως θα κρίνω τις παρενέργειες αυτής της συμπεριφοράς και.....βλέπουμε!

Αν ξέρω ότι την μοιράζομαι γιατί να τα δώσω ΟΛΑ; Κορόιδο είμαι; Θα βρω κι εγώ άλλες γυναίκες! Και σιγά-σιγά, θα μπλέξουμε τα μπούτια μας και αργά ή γρήγορα, θα χωρίσουμε! Άλλωστε, γιατί....δεν σε καλύπτω εγώ; Τότε τι θέλεις και είσαι μαζί μου; Φύγε! Βρες καλύτερο!

Ο έρωτας είναι εγωιστικός! Η αληθινή αγάπη έτσι όπως εκφράστηκε από μερικούς φίλους πριν, έρχεται αργότερα! Όταν η σχέση έχει δοκιμαστεί και έχει αντέξει στο χρόνο!

Kleopatra

# 14 στις 9/6/2003
author
Γυναίκα / 64 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 23

Παράθεση:
Originally posted by moo693
Οσοι (λίγοι) είναι σε θέση να καταλαβαίνουν τις ανάγκες του συντρόφου τους, και (ακόμα πιό λίγοι) είναι σε θέση να τις καλύπτουν... δεν φοβούνται ποτέ.

Δεν νομιζω οτι μπορει ενας ανθρωπος να καλυπτει ΟΛΕΣ τις αναγκες ενος αλλου ανθρωπου. Ολοι ειμαστε πολυπλευροι και ολο και καποιες πλευρες θα μεινουν ακαλυπτες.

dancer

# 15 στις 9/6/2003
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 345

Παράθεση:
Originally posted by blur_28
Σίγουρα δεν είναι κτήμα μου

Agaph MOU, mwro MOU, erwta MOU, psyxh MOU, kardia MOU kai alla polla MOU...

den einai kthtikos o erwtas?

kala... yparxoun kai oi periptwseis "agaph TOU geitona se goustarw poly" (alla kai pali trefw thn epithymia na afhseis to geitona kai na gineis dikh MOU)
τελικα ειναι ωραιο να εισαι ο εαυτός μου...

split

# 16 στις 25/8/2003
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 57
Απαντήσεις: 1.437
Ας αναλυσουμε πρωτα το κτητικος.

Κτητικος σημαινει θελεις να ειναι κτημα σου, να σου ανηκει. Να μην ειναι ανεξαρτητος και αυτοβουλος ανθρωπος.

Ομως αν δεχτουμε οτι το βασικοτερο συστατικο του ερωτα (και της αγαπης) ειναι ο σεβασμος, πως μπορεις με την προφαση του ερωτα να τον αντιμετωπισεις με τροπο που υποβιβαζει τη προσωπικοτητα του;;;

Αρα ο ερωτας δεν ειναι κτητικος. Κτητικοι και οι ζηλιαρηδες ειναι οι ανασφαλεις ανθρωποι.

Η αναγκη της αποκλειστικοτητας στον ερωτα ειναι κατι αλλο. Θελεις ο ανθρωπος σου να μοιραζεται το σωμα του μονο μαζι σου, και να τρεφει ερωτικα συναισθηματα μονο για σενα.

Οχι επειδη νοιωθεις οτι σου ανηκει, αλλα επειδη θελεις να θελει μονο εσενα. Ειναι η επιβεβαιωση οτι ανταποκρινεται σε οσα και εσυ αισθανεσαι. Οτι γι αυτον εισαι μοναδικη.

Στην αντιθετη περιπτωση νοιωθεις οτι σπαζει ο ιδιαιτερος δεσμος της μοναδικοτητας και του μοιρασματος που ενωνει δυο ερωτευμενους ανθρωπους.
Ο δυσκολότερος δρόμος στη ζωή είναι ο δρόμος της καρδιάς σου...

haridimosgs

# 17 στις 25/8/2003
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Φιλαδέλφεια
Απαντήσεις: 63

Παράθεση:
Originally posted by split
Ομως αν δεχτουμε οτι το βασικοτερο συστατικο του ερωτα (και της αγαπης) ειναι ο σεβασμος, πως μπορεις με την προφαση του ερωτα να τον αντιμετωπισεις με τροπο που υποβιβαζει τη προσωπικοτητα του;;;
Αρα ο ερωτας δεν ειναι κτητικος. Κτητικοι και οι ζηλιαρηδες ειναι οι ανασφαλεις ανθρωποι.

Η αναγκη της αποκλειστικοτητας στον ερωτα ειναι κατι αλλο. Θελεις ο ανθρωπος σου να μοιραζεται το σωμα του μονο μαζι σου, και να τρεφει ερωτικα συναισθηματα μονο για σενα.

Οχι επειδη νοιωθεις οτι σου ανηκει, αλλα επειδη θελεις να θελει μονο εσενα. Ειναι η επιβεβαιωση οτι ανταποκρινεται σε οσα και εσυ αισθανεσαι. Οτι γι αυτον εισαι μοναδικη.

Στην αντιθετη περιπτωση νοιωθεις οτι σπαζει ο ιδιαιτερος δεσμος της μοναδικοτητας και του μοιρασματος που ενωνει δυο ερωτευμενους ανθρωπους.

Αν όλα αυτά ισχύουν τότε ο έρωτας είναι ιδανικός και δεν είναι κτητικός...Δεν ισχύουν όμως όλα αυτά πάντοτε με συνέπεια ο έρωτας να γίνεται κτητικός σε σημείο που να μην θεωρείται έρωτας,αλλά κάτι άλλο...

# 18 στις 25/8/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ο έρωτας δεν είναι κτητικός. Οι άνθρωποι είναι!

Καταλαβαίνω γιατί, αλλά δεν μπήκα σε αυτό το τριπάκι παρά πολύ σπάνια στη ζωή μου (κι αυτό σχεδόν αναγκαστικά). Όταν ο άλλος είναι κτητικός μαζί μου, είναι βέβαιο ότι δεν θα αντέξω παρά μια μέρα - το ΠΟΛΥ. Με τον ίδιο τρόπο δεν είμαι ούτε εγώ κτητική απέναντί του. Ας έχει όποια θέλει. Αρκεί να συντρέχουν τα εξής:

1. να με σέβεται
2. να μη μου λέει ψέματα - και να μη λέει ούτε στην άλλη
3. να προσέχει την υγεία του.

Δεν φιλοδοξώ να είμαι τα πάντα για έναν άνθρωπο - η σκέψη και μόνο με πανικοβάλλει και με κάνει να αισθάνομαι εγκλωβισμένη. Και με το ίδιο σκεπτικό, δεν μπορεί ΕΝΑΣ άνδρας να είναι τα πάντα για μένα. Θα ήταν πολυ καβαλημένος αν θεωρούσε τέτοιο πράγμα.

# 19 στις 25/8/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by biFEM

Παράθεση:
Originally posted by Μυρτώ

Δεν έχει.....

Δεν έχεις κι άδικο. Προσωπικά όμως πάντα χρησιμοποιώ και τη λογική μου σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό. Δεν μπορώ να την αφήσω σε αδράνεια σε καμία περίπτωση.... Αν ήμασταν και 100% αυθόρμητοι και δεν βάζαμε καθόλου λογική στον έρωτα, αυτό θα είχε πολύ άσχημες συνέπειες σ' εμάς και στους άλλους.

... ston erota paranoeis, pio pera ap tin trela ftaneis, giati ap tin kardia soy otan prodotheis, den skeftesai ayta poy kaneis..... paraksenos o erotas poy einai, soy dinei ena logo gia na zeis, kalos kritis toy eaytoy soy gine ..... kai an exeis to koyragio proxoras......
Ayto to tragoydaki toy mazonaki, theoro oti ekfrazei apolyta, xoris polles sofies kai megala logia tin apantisi sto thema.

LAZARO

# 20 στις 26/8/2003
author
Ανδρας / 54 / Ελεύθερος
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 19
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ. ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΔΙΑΡΚΕΙ , ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ " ΘΕΛΩ " ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΤΙΚΟΣ . ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ . Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΑΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΡΩΤΑ , ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΖΗΣΕΙ . ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ .
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.