Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Οταν η ζωη 'παιζει' μαζι μας...

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

SETH_7

# 1 στις 4/3/2005
author
Ανδρας / 55 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 135
'Aρεσαν+: 0%

Οταν η ζωη 'παιζει' μαζι μας...

Ειναι φορες που 'η ζωη' μας παιζει περιεργα παιχνιδια.....και μαλιστα μας βρισκει απροετοιμαστους και μας κανει ξαφνικα να 'τα δουμε' ολα....
.............Τι εννοω ??....Διαβαστε και σκεφτειτε τι θα πιστευατε εσεις στην θεση μου ή καλυτερα πειτε μου τι θα κανατε αν βρισκοσαστε στη θεση μου ?...Θα μενατε στην ησυχια σας ...ή οχι?
Πριν απο αρκετο καιρο στην δουλεια που ημουν υπηρχε μια κοπελλα που μου αρεσε πολυ....Βεβαια δεν εκανα ποτε την κινηση να της το δειξω αφου δεν ειχε δωσει ποτε κανενα δικαιωμα να πιστεψω οτι μπορει να την ενδιεφερα.... (και οι 2 ημαστε παντρεμενοι)...Ημασταν αριστοι συνεργατες και γενικα στον εργασιακο χωρο ειχαμε αψογες σχεσεις ......Εδω και 2 μηνες που αλλαξα πλεον γραφειο και χωρο εργασιας αρχισαμε να επικοινωνουμε λογω παλαιων εκρεμμοτητων που συντομα αυτο ηταν μονο η αφορμη....μου ειπε οτι της ελειπα πολυ και γενικα αρχισε ενα 'παιχνιδι' που καταληγει σε μια σε καθημερινη βαση επαφη τηλεφωνικη και οποτε βρω ευκαιρια περναω απο το προηγουμενο γραφειο για να την δω.....Ειναι κατι που μας εχει τρελλανει και τους 2 αλλα μεχρι εκει...εκτος γραφειου δεν εχουμε βρεθει ποτε...
Μην νομιζετε ομως οτι η 'τρελλα' ειναι εδω.....Στην νεα μου θεση και συγκεκριμενα στο διπλα συνεργαζομενο γραφειο υπαρχει αυτο που λεμε ...η γυναικα που δεν πιστευω οτι υπαρχει αντρας που δεν θα την θαυμαζε ...μια πραγματικη κουκλα ,πανεξυπνη , γεματη ζωη και με τρομερη φινετσα.....Ολοι οι αντρες του οροφου και μη...ασχολουνται μαζι της σε καθημερινη βαση ανελλειπως...Εγω απο την φυση μου απιστευτα διακριτικος μεχρι βλακειας ποτε δεν την κοιταξα ευθεια στα ματια ουτε ποτε της ειπα λεξη παραπανω απο τα απαραιτητα....
Και ξαφνικα εχει αρχισει εδω και 2 εβδομαδες ενα φοβερα ασφυκτικο πρεσσαρισμα σε σημειο να μου λεει οτι ''ειμαι τρελλη μαζι σου γιατι ποτε δεν μου ειπες μια περιττη κουβεντα ,ποτε δεν σχολιασες τιποτα για μενα,ποτε δεν σε ακουσα να μιλας για σενα, εισαι τοσο low profile ..και αυτο με τρελλαινει στον αντρα''
Αυτα ειναι λιγα απο αυτα που μου εχει πει και λεει καθημερινα ....
Εγω εχω μεινει 'χαζος' και απλα αποφευγω να βρισκομαι τετ-α-τετ μαζι της .....αλλα απο την αλλη οσο βλεπω μια τετοια κουκλα που ολοι γυρω της εξαρτωνται απο μια κινηση της , να εξαρταται αυτη απο μια δικη μου ,τοσο παλαβωνω....λεει και αλλα τοσα συνεχεια......
Αυτα εν ολιγοις......ζω την πιο παλαβη εως τωρα φαση της ζωης μου.....και μαλιστα σε περιοδο που δεν σκεφτομουν τιποτα αλλο παρα μονο την δουλεια μου......ευτυχως ολη αυτη η τρελλα γυρω μου δεν με εχει επηρεασει στην οικογενειακη μου ζωη.....Ποσο ακομα ομως?....η μια με εχει στριμωγμενο ασφυκτικα και η αλλη ερχεται σαν την ανεκπληρωτη επιθυμια μου να μην με αφηνει να την ξεχασω......
ι

# 2 στις 4/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Nα σου πω κατι στα ισα?Αντρικια?

Πρεπει να'σαι Αντρας με μπρουτζινα αρχ**α και ψυχη για να μην υποκυψεις!!!
Κατανοω η θεση σου!!!!!
Καλο κουραγιο!!!

# 3 στις 4/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Τώρα εγώ έχω μπερδευτεί λίγο και δεν έχω καταλάβει , το θέμα που θες να απαντήσουμε είναι οι πειρασμοί που αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας ?
η ζητάς τι γνώμη μας για το τι πρέπει να κάνεις , να ''παίξεις'' με την παλιά η με την ''καινούργια''?
Ααα! Νομίζω δε , πως κάπου μέσα στα λεγόμενα σου υπάρχει και η φράση ''είμαι παντρεμένος'' , στοιχείο σημαντικό μεν , αλλά που γρήγορα και εύκολα ξεπεράστηκε στη ροή του κειμένου σου .
Οπότε , παίζει και ένα ακόμα -η- ,
Να κοιτάξεις την γυναίκα σου τα παιδιά και την δουλειά σου ?

Θες να μας πεις σε τι θες να απαντήσουμε ?

# 4 στις 4/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Σκεψου μονο αυτο και ειναι σιγουρο οτι θα δεις τις καταστασεις στην πραγματικη τους διασταση:
Εισαι παντρεμενος λες, εχεις την δουλεια σου και 2 κοπελες που σου την "πεφτουν".
Αναρωτιεσαι γιατι σου την πεφτουν?
Αναρωτιεσαι τί θα κανεις?
Συγνωμη για αυτο που θα σου πω:
Εχεις σκεφτει οτι εισαι παντρεμενος?
Οτι εχεις μια συντροφο στην ζωη σου?

Οι πειρασμοι στην πορεια της ζωης μας ειναι τοσοι πολλοι και σχεδον εχει γινει καθημερινοτητα στην "συγχρονη" ζωη μας, αλλοιμονο μας ομως οταν σκεφτομασται οτι βρισκομαστε σε διληματα παρομοια το εαν πρεπει να υποκυψω στον πειρασμο ή οχι.
Δεν ειναι θεμα ηθικης, ουτε συντηρητισμου, αλλα ειναι θεμα κατα ποσο με γεμιζει η σχεση που ηδη εχω, με οποια μορφη και εαν ειναι (γαμος, σχεση, κ.λ.π.),
οταν ημασται με εναν ανθρωπο, αυτο σημαινει οτι μας γεμιζει, αρα δεν βαζουμε τον εαυτο μας σε τετοια δηλιματα και σκεψεις.
Καλα κανουν τα κοριτσακια και σου την "πεφτουν"
το θεμα ειναι ΕΣΥ.
Δεν ειναι συσταση, ουτε συμβουλη, ουτε το τι θα κανεις,
απλα ειναι η αποψη μου με αφορμη το "το διλημα σου"
ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ.

filiana

# 5 στις 4/3/2005
author
Γυναίκα / 44 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ασπρόπυργος
Θέματα: 34
Απαντήσεις: 133
Σε όλο αυτο που διάβασα την οικογενεια σου δεν την ανέφερες καθόλου γιατί? ειναι δεδομένη και εσυ ψαχνεις και κάτι άλλο? και μην πεις οτι δεν ψάχνεις γιατί αλλιώς δεν θα εγραφες ολα τα παραπάνω...
Αχ άντρες όλοι ίδιοι ασε και πήρα σύγχηση πρωι πρωί!!!

silverstone

# 6 στις 4/3/2005
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 78

που τετοια τύχη..

Μαλλον το κοκκαλακι της νυχτερίδας έχεις φίλε μου. Και εγω low prof θεωρώ οτι είμαι δεν εχω δεν δίνω διακαιώματα σε χωρο εργασίας ελευθερος υποχρεώσεων είμαι μα τέτοια πράγματα δεν μου έχουν τύχει ποτέ μου δανειζεις την τύχη σου για 24ώρες...

KLGS1

# 7 στις 4/3/2005
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ζωγράφου
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 10

Μαγκια σου

Παρ' ολα αυτα ομως μεινε οπως εισαι φιλε γιατι απ' οτι καταλαβαινω δεν εισαι τυπος που του αρεσει να βρισκεται σε δυσκολες καταστασεις. Κανε εσυ αυτο που νιωθεις οτι ειναι σωστο για σενα και μη κοιτας τι θελουν οι αλλες. Δυσκολο μεν αλλα οχι ακατορθωτο. Ενταξει ψυχολογικα εχεις <<ανεβει>> πολυ αλλα μεινε εκει γιατι σε βλεπω σε αλλη περιπτωση να μπλεκεις κατα πολυ. Αν με την γυναικα σου εισαι καλα μεινε ετσι οπως εισαι. Σε αντιθετη περιπτωση τι να σου πω ..... σε καταλαβαινω απολυτα. Αλλα μην μπαινεις σε τετοια παιχνιδια γιατι κατα τη γνωμη μου στο τελος εσυ θα εχεις το προβλημα. Απλως πιστευω απο αυτα που λες οτι δεν ειναι στο στυλ σου οι περιπετειες τετοιου ειδους με γυναικες. Οτι και να σου πω πανω σε αυτο το θεμα θα ειναι αντικρουομενες αποψεις για αυτο (οτι ειναι να γινει θα γινει) Αλλα κοιτα να το ελεγχεις εσυ!!!!

emmoni

# 8 στις 4/3/2005
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Μαρκόπουλο Μεσογαίας
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 509
Καταρχήν όσο και low profile να είσαι από τη στιγμή που άρχισε το παιχνίδι σημαίνει πως ο γάμος σου δε σε γεμίζει. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Δε θα σου πω ποια από τις δύο να προτιμήσεις γιατί για μένα αυτό είναι κάτι παραπάνω από δευτερεύον.
Ακόμα και στα αυγά σου να κάτσεις και να μη κάνεις τίποτα τελικά τώρα, κάποια στιγμή παρακάτω θα δεις πως αφορμές θα ξαναυπάρξουν και θα ξαναβρεθείς σε παρόμοια διλήμματα.
Τι θα κάνεις λοιπόν θα μείνεις σε ένα γάμο και θα θυσιαστείς για τα παιδιά που τυχόν έχεις?
Θα μείνεις σε ένα γάμο «παίζοντας» ωστόσο αν τύχει κάτι αξιόλογο, κρατώντας όμως την οικογένεια σου?
Θα χωρίσεις γιατί ο διπλός ρόλος είναι δυσβάσταχτος ψυχολογικά?

Από σένα εξαρτάται.

Να σου πω ακόμη πως τις κυρίες που μας ανάφερες δεν τις γνωρίζω και άρα δε μπορώ να εκφέρω γνώμη. Θα σου πω μόνο πως πολλές φορές, μάλλον τις περισσότερες,
Ο τρίτος άνθρωπος μας φαντάζει ιδανικός γιατί πολύ απλά δεν έχουμε τη δυνατότητα να τον ζήσουμε όπως ζούμε τον «νόμιμο». Λείπει και η αίσθηση του δεδομένου και τον κάνει ασυναίσθητα να βγάζει τα καλά στοιχεία του εαυτού του, το ίδιο και εμείς. Τις παράνομες σχέσεις σπάνια μπορείς να τις κρίνεις με πραγματικά δεδομένα. Λειτουργούμε μάλλον σα παυσίπονα μέσα σε αυτές.

Γενικώς πάντως, κατά τη γνώμη μου, να κάνεις αυτό που θες εσύ αναλαμβάνοντας φυσικά και όλες τις συνέπειες της επιλογής σου.
Αν δεν αξίζεις δε θα πιστέψεις και αν δεν πιστέψεις δε θα συμβεί..

bianka

# 9 στις 4/3/2005
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 895
Ερχεται καποια στιγμη στο δρομο μας, οχι τυχαια, πιστευω ενα διλημμα.Αυτο μας κανει θελοντας και μη να δουμε τι ειναι πιο σημαντικο για μας, να ζυγισουμε και να καταλαβουμε τι εχουμε, τι μας λειπει, να αναγνωρισουμε τι ρολο παιζει ο συντροφος μας για εμας, αλλα και πως θα ηταν η ζωη μας χωρις εκεινον.Ολα για καποιο σκοπο γινονται και κατι εχουν να μας μαθουν....
πρεπει να δωσεις τελικα για να μπορεις να παρεις,αυτο που θα σε παει μακρυτερα απτους αλλους...

Angela_

# 10 στις 4/3/2005
author
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Απαντήσεις: 1.580
Φίλε μου,

Αυτή στο προηγούμενο γραφείο όσο και διακριτικός να ήσουν σε είχε πάρει χαμπάρι ότι τη γούσταρες και τώρα που έφυγες έχασε το ενδιαφέρον της για το χώρο εργασίας μιας και λείπεις εσύ που σε έπαιζε, θα βρει άλλον να ασχολείται και να περνάει το οχτάωρο πιο ευχάριστα μη στενοχωριέσαι, αυτές δεν αργούν.

Αυτή στο καινούριο γραφείο είναι συνηθισμένη να της την πέφτουν κάτι που εσύ δεν έκανες κι ακόμα κι αυτή απορεί γιατί. Αν της έδινες σημασία ούτε που θα γύριζε να σε κοιτάξει, θα ήσουν γι αυτή ακόμα ένα θύμα, τώρα απλά προσπαθεί να σε κάνει θύμα για να ικανοποιήσει το "εγώ" της, είσαι γι αυτή ακόμα ένα νούμερο με αύξουσα σειρά. Μόλις σε "φάει" και κολλήσεις, αυτή θα πει "πάμε γι άλλα" κι εσύ θα χτυπιέσαι σα... άντε μην πω.

Δεν παίζει η ζωή παιχνίδια μαζί σου, αυτές παίζουν μαζί σου, γι αυτό, άσε στην μπάντα όλες τις βλαμμένες εγωίστριές που γουστάρουν και αρέσκονται να πίνουν ποτό το βράδυ με τις φίλες τους και να μιλάνε "για ένα θύμα, μα τι θύμα! που έχουν στο γραφείο..." και κοίτα το σπίτι σου και μην κουνιέσαι καθόλου.

Βάλε προτεραιότητες στη ζωή σου εκτίμησε όσα έχεις αποκτήσει με κόπο και άραξε στα κιλά σου γιατί μόνο εσύ θα έχεις χάσιμο από αυτή την ιστορία... γενικώς.

Φιλικά
Στην αρχή μας αγνοούν, μετά μας γελοιοποιούν, στη συνέχεια μας πολεμούν και στο τέλος... Νικάμε... Ακους? ...Στο τελος νικαμε...

MonoFilaki

# 11 στις 4/3/2005
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Απαντήσεις: 1
File,
Eine fasi tis Zois afth... Opos mou elege kapote enas kathigitis "Paidi mou, stin zoi sou tha uparxoun faseis pou tha eise anamesa se 2 gumnes gunaikes kai ena skilaki na se glifei, kai tha uparxoun faseis pou tha eise monos san tin kalamia ston kambo..." tora, pou thelo na katalixo... ena dendro pou peftei vathia mesa sto dasos.... peftei pragmatika??? "what one does not know does not hurt them" ...
afta file... kalh sunaixeia kai panda diakritika...

# 12 στις 4/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by silverstone
Μαλλον το κοκκαλακι της νυχτερίδας έχεις φίλε μου. Και εγω low prof θεωρώ οτι είμαι δεν εχω δεν δίνω διακαιώματα σε χωρο εργασίας ελευθερος υποχρεώσεων είμαι μα τέτοια πράγματα δεν μου έχουν τύχει ποτέ μου δανειζεις την τύχη σου για 24ώρες...

Αυτός θα είναι γλυκοτσούτσουνος μάλλον, γι αυτό του τυχαίνουν..

# 13 στις 4/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by silverstone

Την απάντηση, την έδωσες μόνος σου, φίλε! Είσαι "ελεύθερος υποχρεώσεων"... άρα επικίνδυνος για οποιοδήποτε παιχνίδι!
Κι οι "κυρίες" προφανώς γουστάρουν το παιχνίδι μόνο!

Καλά ξεμπερδέματα!

# 14 στις 4/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by EGOIME
Σκεψου μονο αυτο και ειναι σιγουρο οτι θα δεις τις καταστασεις στην πραγματικη τους διασταση:
Εισαι παντρεμενος λες, εχεις την δουλεια σου και 2 κοπελες που σου την "πεφτουν".
Αναρωτιεσαι γιατι σου την πεφτουν?
Αναρωτιεσαι τί θα κανεις?
Συγνωμη για αυτο που θα σου πω:
Εχεις σκεφτει οτι εισαι παντρεμενος?
Οτι εχεις μια συντροφο στην ζωη σου?

Οι πειρασμοι στην πορεια της ζωης μας ειναι τοσοι πολλοι και σχεδον εχει γινει καθημερινοτητα στην "συγχρονη" ζωη μας, αλλοιμονο μας ομως οταν σκεφτομασται οτι βρισκομαστε σε διληματα παρομοια το εαν πρεπει να υποκυψω στον πειρασμο ή οχι.
Δεν ειναι θεμα ηθικης, ουτε συντηρητισμου, αλλα ειναι θεμα κατα ποσο με γεμιζει η σχεση που ηδη εχω, με οποια μορφη και εαν ειναι (γαμος, σχεση, κ.λ.π.),
οταν ημασται με εναν ανθρωπο, αυτο σημαινει οτι μας γεμιζει, αρα δεν βαζουμε τον εαυτο μας σε τετοια δηλιματα και σκεψεις.
Καλα κανουν τα κοριτσακια και σου την "πεφτουν"
το θεμα ειναι ΕΣΥ.
Δεν ειναι συσταση, ουτε συμβουλη, ουτε το τι θα κανεις,
απλα ειναι η αποψη μου με αφορμη το "το διλημα σου"
ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ.

Θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές.
Μόνο που μερικές φορές, και ανάλογα με την ψυχοσύνθεση του καθενός, το "απρόσιτο" είναι εκείνο που ερεθίζει το ένστικτο του "κυνηγού" μέσα μας.
Κακά τα ψέματα... η γυναικεία ψυχολογία έχει υποστεί αλλοιώσεις στη σύγχρονη εποχή. (Μεταξύ μας, καλά κάνει!)

silverstone

# 15 στις 4/3/2005
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Απαντήσεις: 78
Αυτή στο καινούριο γραφείο είναι συνηθισμένη να της την πέφτουν κάτι που εσύ δεν έκανες κι ακόμα κι αυτή απορεί γιατί. Αν της έδινες σημασία ούτε που θα γύριζε να σε κοιτάξει, θα ήσουν γι αυτή ακόμα ένα θύμα, τώρα απλά προσπαθεί να σε κάνει θύμα για να ικανοποιήσει το "εγώ" της, είσαι γι αυτή ακόμα ένα νούμερο με αύξουσα σειρά. Μόλις σε "φάει" και κολλήσεις, αυτή θα πει "πάμε γι άλλα" κι εσύ θα χτυπιέσαι σα... άντε μην πω.

Δεν παίζει η ζωή παιχνίδια μαζί σου, αυτές παίζουν μαζί σου, γι αυτό, άσε στην μπάντα όλες τις βλαμμένες εγωίστριές που γουστάρουν και αρέσκονται να πίνουν ποτό το βράδυ με τις φίλες τους και να μιλάνε "για ένα θύμα, μα τι θύμα! που έχουν στο γραφείο..." και κοίτα το σπίτι σου και μην κουνιέσαι καθόλου.

Aυτη η απαντηση πιστευω καλύπτει απολυτα την εξηγηση αυτων των συμβάντων που έλαβαν τόπο και χρονο στον φιλο μας. Εξάλλου την ιδια την γυναικεία ψυχολογια και το πως λειτουργεί εσείς οι ίδιες την γνωρίζετε καλύτερα απο κάθε άλλον..

gt_gr

# 16 στις 4/3/2005
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.275
Seth

Αν με την γυναίκα σου την βρίσκεις και έχετε όμορφη σχέση, να ξεκολλήσεις το μιαλό σου από τα ξέκ....λα.

Αν η σχέση σου με την γυναίκα σου είναι ξενέρωτη και είσαι μαζί της για λόγους ανασφάλειας, συνήθειας , για τα παιδιά κ.λ.π. και η γυναίκα σου συχνά στα
στα πρίζει, να πας με αυτήν την καινούρια, που της την πέφτουνε όλοι.

Αλλά: Nα πας μια μόνο φορά, νάσαι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ και μετά να φύγεις και να την αφήσεις σύξηλη.

Αυτό, για να έχει και κείνη μιαν δυνατή εμπειρία απόρριψης. Να ολοκληρωθεί λίγο σαν άνθρωπος. Ψυχικό θα κάνεις...

Όσο για την άλλη την παντρεμένη,
αυτή ας κάτσει στ' αυγά της... με το πετεινάρι της, στο κοτέτσι!
Το ξένο πουλί, πάει.... πέταξε!

# 17 στις 4/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by ORIANA

Αν η σχέση σου με την γυναίκα σου είναι ξενέρωτη και είσαι μαζί της για λόγους ανασφάλειας, συνήθειας , για τα παιδιά κ.λ.π. και η γυναίκα σου συχνά στα

Αλλά: Nα πας μια μόνο φορά, νάσαι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ και μετά να φύγεις και να την αφήσεις σύξηλη.

Ωραία λύση.....

Δηλαδή σε ένα γάμο..άν κάτι δέν πάει καλά να ξενοπηδ%^#$% απο εδώ και απο κεί...

Και μάλιστα να αφήσουμε και τα μελλοντικά "θύματα" σήξυλα για να αποδείξουμε την απόλυτη αρσενική φύση???...

Για μένα κάτι τέτοια "αρσενικά" πιό πολύ σε γυναικούλες μου φέρνουν!!!!!

Angela_

# 18 στις 4/3/2005
author
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Απαντήσεις: 1.580

Παράθεση:
Originally posted by ORIANA

Ορίστε λοιπόν το σκεπτικό κάποιων γυναικών που κάνουν τις "Νούλες"...μάγκα.
Στην αρχή μας αγνοούν, μετά μας γελοιοποιούν, στη συνέχεια μας πολεμούν και στο τέλος... Νικάμε... Ακους? ...Στο τελος νικαμε...

RRRLGB

# 19 στις 4/3/2005
author
Ανδρας / 47 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Δραπετσώνα
Απαντήσεις: 203
Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο η αποψή σου Angela_, δεν έχω να πώ κάτι παραπάνω!!!!

RRRLGB

# 20 στις 4/3/2005
author
Ανδρας / 47 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Δραπετσώνα
Απαντήσεις: 203

Παράθεση:
Φίλε μου,

Αυτή στο προηγούμενο γραφείο όσο και διακριτικός να ήσουν σε είχε πάρει χαμπάρι ότι τη γούσταρες και τώρα που έφυγες έχασε το ενδιαφέρον της για το χώρο εργασίας μιας και λείπεις εσύ που σε έπαιζε, θα βρει άλλον να ασχολείται και να περνάει το οχτάωρο πιο ευχάριστα μη στενοχωριέσαι, αυτές δεν αργούν.

Βάλε προτεραιότητες στη ζωή σου εκτίμησε όσα έχεις αποκτήσει με κόπο και άραξε στα κιλά σου γιατί μόνο εσύ θα έχεις χάσιμο από αυτή την ιστορία... γενικώς.

Φιλικά

Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο η αποψή σου Angela_, δεν έχω να πώ κάτι παραπάνω!!!!
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.