Παράθεση:
Originally posted by silverstone
Μαλλον το κοκκαλακι της νυχτερίδας έχεις φίλε μου. Και εγω low prof θεωρώ οτι είμαι δεν εχω δεν δίνω διακαιώματα σε χωρο εργασίας ελευθερος υποχρεώσεων είμαι μα τέτοια πράγματα δεν μου έχουν τύχει ποτέ μου δανειζεις την τύχη σου για 24ώρες...![]()
Παράθεση:
Originally posted by silverstone
Μαλλον το κοκκαλακι της νυχτερίδας έχεις φίλε μου. Και εγω low prof θεωρώ οτι είμαι δεν εχω δεν δίνω διακαιώματα σε χωρο εργασίας ελευθερος υποχρεώσεων είμαι μα τέτοια πράγματα δεν μου έχουν τύχει ποτέ μου δανειζεις την τύχη σου για 24ώρες...![]()
Παράθεση:
Originally posted by EGOIME
Σκεψου μονο αυτο και ειναι σιγουρο οτι θα δεις τις καταστασεις στην πραγματικη τους διασταση:
Εισαι παντρεμενος λες, εχεις την δουλεια σου και 2 κοπελες που σου την "πεφτουν".
Αναρωτιεσαι γιατι σου την πεφτουν?
Αναρωτιεσαι τί θα κανεις?
Συγνωμη για αυτο που θα σου πω:
Εχεις σκεφτει οτι εισαι παντρεμενος?
Οτι εχεις μια συντροφο στην ζωη σου?
Οι πειρασμοι στην πορεια της ζωης μας ειναι τοσοι πολλοι και σχεδον εχει γινει καθημερινοτητα στην "συγχρονη" ζωη μας, αλλοιμονο μας ομως οταν σκεφτομασται οτι βρισκομαστε σε διληματα παρομοια το εαν πρεπει να υποκυψω στον πειρασμο ή οχι.
Δεν ειναι θεμα ηθικης, ουτε συντηρητισμου, αλλα ειναι θεμα κατα ποσο με γεμιζει η σχεση που ηδη εχω, με οποια μορφη και εαν ειναι (γαμος, σχεση, κ.λ.π.),
οταν ημασται με εναν ανθρωπο, αυτο σημαινει οτι μας γεμιζει, αρα δεν βαζουμε τον εαυτο μας σε τετοια δηλιματα και σκεψεις.
Καλα κανουν τα κοριτσακια και σου την "πεφτουν"
το θεμα ειναι ΕΣΥ.
Δεν ειναι συσταση, ουτε συμβουλη, ουτε το τι θα κανεις,
απλα ειναι η αποψη μου με αφορμη το "το διλημα σου"
ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ.
Παράθεση:
Originally posted by ORIANA
Αν η σχέση σου με την γυναίκα σου είναι ξενέρωτη και είσαι μαζί της για λόγους ανασφάλειας, συνήθειας , για τα παιδιά κ.λ.π. και η γυναίκα σου συχνά στα
στα πρίζει, να πας με αυτήν την καινούρια, που της την πέφτουνε όλοι.
Αλλά: Nα πας μια μόνο φορά, νάσαι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ και μετά να φύγεις και να την αφήσεις σύξηλη.
Παράθεση:
Originally posted by ORIANA
Αν η σχέση σου με την γυναίκα σου είναι ξενέρωτη και είσαι μαζί της για λόγους ανασφάλειας, συνήθειας , για τα παιδιά κ.λ.π. και η γυναίκα σου συχνά στα
στα πρίζει, να πας με αυτήν την καινούρια, που της την πέφτουνε όλοι.
Αλλά: Nα πας μια μόνο φορά, νάσαι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ και μετά να φύγεις και να την αφήσεις σύξηλη.
Παράθεση:
Φίλε μου,
Αυτή στο προηγούμενο γραφείο όσο και διακριτικός να ήσουν σε είχε πάρει χαμπάρι ότι τη γούσταρες και τώρα που έφυγες έχασε το ενδιαφέρον της για το χώρο εργασίας μιας και λείπεις εσύ που σε έπαιζε, θα βρει άλλον να ασχολείται και να περνάει το οχτάωρο πιο ευχάριστα μη στενοχωριέσαι, αυτές δεν αργούν.
Αυτή στο καινούριο γραφείο είναι συνηθισμένη να της την πέφτουν κάτι που εσύ δεν έκανες κι ακόμα κι αυτή απορεί γιατί. Αν της έδινες σημασία ούτε που θα γύριζε να σε κοιτάξει, θα ήσουν γι αυτή ακόμα ένα θύμα, τώρα απλά προσπαθεί να σε κάνει θύμα για να ικανοποιήσει το "εγώ" της, είσαι γι αυτή ακόμα ένα νούμερο με αύξουσα σειρά. Μόλις σε "φάει" και κολλήσεις, αυτή θα πει "πάμε γι άλλα" κι εσύ θα χτυπιέσαι σα... άντε μην πω.
Δεν παίζει η ζωή παιχνίδια μαζί σου, αυτές παίζουν μαζί σου, γι αυτό, άσε στην μπάντα όλες τις βλαμμένες εγωίστριές που γουστάρουν και αρέσκονται να πίνουν ποτό το βράδυ με τις φίλες τους και να μιλάνε "για ένα θύμα, μα τι θύμα! που έχουν στο γραφείο..." και κοίτα το σπίτι σου και μην κουνιέσαι καθόλου.
Βάλε προτεραιότητες στη ζωή σου εκτίμησε όσα έχεις αποκτήσει με κόπο και άραξε στα κιλά σου γιατί μόνο εσύ θα έχεις χάσιμο από αυτή την ιστορία... γενικώς.
Φιλικά
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media