Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Οταν η ζωη 'παιζει' μαζι μας...

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

# 41 στις 5/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παιγνίδια του μυαλού και της Φαντασίας...

Aν τα πάθη μας μετατραπούν σε σκιές,
η έλλειψη τους θα μας κάνει επίπεδους.
Πρέπει να απολαμβάνουμε να τα βλέπουμε,
να χορεύουνε... μες το μυαλό.
Eίναι κομμάτια μας...
Είναι η φαντασίας μας που μας παίζει παιγνίδια υπέροχα
και δεν πρέπει ποτέ να την φυλακίζουμε.
Γιατί τα πάθη αυτά,
είναι που μας κρατάνε ζωντανούς.
Ας μην μας τρομάζουν,
ας τα αφήνουμε να γεννιούνται και να πολλαπλασιάζονται.
Μα ποτέ, μα ποτέ, να μην επιτρέπουμε να οδηγήσουν εκείνα...
Κι αυτή είναι η μαεστρία.
Και η μαγεία...
Να τα καταφέρνεις σ' αυτό.
Syren

verywindy

# 42 στις 5/3/2005
author
Γυναίκα / 62 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 341
'Aρεσαν+: 0%

Τι πρόβλημα και αυτό !!!

" Η μια με εχει στριμωγμενο ασφυκτικα και η αλλη ερχεται σαν την ανεκπληρωτη επιθυμια μου να μην με αφηνει να την ξεχασω......"
Τώρα αν πώ οτι κατι τέτοιο δεν φανηκε θα μου πείς οτι λέω κακίες ?

Μήπως δεν φταις εσυ ....αλλά η ρημάδα η φαντασία σου τα φταίει ? (οπως λέει και το ασμα ?)

Θαρρώ πως θα τα μπλέξω με τη Κική και τη Κοκό ποια να διαλέξω πάει ενα αλλο ασμα της εποχής των γιαγιάδων μας !!!

Λοιπόν για να μη βασανίζεσαι αργότερα σκέψου πρίν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση. Διότι μετά την απομάκρυνση απο το ταμείο ....... τη συνέχεια της ξέρεις

Αξίζει να ρισκάρεις αυτά που ηδη εχεις ?

# 43 στις 5/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by SYREN
Aν τα πάθη μας μετατραπούν σε σκιές,
η έλλειψη τους θα μας κάνει επίπεδους.
Πρέπει να απολαμβάνουμε να τα βλέπουμε,
να χορεύουνε... μες το μυαλό.
Eίναι κομμάτια μας...
Είναι η φαντασίας μας που μας παίζει παιγνίδια υπέροχα
και δεν πρέπει ποτέ να την φυλακίζουμε.
Γιατί τα πάθη αυτά,
είναι που μας κρατάνε ζωντανούς.
Ας μην μας τρομάζουν,
ας τα αφήνουμε να γεννιούνται και να πολλαπλασιάζονται.
Και η μαγεία...
Syren

________________------------------
Μου άρεσε όλο τούτο το κείμενο ...

Ποιητικό , ονειρικό , αλλά και πραγματικό ,
και συμφωνώ απόλυτα .

... και τα πάθη πρέπει να αφήνουμε να γεννιούνται και να πολλαπλασιάζονται , και την φαντασία μας να μην την φυλακίζουμε ...

... δεν ξέρω όμως , εκείνα τα παιδιά όταν μεγαλώσουν ( και δεν εννοώ του θεματοθετη - δεν είναι προσωπικά για σένα SETH αυτό που γράφω - ) ,
τι θα έχουν καταλάβει από όλα αυτά !

Εγώ ,
δεν ξέρω ,
πείτε με όπως θέλετε ,
και χαρακτηρίστε με επίσης όπως θέλετε ,
αλλά πιστεύω πως όταν έχεις κάνει μια επιλογή, και έχεις κάνει ένα γάμο και παιδιά , δεν πρέπει ούτε καν να σου περνάνε ερωτηματικά από το μυαλό ...

Για να φτάσεις απλά και μόνο να σκεφτείς ότι υπάρχει και κάτι άλλο εκτως από την γυναίκα σου η τον άντρα σου, και τα παιδιά σου , σημαίνει ότι κάτι δεν πάει άλλο καλά .

Η λύσε το λοιπον η διέλυσε το ,
και μετά ,
και σκέψου και κάνε ότι θες !

# 44 στις 5/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'χτυπα' και τις δυο μεγαλε....
μην αφηνεις τιποτα για αυριο...
Το αυριο ειναι μακρια.

μετα τιμης mannap

# 45 στις 5/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Φίλε σεατη7...

χαίρομαι για σένα πραγματικά, γιατί τυχαίνει αυτή την περίοδο να αντιμετωπίζεις αυτό το γνωστό πρόβλημα που όλοι μας κάποτε συναντήσαμε: Ποια απ' όλες ? Την καλύτερη φυσικά... Δηλαδή, εξηγούμαι, αυτή που καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σου. Όποια και αν είναι... Γιατί η μεγαλύτερη υποχρέωση μας (εκτος ισως αν υπαρχουν παιδια στη μεση...) ειναι αυτη που έχουμε απέναντι στον εαυτό μας...

# 46 στις 6/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Καλησπέρα φίλε Seth_7.http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=530&page=1
"...και ξαφνικα ολα καταστρεφονται

Δεν ξερω αν πιστευει καποιος σε 'σημαδια' που προμηνυουν κατι ...εγω παντως δεν πιστευα μεχρι πριν 5 μερες.
Η ιστορια εχει ως εξης:Ειμαι παντρεμενος και ειχα μια σχεση με μια κοπελλα την οποια αγαπουσα και αγαπω ακομα..Αυτη ηταν με καποιον και τιποτα περισσοτερο..Ενω ολα ηταν καλα μεσα σε μια εβδομαδα εγιναν σημεια και τερατα...Ξαφνικα Δευτέρα χτυπαει ο φιλος της το χερι του,το σπαει και τον διωχνουν Τριτη απο την δουλεια του,Τεταρτη αρρωσταινει και μπαινει στο νοσοκομειο οπου θα κατσει 20 μερες τουλαχιστον,Πεμπτη διωχνουν ξαφνικα την κοπελλα απο την δουλεια της και Παρασκευη γυρναω σπιτι και μου δειχνει η γυναικα μου τις 2 φωτογραφιες του γαμου μας να εχουν γινει κομματια τα τζαμια τους ενω ηταν μεσα σε βιτρινα...
Σαββατο πρωι μου ζητησε η κοπελλα να παψουμε να επικοινωνουμε γιατι πιστευει οτι ολα αυτα συμβαινουν για να αρχισει να λειτουργει η συνειδηση μας και να δουμε οτι δεν μπορουμε να εχουμε μελλον...Ειχαμε 4 μηνες σχεση και ηταν ολα τοσο εντονα,τοσο παθιασμενα τοσο ανεξελεγκτα που απορουσαμε και οι 2 με την ενεργητικοτητα μας την διαθεση μας και με ολα αυτα τα συναισθηματα που μας εκαναν την μια στιγμη δυνατους και την αλλη κουρελια...
Τωρα εμεινα εγω κουρελι με ερωτηματικα και εκεινη το πιθανοτερο το ιδιο χωρις ισως ερωτηματικα γιατι εκεινη προτεινε την διακοπη 'μαχαιρι'...εγω δεν την αντεχω και απορω πως το κανει αλλα πρεπει να σεβαστω την επιθυμια της γιατι την αγαπω και δεν θελω να την κανω να νοιωσει πιο ασχημα...
Και τωρα ακουω οτι θελετε να πειτε....αφου ειστε οι πρωτοι που τα μαθαινετε...βλεπετε δεν μπορουσα να μιλησω σε κανεναν..Το χειροτερο ειναι αυτο..."
μάλλον ξανααισθάνθηκες έτσι στο παρελθόν σύμφωνα με τα παραπάνω τα οποία είναι λεγομενά σου.Εκείνο πως το ξεπεράσατε;Δεν είναι πρωτόγνωρο αυτο που αισθάνεσαι απο οτι κατάλαβα.

Angela_

# 47 στις 6/3/2005
author
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.580
'Aρεσαν+: 0%
Άντε να δούμε πότε θα καταλάβετε ότι όλα είναι μια ιδέα... (κάποτε θύμωνα με αυτή την έκφραση την έβρισκα πολύ... κυνική...κι όμως έτσι είναι...με χαμόγελο το παραδέχομαι πια... όλα είναι μια ιδέα...ευτυχώς...)

Μάλλον χρειάζεται κάποιος να φάει μεγάλη πα**ρα για να έρθει σ'αυτό το επίπεδο και να το καταλάβει...

Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους...και οι άνθρωποι...για να κάνουν λάθη...χαλαρώστε, ότι είναι να γίνει ...θα γίνει...
Στην αρχή μας αγνοούν, μετά μας γελοιοποιούν, στη συνέχεια μας πολεμούν και στο τέλος... Νικάμε... Ακους? ...Στο τελος νικαμε...

# 48 στις 6/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by abysm

Παράθεση:

Και η μαγεία...

... δεν ξέρω όμως , εκείνα τα παιδιά όταν μεγαλώσουν ( και δεν εννοώ του θεματοθετη - δεν είναι προσωπικά για σένα SETH αυτό που γράφω - ) ,
τι θα έχουν καταλάβει από όλα αυτά !

Εγώ ,
δεν ξέρω ,
πείτε με όπως θέλετε ,
και χαρακτηρίστε με επίσης όπως θέλετε ,
αλλά πιστεύω πως όταν έχεις κάνει μια επιλογή, και έχεις κάνει ένα γάμο και παιδιά , δεν πρέπει ούτε καν να σου περνάνε ερωτηματικά από το μυαλό ...

Για να φτάσεις απλά και μόνο να σκεφτείς ότι υπάρχει και κάτι άλλο εκτός από την γυναίκα σου η τον άντρα σου, και τα παιδιά σου , σημαίνει ότι κάτι δεν πάει άλλο καλά .

Η λύσε το λοιπον η διέλυσε το ,
και μετά ,
και σκέψου και κάνε ότι θες !

Αbysm μου,

Μα αυτό λέω.
Να μην πνίγουμε τα πάθη μας,
μα να μην αφήνουμε ποτέ να οδηγούν εκείνα...
Κι αυτό, θέλει μεγάλη μαγκιά!

Αυτός που τα καταφέρνει
και βγαίνει αλώβητος από τέτοιες αναμετρήσεις,
είναι αυτός που θα μπορεί να κοιμάται τα βράδυα ήσυχος.
Γιατί, έχει νικήσει τους "δαίμονες" του...
Syren

# 49 στις 6/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by abysm

Παράθεση:

Αbysm μου,

Μα αυτό λέω.
Να μην πνίγουμε τα πάθη μας,
μα να μην αφήνουμε ποτέ να οδηγούν εκείνα...
Κι αυτό, θέλει μεγάλη μαγκιά!

Αυτός που τα καταφέρνει
και βγαίνει αλώβητος από τέτοιες αναμετρήσεις,
είναι αυτός που θα μπορεί να κοιμάται τα βράδυα ήσυχος.
Γιατί, έχει νικήσει τους "δαίμονες" του...
Syren

____----------------------

Μα ,
η woman ,
δεν διαφώνησα πουθενά μαζί σου , αντίθετα,
το κείμενο σου μου άρεσε , και απλά δανείστηκα κάποιες φράσεις για να γράψω αυτό που ήθελα ... πήγα το θέμα πιο κάτω , μόνο .

Καλημερα !

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost