Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Οταν η ζωη 'παιζει' μαζι μας...

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

EPILEKTIKH_panidonistria

# 21 στις 4/3/2005
author
Γυναίκα / 70 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 1.714
'Aρεσαν+: 0%
Το εντυπωσιακό για μένα στις απαντήσεις των προηγουμένων συνδικτύων, δεν είναι η έκφραση της αποκλειστικής μονογαμικότητας, όσο το ότι κανείς δεν σκέφτηκε τη σοβαρή παράμετρο

"Βρίσκομαι Στην Εργασία Μου Και Θα Μείνω Σ' Αυτήν ΚΑΙ Μετά Το Πέρας Της Όποιας Δημιουργηθησομένης Σχέσης"!!!!!

Οι σχέσεις μεταξύ των συναδέλφων, ιδιαίτερα αν είναι αδιέξοδες, όπως η συγκεκριμένη, είναι καταστροφικές για την μετά το πήδημα (ή τα πηδήματα) περίοδο.... Και φυσικά αυτή η περίοδος θα είναι μακρά....

Προσπάθησε, φίλε Σέτη, να φανταστείς λίγο το "μετά" και θα σου κοπεί μαχαίρι κάθε διάθεση για το οτιδήποτε! Εγώ πάντως, δεν θα έπαιζα με το ψωμάκι μου!!!!

Αυτά τα ολίγα ...σκληρά!

Η Επιλεκτική
Ό,τι μάθαμε για να επιβιώσουμε, μας είναι άχρηστο για να ΖΗΣΟΥΜΕ! Εδώ http://sxeseis.gr/viewthread.php?tid=1662&page=3 βρίσκεται η αιτιολόγηση του ψευδωνύμου μου.

# 22 στις 4/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by SETH_7
Πριν απο αρκετο καιρο στην δουλεια που ημουν υπηρχε μια κοπελλα που μου αρεσε πολυ....Βεβαια δεν εκανα ποτε την κινηση να της το δειξω αφου δεν ειχε δωσει ποτε κανενα δικαιωμα να πιστεψω οτι μπορει να την ενδιεφερα....

Εμένα μου αρκεί μέχρι εδώ που διάβασα. Φίλε μου, λέγοντας τα παραπάνω, ήδη δηλώνεις ότι έχεις ανεβάσει τα ρολά του γάμου σου και ψάχνεσαι. Δεν σε στρίμωξε καμιά. Έδωσες το φως να μπουκάρουν και μπούκαραν. Είδαν το ματάκι σου να παίζει.

Παράθεση:
η μια με εχει στριμωγμενο ασφυκτικα και η αλλη ερχεται σαν την ανεκπληρωτη επιθυμια μου να μην με αφηνει να την ξεχασω......

Nαι, ναι! Και τον Αδάμ η Εύα τον εξαπάτησε.

# 23 στις 4/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

τελικα

η "λαικη σοφια" ειναι παντα...σοφη.....!

τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι...η τα χαμηλων τονων προφιλ......η τις σιγανοπαπαδιτσες......

emmoni

# 24 στις 4/3/2005
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Μαρκόπουλο Μεσογαίας
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 509

Παράθεση:
Originally posted by TRALALO
η "λαικη σοφια" ειναι παντα...σοφη.....!

τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι...η τα χαμηλων τονων προφιλ......η τις σιγανοπαπαδιτσες......

ομίζω πως θα ήταν συνετότερο να μη βάζουμε ταμπελίτσες σε άτομα που δε γνωρίζουμε προσωπικά. Μιδένα πρίν από του τέλους μακάριζε.

πάντα φιλικά
Emmoni
Αν δεν αξίζεις δε θα πιστέψεις και αν δεν πιστέψεις δε θα συμβεί..

# 25 στις 4/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Όταν η ζωή αποφασίζει να "παίξει" μαζί μας... έχουμε δύο επιλογές.
Ή παίζουμε κι εμείς μαζί της,
ή λέμε "ευχαριστώ, δε θα πάρω".

Τόσο απλά.

# 26 στις 4/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

αγαπητη εμμονι

δεν βαζω ταμπελιτσα στο ατομο..... δεν το γνωριζω και το πιθανοτερο δεν θα το γνωρισω ποτε!

Στο γραπτο ομως που διαβαζω ναι και ταμπελιτσα αν θελεις βαζω και το κρινω....

# 27 στις 4/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Majenda

Παράθεση:
Originally posted by ORIANA

Αν η σχέση σου με την γυναίκα σου είναι ξενέρωτη και είσαι μαζί της για λόγους ανασφάλειας, συνήθειας , για τα παιδιά κ.λ.π. και η γυναίκα σου συχνά στα
στα πρίζει, να πας με αυτήν την καινούρια, που της την πέφτουνε όλοι.

Αλλά: Nα πας μια μόνο φορά, νάσαι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ και μετά να φύγεις και να την αφήσεις σύξηλη.

Ωραία λύση.....

Δηλαδή σε ένα γάμο..άν κάτι δέν πάει καλά να ξενοπηδ%^#$% απο εδώ και απο κεί...

Ναι. Το βγάζει η φυσική ανάγκη και ο φόβος του χωρισμού και έτσι συμβαίνει. Είτε μας αρέσει να το λέμε, είτε όχι.

Και μάλιστα να αφήσουμε και τα μελλοντικά "θύματα" σήξυλα για να αποδείξουμε την απόλυτη αρσενική φύση???...

Οι θύτες πρέπει κάποτε να μένουνε σύξηλοι, για να μάθουνε από την εμπειρία αυτήν, πως νοιώθουνε τα θύματα. Αυτό δεν θα γίνει για να αποδείξει κανένας, τίποτα. Θα γίνει για ένα μάθημα ζωής.

Για μένα κάτι τέτοια "αρσενικά" πιό πολύ σε γυναικούλες μου φέρνουν!!!!!

will484848

# 28 στις 4/3/2005
author
Ανδρας / 66 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2
Αγαπητε,η γνωμη μου ειναι να πας οχι μονον με τις δυο,αλλα με ολες του γραφειου σου,καθως και των υπολοιπων οροφων.ΠΡΟΣΟΧΗ μην αφησεις εστω και μια.γιατι αλλιως στην υπολοιπη ζωη σου θα σε βασανιζει η σκεψη μονον αυτης που δεν πηγες.Με τον ορο βεβαια οτι δεν χρησιμοποιεις εξουσια και την θεση σου.

# 29 στις 4/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by TRALALO
δεν βαζω ταμπελιτσα στο ατομο..... δεν το γνωριζω και το πιθανοτερο δεν θα το γνωρισω ποτε!

Στο γραπτο ομως που διαβαζω ναι και ταμπελιτσα αν θελεις βαζω και το κρινω....

Αυτά που έγραψες πιο πάνω, ναι δεν ήταν ταπελίτσα στο γραπτό. Ήτανε γιγαντοοθώνη στο άτομο.Άκουσε καλύτερα την Emmoni και μην βιάζεσαι να κρίνεις...

Και στο γραπτό να διαφωνείς. Αλλά πάντα να σέβεσαι την διαφορετική άποψη. Σχηματίζεται από την διαφορετικότητα των εμπειριών, που μπορεί να είχε στην ζωή ο καθένας.

# 30 στις 4/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Ναι. Το βγάζει η φυσική ανάγκη και ο φόβος του χωρισμού και έτσι συμβαίνει. Είτε μας αρέσει να το λέμε, είτε όχι.
Οι θύτες πρέπει κάποτε να μένουνε σύξηλοι, για να μάθουνε από την εμπειρία αυτήν, πως νοιώθουνε τα θύματα. Αυτό δεν θα γίνει για να αποδείξει κανένας, τίποτα. Θα γίνει για ένα μάθημα ζωής.

Ενδιαφέρουσα η προσωπική σου άποψη πάντως, να μεταφράζεις την προδοσία και το λεγόμενο κεράτωμα λαικιστί, φυσική ανάγκη και΄φόβος χωρισμού..

Όποιος έχει τα αρχ$%$ και είναι πραγματικός άντρας και γυναίκα δέν φοβάται να φύγει απο μιά σχέση..άνθρωποι είμαστε!Όχι κότες!Άνθρωποι ελεύθεροι και κάνουμε τις επιλογές μας..

Τώρα άν κάτι βολεμένα τυπάκια την είδαν κότες πρόβλημά τους..

Όσον αφορά για τα μαθήματα ζωής και καλά και τα σχετικά....να τα χέ#$ τα μαθήματα ζωής απο άτομα που δέν είναι ικανά να αντιμετωπίσουν την προσωπική τους ζωή..πόσο μάλλον να δώσουν σε ποιον??Στους άλλους μαθήματα ζωής??Αυτοί??

# 31 στις 4/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Majenda

Ενδιαφέρουσα η προσωπική σου άποψη πάντως, να μεταφράζεις την προδοσία και το λεγόμενο κεράτωμα λαικιστί, φυσική ανάγκη και φόβος χωρισμού..

Mα το κεράτωμα όπως λες, γι' αυτό γίνεται....Και δεν το λέω εγώ. Αυτή είναι η αιτία που γίνεται. Πες εσύ, γιατί γίνεται?

Όποιος έχει τα αρχ$%$ και είναι πραγματικός άντρας και γυναίκα δέν φοβάται να φύγει απο μιά σχέση..άνθρωποι είμαστε!Όχι κότες!Άνθρωποι ελεύθεροι και κάνουμε τις επιλογές μας..

Μα δυστυχώς, αυτοί που έχουν στην ζωή αρχ$%$ , είναι ελάχιστοι. Και ελάχιστοι είναι ελεύθεροι να κάνουνε τις απόλυτα επιλογές τους. Κάνε παιδιά και θα δεις.
Όσον αφορά για τα μαθήματα ζωής και καλά και τα σχετικά....να τα χέ#$ τα μαθήματα ζωής απο άτομα που δέν είναι ικανά να αντιμετωπίσουν την προσωπική τους ζωή..πόσο μάλλον να δώσουν σε ποιον??Στους άλλους μαθήματα ζωής??Αυτοί??
Σ' αυτό, έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν το σκέφτηκα.

.....και ηρέμησε!

# 32 στις 4/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

οριανα

ευχαριστω για τις υποδειξεις!

οταν γραφεις σε ενα φορουμ εκτιθεσαι και θα υποστεις και τα σχολια στα γραφομενα σου
αν ο φιλος μας εγραφε....

ρε παιδια...εκει που ημουν καλα βολεμενος μεσα στην καθημερινοτητα μου το γαμο μου τα παιδακια μου την δουλιτσα μου ξαφνικα ηρθε τσουπ μια πετρουλα και ταραξε τα ηρεμα νερα και τα βαλτομενα πιθανον και ερωτευθηκα ο χριστιανος και τωρα δεν ξερω τι να κανω θα ελεγα...ανθρωπινο ειναι και στον καθενα μπορει να συμβει και αχνα δεν θα εβγαζα η κακιασμενη.
οταν ομως ο φιλος μας γραφει

" Πριν απο αρκετο καιρο στην δουλεια που ημουν υπηρχε μια κοπελλα που μου αρεσε πολυ....Βεβαια δεν εκανα ποτε την κινηση να της το δειξω αφου δεν ειχε δωσει ποτε κανενα δικαιωμα να πιστεψω οτι μπορει να την ενδιεφερα..."

αυτοματα μου δινει το δικαιωμα να σκεφτω( οχι μονο εγω αλλα ο οποιοσδηποτε) οτι

δεν ειναι η ζωη που του παιζει παιχνιδακια και τον βρισκει απροετοιμαστο αλλα οτι ειναι ανοιχτος ορθανοιχτος σε καινουργιες περιπετειες αλλα ειναι και ανασφαλης και μην σιγουρος για τον εαυτο του αφου περιμενε να παρει πρασινο φως πρωτα ... και λατρης της σιγουριας.... μην σπασουμε και τα μουτρα μας αν η αλλη δεν ειναι δεκτικη.....

αυτοματα λοιπον δικρινω μια συγκεκριμενη συμπεριφορα μεσα απο το γραπτο παντα, που για μενα ειναι αυτη η χαρακτηριστικη σιγανοπαπαδιστικη συμπεριφορα, να με συγχωρεις αλλα δεν φταιω εγω.....

και εχει και παρακατω.....μας μιλαει για την αλλη ονειρικη συναδελφο....και παλι την γουσταρει και αυτην.... γιατι αν δεν την γουσταρε δεν θα εβαζε το θεματακι αλλα δεν κανει αυτος κινηση πρωτος....ειναι διακριτικος ειπαμε....αλλα γουσταρει....τον καιει και τον ψηνει

και καταληγει με το

"η μια με εχει στριμωγμενο ασφυκτικα και η αλλη ερχεται σαν την ανεκπληρωτη επιθυμια μου να μην με αφηνει να την ξεχασω......να πιστεψω οτι μπορει να την ενδιεφερα?"

κατα τα αλλα φταιει η ζωη.....που τα εχει με τον Μπαμπη!

το αμιμητο δε ειναι οτι δεν εχει επιρεαστει η επαγγελματικη του ζωη, η οικογενειακη ζωη του και ο γαμος του......ποτε νομιζει αληθεια οτι θα επιρεαστει?Μ ε την πανσεληνο μηπως?

Εγω παντως να του πω......μπραβο παλικαρι μου κατσε εκει με την γυναικουλα σου το σπιτακι την δουλιτσα τα παιδακια σου και την διακριτικοτητα σου προ-παντων αυτη αλλα και βουρ στο ψητο...... δεν προκειται!

Αχ το ατιμο το δαχτυλακι μου που δεν με χωραει να κρυφτω από πισω και ας εχω λυσαξει στη διαιτα.....πως τα καταφερνουν και χωρανε μερικοι μερικοι και εγω οχι γμτ?

* κατα τα αλλα μας φταιει ο θεσμος του γαμου....δεν ειναι λειτουργικος.....εμ βεβαια δεν ειναι......

SETH_7

# 33 στις 5/3/2005
author
Ανδρας / 55 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 135
ολες τις απαντησεις τις διαβασα προσεκτικα ...δεν καταλαβα ομως γιατι ορισμενες εβγαζαν ενα στοιχειο που εδειχνε οχι κατανοηση του τι μου συμβαινει αλλα μια 'επιθετικοτητα' 'χλευασμο'..σαν να ενοχληθηκαν τα συγκεκριμενα ατομα απο οτι εγραφα....
Δεν συμφωνειτε ?...σεβαστο και λογικο....
συμφωνειτε?....το ιδιο παλι....
Εγω απλα εκανα μια συζητηση οπως θα εκανα με καποιους φιλους καλους....Οχι για να μπορεσουμε να βγαλουμε τα απωθημενα μας.....μεσα απο προσωπικες εμπειριες....
Αλλος νευριασε...αλλος κοροιδευε....Ενταξει ειμαι 'κακος' ...'χαζος' ....αν αυτο ικανοποιει αυτους οι οποιοι ειναι τοσο 'απολυτοι' στις αποψεις τους...

Angela_

# 34 στις 5/3/2005
author
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.580
SETH_7

καλύτερα να αναφερθείς σε συγκεκριμένα άτομα για να μπορέσουν να σου απαντήσουν από τη σκοπιά που είδαν το θέμα σου.

Πάντως μη θυμώνεις, απλά είναι διαφορετικοί οι χαρακτήρες κι ο τρόπος που αντιμετωπίζει ο καθένας τις καταστάσεις γι αυτό και είδες όλα αυτά που αναφέρεις.

Το σίγουρο είναι ότι ακόμα κι αυτές οι απαντήσεις που δόθηκαν και εμπεριείχαν και καυστικά σχόλια κάτι θα σου δώσουν.
Στην αρχή μας αγνοούν, μετά μας γελοιοποιούν, στη συνέχεια μας πολεμούν και στο τέλος... Νικάμε... Ακους? ...Στο τελος νικαμε...

# 35 στις 5/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

σετη_7

Καθένας αντιμετωπίζει τη ζωή με τα δικά του βιώματα και εμπειρίες.
Όταν εκτείθεσαι σε τέτοιου είδους συζητήσεις, δεν μπορείς να θεωρείς ότι κάνεις συζήτηση μεταξύ "φίλων", τη στιγμή που οι περισσότεροι απ'όσοι γράφουν σου είναι παντελώς άγνωστοι. Συνεπώς, κακώς βάζεις ταμπελίτσες στον εαυτό σου.

Σκύψε βαθιά μέσα σου, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά στη ζωή σου και προχώρα ανάλογα.

# 36 στις 4/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

εκρηκτική Τραλαλό...

Το αγοράκι, δεν έκανε τίποτα!
Απλά σκέφτηκε...
Δεν έδρασε και προβληματίζεται.
Και τον κρεμμάσες.
Κακό είναι να σκέφτεται πονηρά?
Τι φταίει το τεκνό που σκέφτεσαι έτσι...
Ορίζουμε νομίζεις εύκολα την σκέψη μας?
Απλά, πρέπει να μας προβληματίζουν οι αιτίες... Και να σκεφτόμαστε πάντα τις συνέπειες των πράξεων μας. Και αυτό είναι, που ίσως πρέπει να φιλοσοφήσει λίγο ο Seth....

# 37 στις 5/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Το αγοράκι, δεν έκανε τίποτα!
Απλά σκέφτηκε...

Τον υποτιμάς δίνοντάς του το άλλοθι της παιδικής ηλικίας;

Δεν έδρασε και προβληματίζεται.

Από τη στιγμή που αρχίζει ο προβληματισμός αυτού του είδους, η δράση -ή αντίδραση, πείτε το όπως θέλετε- είναι θέμα χρόνου.

Και τον κρεμμάσες.

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλλέτω...

Κακό είναι να σκέφτεται πονηρά?
Τι φταίει το τεκνό που σκέφτεσαι έτσι...

Κακό -ίσως- είναι ότι κοινοποιεί τις "πονηρές" σκέψεις του και αναζητεί λύσεις σε προβλήματα που ετοιμάζεται να δημιουργήσει.

Ορίζουμε νομίζεις εύκολα την σκέψη μας?

Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι το μόνο που είμαστε σε θέση να ορίσουμε.

Απλά, πρέπει να μας προβληματίζουν οι αιτίες... Και να σκεφτόμαστε πάντα τις συνέπειες των πράξεων μας.

Συμφωνώ απόλυτα.

Και αυτό είναι, που ίσως πρέπει να φιλοσοφήσει λίγο ο Seth....

Θεωρώ ότι το έχει ήδη φιλοσοφήσει.

# 38 στις 5/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Θα έλεγα αγαπητη oriana ότι δεν υπαρχουν πονηρες και μη πονηρες σκεψεις,υπαρχει όμως ωριμος και ανωριμος τροπος σκεψης και συμπεριφορας κατ επεκταση

Συνηθως στα πολύ νεανικα μας χρονια οι σκεψεις μας είναι ανωριμες και κατ επεκταση και οι πραξεις μας αυτό γιατι από την μια μας διακατεχει ο παρορμιτισμος της νιοτης από την άλλη δεν εχουμε εμπειριες και δεν εχουμε μαθει και τον τροπο να διαβαζουμε τον εαυτο μας, να αξιολογουμε τις αναγκες μας και τα θελω μας, δεν εχουμε μαθει να δουλευουμε με τον εαυτο μας.

Οι σκεψεις για να δημιουργηθουν πρεπει να υπαρξει ένα ερεθισμα από εξω προς εμας η και από εμας προς εμας και τις περισσοτερες φορες αυτές οι σκεψεις εκφραζουν τα θελω μας, τις αναγκες μας, τα ονειρα, τους φοβους μας....

Οσο περισσοτερο ωριμοι ειμαστε (όχι ηλικιακα πια) τοσο περισσοτερο οι σκεψεις μας είναι τακτοποιημενες οποια και αν είναι τα ερεθισματα που τις δημιουργουν.
Τοσο καλυτερα τις αξιολογουμε και τις διαχειριζομαστε τις κανουμε πραξη η όχι

Να το παρουμε αλλιως λοιπον αγαπητοι οriana & seth
Για να μην νοιωθει κανεις θιγμενος και κρεμασμενος θα βαλω σαν παραδειγμα τον εαυτο μου.

Ερχομαι λοιπον εγω μια γυναικα που υποτιθετε ότι ειμαι ένα ωριμο και σκεπτομενο ατομο και σας λεω:
Τι να κανω ρε παιδια?
Ειμαι παντρεμενη, ειμαι μια γυναικα χαμηλοβλεπουσα, δεν σηκωνω το ματι μου να κοιταξω δω και κει....αλλα....η ατιμη η κακουργα η ζωη δεν με αφηνει να αγιασω....γιατι παω ένα χρονο τωρα στο Σ.Μαρκετ και το παιδι που είναι στα τυρια και είναι ευγενεστατο και γλυκο το μαναρι μου, σκοτωνεται να με εξυπηρετησει και να το καλυτερο κοματι ζαμπονολατη και να η καλυτερη φετα η βαρελισια και να τα καλυτερα λουκανικακια.....σκοτωνεται το παιδι να με ευχαριστησει με τον καλο το λογο παντα και το χαμογελο.....και ε.....χαμηλοβλεπουσα ειμαι αλλα όχι χαζη.....πισω από την ευγενικη περιποιηση βλεπω ότι με γουσταρει, και εμενα μου αρεσε από την πρωτη φορα που τον ειδα πισω απο τον παγκο αλλα .....ημουν τυπος και υπογραμμος.....αλλα όταν ειδα ότι του αρεσω ανταποκριθηκα στο παιχνιδακι αλλα το Σ.Μ μετεγκατασταθηκε σε μεγαλυτερο χωρο και είναι λιγακι μακρυα και δεν παω συχνα αλλα όταν καμια φορα παω εκει παραπονιεται ότι χαθηκα και του ελειψα....αλλα μεχρι εκει.....δεν προχωρησαμε παρακατω....το θεμα είναι ότι και στον φουρνο ηρθε ενας παιδαρας και ολες οι γειτονισες για αυτόν μιλανε και κανουν ουρα για ψωμι στον συγκεκριμενο φουρνο (χ*** στο ταληρο ο φουρναρης) αλλα ο παιδαρας....βραχος !
Σε καμια δεν ριχνει βλεμα σε καμια, δεν λεει τιποτα παραπανω από καλημερα σας και τα ψωνια σας κανουν 3. 45 ευρω....σε μενα όμως που ειμαι χαμηλοβλεπουσα και δεν σηκωνα το ματι να τον κοιταξω είναι ολο γλυκες και σκοτωνεται και αυτος να με εξυπηρετησει και αφηνει τις άλλες να ξεροσταλιαζουν και με κηνυγαει μεσα στον φουρνο.....και τωρα εγω τι να κανω ρε παιδια?
Ποιον να διαλεξω?
Τον γλυκουλη στα τυρια η τον θεογκομενο στον φουρνο?
Αχ.....τα μωρα μου τα σκεπτομαι και τα δυο....τον έναν που μου εμεινε απωθημενο γιατι μειναμε μονο στο ....«μεχρι εκει» αλλα και τον αλλλο τον αγριογκομενο....Τι λετε με προτιμαει εμενα από ολες τις άλλες?

Πως ειπατε?
Εχω και έναν συζυγο?
Ε....ναι πως εχω.....με παπα και με κουμπαρο δεν λεω....
Ααα μην νομιζεται!Δεν επιρεαζει τη ζωη μου στην οικογενεια το παιδι στα τυρια ουτε ο αγριογκομενος στο φουρνο.....ουτε ο περιπτερας, ουτε ο ταξιτζης....
Ε....τι να κανω μυαλο είναι αυτό και ερεθιζετε και κανει πονηρες σκεψουλες πώς να το μαντρωσω.... τι είναι προβατο?
Τι ρωτατε?
Αν μενει χρονος και χωρος στο μυαλο μου και την ψυχη μου να σκεφτω τον συντροφο μου?
Να δουλευω με ολες μου τις αισθησεις για την σχεση μου και την εξελιξη της?
Ε....ναι πως....μια χαρα τον εχω τον εαυτο μου βολεμενο μεσα στο γαμο, εχω ετοιμο το φαγητο στην ωρα του, πλυμενα τα ρουχα και σιδερωμενα, καθαρο το σπιτι, παμε επισκεψεις σε φιλους και συγγενεις, βγαινουμε, αγορασαμε και καινουργιο αυτοκινητο α....και ένα καναπε από αυτους τους μοδατους, και κουρτινες ,κανουμε και σεξ κάθε τριτη και Σαββατο δεκα και τεταρτο με δεκα και εικοσι πεντε.....όλα μια χαρα τυπος και υπογραμμος ειμαι στις υποχρεωσεις μου.....το θεμα δεν είναι ο γαμος μου.....το θεμα είναι τι κανω εγω τωρα ποιον διαλεγω.....«την κικη η την κοκο» που λεει και το ασμα αλλα επι το αρσενικον.....!

Ρε παιδια κοροιδευομαστε?
Πονηρες σκεψουλες κανω?
Μηπως φανερωνω ότι κανω ανωριμες σκεψεις?
Οτι οι επιλγες μου δεν είναι ωριμες και συνειδητες?
Στον καθενα μας είναι αρεστο να εισπραττει αποδοχη και θαυμασμο να ξερει οτι περναει η μπογια του.
Αλλα όταν ειμαστε μεσα σε μια σχεση- γαμο και η ικανοποιηση που μας προσφερει το φλερτακι και ο θαυμασμος η αποδοχη καποιου, γινεται προβληματισμος του στιλ τι κανω τωρα και ποιον από τους θαυμαστες-πειρασμους επιλεγω σημαινει ότι υποκρινομαι όχι μονο απενατι στον συντροφο μου αλλα και απενατι στον ιδιο μου τον εαυτο.
Σημαινει ότι η σχεση μου είναι τελειωμενη, τελειωμενα και οσα ειχα να δωσω και να παρω από αυτην.Τα ουσιαστικα....!
Ο προβλημαστισμος μου είναι χρησιμο να είναι γυρω από την σχεση μου και όχι ποιον πειρασμο να επιλεξω!

Ερχομαι λοιπον εγω και σας ρωτω τι να κανω....περιμενοντας να μου απαντησετε τι?
Κρατα την εικονα της χαμηλοβλεπουσας κυρα μου και την καλη εξωθεν εικονα σου και καταξιωση αλλα....τι να κανουμε μυαλο είναι αυτό και σκεφτεται πονηρα και αφου σκεφτετε πονηρα το επομενο βημα είναι να πραξει και πονηρα ισως αρα....μεινε η κυρια του κυριου αλλα δοκιμασε και τον γλυκουλη των τυριων και τον αγριογκομενο του φουρνου?
Αμα με πειτε σιγανοπαπαδια θα με θιξετε δηλαδη?
Μα δεν με θιγετε εσεις, θιγω από μονη μου τον εαυτο μου που δεν εχω την μαγκια να πω στον εαυτο μου....ελα δω κυρα μου....βαρεθηκες, κουραστικες, εκανες λαθος επιλογη, ειδες ότι δεν σου δινει τιποτα ο συντροφος σου και δεν εχεις να του δωσεις τιποτα πια, γουσταρεις το παιχνιδι η δεν ξερω τι αλλο?
Ωραια!
Ανθρωπινα όλα αυτά, ανελαβε την ευθυνη σου και παρε το καπελακι σου βαλτο στραβα ανοιξε την πορτα και τραβα σε ότι τωρα σου κανει κεφι....όχι και την βολη μας και την καλη μας εικονιτσα προς τα εξω αλλα και βουρ στο κοψιδι οποτε μας τυχει.....και θιγμενοι και από πανω....

Seth όταν εγραψα την παροιμια σκοπος μου δεν ηταν να σε θιξω και να σου επιτεθω, δεν μου αρεσει να χαιδευω τα ωτα κανενος όμως,σκοπος μου ηταν να σε τσιγκλισω να προβληματιστεις σε άλλο επιπεδο με δεδομενο οτι δεν απεθυνομαι σε...αγορακι ανηλικο αλλα σε ενηλικα ωριμο ανθρωπο....απετυχα όμως.....

pythagoras

# 39 στις 5/3/2005
author
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα
Θέματα: 130
Απαντήσεις: 13.582
Εγώ τώρα πως να το διαβάσω όλο αυτό και να απαντήσω;
δεν γίνεται κάποια να μου πει την ... περίληψη;;;

και για να μην σας πληγώσω...
Συμφωνώ!
(με όλους και όλες ..)
α2=β2+γ2 ΦιλοκαλούΒεν δε Βετ ευτελείας και φιλοσοφούΒεν άνευ Βαλακίας

-blond-amazona-

# 40 στις 5/3/2005
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385
Το παν ηταν να μην εβγαζες τις παρωπιδες...

Τωρα που σε εχουνε γαμησει εγκεφαλικα και οι δυο ιστοριες δεν αργει και να τα κανεις και πραξη.

Απο εδω και περα ετσι θα ειναι συνεχεια.

Σημερα αυτες οι δυο....αυριο καποια αλλη.

Τελικα στα περισσοτερα ζευγαρια συμβαινει αυτο γαμωτο....μετα απο καποια χρονια συμβιωσης ο/η γκομενος/α γινεται το αλατοπιπερο της μερας και ο/η συντροφος το νερο στο φαγητο...

Αραγε τι πρεπει να κανουμε για να μην αλλαζουμε μπαχαρικα και να μη βγαζουμε τις παρωπιδες?

Εξαρταται μονο απο εμας η φταιει και ο/η συντροφος μας?

Οσο για σενα κυριε θεματοθετα....αν δεν ενδωσεις σου σφιγγω το χερι μαι φρεντ.

Οπως ειπε και ο Αιγεας θελει μεγαλα γκατς να μην υποκυψεις.

Καλη τυχη οποια κιαν ειναι η συνεχεια της λαιφ σου.

Το σπίτι μου το χτίσαν άλλοι για να κοιμάμαι ξέγνοιαστη τα βράδυα, τον εαυτό μου τον έχτισα εγώ για να μην μπορώ να ησυχάσω...
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.