Ανδρας / 44 / Ελεύθερος
Ν. Γρεβενών / Κνίδη
Θέματα: 88
Απαντήσεις: 168
'Aρεσαν+: 0%
Ενα λαθος...
Μια στραβοτιμονιά, ένας αδέξιος χειρισμός αρκούν για να μετατρέψουν το όνειρο σε εφιάλτη, να σε γκρεμίσουν στο βάραθρο της απελπισίας.
΄Έτσι ξαφνικά μπορείς να βρεθείς στην αντίπερα όχθη, ζωντανός νεκρός, δαχτυλοδειχτούμενος από το «φιλοθεάμον κοινό» και αδικημένος από τη μοίρα.
΄Ερχεται ώρα που οι ελπίδες στερεύουν σαν την πηγή που παραμένει ορφανή προσμένοντας λυτρωτικά το νερό από το βουνό κι εκείνο αρνείται πεισματικά να την διατρέξει.
«Κουράγιο. Αυτά έχει η ζωή. Δύναμη χρειάζεται κι αγώνας»
«Να ευχαριστείς το Θεό που ζεις κι αναπνέεις, αγόρι μου. Εμείς είμαστε εδώ για σένα».
Λόγια λόγια λόγια λόγια που έρχονται και φεύγουν σαν τα διαβατάρικα πουλιά και σε αφήνουν στο χειμώνα της καρδιάς σου πιο μόνο κι από μόνο να παλεύεις με φαντάσματα και οπτασίες σαν το Δον Κιχώτη, ένας Φιλοκτήτης στο νησί της μοναξιάς σου.
για ενα λαθος πρεπει να πληρωνω για παντα;
και το λαθος ; σε αγαπησα περισσοτερο απο οσο επρεπε.
το ονομασες ζηλεια .......εγω το λεω ανασφαλεια.
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 895
Οχι...κανεις δε πρεπει να πληρωνει για παντα ενα λαθος...απλα τα λαθη μας καποιες φορες επηρεαζουν τοσο πολυ τους αλλους που χρειαζονται χρονο για να κατανοησουν.
πρεπει να δωσεις τελικα για να μπορεις να παρεις,αυτο που θα σε παει μακρυτερα απτους αλλους...
# 3
στις 4/3/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Παράθεση:
Originally posted by Latinos__
και το λαθος ; σε αγαπησα περισσοτερο απο οσο επρεπε.
το ονομασες ζηλεια .......εγω το λεω ανασφαλεια.
Εγώ πάλι το ονομάζω έρωτα!
Γυναίκα / 44 / Παντρεμένη
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 463
Παράθεση:
Μια στραβοτιμονιά, ένας αδέξιος χειρισμός αρκούν για να μετατρέψουν το όνειρο σε εφιάλτη... αδικημένος από τη μοίρα.
...και το λαθος ; σε αγαπησα περισσοτερο απο οσο επρεπε.
...Εγω θα σου προτεινα να το δεις σαν εμπειρια...σαν ενα εφοδιο , σαν φιλο και να κοιταξεις πως μπορεις να διορθωσεις...
Αν δε γινεται τιποτα πια, προχωρα μπροστα, ευχαριστωντας τη ζωη που σου εμαθε να αγαπας και με τον δυσκολο τροπο...
Ενα ευχαριστω να πεις γι αυτα που ενιωσες , γι αυτα που εδωσες και πηρες, και να δεις τι ηταν αυτο που σε εκανε πιο δυνατο...
Μη μοιρολατρεις και μη γινεσαι , ερμαιο των σκεψεων και των συναισθηματων.
Ολοι αγαπαμε ...αλλοι πολυ, αλλοι λιγο, σε καμια περιπτωση αυτο δεν ειναι αδικο ή λαθος...ειναι η αιτια που μας κανει και ζουμε...να βρουμε καποιον να μοιραζεται αυτα που νιωθουμε ,αν οχι ακριβως, στην ιδια ενταση και παθος...
Η ζωη εχει τοσα μυστικα, τοση μαγεια...μη παραιτησαι....οπως λεει ενας γνωστος...Keep walking...
Οτι αξιζει ποναει κι ειναι δυσκολο...
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Μαρκόπουλο Μεσογαίας
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 509
Παράθεση:
Originally posted by esse_ntial
Είσαι ωραία!
Αν δεν αξίζεις δε θα πιστέψεις και αν δεν πιστέψεις δε θα συμβεί..
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13
Παράθεση:
Λόγια λόγια λόγια λόγια που έρχονται και φεύγουν σαν τα διαβατάρικα πουλιά και σε αφήνουν στο χειμώνα της καρδιάς σου πιο μόνο κι από μόνο να παλεύεις με φαντάσματα και οπτασίες σαν το Δον Κιχώτη, ένας Φιλοκτήτης στο νησί της μοναξιάς σου.
Όλα αυτά τα λόγια που σαν διαβατάρικα πουλιά φεύγουν, αγαπητέ μου Λατίνε, έρχονται για να σου καλμάρουν τον πόνο.. Η ανάγκη σου ν' αγαπηθείς από μια γυναίκα, δεν σ' αφήνει να δείς κάποια (πουλιά) που κουβαλάνε αγάπη και θέλουν να σου ζεστάνουν την ψυχή!!!
Οι στραβοτιμονιές γίνονται γιατί είμαστε άνθρωποι!! Κι όταν αγαπάς κάποιον αυτό το ξέρεις πολύ καλά! Αν η δική σου αγάπη ήταν μεγαλύτερη, τότε να χαίρεσαι, που αυτή η γυναίκα ήταν η αιτία και να την ευχαριστείς γι' αυτό! Αυτά είναι δώρα της ζωής και λίγοι άνθρωποι τα κερδίζουν.
Πιστεύω ότι είσαι από τους τυχερούς!!
στα social media