Παράθεση:
Originally posted by zoumeri
Δημοσιεύτηκε 16-1-05 στις 02:58 AM
Σε site όπου γράφω σε φόρουμ και όπου εκθέτω τη φωτογραφία μου, αναλαμβάνοντας επώνυμα την ευθύνη των λόγων μου (αυτή την έννοια έχει για μένα η αποκάλυψη της ταυτότητάς μου), δεν συνάπτω ποτέ ερωτικές σχέσεις.
Κι όταν λέω ποτέ εννοώ ΠΟΤΕ.
Φυλάω τα ρούχα μου...
Παράθεση:
Originally posted by Angela_
Εμένα αυτά τα σου'πα μου'πες δε μ'αρέσουν.
Ο λόγος που "ανέβασες" το συγκεκριμένο θέμα είναι για να εκθέσεις ένα άτομο, το οποίο δε μπορεί και να απαντήσει για να μην εκτεθεί περισσότερο, που είσαι σίγουρη ότι θα διαβάσει το θέμα και θέλεις εμείς με τα γραπτά μας ουσιαστικά να του πούμε πόσο μλκς είναι.
Όχι.
Προσωπικά αρνούμαι να συμμετέχω, είναι σαν να χρησιμοποιούμαι.
Και μιας και παίζουμε το σπασμένο τηλέφωνο να πεις τη φίλη σου ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και μόνος του θα τον προστατέψει.
Ο καθένας από μόνος του φτιάχνει την τύχη του.
Παράθεση:
Originally posted by Natalia
Μπράβο βρε Άντζελα....
Άντε γιατί μερικοί έχουν την εντύπωση ότι η σιωπή είναι μ@λ@κί@ και ότι όσοι απέχουν είναι αυτοί που φοβούνται να μιλήσουν.
Άντε γιατί φορτώνω τελικά που βγήκαν όλες αθώες περιστερές, καημένα παιδιά που κακοί τα εκμεταλλεύτηκαν, λευκές ψυχές που δεν μπορούν ή δεν ξέρουν να προστατέψουν τον εαυτό τους!!!!!!
Παράθεση:
Originally posted by SYREN
Ο τρόπος που εκφράζεσαι γραπτώς (γενικά)
και όχι τόσο το συγκεκριμμένο θέμα,
είναι που εξάπτει τα πνεύματα...
Μπορείς να γράφεις ότι θέλεις σ' ένα φόρουμ,
όμως ποτέ μην γενικεύεις καταστάσεις,
και πρόσεξε ο τρόπος της γραπτής σου έκφρασης
να βγάζει ευγένεια και όχι επιθετικότητα.
Αυτοί που θα σε διαβάσουνε,
είναι αυτοί από τους οποίους περιμένεις
να κάτσουνε να σου απαντήσουνε
και να σε βοηθήσουνε σε κάτι που σε προβληματίζει!
Επίσης, καλά είναι να μιλάς ειλικρινά
για το συγκεκριμμένο γεγονός από την αρχή,
και όχι να το πετάς μετά από τις έντονες αντιδράσεις,
στην εξέλιξη της συζήτησης.
Αυτά στα λέω από καρδιάς
για την προσωπική σου βελτίωση,
και όχι για να σε κρίνω.
Το συγκεκριμμένο θέμα του φόρουμ,
είναι για μένα δευτερεύουσας σημασίας
και επέτρεψε μου να μην ασχοληθώ.
Φιλικά,
Syren
Παράθεση:
Originally posted by pinezaki
Ευτυχώς για σένα αλλά και για όλους , αυτός ο χώρος είναι ελεύθερος.
Έτσι και εσύ με το δικό σου τρόπο εκφράζεσαι , όπως και οι υπόλοιποι .
Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν.
Ο λόγος που ανέβασα το θέμα ( αν και δεν υποχρεούμαι να σου δώσω αναφορά ) , αλλά συνηθίζω να είμαι πιο ευγενική από ότι μάλλον εσύ , είναι , όχι για να εκθέσω το συγκεκριμένο άτομο , αν και εκ των πραγμάτων θα συνέβαινε , αλλά για να πω , ότι καλό θα ήταν να μην είμαστε τόσο ευκολόπιστοι , να ψάχνουμε λίγο πιο πολύ , και ότι τα γραπτά δεν είναι πάντα απόδειξη πως ο άλλος είναι αυτό που παρουσιάζει με αυτά !
Παράθεση:
Σε ευχαριστώ για τις υποδείξεις σου , θα τις λάβω πολύ σοβαρά υπόψη μου , αν και από ότι είδα στο προφίλ σου δεν εισαι νέα στο σαιτ , αλλα μαλλον θα εχεις χάσει πολλά επεισόδια , οπότε σε καταλαβαίνω .
Φιλικά και από μένα
Παράθεση:
Originally posted by TRALALO
Αρκετα ηρεμο και στρωτο ειναι τελευταια το site......
Λεω τωρα εγω...... μηπως εκτος απο τον προβληματισμο του/της νεου/ας θεματοθετη/τριας υπαρχει "σκοπος" να γινουμε ενα μπαχαλακι παλι?
Παραλογοοο?
θα ελεγα να μην " τσιμπαμε" τοσο βαζοντας και τον εαυτο μου μεσα και ο χρονος...θα δειξει....
Φιλικοτατα!
Παράθεση:
Originally posted by abysm
Εμενα μου αρεσουν αυτα τα αρθρα παντως ,
βλέπεις και βλέπεις και βλέπεις
... πολλά ....
που δεν ειχες δει ,
και καταλαβαίνεις και αλλα τόσα ,
και καθε φορά που ανακαλύπτεις και ενα ακόμα ,
κάνεις ακομα ενα βήμα προς το wc !
Υ.Γ Ελπίζω να εχουν βάλει μεσα ... αρωμα βανίλιας , το προτιμώ !
![]()
Παράθεση:
Originally posted by abysm
Εμενα μου αρεσουν αυτα τα αρθρα παντως ,
βλέπεις και βλέπεις και βλέπεις
... πολλά ....
που δεν ειχες δει ,
και καταλαβαίνεις και αλλα τόσα ,
και καθε φορά που ανακαλύπτεις και ενα ακόμα ,
κάνεις ακομα ενα βήμα προς το wc !
Υ.Γ Ελπίζω να εχουν βάλει μεσα ... αρωμα βανίλιας , το προτιμώ !
![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by Natalia
Μπράβο βρε Άντζελα....
Άντε γιατί μερικοί έχουν την εντύπωση ότι η σιωπή είναι μ@λ@κί@ και ότι όσοι απέχουν είναι αυτοί που φοβούνται να μιλήσουν.
Άντε γιατί φορτώνω τελικά που βγήκαν όλες αθώες περιστερές, καημένα παιδιά που κακοί τα εκμεταλλεύτηκαν, λευκές ψυχές που δεν μπορούν ή δεν ξέρουν να προστατέψουν τον εαυτό τους!!!!!!
Μερικές φορές θα έπρεπε όντως να υπήρχε τάπα , γι αυτούς που το μόνο που μπορούν κα κάνουν είναι να περιμένουν να γράψει κάποιος άλλος κάτι και μετά να βγουν να πουν τα ίδια .
Αν δεν έβρισκες γνώμη ίδια με την δική σου δεν θα έγραφες την άποψη σου ?
Περίμενες υποστηριχτή ?
Καταρχήν μην φορτώνεις πολύ γιατί μετά πως θα σε ξεφορτώσουμε , και κατά δεύτερο , κάτι που μπορεί εσύ να μην το γνωρίζεις , αλλά υπάρχει σε ανθρώπους ξέρεις ,
Ε ναι ! υπάρχουν και αθώες περιστερές και λευκές ψυχές και αμόλυντες , δεν υπάρχουν τέτοιες στο περιβάλλον σου μάλλον γι αυτό δεν μπορείς να τις ξεχωρίσεις .
Αλήθεια , εσύ γιατί θίχτηκες ?
Παράθεση:
"και σιγά σιγά φτιάχνει , την αυλή του !
Αρέσκεται όμως μόνο σε αυτή , ποτέ η πολύ σπάνια προχωράει ένα βήμα πιο κάτω , δηλαδή στο να δημιουργήσει μια σχέση .
Απλά ΄΄τις παίζει ΄΄ , και βασικά τις κοροϊδεύει δίνοντας στάλα στάλα , ελπίδες !"
Aγαπητό pinezaki
αν κατάλαβα καλά αναφέρεσαι στη συμπεριφορά που έχει κάποιος όταν είναι να σε γνωρίσει από εδω μέσα και όταν σε γνωρίζει από κοντά.Μόνο που δεν είναι όλοι ίδιοι.Κάποιος μπορεί να πιαστεί από τα λόγια σου και να του τραβήξεις την προσοχή με μια καλή ατάκα ας πούμε,όταν όμως σε δεί από κοντά τότε μπορεί να μην του αρέσει κάτι επάνω σου.Ομοίως τα ίδια ισχύουν και για σένα.Εγώ πάντως έχει τύχει να κάνω γνωριμία μέσω ίντερνετ με κοπέλα,να της δώσω τα πραγματικά μου χαρακτηριστικά και αυτή να μου δώσει ψεύτικα με αποτέλεσμα όταν βγήκαμε έξω να τη "στείλω πακέτο".Όσο για το ρομαντισμό μερικοί απλώς προσποιούνται ενω άλλοι γεννήθηκαν ρομαντικοί και έτσι συμπεριφέρονται....ελπίζω να σε κάλυψα.
Φιλικά
silisavirus
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media