Παράθεση:
Originally posted by Nicks_Re_Loaded
Μπαίνουν τα κορίτσια να φτιαχτούν με λίγο ρομαντισμό λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου, και βρίσκουν τον κακό τον λύκο που θέλει να εγκαταλείπει απογοητευμένα τα θύματα του και να μην τα διατρυπά με τα κοφτερά του δόντια.
Ή να τα προσβάλει και δημοσίως στην χειρότερη δυστυχώς.
Παράθεση:
Originally posted by lady_in_red
Παράθεση:
Μπαίνουν τα κορίτσια να φτιαχτούν με λίγο ρομαντισμό λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου, και βρίσκουν τον κακό τον λύκο που θέλει να εγκαταλείπει απογοητευμένα τα θύματα του και να μην τα διατρυπά με τα κοφτερά του δόντια.
Ή να τα προσβάλει και δημοσίως στην χειρότερη δυστυχώς.
Μήπως τελικά αυτό ήταν το πρόβλημα;
Όταν δεν έφτασε να τα τρυπήσει με τα κοφτέρα του δόντια;
Μήπως θεώρησαν οι καλές μας φίλες ότι έπιασαν τον ταύρο απ'τα κέρατα, με το συγκεκριμένο άτομο, (για να μην εκφραστώ αλλιώς, η ξανθιά!) και όταν δεν τους προέκυψε όπως το ήθελαν, αποφάσισαν να "εκδικηθούν" με αυτόν τον τρόπο;
Ρωτάω εγώ τώρα...![]()
Παράθεση:
Όπως τα είπατε είναι Lady & galazia.
Ή τσεκούρωσε τον με εύσχημο αν θέλεις τρόπο εδώ μέσα που δίνει και αυτός την αιτία να ενίστασαι ή πες το όπως εδώ αλλά μην το τραβάς τόσο πολύ επεκτείνοντας κινδυνολογία και ίντριγκα.
Έτσι χάνεις το δίκιο σου.
Παράθεση:
Εκεί λοιπόν πινεζάκι που η κατάσταση ξεπερνά τα όρια συναγερμού και που σηκώνονται τ' αγγούρια να ****** τον μανάβη, κόβεις την αοριστολογία και μιλάς με ονόματα και ακόμα καλύτερα, τους τα λες και κατ' ιδίαν δημοσίως.
Παράθεση:
Originally posted by split
Παράθεση:
Εκεί λοιπόν πινεζάκι που η κατάσταση ξεπερνά τα όρια συναγερμού και που σηκώνονται τ' αγγούρια να ****** τον μανάβη, κόβεις την αοριστολογία και μιλάς με ονόματα και ακόμα καλύτερα, τους τα λες και κατ' ιδίαν δημοσίως.
Φιλαράκι διαφωνώ κάθετα.
Το φόρουμ δεν είναι για το ''ξεμπροστάριασμα'' κανενός. Οι e-άντρες όπως τους περιγράφει το πινεζάκι είναι έτσι γιατί εκείνη τους αντιλαμβάνεται έτσι.
Είναι λυπηρό να προσπαθούμε να μειώσουμε κάποιον/α απλά και μόνο γιατί δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας.
Υ.Γ. Λίγη αξιοπρέπεια βρε παιδιά! Τα εν οίκω μη εν δήμω... δεν το έχετε ξανακούσει;;;
Παράθεση:
Originally posted by pinezaki
Nicks_Re_Loaded
Πήρα , πήρες χαμπάρι , μου φτάνει εμένα !
Σου απαντώ όπως απάντησα και στην Angela_ ,
0 λόγος που ανέβασα το θέμα είναι, για να μπορέσουν όσοι θέλουν να προστατευτούν , να καταλάβουν πως τα γραπτά δεν είναι πάντα ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου και ότι συνηθίζουν πολλοί να το χρησιμοποιούν για να κερδίσουν ( έτσι φαντάζονται ) πράγματα , για να είναι λίγο πιο επιφυλακτικοί όταν βλέπουν αγάπες , παχιά λόγια , κορδέλες, αρώματα.
Σε ένα ''πόλεμο'' αγαπητέ , δεν πας ποτέ μόνος σου γιατί στα σίγουρα θα χάσεις ,εσύ το γνωρίζεις πολύ καλά αυτό, γιατί πίσω από τον βασικό ''εχθρό'' , υπάρχει και το επιτελείο , το οποίο , είδες , βγαίνει από αριστερά, δεξιά και παρατάσσεται.
Παράθεση:
Μου αρέσει να διαβάζω συμπεράσματα και ακόμα πιο πολύ όταν αυτά είναι αυθαίρετα , καταλαβαίνω έτσι και όχι μόνο εγώ φαντάζομαι , πόσο τυφλός και προκατειλημμένος είναι κάποιος όταν γράφει χωρίς να σκέφτεται , και οταν προσπαθει λανθασμενα να δικαιολογήσει .
Επίσης μου αρέσει όταν επιλεκτικά παίρνουν κομμάτια από κείμενα , εκείνα που τους εξυπηρετούν που τους συμφέρουν , χωρίς να κοιτούν το νόημα , που στην προκειμένη είναι τελείως αντίθετο από αυτό που νομίζουν η θέλουν να νομίζουν.
Παράθεση:
Και μια και μιλάμε για ''επίπεδο'' όπως είπε και η Ναταλία , να πω πως το επίπεδο το βλέπουμε καθαρά από το τρόπο που κάποιος γράφει και γενικότερα εκφράζεται , και από τους ενίοτε χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιεί .
Κατηγορήθηκα για επιθετικότητα , μα πουθενά στα δικά μου αρχικά κείμενα, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο για κανέναν από εσάς , σε αντίθεση , πολλοί από εσάς , αυτό που κάνατε και μάλλον είναι και το μόνο που ξέρετε να κανετε καλά , ήταν αντί να γράψετε τις απόψεις σας ( αρνητικές η θετικές ) πάνω στο αρχικό κείμενο , γράψατε με προσωπικό εμπαιγμό .
Παράθεση:
Ακομα και τωρα δεν εχω καταλαβει γιατι κατι που δεν σας αφορά ( ετσι νομιζω τουλαχιστον , εκτως αν εσεις ξερετε κατι που δεν ξερω ) σας εθιξε τόσο πολύ προσωπικα .
Μια ειναι η απαντηση μου σε αυτο .
Μαλλον γνωρίζετε σε ποιον αναφερομαι και εχετε ιδιαιτερη συμπαθεια στο προσωπο του , και ισως και αλλα πολλα !
Παράθεση:
Originally posted by zoumeri
Λοιπόν, καταγγέλω τον συμφορουμίστα George100, γιατί ενώ μου έδωσε την εντύπωση ότι μόνο με μένα κάνει αστεία στο φόρουμ, εκείνος κάνει τα ίδια με όλες τις γυναίκες.
Ζητώ την παραδειγματική τιμωρία του.
Παράθεση:
Split,
Κάνεις ένα λάθος , το οποίο δίνει στοιχεία , κάτι που εγώ δεν έκανα .
Δεν μίλησα ούτε για διαλόγους , ούτε για ανταλλαγή μηνυμάτων , ούτε για συνομιλίες .
Έτσι , με αυτά που γράφεις , εύκολα κάποιος μπορεί να συσχετίσει πια σε ποιον αναφέρεστε, αν λίγο έχει διαβάσει .
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media