Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

e – άντρας

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

# 41 στις 8/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by Nicks_Re_Loaded
Μπαίνουν τα κορίτσια να φτιαχτούν με λίγο ρομαντισμό λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου, και βρίσκουν τον κακό τον λύκο που θέλει να εγκαταλείπει απογοητευμένα τα θύματα του και να μην τα διατρυπά με τα κοφτερά του δόντια.
Ή να τα προσβάλει και δημοσίως στην χειρότερη δυστυχώς.

Μήπως τελικά αυτό ήταν το πρόβλημα;
Όταν δεν έφτασε να τα τρυπήσει με τα κοφτέρα του δόντια;
Μήπως θεώρησαν οι καλές μας φίλες ότι έπιασαν τον ταύρο απ'τα κέρατα, με το συγκεκριμένο άτομο, (για να μην εκφραστώ αλλιώς, η ξανθιά!) και όταν δεν τους προέκυψε όπως το ήθελαν, αποφάσισαν να "εκδικηθούν" με αυτόν τον τρόπο;

Ρωτάω εγώ τώρα...

# 42 στις 8/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by lady_in_red

Παράθεση:
Μπαίνουν τα κορίτσια να φτιαχτούν με λίγο ρομαντισμό λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου, και βρίσκουν τον κακό τον λύκο που θέλει να εγκαταλείπει απογοητευμένα τα θύματα του και να μην τα διατρυπά με τα κοφτερά του δόντια.
Ή να τα προσβάλει και δημοσίως στην χειρότερη δυστυχώς.

Μήπως τελικά αυτό ήταν το πρόβλημα;
Όταν δεν έφτασε να τα τρυπήσει με τα κοφτέρα του δόντια;
Μήπως θεώρησαν οι καλές μας φίλες ότι έπιασαν τον ταύρο απ'τα κέρατα, με το συγκεκριμένο άτομο, (για να μην εκφραστώ αλλιώς, η ξανθιά!) και όταν δεν τους προέκυψε όπως το ήθελαν, αποφάσισαν να "εκδικηθούν" με αυτόν τον τρόπο;

Ρωτάω εγώ τώρα...

------------------------------------------------------Αχ άχ θα μας μαλώσω θα μας μαλώσω.........καιπεραν των ανωτέρω έγινε και "μάστερδυσκολπιστουπινεζακι"και μπήκε και σε "κόλπο",και δεν πιάστηκε ο ταυρος απο τα κέρατα ......
αχ άχ θα μας μαλώσω....
άσε και το χειρότερο δηλαδή να μην διατρυπά με τα κοφτερά του δόντια τα "θύματα".Βρε παιδιά βρε παιδιά έλεος,σεβασμός αν μη τι άλλο.σε παλιά μελη με ένα και μόνο προφίλ ,άμα πια .....γινόμαστε κακοί, κακοί δεν το καταλαβαίνετε,ζηλιάρηδες ,άσχημοι ούτε κουκιά δεν θα μασάνε για να μας φτύνουν..........φτού μας καλε!

Nicks_Re_Loaded

# 43 στις 8/3/2005
author
Ανδρας / 58 / Σε σχέση
Ν. Αχαϊας / Αιγιο
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 740
'Aρεσαν+: 0%
Όπως τα είπατε είναι Lady & galazia.

Φταίμε κι εμείς φταίτε κι εσείς, φταίνε και οι άλλοι.......

Εκτός μόνο των newbies, όλα τα μέλη που εκφράζονται κατά μιας κατάστασης με παρατεταμένη αοριστολογία, υποβιβάζουν την ποιότητα του φόρουμ και ξευτελίζουν την αξία του. Ο σκοπός τους δεν είναι η μείωση της αξίας του αλλά εμμέσως αυτό δημιουργείται.
Δεν κατηγορώ καθόλου το πινεζάκι.
Ενίσταται για κάτι που υπέστη.
Φοβάται ίσως?? να εκθέσει ξεκάθαρα? Δεν γνωρίζω. Πάντως θέλει να στηλιτεύσει.

Όμως διαφωνώ κάθετα μαζί σου πινεζάκι, την στιγμή που λες πως είσαι παλιό μέλος.

Με την επιφυλακτικότητα αυτή, ( που σχεδόν όλοι μας και καλώς υιοθετούμε) αφήνεις το δικαίωμα στον δράστη που θέλεις να "χαστουκίσεις", να συνεχίζει το απευκταίο.

Ή τσεκούρωσε τον με εύσχημο αν θέλεις τρόπο εδώ μέσα που δίνει και αυτός την αιτία να ενίστασαι ή πες το όπως εδώ αλλά μην το τραβάς τόσο πολύ επεκτείνοντας κινδυνολογία και ίντριγκα.

Έτσι χάνεις το δίκιο σου.
βομβ βουαγε ινψρεδιβου...

# 44 στις 8/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Όπως τα είπατε είναι Lady & galazia.

Ή τσεκούρωσε τον με εύσχημο αν θέλεις τρόπο εδώ μέσα που δίνει και αυτός την αιτία να ενίστασαι ή πες το όπως εδώ αλλά μην το τραβάς τόσο πολύ επεκτείνοντας κινδυνολογία και ίντριγκα.

Έτσι χάνεις το δίκιο σου.

Συμφωνώ απόλυτα!

split

# 45 στις 8/3/2005
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 57
Απαντήσεις: 1.437

Παράθεση:
Εκεί λοιπόν πινεζάκι που η κατάσταση ξεπερνά τα όρια συναγερμού και που σηκώνονται τ' αγγούρια να ****** τον μανάβη, κόβεις την αοριστολογία και μιλάς με ονόματα και ακόμα καλύτερα, τους τα λες και κατ' ιδίαν δημοσίως.

Φιλαράκι διαφωνώ κάθετα.

Το φόρουμ δεν είναι για το ''ξεμπροστάριασμα'' κανενός. Οι e-άντρες όπως τους περιγράφει το πινεζάκι είναι έτσι γιατί εκείνη τους αντιλαμβάνεται έτσι.

Είναι λυπηρό να προσπαθούμε να μειώσουμε κάποιον/α απλά και μόνο γιατί δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας.

Υ.Γ. Λίγη αξιοπρέπεια βρε παιδιά! Τα εν οίκω μη εν δήμω... δεν το έχετε ξανακούσει;;;

Ο δυσκολότερος δρόμος στη ζωή είναι ο δρόμος της καρδιάς σου...

Nicks_Re_Loaded

# 46 στις 8/3/2005
author
Ανδρας / 58 / Σε σχέση
Ν. Αχαϊας / Αιγιο
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 740

Παράθεση:
Originally posted by split

Παράθεση:
Εκεί λοιπόν πινεζάκι που η κατάσταση ξεπερνά τα όρια συναγερμού και που σηκώνονται τ' αγγούρια να ****** τον μανάβη, κόβεις την αοριστολογία και μιλάς με ονόματα και ακόμα καλύτερα, τους τα λες και κατ' ιδίαν δημοσίως.

Φιλαράκι διαφωνώ κάθετα.

Το φόρουμ δεν είναι για το ''ξεμπροστάριασμα'' κανενός. Οι e-άντρες όπως τους περιγράφει το πινεζάκι είναι έτσι γιατί εκείνη τους αντιλαμβάνεται έτσι.

Είναι λυπηρό να προσπαθούμε να μειώσουμε κάποιον/α απλά και μόνο γιατί δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας.

Υ.Γ. Λίγη αξιοπρέπεια βρε παιδιά! Τα εν οίκω μη εν δήμω... δεν το έχετε ξανακούσει;;;

Καλή μου φίλη, η προσωπική μου γνώμη είναι πως οι e-άνδρες όπως τους περιγράφει, υπάρχουν. έτσι όπως τους λέει.

Αλλά για μία ακόμα φορά ας το πω.

Δεν φταίνε.
Δεν είναι κακόβουλο αυτό που κάνουν, τις περισσότερες φορές.
Φταίνε όμως πολύ όταν επιτίθενται κι από πάνω, για να αμυνθούν. Θρασυδειλία.
Εδώ στο φόρουμ, πουλάς τον εαυτό σου όπως θέλεις και μπορείς, εδώ στο φόρουμ να τον υπερασπιστείς και με τον τρόπο που προτείνεις εσύ σπλιτ.
Ξέρεις ότι συμφωνώ μαζί σου.
Βαρέθηκα την επιπολαιότητα.

Το πινεζάκι στηλιτεύει την υποκρισία.

και το γελοίο της υπόθεσης, είναι πως η υποκρισία σε περίπτωση που ευοδωθούν τα φλερτ του e-tetoiou γίνεται δόξα, σε αντίθετη περίπτωση, γίνεται φθόνος και μνησικακία κατά του μέχρι προ ολίγου υμνούμενου. Πουσ*ιές.

Φίλη μου, τα χω δει με τα μάτια μου.
Τα χεις δει και συ.

βομβ βουαγε ινψρεδιβου...

split

# 47 στις 8/3/2005
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Νίκο μου, όσα διαδραματίζονται στα προσωπικά μηνύματα είναι ακριβώς αυτό: ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. Κι όποιο πρόβλημα προκύψει πρέπει να λυθεί εκεί.

Θεωρώ άστοχο να μεταφέρονται οι όποιες προσωπικές διαφωνίες άμεσα ή έμμεσα στο φόρουμ. Θεωρώ μικρότητα να γίνεται προσπάθεια να μειώσουμε κάποιον επειδή κάτι δεν μας έκατσε όπως το ονειρευτήκαμε.

Μιλάς για επιπολαιότητα και υποκρισία. Όμως δεν μπορούμε παρά να υποθέτουμε τι έχει ''παιχτεί'' σε προσωπικό επίπεδο. Δεν μπορούμε να κρίνουμε γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ήθελε να πει ο ένας... τι είπε... και τι κατάλαβε ο άλλος! Οι περίφημοι κώδικες επικοινωνίας, τους έχουμε ξανασυζητήσει, θυμάσαι;

Μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το κάθε μέλος, άντρας ή γυναίκα δεν ακούει αυτά που έχει ανάγκη να ακούσει;

Όσο για το διαδικτιακό προφίλ... ένα έχω να πω. Προσωπικά έχω γράψει πάμπολλες φορές στο φόρουμ υμνώντας τον Έρωτα. Ουε κι αλίμονο αν ο κάθε φίλος ή λιγότερο φίλος με τον οποίο λέω μια καλησπέρα έφτανε στο συμπέρασμα ότι ''θέλω κάτι να του πω''.

Το φόρουμ είναι χώρος συζήτησης και προσωπικής έκφρασης. Είναι κρίμα να τον βλέπουμε σαν βιτρίνα για να πουλήσουμε τον εαυτό μας. Έχει να μας δώσει πολύ περισσότερα από αυτό.

pinezaki

# 48 στις 9/3/2005
author
Γυναίκα / 52 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 42
Split,
Κάνεις ένα λάθος , το οποίο δίνει στοιχεία , κάτι που εγώ δεν έκανα .
Δεν μίλησα ούτε για διαλόγους , ούτε για ανταλλαγή μηνυμάτων , ούτε για συνομιλίες .
Έτσι , με αυτά που γράφεις , εύκολα κάποιος μπορεί να συσχετίσει πια σε ποιον αναφέρεστε, αν λίγο έχει διαβάσει .
Δεν θέλησα εξ αρχής να συγκεκριμενοποιήσω κάτι , μου ήταν πολύ εύκολο να το κάνω αν ήταν αυτός ο σκοπός μου , και τώρα μπορώ ακόμα , αλλά δεν με ενδιαφέρει , άσχετα αν τώρα έγινε πια προσωπικό , μια και εκείνος έχει πάρει το πληκτρολόγιο μπροστά του και δεν ξέρει τι γράφει .
Αλλά παραλήρημα είναι, όποτε δεν θα ασχοληθώ και δεν θα βγω από τον αρχικό μου σκοπό .
Πραγματικά οι ιστορίες που άκουσα ήταν μόνο η αφορμή γι αυτό το άρθρο , εσείς οι υπόλοιποι το κάνατε ''προσωπικό'' , και πήρε τέτοια διάσταση , εσείς λοιπόν μειώνεται εκείνον και τον κάθε εκείνον , μόνο και μόνο που απαντάτε με τέτοιο τρόπο για να τον τον υπερασπίσετε .

Θα μπορούσε να συζητηθεί απλά και μόνο θεωρητικά, έτσι όπως μπήκε το θέμα , και να πουν τα μέλη την γνώμη τους , και όπως πολύ σωστά είπες , το φόρουμ είναι ένας χώρος συζήτησης και προσωπικής έκφρασης , ελεύθερος , θα προσθέσω εγώ .

Τώρα όσο για αυτό που είπες -
(Είναι κρίμα να τον βλέπουμε σαν βιτρίνα για να πουλήσουμε τον εαυτό μας ) - αυτό πρέπει να το συνηθίσουμε , μια και δυστυχώς υπάρχουν και θα υπάρχουν οι e –-άντρες , όπως λοιπόν αυτός που αναφερόμαστε .
Παρόλα αυτά νομίζω ότι μπορούμε να συζητάμε για όλα , χωρίς ο κάθε ένας να τα παίρνει προσωπικά όλα .
Να αγαπας , οσο μπορείς να αγαπάς !

pinezaki

# 49 στις 8/3/2005
author
Γυναίκα / 52 / Σε σχέση
Μου αρέσει να διαβάζω συμπεράσματα και ακόμα πιο πολύ όταν αυτά είναι αυθαίρετα , καταλαβαίνω έτσι και όχι μόνο εγώ φαντάζομαι , πόσο τυφλός και προκατειλημμένος είναι κάποιος όταν γράφει χωρίς να σκέφτεται , και οταν προσπαθει λανθασμενα να δικαιολογήσει .
Επίσης μου αρέσει όταν επιλεκτικά παίρνουν κομμάτια από κείμενα , εκείνα που τους εξυπηρετούν που τους συμφέρουν , χωρίς να κοιτούν το νόημα , που στην προκειμένη είναι τελείως αντίθετο από αυτό που νομίζουν η θέλουν να νομίζουν.

Και μια και μιλάμε για ''επίπεδο'' όπως είπε και η Ναταλία , να πω πως το επίπεδο το βλέπουμε καθαρά από το τρόπο που κάποιος γράφει και γενικότερα εκφράζεται , και από τους ενίοτε χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιεί .

Κατηγορήθηκα για επιθετικότητα , μα πουθενά στα δικά μου αρχικά κείμενα, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο για κανέναν από εσάς , σε αντίθεση , πολλοί από εσάς , αυτό που κάνατε και μάλλον είναι και το μόνο που ξέρετε να κανετε καλά , ήταν αντί να γράψετε τις απόψεις σας ( αρνητικές η θετικές ) πάνω στο αρχικό κείμενο , γράψατε με προσωπικό εμπαιγμό .

Ακομα και τωρα δεν εχω καταλαβει γιατι κατι που δεν σας αφορά ( ετσι νομιζω τουλαχιστον , εκτως αν εσεις ξερετε κατι που δεν ξερω ) σας εθιξε τόσο πολύ προσωπικα .

Μια ειναι η απαντηση μου σε αυτο .
Μαλλον γνωρίζετε σε ποιον αναφερομαι και εχετε ιδιαιτερη συμπαθεια στο προσωπο του , και ισως και αλλα πολλα !

pinezaki

# 50 στις 8/3/2005
author
Γυναίκα / 52 / Σε σχέση
Nicks_Re_Loaded

Πήρα , πήρες χαμπάρι , μου φτάνει εμένα !

Σου απαντώ όπως απάντησα και στην Angela_ ,

0 λόγος που ανέβασα το θέμα είναι, για να μπορέσουν όσοι θέλουν να προστατευτούν , να καταλάβουν πως τα γραπτά δεν είναι πάντα ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου και ότι συνηθίζουν πολλοί να το χρησιμοποιούν για να κερδίσουν ( έτσι φαντάζονται ) πράγματα , για να είναι λίγο πιο επιφυλακτικοί όταν βλέπουν αγάπες , παχιά λόγια , κορδέλες, αρώματα.

Σε ένα ''πόλεμο'' αγαπητέ , δεν πας ποτέ μόνος σου γιατί στα σίγουρα θα χάσεις ,εσύ το γνωρίζεις πολύ καλά αυτό, γιατί πίσω από τον βασικό ''εχθρό'' , υπάρχει και το επιτελείο , το οποίο , είδες , βγαίνει από αριστερά, δεξιά και παρατάσσεται.

# 51 στις 9/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by pinezaki
Nicks_Re_Loaded

Πήρα , πήρες χαμπάρι , μου φτάνει εμένα !

Σου απαντώ όπως απάντησα και στην Angela_ ,

0 λόγος που ανέβασα το θέμα είναι, για να μπορέσουν όσοι θέλουν να προστατευτούν , να καταλάβουν πως τα γραπτά δεν είναι πάντα ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου και ότι συνηθίζουν πολλοί να το χρησιμοποιούν για να κερδίσουν ( έτσι φαντάζονται ) πράγματα , για να είναι λίγο πιο επιφυλακτικοί όταν βλέπουν αγάπες , παχιά λόγια , κορδέλες, αρώματα.

Σε ένα ''πόλεμο'' αγαπητέ , δεν πας ποτέ μόνος σου γιατί στα σίγουρα θα χάσεις ,εσύ το γνωρίζεις πολύ καλά αυτό, γιατί πίσω από τον βασικό ''εχθρό'' , υπάρχει και το επιτελείο , το οποίο , είδες , βγαίνει από αριστερά, δεξιά και παρατάσσεται.

Πόλεμο;
Των φύλων, των φίλων ή των φυλών;
Ας σοβαρευτούμε επιτέλους!

# 52 στις 9/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Πινεζακι

Εγω πραγματικα δεν εχω καταλαβει ποιος ειναι ο κυριος περι ου ο λογος και δεν με ενδιαφερει φυσικα.
θεωρω oμως οτι για πολλους μας ειναι αδικο να λες οτι παρατασσομαστε διπλα σε αυτον τον "καποιο" και πολεμαμε παρα το πλευρο του....

Να σου πω ομως μερικα εκθεντοντας τον εαυτο μου,

Οταν πρωτοξεκινησα το σεργιανι μου στο διαδυκτιο ειχα παντελη αγνοια.....τυχαια βρεθηκα σε ενα site (οχι αυτο εδω) καλα- καλα δεν καταλαβαινα τι γινοταν, για να μπορεσω να εχω μια πιο πληρη εικονα και να σεργιανισω το site επρεπε να φτιαξω προφιλ....καταλαβαινεις οτι απο το επομενο μισωρο της δημιουργιας του προφιλ αρχισαν να καταφθανουν μηνυματα στην θυριδα μου....ευγενικα , αγενη, ηλιθια, προστυχα, αστεια...οτι μπορεις να φανταστεις....σιγα μην απαντουσα σε ολους εκεινους τους αγνωστους....
Ηταν και ενας που καθε μερα μου εστελνε καλημερα και ενα χαμογελακι.....(θυμασαι φιλαρακι?)...ε...μια δυο τρεις απαντησα στο τελος....μιλησαμε στο τηλεφωνο ωρες ατελειωτες και φυσικα συναντηθηκαμε.....

Τι να σου πω τωρα οτι σε εκεινη τη χρονικη στιγμη της ζωης μου ημουν καπως?
Ημουν μπαιλτνισμενη απο την συνεχη μοναξια, κουρασμενη απο την ελειψη ενος δικου μου ανθρωπου, ενος συντροφου?
Να σου πω οτι με ειχε πιασει πανικος κοιτωντας τη ζωη μου πισω που ποτε δεν ειχα ουσιαστικα πραγματα που θεωρουνται αυτονοητα και η ζωη εφευγε σαν νερακι?
Να σου πω οτι φοβομουν και ημουν πεπεισμενη οτι οποιοσδηποτε ανδρας βρεθει διπλα μου απο οπουδηποτε και αν τον γνωριζα μονο ταλαιπωρια θα μου εφερνε αλλα απ την αλλη υπηρχε η αναγκη?
Να σου πω οσο και αν φαινεται υπερβολη οτι οσοι ανδρες με ειχαν προσεγγισει στη ζωη μου εκτος απο μια περιπτωση, ηταν η χαζοχαρουμενοι η ηλιθιοι, η ανευροι η χωρις το ελαχιστο χιουμορ η αγενεις η ψυχροι η ανειλικρινεις η αδιαφοροι με αποτελεσμα να μενει η γνωριμια στο πρωτο αντε δευτερο ραντεβου?

Τουτος ο e-ανδρας ηταν και γλυκος και εξυπνος και με χιουμορ και ευγενικος και...και...και....μια γλυκα!

Δεν ηταν ομως μονο αυτο....εγω που για χρονια ειχα κατεβασμενα ρολα και ουσιαστικα δεν δεχομουν προσεγγιση εκεινη την χρονικη στιγμη χωρις να το εχω συνειδητοποιησει ειχα αλλαξει.....

Κατι πηγε να γινει λοιπον......δεν εγινε.....

Και τα εβαλα με τον e- ανδρα ....με την e-γνωριμια......

Πηγε να γινει η νομισα οτι πηγε να γινει?
Ειδα οσα ηθελα να δω η την παραγματικοτητα?

Δεν ξερω....ξερω μονο οτι ο e- ανδρας που δεν ειναι πια «e» αλλα πραγματικος και καλος φιλος ηταν και εξακολουθει να ειναι και ευγενικος και εξυπνος και ψυχουλα και με χιουμορ και τρυφερος ανθρωπος και...και...μια γλυκα δηλαδη....οπως και αν ηταν κατι δεν πηγε....κατι δεν κολλησε και...τοτε τον περασα απο τα σαραντα κυματα ( ελπιζω να μου το εχει συγχωρησει)...και τουτο ηταν και η αφορμη να παρω το βαπτισμα του πυρος στα φορα τοτε με ενα θεμα παρομοιο με το δικο σου...και τοτε τις απαντησεις που ελαβα τις πηρα σαν επιθεση...... δεν ηταν ομως....απλα καποιοι μπορουσαν να δουν πιο ξεκαθαρα απο μενα, αλλα εγω δεν το καταλαβαινα...και οχι μονο δεν το καταλαβαινα αλλα νομιζα οτι ολοι ξερανε ποιος ηταν και ειχαν παρει το μερος του και ηταν ενατιον μου.....σε διαβεβαιω ομως οτι κανενας δεν ηξερε με ποιον τα ειχα βαλει γιατι οχι μονο δεν ανεφερα καποιο στοιχειo αλλα ουτε ανεφερα αν επροκειτο για καποιαν μεσα απο το site .....

Οπως εξω στον πραγματικο μας κοσμο υπαρχουν καθε λογης ανθρωποι ετσι υπαρχουν και μεσα στο διαδυκτιο....και να σου πω και κατι μετ ο χερι στην καρδια?
Εμενα προσωπικα τα χειροτερα μου εχουν συμβει με τους μη e-ανθρωπους μεχρι στιγμης τουλαχιστον.....

Γενικα και αοριστα μπορουμε να αναφερουμε χιλιαδες παραδειγματα "σκαρτων" συμπεριφορων....ειδικα ομως κακα τα ψεματα για να "καταδικασουμε" καποιον η να τον "απαλλαξουμε" πρεπει να ξερουμε την καθε λεπτομερεια των γεγονοτων αλλα οχι μονο.....τι κουβαλει ο καθενας σε τι κατασταση βρισκεται την δεδομενη στιγμη αν εχει προθεσεις καλες η οχι η αν απλα υπεπεσε σε μια ατυχη συμπεριφορα αν....αν....αν....χιλιαδες αν καλη μου....ακι στο τελος τελος ειναι δικη μας ευθυνη να προστατευουμε τον εαυτο μας....και αυτο δεν θα γινει παρα μεσα απο το σοφο....."το παθημα γινεται μαθημα"

# 53 στις 9/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Γενικα και αοριστα μπορουμε να αναφερουμε χιλιαδες παραδειγματα "σκαρτων" συμπεριφορων....ειδικα ομως κακα τα ψεματα για να "καταδικασουμε" καποιον η να τον "απαλλαξουμε" πρεπει να ξερουμε την καθε λεπτομερεια των γεγονοτων αλλα οχι μονο.....τι κουβαλει ο καθενας σε τι κατασταση βρισκεται την δεδομενη στιγμη αν εχει προθεσεις καλες η οχι η αν απλα υπεπεσε σε μια ατυχη συμπεριφορα αν....αν....αν....χιλιαδες αν καλη μου....ακι στο τελος τελος ειναι δικη μας ευθυνη να προστατευουμε τον εαυτο μας....και αυτο δεν θα γινει παρα μεσα απο το σοφο....."το παθημα γινεται μαθημα"

και λαμβάνω την σκυτάλη εγώ αγαπημενη τραλαλό.......
ακόμη πιο επίκυνδυνα αποφασισμένη να εκτεθώ και αυτό εμένα μου αρέσει πολύ..........λοιπόν μέσα εδω υπάρχουν τρεις άνθρωποι που έχω εντοπίσει ότι γραφουν πολύ όμορφά πολύ κοντα στον δικό μου ψυχισμό,με ακουμπάνε τέλος πάντων..........λοιπόν να πιάσουμε απο την αρχή ετσι γιατι έχω μεγαλη επιθυμία να το καταθέσω............ο ένας εξ αυτων με ακουμπαέι τόσο αρνητικά που 'οπου τον βλεπω μούρχεται να δώσω μια μπουνιά στον υπολογιστή και να του σπασω τα γιαλινα μάτια του,να διαγραψω τον γιάλινο λόγο του και να βαλω φωτιά στην χωρίς ψυχή αναφορά του στο κάθε θέμα. (μην γελατε εσεις που σας το έχω πει .......μα δεν τον αντέχω ρε παιδιά με απωθεί)
Πάμε σε ένα ένα δευτερο υπερόχο στο λόγο του τον γραπτό,με δυσκολευει ομολογώ πολυ και σκάβω κάθε φορά για να τον κατανοήσω,με βοηθάει πολυ σαν άνθρωπο,με κάνει να δώ κι άλλες σκιές μου κι άλλα κομμάτια μου και τον ευχριστω(ξέρει αυτός τι λεώ)
Πάμε και σε ένα τρίτο που διαβάζοντας τον εδω και καιρό μου δημιουργει συναισθηματα ανάτασης,μου δημιουργει ευεξεία ψυχική,με έχει κάνει να γράψω ποιήματα με έχει κάνει να χαμογελώ με έχει κάνει να χορεύω.........χαρείτε βρε μαζί μου,χαρείτε !!!!!!!!
Τους δύο τους έχω μιλήσει.........τον πρωτο δεν θέλω μήτε να τον ακούω μήτε να τον διαβάζω μήτε τίποτα..........
Για πεστε μου λοιπον τι φταίνε και οι τρεις και τι κυρίως φταίει που εγω νοιώθω έτσι ή αλλοιως??????
Δικός μου δεν είναι ο τρόπος που βλέπω τον καθένα με διαφορετικό μάτι.........δηλαδη τι θα πρεπει να γίνει να αρχίσω να ρίχνω ευθύνες στον καθενα για τα συναισθήματα που με προκαλεί??????????Ακόμη ακόμη θα πρέπει να νοιώσω ότι έπαθα κι έμαθα.......μα μαρεσει να παθαινω σε τελική ανάλυση ρε παιδιά γιατι ότι έπαθα με κάνει να νοιώθω με κάνει να ζώ και νοιώθω υπεροχα!!!!!!!!!!!
Τι είναι αυτό τελικά που μας φοβίζει στον εαυτο μας και τα ρίχνουμε στους άλλους ???
Τι είναι αυτό που μας κάνει να αρνούμαστε τα συνάισθήματα μας ακομη κι αυτά που είναι αποτελεσμα λάθος εκτίμησης ίσως.....είνα συναισθήματα δικά μας,είναι κομμάτι της ζωής μας ........γιατί ψάχνουμε να βρούμε σε αλλους τις ευθύνες σε τελική ανάλυση??????Γιατί θα πρέπει να ζούμε σαν νυχτόβιο ζώο που καταφερνει να βλεπει θαυμάσια μόνο μέσα στο σκοτάδι ,μέσα σε εκείνο το ιδιαίτερο σκοτάδι που εξαντλεί όλο μας το είναι?????
Καλλιόπη

# 54 στις 9/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Μου αρέσει να διαβάζω συμπεράσματα και ακόμα πιο πολύ όταν αυτά είναι αυθαίρετα , καταλαβαίνω έτσι και όχι μόνο εγώ φαντάζομαι , πόσο τυφλός και προκατειλημμένος είναι κάποιος όταν γράφει χωρίς να σκέφτεται , και οταν προσπαθει λανθασμενα να δικαιολογήσει .
Επίσης μου αρέσει όταν επιλεκτικά παίρνουν κομμάτια από κείμενα , εκείνα που τους εξυπηρετούν που τους συμφέρουν , χωρίς να κοιτούν το νόημα , που στην προκειμένη είναι τελείως αντίθετο από αυτό που νομίζουν η θέλουν να νομίζουν.

Αυτό έκανες εσύ....
Εξέθεσες μία κατάσταση όπως την είδες...την έφερες στο φως και σου απαντήσαμε όλοι ότι σε ανάλογες περιπτώσεις, δεν ανακαλύψαμε δα και το Αμέρικα, έχουμε πατήσει την μπανανόφλουδα ουκ ολίγες φορές όταν ακούμε μόνο τη μία πλευρά.

Παράθεση:

Και μια και μιλάμε για ''επίπεδο'' όπως είπε και η Ναταλία , να πω πως το επίπεδο το βλέπουμε καθαρά από το τρόπο που κάποιος γράφει και γενικότερα εκφράζεται , και από τους ενίοτε χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιεί .

Κατηγορήθηκα για επιθετικότητα , μα πουθενά στα δικά μου αρχικά κείμενα, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο για κανέναν από εσάς , σε αντίθεση , πολλοί από εσάς , αυτό που κάνατε και μάλλον είναι και το μόνο που ξέρετε να κανετε καλά , ήταν αντί να γράψετε τις απόψεις σας ( αρνητικές η θετικές ) πάνω στο αρχικό κείμενο , γράψατε με προσωπικό εμπαιγμό .

Μίλησα για επίπεδο, και χωρίς εισαγωγικά όταν επιτέθηκες φραστικά σε μένα, που δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις για μία απάντηση που ΔΕΝ συμφωνούσε με τα δικά σου γραφόμενα....αλλά το παράξενο ήταν ότι δεν ήταν κάτω από το δικό σου ψευδώνυμο αλλά της συνδίκτυας Άντζελας.

Παράθεση:
Ακομα και τωρα δεν εχω καταλαβει γιατι κατι που δεν σας αφορά ( ετσι νομιζω τουλαχιστον , εκτως αν εσεις ξερετε κατι που δεν ξερω ) σας εθιξε τόσο πολύ προσωπικα .

Μια ειναι η απαντηση μου σε αυτο .
Μαλλον γνωρίζετε σε ποιον αναφερομαι και εχετε ιδιαιτερη συμπαθεια στο προσωπο του , και ισως και αλλα πολλα !

Έβαλες ένα θέμα σε ένα δημόσιο σημείο και απαντήσαμε.
Όσες απαντήσεις δεν σου άρεσαν τις απέρριψες και πολύ σωστά έκανες, τις δε αντίθετες τις χλεύασες. Άρα δεν ήσουν έτοιμη να ακούσεις την κόντρα απάντηση όσο κι αν αυτό γράφεις.
Λυπάμαι αλλά είμαι από τις πολύ χαζές, που δεν έχω πάρει χαμπάρι για ποιον μιλάς. Δεν είναι η ουσία όμως αυτή.
Η ουσία είναι ότι το πρόβλημα της φίλης του φίλου της άλλης φίλης που μπήκες να εκθέσεις δεν έψαχνε λύση αλλά να εξυπηρετήσει ένα σκοπό.
Και απαντώ μια και αναφέρεσαι ξανά στο όνομά μου, γιαυτό γίνεται αυτή η παράθεση και όχι αντί-παράθεση όπως θα ήθελαν κάποιοι να την δουν.
Δυστυχώς έμαθα σήμερα από τα όσα γράφτηκαν ότι είσαι και "παλιό" μέλος.
Το συμπέρασμα;

Είμαστε όλοι με το μέρος αυτού που νομίζεις εσύ;
Νομίζεις ότι όλοι ξέρουμε σε ποιον και γιατί αναφέρεσαι;
Από όλες τις απαντήσεις που δόθηκαν νομίζεις ότι όλοι απάντησαν γιατί απλά ήθελαν να συνταχθούν υπέρ ή κατά; Σε τι όμως; Στο ΠΡΟΣΩΠΟ ή στην ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ που εξέθεσες;
Κανένας δεν έχει ένα ελαφρυντικό από αυτούς που σου ανέφεραν ότι η συμπεριφορά σου δεν είναι σωστή;

Αν ναι.......τότε έτσι είναι αν έτσι ΝΟΜΙΖΕΙΣ.

Μπορείς να επιτίθεσαι στην κατάσταση που συμβαίνει μα όχι στα πρόσωπα.

Κι αυτό γιατί εσύ ή η φίλη σου τέλος πάντων έχετε αποκωδικοποιήσει με τον δικό σας ιδιαίτερο τρόπο τα όσα συνέβησαν σε προσωπικό επίπεδο, κι αυτό γίνεται και από εμάς τους εντελώς "ξένους" προς το συμβάν, αποκωδικοποιούμε με τον δικό μας ιδιαίτερο τρόπο.

Θα ήταν χρήσιμο να μάθεις όμως όταν παίρνεις απάντηση για κάτι να λαμβάνεις αυτό ακριβώς που σου δίνουν οι άλλοι κι όχι αυτό που νομίζεις/πιστεύεις/υποθέτεις ότι σου προσφέρουν.

Και κυρίως....όταν μιλάς για υποκρισία, ψευτιά και εξαπάτηση, μην παίζεις με τα ψευδώνυμα.
Γιατί μπορεί το δίκιο σου να είναι βουνό, με τις πράξεις σου όμως το χαραμίζεις.

Και αν ξανά πάρεις τσαντισμένη τα λόγια μου να είσαι σίγουρη ότι δεν θα απαντήσω, ακόμα κι αν ξαναναφερθείς στο όνομά μου.

Φιλικά
Ναταλία

# 55 στις 9/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Βάλτε τώρα που γυρίζει...

Λοιπόν, καταγγέλω τον συμφορουμίστα George100, γιατί ενώ μου έδωσε την εντύπωση ότι μόνο με μένα κάνει αστεία στο φόρουμ, εκείνος κάνει τα ίδια με όλες τις γυναίκες.

Ζητώ την παραδειγματική τιμωρία του.

# 56 στις 9/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by zoumeri

Λοιπόν, καταγγέλω τον συμφορουμίστα George100, γιατί ενώ μου έδωσε την εντύπωση ότι μόνο με μένα κάνει αστεία στο φόρουμ, εκείνος κάνει τα ίδια με όλες τις γυναίκες.

Ζητώ την παραδειγματική τιμωρία του.

Την πισσα και τα πουπουλα γρηγορα!!!

(Σιγα μην εχανα την ευκαιρια να εξωντωσω εναν ανταγωνιστη μου ο σατανικοτατος ...κατινος)!!!

o-fag

# 57 στις 9/3/2005
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 6
Ετσι πιναζακι ετσι.....και οταν οι e-αντρες παρουν αυτο που θελουν μετα αναρωτιουνται γιατι το ηθελαν......

observer1

# 58 στις 9/3/2005
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
Οπως λένε όλοι οι έμπειροι ταβλαδόροι: "Εξάρες με την πρώτη για να φέρεις, πρέπει να είσαι κ...φαρδος".
Οπότε "ρίχνεις" συνέχεια ότι φέρει το ζάρι μέχρι την τελική νίκη.

Υ.Γ. Θέλει επιμονή και υπομονή το τάβλι
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.

split

# 59 στις 9/3/2005
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος

Παράθεση:
Split,
Κάνεις ένα λάθος , το οποίο δίνει στοιχεία , κάτι που εγώ δεν έκανα .
Δεν μίλησα ούτε για διαλόγους , ούτε για ανταλλαγή μηνυμάτων , ούτε για συνομιλίες .
Έτσι , με αυτά που γράφεις , εύκολα κάποιος μπορεί να συσχετίσει πια σε ποιον αναφέρεστε, αν λίγο έχει διαβάσει .

Πινεζάκι σύνελθε! Για να τσιμπηθεί μια γυναίκα με κάποιον που γνώρισε εδώ εξυπακούεται ότι έχουν υπάρξει προσωπικά μηνύματα. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποια ερωτεύεται κάποιον από τα γραφόμενα του στο φόρουμ... Και αν ακόμα υποθέσουμε ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί είμαι σίγουρη ότι δεν θα άνοιγες θέμα για να καυστηριάσεις ''την συμπεριφορά του''.

George100

# 60 στις 9/3/2005
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Απαντήσεις: 1.433

Με ανακάλυψαν !!!

Που να 'βρω τρύπα να χωθώ
γωνιά για να με κρύψει
τώρα που μάθαν πως μιλώ
με όποια μου προκύψει.
Τελικά κάποτε θα συνέβαινε και αυτό. Κανείς δε μπορεί να ζει εσαεί στο απυρόβλητο, διαλάθοντας τη διαπόμπευση. Και τώρα; Πώς θα μπορέσω να ζήσω σ' αυτή την κακούργα κενωνία, κατάπτυστος και ξεφωνημένος; (πίσσα και πούπουλα; Αμάν ρε παιδιά, έλεος, θα πάθουμε και καμιά δερματίτιδα ).
ΥΓ: Πινεζάκι κορίτσι μου, παρεξηγήσου αν θέλεις, αλλά σοβαρό κείμενο από τα δάχτυλά μου ...ελάχιστοι διάβασαν

Μη μου κρατάς κακία!
...Και περισσότερη τιμή τους πρέπει όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν) πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος, κ' οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε.
Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.