Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

e – άντρας

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

pinezaki

# 61 στις 9/3/2005
author
Γυναίκα / 52 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 42
'Aρεσαν+: 0%
Ευχαριστώ την TRALALO και την galazia_sfaira , που έφεραν το θέμα εκεί που θα έπρεπε να ήταν εξ αρχής , και Ναταλία, θα σου πω ξανά πως δεν ήθελα να εκθέσω κανέναν , και το πρόβλημα όπως λες , της φίλης του φίλου της άλλης φίλης , ήταν μόνο η αφορμή .
Κάποιες απαντήσεις δεν μου άρεσαν , ναι , όχι όμως γι αυτό το λόγο που γράφεις , αλλά επειδή έκαναν όλα να φαίνονται προσωπικά , κάτι που δεν ήθελα , και δεν επεδίωξα , αλλά αφού το θέτεις έτσι θα σου πω , πως η κοπέλα αυτή δεν ήταν η πρώτη , που ο εν λόγο ''κύριος'' συμπεριφέρθηκε έτσι , γνωρίζω τουλάχιστον άλλες 6 ιστορίες του ''κύριου'' αυτού , και πόσες αραγε αλλες θα ειναι ακομα !
Άστο λοιπόν καλύτερα μην το ψάχνουμε πιο πολύ για τον ερωτιάρη ''κύριο'' , για το τι θα μπορούσα να είχα γράψει , και αν έχω στοιχεία γι αυτά η όχι , και αν ήθελα να τον κάνω ρόμπα , και ας μείνουμε στις πολύ καλές απαντήσεις των δύο κυριών , και εκεί που θα έπρεπε να είχε μείνει το θέμα και να συζητηθεί , και split, εγώ μια χαρά είμαι , πίστεψε με , άλλοι πρέπει να συνέλθουν και γρήγορα , και να καταλάβουν πως δεν τους φταίει κανείς αν αυτοί είναι ανάπηροι συναισθηματικά !
Να αγαπας , οσο μπορείς να αγαπάς !

# 62 στις 11/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by pinezaki
Ευχαριστώ την TRALALO και την galazia_sfaira , που έφεραν το θέμα εκεί που θα έπρεπε να ήταν εξ αρχής , και Ναταλία, θα σου πω ξανά πως δεν ήθελα να εκθέσω κανέναν , και το πρόβλημα όπως λες , της φίλης του φίλου της άλλης φίλης , ήταν μόνο η αφορμή .
Κάποιες απαντήσεις δεν μου άρεσαν , ναι , όχι όμως γι αυτό το λόγο που γράφεις , αλλά επειδή έκαναν όλα να φαίνονται προσωπικά , κάτι που δεν ήθελα , και δεν επεδίωξα , αλλά αφού το θέτεις έτσι θα σου πω , πως η κοπέλα αυτή δεν ήταν η πρώτη , που ο εν λόγο ''κύριος'' συμπεριφέρθηκε έτσι , γνωρίζω τουλάχιστον άλλες 6 ιστορίες του ''κύριου'' αυτού , και πόσες αραγε αλλες θα ειναι ακομα !
Άστο λοιπόν καλύτερα μην το ψάχνουμε πιο πολύ για τον ερωτιάρη ''κύριο'' , για το τι θα μπορούσα να είχα γράψει , και αν έχω στοιχεία γι αυτά η όχι , και αν ήθελα να τον κάνω ρόμπα , και ας μείνουμε στις πολύ καλές απαντήσεις των δύο κυριών , και εκεί που θα έπρεπε να είχε μείνει το θέμα και να συζητηθεί , και split, εγώ μια χαρά είμαι , πίστεψε με , άλλοι πρέπει να συνέλθουν και γρήγορα , και να καταλάβουν πως δεν τους φταίει κανείς αν αυτοί είναι ανάπηροι συναισθηματικά !

Μήπως πρέπει να μάθουμε κι εμείς, οι γυναίκες, να μη δεχόμαστε να είμαστε "δεκανίκια" κανενός συναισθηματικά ανάπηρου -έστω και εκ των υστέρων αποδεδειγμένο- για χάρη των "προσόντων" που ανέφερες στο αρχικό post;

Υπάρχουν ΚΑΙ όρια!

# 63 στις 11/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by lady_in_red

Παράθεση:
Originally posted by pinezaki

Μήπως πρέπει να μάθουμε κι εμείς, οι γυναίκες, να μη δεχόμαστε να είμαστε "δεκανίκια" κανενός συναισθηματικά ανάπηρου -έστω και εκ των υστέρων αποδεδειγμένο- για χάρη των "προσόντων" που ανέφερες στο αρχικό post;

Υπάρχουν ΚΑΙ όρια!

Τα δεκανικια δεν τα δεχεται κανεις, οπως και συναισθηματικα αναπηρους ανθρωπους οποιου γενους
Ετσι για την ισοροπια.
egoime

# 64 στις 11/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Συμφωνώ για την αποκατάσταση της ισορροπίας...
αλλά είναι πολλοί εκείνοι που χρησιμοποιούν "δεκανίκια" και είναι κρίμα.

# 65 στις 11/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Πολύ φασαρία για το τίποτα. Πως κάνετε έτσι; Η πρώτη ή η τελευταία φορά είναι που κάποιος/α άλλα λέει, άλλα κάνει κ.λ.π. Αν λαμβάνουμε σωστά τα μηνύματα, το βλέπουμε από την αρχή. Αλλά και αν τελικά αποδειχτεί ότι ο άλλος/η δεν μας κάνει, απλώς δεν του ξαναμιλάμε. Είναι ανάγκη να βγάζουμε τα "άπλυτα" μας στη φόρα; Πολύ σημασία δίνουμε σε καθημερινά πράγματα.
Ένα "άντε γειά" φτάνει.

f_driver1

# 66 στις 11/3/2005
author
Ανδρας / 45 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ζωγράφου
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 10

...

Τελικα πιστευω πως εφτασε η ωρα να παραθεσω κι εγω την αποψη μου για ενα "πολυσυζητημενο"ομολογουμενως θέμα...
Δεν γνωριζω και δεν θα μπορουσα ποτε να ειμαι σε θεση να ξερω ακριβως τους λογους που μπορει να σε οδηγησαν πινεζα στο να γραψεις οσα εγραψες...και σιγουρα δεν ειμαι εγω αυτος που θα σε κρινει....
Αλλά:Δεν ειναι πιστευω αναγκη να γενικευουμε,να κατηγοριοποιουμε και να κατακρινουμε ιδεες,αποψεις και κυριως συμπεριφορες ατομων που "δρουν"εδω μεσα,για εναν και μονο απλο λογο.Καθε ατομο(ενηλικο,ευαισθητο η μη)πρεπει να ειναι σε θεση να κρινει οχι μονο τους αλλους και τα ατοπηματα τους,αλλα πρωτα απο ολα τον εαυτο του.Γιατι το λεω αυτο?Γιατι πρεπει επιτελους να μαθουμε ολοι μας με ποιους αξιζει να ασχολουμαστε και με ποιους οχι,χωρις να ζηταμε το "συγχωροχαρτι"της αφελειας,που ως ενα βαθμο ολοι μας κρυβουμε,ειδικα οταν κινουμαστε στον ιστο του net,εναν ιστο που κανεις δεν μας υποσχεθηκε πως ειναι αθωος και που πολυ περισσοτερο εμεις οι ιδιοι θα επρεπε οχι να ειμαστε καχυποπτοι αλλα τουλαχιστον επιφυλακτικοι,ακομα και με τον ιδιο μας τον εαυτο...
Τι εννοω με αυτο?Κανεις δεν ξερει τους λογους που καποιος λεει,γραφει κανει κατι "κρυμμενος"πισω απο αυτο το "e".Ειναι ομως υποχρεωμενος,αυτος που το δεχεται,να στεκεται στο υψος του(και αυτο το καθοριζουμε ο καθενας μας με βαση τα δικα μας δεδομενα).
Εν τελη λοιπον,μηπως λεω μηπως,θα πρεπει να αναρωτηθουμε τι ειδους δικαιωματα δινουμε στους αλλους να "παιζουν"με την αφελεια μας???
Καποιος ειχε γραψει σε ενα forum...:
"It's not the gun that killed!!!It's the drunk lunatic I sold it to..."
Ας προσεχουμε λοιπον σε ποιους δινουμε το εναυσμα!!!
Φιλικά...

# 67 στις 12/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παρόλο που υπάρχει κίνδυνος, με την παρακάτω θέση μου στο θέμα, να χαρακτηριστώ ,στην καλύτερη περίπτωση αναίσθητη, θα το πώ!
Και φυσικά υπάρχει ακόμα αυτός ο τύπος άντρα, όπως και παρόμοιος τύπος γυναίκας που αναφέρατε παραπάνω.....
Και δεν χρειάζονται, παρά λίγες εμπειρίες, για να τους αναγνωρίσεις αμέσως.

Εγώ ρε παιδιά, να σας πω την αμαρτία μου...τους διακομωδώ!
Τους γεμίζω με κολακίες....και μετά γελάω με το "φούσκωμα" τους! Γελάω πολύ μέχρι που την ψιλιάζονται και μου λένε:
Με δουλεύεις η μου φαίνεται? Και τότε, κόβω την πλάκα( γιατί, για να κατάλαβε το δούλεμα, θα έχει και μια στάλα φιλότιμο) και τότε "το ανοίγω" κανονικότατα και σοβαρότατα!! Και αλύπητα!!!!!!!!
Αυτό μου έχει συμβεί και με γυναίκες και με άντρες. Κι ανακάλυψα ότι είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβουν πόσο "τίποτα" είναι. Μέχρι που να δείχνουν γελοίοι!

# 68 στις 12/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by kiratso
Παρόλο που υπάρχει κίνδυνος, με την παρακάτω θέση μου στο θέμα, να χαρακτηριστώ ,στην καλύτερη περίπτωση αναίσθητη, θα το πώ!
Και φυσικά υπάρχει ακόμα αυτός ο τύπος άντρα, όπως και παρόμοιος τύπος γυναίκας που αναφέρατε παραπάνω.....

Τους γεμίζω με κολακίες....και μετά γελάω με το "φούσκωμα" τους! Γελάω πολύ μέχρι που την ψιλιάζονται και μου λένε:
Με δουλεύεις η μου φαίνεται? Και τότε, κόβω την πλάκα( γιατί, για να κατάλαβε το δούλεμα, θα έχει και μια στάλα φιλότιμο) και τότε "το ανοίγω" κανονικότατα και σοβαρότατα!! Και αλύπητα!!!!!!!!
Αυτό μου έχει συμβεί και με γυναίκες και με άντρες. Κι ανακάλυψα ότι είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβουν πόσο "τίποτα" είναι. Μέχρι που να δείχνουν γελοίοι!

Πιστεύω ότι είναι η υγιέστερη αντιμετώπιση, αγαπητή kiratso.
Όμως, απαιτεί ωριμότητα και εμπειρίες ζωής. Πόσες/πόσοι είναι σε θέση να φερθούν έτσι;

# 69 στις 12/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Όμως, απαιτεί ωριμότητα και εμπειρίες ζωής. Πόσες/πόσοι είναι σε θέση να φερθούν έτσι;

Όπως επίσης, χρειάζεται ωριμότητα και ΚΥΡΙΩΣ εμπειρίες, για να καταλάβεις πως κάποιες απαράδεχτες συμπεριφορές που προσβάλουν, πληγώνουν και μειώνουν τους άλλους, είναι άξια γελοιοποίησης κι όχι λόγου!
Σ ευχαριστώ!

amoxil

# 70 στις 12/3/2005
author
Γυναίκα / 66 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 607

Παράθεση:

ΣΟΦΟΤΑΤΗ αποψη
μας "παιζουν"? τους "παιζουμε" !!!

συμφωνω απολυτα.

pinezaki

# 71 στις 13/3/2005
author
Γυναίκα / 52 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 42
f_driver1

Δεν ανεβάζουμε ένα θέμα για να κρίνουμε τους λόγους που μπήκε , αλλά για να το συζητήσουμε , το τη με οδήγησε σε αυτό το έχω παραθέσει πολλές φορές πιο πάνω , παρόλα αυτά , δεν μπορώ παρά συμφωνήσω μαζί σου , όταν λες ότι ο κάθε ένας από μας είναι υποχρεωμένος να στέκεται στο ύψος του , αλλά από την άλλη νομίζω ότι και εμείς , είμαστε υποχρεωμένοι εάν και εφόσον μπορούμε να ανοίξουμε μερικά μάτια , να το κάνουμε , και πως το γίνεται αυτό ? Όχι εκθέτοντας επώνυμα αυτούς του e , αλλά '' υποψιάζοντας'' κάποιους να σκεφτούν λίγο πιο πολύ , λίγο πιο μακριά , μέσα από έναν διάλογο και ανταλλαγή απόψεων.
Να αγαπας , οσο μπορείς να αγαπάς !

# 72 στις 13/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Όπως επίσης, χρειάζεται ωριμότητα και ΚΥΡΙΩΣ εμπειρίες, για να καταλάβεις πως κάποιες απαράδεχτες συμπεριφορές που προσβάλουν, πληγώνουν και μειώνουν τους άλλους, είναι άξια γελοιοποίησης κι όχι λόγου!
Σ ευχαριστώ!

Και πώς θα αποκτήσουν εμπειρίες, οι άπειρες κορασίδες, αγαπητή kiratso;
Ένας είναι ο τρόπος και είναι εξαιρετικά οδυνηρός... για ορισμένα άτομα, ενώ είναι εξαιρετικά διδακτικός... για ορισμένα άλλα. Συνεπώς, είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας.

# 73 στις 13/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Και πώς θα αποκτήσουν εμπειρίες, οι άπειρες κορασίδες, αγαπητή kiratso;
Ένας είναι ο τρόπος και είναι εξαιρετικά οδυνηρός... για ορισμένα άτομα, ενώ είναι εξαιρετικά διδακτικός... για ορισμένα άλλα. Συνεπώς, είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας.

Ναι lady, είναι! Βέβαια είναι!

# 74 στις 17/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
διαβαζω ωρα ολα τα γραφομενα .
ξανθια δεν ειμαι .
αυτο που καταλαβα ειναι οτι το πινεζακι μετα απο συναινεση φιλης πληγωμενης μπηκε εδω για να εξηγησει στο φορουμ οτι ο,τι λαμπει δεν ειναι χρυσος ?
οτι πολλοι/ες κρυβουν πισω απο τα γραπτα συναισθηματικη αναπηρια .
νομιζω ,διορθωστε με αν κανω λαθος, οτι αυτο συμβαινει σε ολες μας τις κοινωνικες συναναστροφες .
το κωφον στην υποθεση και περιεργο ειναι γιατι πινεζακι δεχτηκες να παιξεις τον δικηγορο της φιλης σου ?
κακο της κανεις οχι καλο

η ζωη ειναι μια μαχη που την δινουμε μονοι μας .

κι αν καποιοι e_ αντρες δεν ειναι σωστοι γιατι δινετε αξια και δεν περιφρονειτε ?
βγηκα οφ σαιτ ?

η ωρα φταιει

Latinos__

# 75 στις 17/3/2005
author
Ανδρας / 44 / Ελεύθερος
Ν. Γρεβενών / Κνίδη
Θέματα: 88
Απαντήσεις: 168

καλιμερα!

me fonakse kaneis?

# 76 στις 17/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.