Παράθεση:
Originally posted by Rantanplan
Λοιπον για τα τσιγαρα δεν ξερω,(e,sovokai?),aλλα μπορω να σου πω το εξης.
Πριν 2 μερες συνοψιζα σε καποιον τις σχεσεις μου,και ομοφωνα αποφασιστηκε οτι τελικα ειμαι βατραχος που ομως,δεν γινεται με την σειρα του σκορπιος.Δεν την πληρωσε κανενας επομενος.Θυμωμουν ποσο ποναγε και δεν ηθελα να το κανω σε κανεναν,ακομα και στον ιδιο τον σκορπιο που με ποναγε...
Απο μικρη ετσι ημουν.Εκλαιγα αν σκωτωνε ο παππους μου τα ποντικια,...γιατι θα ποναγανε...
Το θεμα ειναι οτι πολλες φορες ευχηθηκα να αλλαξω λιγο ρολο,να μη με λενεκαι Μ...νη.
Οπως ομως ειναι η φυση του σκορπιου ετσι και του βατραχου.
Νομιζω η λυση βρισκεται στο να βρω εναν ωραιο βατραχο,και ο σκορπιος μου(και στο ζωδιο)να παει να παιξει κονταρομαχιες με αλλον,...να δουνε ποιος την εχει μακρυτερη.Την ουρα.
Εσυ αλλαζεις πολους και δεν εισαι ευχαριστημενος.
Εγω εχω χρεωθει τον τιτλο της-να μην πω τι-και φυσικα οποτε την παταω,δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενη...με τον εαυτο μου.
Τι να κανεις ομως?
Καλυτερες επιλογες,ισως...
Τι γινεται ομως στην περιπτωση που ο σκορπιος σου ερθει με γυαλια ηλιου και σου πει"βατραχος ειμαι μαν,απο jamaica,γιαυτο με βλεπεις ετσι μαυριδερο..."??
Γιατι υπαρχουν κιαυτες οι περιπτωσεις...δυστυχως...
τελος παντων.Ξεφυγα.Να περνατε καλα,και να κρυψει η δικια σου ενα πακετο στο σπιτι.Οταν ξεμεινεις,παρτην τηλ.![]()
Παράθεση:
Originally posted by kostas_1966..........
Κανουν λοιπον ενα εμβολιο το οποιο λεγεται καχυποψια,προκαταληψη,απομονωση,εσωστρεφεια και αλλα τετοια αναλογα με το τι σηκωνει ο εκαστοτε οργανισμος.
Το αποτελεσμα (οι παρενεργειες αν θελετε)ειναι η μοναξια και η καταθλιψη που εχουν χρωμα γκριζο!!!
Παράθεση:
Originally posted by kostas_1966
...δεν ειναι μονο ασπρο-μαυρο.Υπαρχουν κι αλλα ζωα πλην σκορπιου και βατραχου εδω.
Και οπως λεει κι ο spy (στην υπογραφη του)η ζωη ειναι εξελισσομενη.
Ετσι οι νεες εκδοσεις ειναι παντα καλυτερες.
Ας μου επιτρεψει λοιπον ο tabula_rasa να εισαγω την 2η version στο παραμυθι του:
Οταν ξαναεμφανιστει καποιος σκορπιος στην οχθη θα περασει απεναντι με μια... θαλασσια χελωνα!
Ετσι το παραμυθι μας θα εχει πιο ευχαριστο μα πιο "ανοστο"τελος.Ειναι το Λευκο τελος οπως το ονομαζω.Ειναι μια λευκη(0-0) ισοπαλια.Το τελος του t.rasa ειναι 1-1 πιο "πικαντικο".Κι αυτο γιατι οι θυσιες,οι μαχες,οι σφαγες και οι πολεμοι ειναι στη φυση του ζωου.Ο ανθρωπος ειναι κι αυτος ζωο.Πεθαινουν και οι δυο εκει στη θαλασσα μα στη ζωη μας ο "σκορπιος" ζει και τσιμπαει κι αλλους "βατραχους".
ΥΓ. Το παραμυθι μου ειχε λευκη αποχρωση,του t.rasa μαυρη.Σας χρωσταω την...γκριζα:
προκειμενου την αποφυγη μελλοντικων τσιμπηματων τα...επιζησαντα βατραχια προσπαθουν να επιτυχουν την αμυνα τους,την ασπιδα τους.
Κανουν λοιπον ενα εμβολιο το οποιο λεγεται καχυποψια,προκαταληψη,απομονωση,εσωστρεφεια και αλλα τετοια αναλογα με το τι σηκωνει ο εκαστοτε οργανισμος.
Το αποτελεσμα (οι παρενεργειες αν θελετε)ειναι η μοναξια και η καταθλιψη που εχουν χρωμα γκριζο!!!
Παράθεση:
Originally posted by spy26
Το παραμυθι δικο σου ειναι ...και οπως θελεις το πλαθεις. ΑΛΛΑ...δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση μπορει να εχει με την ζωη και τον ερωτα !
Διοτι ουδεμια ταυτιση δεν βρισκω με την κοινωνια που ζουμε ! Ουτε κυριολεκτικα, ουτε και μεταφορικα ! Πιστευοντας παντα πως κατι θελεις να πεις μεσα απο αυτο και οχι πως απλα...εγραψες ενα παραμυθι !
Παράθεση:
Originally posted by Rantanplan
Παράθεση:
Originally posted by kostas_1966..........
How true....
και ποσο καταθλιπτικο να ξερεις οτι με καθε επαφη με σκορπιο,αντι να εμπνεωνται εκεινοι για κατι καλυτερο,γινωνται οι αλλοι κατι χειροτερο.
Η ρατσα που εξαπλωνεται,σαν τα γκρεμλιν ενα πραγμα...
Εμενα πρωσωπικα με αρρωσταινει να ειμαι καχυποπτη και "ξυπνια".Με κουραζει.
Θελω να ζω στην κοσμαρα μου οπου ολοι ειναι καλοι,ηθικοι,και "ενταξει".Πειραζει?
Ασε.την ξερω την απαντηση.
στα social media