Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή

Καλωσορίζουμε την Expert Psy - Ery - Βιογραφικό

Σελίδα : 1

Μυρτώ

# 1 στις 11/3/2005
author
Γυναίκα / 49 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
'Aρεσαν+: 0%

Καλωσορίζουμε την εχπερτ ψυ - ερυ - Βιογραφικό

Όλα ξεκινούν από μέσα μας. Κάθε σκέψη, κάθε συναίσθημα, κάθε άποψη, κάθε ιδέα, όποια εξωτερικά ερεθίσματα κι αν την προκαλούν, πηγάζει τελικά από μέσα μας. Κάθε μας πράξη, έχει άμεσες συνέπειες πάλι μέσα μας.

Μ' αυτό το σκεπτικό έχω ξεκινήσει αυτό το μακρινό και συχνά ατελείωτο ταξίδι εσωτερικής αναζήτης, δικής μου και των άλλων. Μπαίνοντας στο καράβι αυτό, ξέρεις πως θα ταξιδέψεις χειμώνες και καλοκαίρια, σε φουρτούνες και μπουνάτσες, σε μαύρα και γαλανά νερά, με συνεπιβάτες ή μόνος κι όμως μπαίνεις... Γιατί;

Ίσως γιατί όσο κι αν πονά η αναζήτηση, είναι ο μοναδικός δρόμος που οδηγεί στην αλήθεια, στην αυτογνωσία. Κι όσο πιο μεγάλη είναι η αυτογνωσία σου, τόσο λιγότερο ζεις στο ψέμα που κάποιοι άλλοι ή ο ίδιος ο εαυτός σου σε σπρώχνουν να ζήσεις.

Όπως σε κάθε ταξίδι, έχεις ανάγκη τους συνεπιβάτες. Λύνω λοιπόν κάβο, ανοίγω πανιά και ξεκινάω... πρώτο μου λιμάνι... www.sxeseis.gr. Το αμπάρι του καραβιού κρύβει πολλά, ούτε κι εγώ ξέρω ακριβώς τι κουβαλάει το καράβι. Το μόνο που ξέρω είναι πως μόνη εντολή είναι σε κάθε λιμάνι που θα αράζουμε, να δίνουμε τα αγαθά του αμπαριού σε όσους περιμένουν εκεί. Παίρνοντας απ' αυτούς ενός άλλου είδους πολύτιμο αγαθό, εκείνο της αγάπης, ξεκινάει το καράβι ξανά.
Μόλις δέσαμε άγκυρα λοιπόν στο λιμάνι του sxeseis. Δώστε μας τις ερωτήσεις σας με αγάπη κι εμείς θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε ό,τι πολυτιμότερο υπάρχει στο βαθύ κι ανεξερεύνητο αμπάρι της ψυχής μας. Κι αν σας αρέσει... ελάτε να συνταξιδέψουμε... θα βρούμε μαζί τον επόμενο προορισμό, αν και κάτι μου λέει πως θα μείνουμε για καιρό εδώ. Πού ξέρεις; Ίσως οι σχέσεις μεταξύ μας να είναι ο τελικός προορισμός του ταξιδιού...

Φιλικά,
Psy - Ery
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
Σελίδα : 1

Η απάντησή σας

Τίτλος :
(Προαιρετικά)
Μεταφορά σε εξέλιξη...
Παρακαλούμε περιμένετε
Επισύναψη αρχείου
1 συνημμένο αρχείο
Υπάρχουν τα παρακάτω προβλήματα:

Δεν έχετε επιλέξει την Kατηγορία του θέματος σας
Δεν έχετε συμπληρώσει τον Τίτλο του θέματος σας
Δεν έχετε συμπληρώσει το Κείμενο του θέματος σας
Η απάντηση σας έχει δημοσιευτεί!
Πιέστε [Εμφάνιση] για να μεταφερθείτε στην απάντησή σας, ή [Νέα Απάντηση] για να συνεχίσετε.
Το θέμα σας έχει αποσταλεί για έγκριση.
Θα δημοσιευτεί μόλις έγκριθεί από την ομάδα διαχείρησης του Sxeseis.gr.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την αποστολή του θέματος σας.
Παρακαλούμε δοκιμάστε πάλι. Σε περίπτωση που το πρόβλημα παραμένει παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Sxeseis.gr.
lastpost