Παράθεση:
Originally posted by moonchild
Τον Σεμπτέβρη γνώρισα μια κοπέλα! Δεν πέρασε πολύς καιρός και γίναμε κολλητοί! Μου την έπεφτε και αυτή και άρχισα να την γουστάρω! Παιζότανε παιχνίδι μέχρι που της ζήτησα να τα φτιάξουμε! Τότε μου είπε πως δεν ξέρει τι θέλει και οτι γουστάρει ακόμα τον προηγούμενο, ενώ είχε πει σε κοινό μας γνωστό ότι με θέλει! Τι να κάνω?
Παράθεση:
Originally posted by zappnk
Κατι που διαβασα και εχω δει και στη πραξη.Η κοπελια σε ηθελε και στο εδειξε εμπρακτως,τωρα εσυ νομιζοντας οτι υπαρχει σιγουρη φαση στη μεση πηγες σαν λιγουρης και της τα ζητησες(δεν ηξερα καν οτι γινεται ακομα αυτο).Τη στιγμη που το εκανες αυτο ο παραγοντας προκληση χαθηκε,εφοσον ειδε οτι σε 'ειχε' αρχισε να σου λεει τις διαφορες βλακειες,ουτε η ιδια σου λεω δεν ξερει γιατι θελει να το σκεφτει.Ακομα μεγαλυτερο λαθος ηταν οταν της εδωσες χρονο να αποφασισει,της ειπες 'Ξερεις τι,ειμαι απελπισμενος και με κρατας απ τα...γεννητικα οποτε κανε με οτι θες αφεντρα!'.Ακομα και να σου πει 'ναι' τωρα(που αμφιβαλλω...) θα σε τραβαει απ τη μυτη και δε θα σε σεβεται αληθινα.Η σωστη πρεσεγγιση θα ηταν εφοσον σου εχει δειξει οτι σε θελει,σε μια στιγμη παθους(γελια,χαδια κλπ) να την ειχες φιλησει χωρις να το περιμενει.Οι γυναικες δεν θελουν σκλαβους αλλα ουτε και προβλεψιμους.Εκτος βεβαια αν παρεξηγησες την υπερβολικη φιλικοτητα με την ελξη οποτε δικο σου θεμα...Απο δω και περα το τι κανεις εχω καποιες ιδεες αλλα δε θα ρισκαρω να σου πω πραματα που ισως χειροτερεψουν τη κατασταση.
στα social media