Ανδρας / 53 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 24
Απαντήσεις: 143
'Aρεσαν+: 0%
Δεν μπόρεσα να αντισταθώ...
και να μην πω την γνώμη μου!
Προσωπική άποψη πάντα....
Α. Οι γυναίκες έχουν πολύ έντονη την συνήθεια του transition man - του μεταβατικού άντρα, του άντρα που θα τις βοηθήσει να ξεπεράσουν τον πρώην. Άν αυτόν τον κάνουν κομμάτια, συνήθως δεν τις απασχολεί και πολύ.
Β. Ξέρω δεν ξέρω... και συγνώμη που θα γίνω σκληρός, αλλά για μένα σημαίνει : Έχει ρε γμτ κάποια πράγματα που μου αρέσουν, αλλά και κάποια που δεν μου κάνουν, ας το τρενάρω λιγάκι μπας και μου κάτσει κάτι καλύτερο...
Γ. Challenge my friend! Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να την απορρίπτουν! Καμία γυναίκα δεν γουστάρει τους "πάντα διαθέσιμους" άντρες, αυτούς τους έχει ήδη κατακτήσει! Απλά αν κουνηθούν λιγάκι και πάνε να φύγουν θα τους πετάξει ένα γλυκόλογο μια τσαχπινιά για να ξανακολλήσουν! Μια γυναίκα αρέσκετε στο να έχει μια "αυλή" από άντρες να την περιτρυγιρίζουν! τονώνει την εξαιρέτικά εύθραυστη αυτοπεποίθηση τους!
Στο δια ταύτα τώρα:
Το λάθος αγαπητέ φίλε το έκανες ήδη! Έγινες φίλος της - ας πρόσεχες! - Τώρα τι κάνουμε;
Θα συμφωνήσω ότι λίγο φτύσιμο ποτέ δεν έβλαψε κανένα, αντίθετα ξέρω περιπτώσεις που έσωσε περιπτώσεις σχεδόν χαμένες...
Με το πονηρό μου μυαλό πάντως θα σου δώσω μια άλλη διάσταση του θέματος (για να σε κουρδίσω κιόλας και να είσαι και πίο άνετος στο "φτυσιμο!"), γιατί ήθελε να σου απαντήσει μετά το Σ/Κ; Μήπως γιατί περίμενε να βγει με κάποιον άλλο μεγαλύτερης σημασίας από σένα και να δει εκεί πως θα πάνε τα πράγματα;
Χρειάζεται πράγματι ένα Σ/Κ για να σκεφτεί; Τι την πρόταση γάμου που της έκανες; Ήμαρτον!
Για μένα λοιπόν το καλύτερο είναι το εξής: Μην είσαι απόμακρος, τουλάχιστον όχι πολύ, η τακτική του κρύο - ζέστη ίσως είναι η καλύτερη, αρκεί να μην γίνει παγωνιά - καύσωνας και σε περάσει και για τρελό! Από την άλλη φρόντισε να είσαι cool και άνετος, μην την ρωτήσεις άμεσα τίποτα για το θέμα. Φρόντησε επίσης να λαμβάνεις αρκετό πονηρό ενδιαφέρον από το περιβάλλον σου κυρίως όταν βρίσκεται αυτή στο χώρο (χαριτωμένα e-mail που διακριτικά δείχνουν ότι κάποια σε γουστάρει..., τηλεφωνήματα από γυναίκες με προτάσεις για έξοδο, μηνύματα στο κινητό σου κλπ κλπ) το θέμα είναι να την κάνεις να πιστέψει πως σε διεκδικούν κι άλλες, αν δεν τσιμπήσει με αυτό φίλε μου, αυτό σημαίνει ότι απλά δεν ενδιαφέρεται για σένα...
Καλή τύχη...
και μην ξεχνάς ότι ο άνθρωπός σου είναι εκεί έξω κι όταν τον συναντήσεις δεν θα χρειαστούν συνήθως όλες αυτές οι ...... για να τον αποκτήσεις...
Το μεγαλύτερο εμπόδιο ανάμεσα σε μας και τον καλύτερο εαυτό μας είμαστε εμείς! - Αλέξανδρος
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 14
Απαντήσεις: 69
'Aρεσαν+: 0%
Η καλυτερη στρατηγικη
Φιλε μου καλε αν μπορεις φτιαχτα με μια φιλη της ή γνωστη της και να σιγουρευτεις οτι το 'μαθε.Ακομα καλυτερα να σε δει μαζι της.
Αιμα,στεμμα,σπερμα.
Βαρον
# 23
στις 16/5/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Καλα.Ερωτηση ειναι αυτη;
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!
ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ -Α,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ!
ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ "ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ"(ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ),ΣΕ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ (ΜΕΡΙΚΩΣ)ΣΑΝ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ "ΠΙΚΡΑΣ ΤΗΣ"!
ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ.
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!
ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
# 24
στις 16/5/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Καλα.Ερωτηση ειναι αυτη;
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!
ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ -Α,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ!
ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ "ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ"(ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ),ΣΕ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ (ΜΕΡΙΚΩΣ)ΣΑΝ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ "ΠΙΚΡΑΣ ΤΗΣ"!
ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ.
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!
ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
στα social media