Παράθεση:
Originally posted by Natalia
Καλημερούδια σου Gianini....
Δεν νομίζω ότι είναι τόση μεγάλη παραβίαση του θέματος αφού εξηγούμε ότι το σεξ δεν μετράει την σχέση ή την ποιότητά της....
............
Γι'αυτό άλλωστε και ο αγώνας για να κρατήσεις ζωντανή μια σχέση δεν τελιώνει ποτέ.....
Πόσο μάλλον αν αυτή η σχέση είναι και γάμος.....
Παράθεση:
Originally posted by sun-rain
Παράθεση:
Originally posted by fegarahtida
Εδώ θα πώ την άποψη ενός φίλου μου ψυχολόγου με τον οποίο συμφωνώ απόλυτα.. Παρομοιάζει την σχέση με μια καρέκλα που έχει δύο πόδια.. το ένα πόδι της είναι η ψυχική επαφή και κάλυψη και το 2ο η σαρκική επαφή.. ένα από τα 2 λοιπόν έχει μια ρωγμή.. πόσο θα αντέξει λοιπον αυτή η καρέκλα το βάρος δύο ανθρώπων όταν ένα από τα δύο πόδια της έχει πρόβλημα.. Πιστεύω λοιπόν ακράδαντα ότι όσο σημασία έχει η συναισθηματική κάλυψη, έχει και η σαρκική επαφή..
Συμφωνώ απόλυτα και με σένα και με το φίλο σου τον ψυχολόγο!!!!!
Για να είναι σταθερή ... η καρέκλα χρειάζεται και τα δύο της πόδια.
Επαγγελματικά, οικονομικά ή συναισθηματικά προβλήματα που έχουν ως επακόλουθο την απουσία διάθεσης για σεξ, δηλώνουν την έλειψη έντονου ερωτικού ενδιαφέροντος τελικά για τον/την σύντροφό μας!!!
Και με την δικαιολογία του "προβλήματος" δεν παραδεχόμαστε ούτε στον εαυτό μας ότι η έλξη που νιώθουμε γι αυτον/ην έχει πάρει την κατηφόρα...
Παράθεση:
Originally posted by Gianini
Να κάνω την κατάθεση μου......;
Σε μια συζήτηση που είχα πολύ πρόσφατα με τον σύντροφο μου, μου αποκάλυψε ότι πραγματικά - έχοντας τόσα πολλά στο μυαλό του, και δη θέματα που αφορούν τη σχέση μας, πολύ δυσάρεστα, για την ακρίβεια - παρ'όλο που με θέλει, που το σκέφτεται, δεν μπορεί να λειτουργήσει...
Του απάντησα ότι η αγκαλιά του αρκεί, να μην ανησυχεί και να μην απολογείται... Θα έρθει η στιγμή που θα μπορούμε ξανά ή που δεν θα μπορέσουμε ποτέ πια...
Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα τόσο κοντά του...![]()
Παράθεση:
Originally posted by Natalia
Να ένα βηματάκι ....
Ακόμα και ο δρόμος για το άπειρο.......ξεκινά με ένα απλό βήμα.....για αρχή....
Ήθελα απλά να ξέρεις ότι χαίρομαι....![]()
στα social media