Παράθεση:
Originally posted by zappnk
Αν και πηγαινα να αρχισω θεμα θα βαλω την ερωτηση μου εδω.Προς ολους τους παντρεμενους,τι σας εκανε να αποφασισετε να παντρευτειτε,τι εκανε το συντροφο σας καλυτερο απ τους αλλους?
Παράθεση:
Originally posted by quite
ναι αν κανει για γαμο δηλ.
ειναι ξεκαθαρος οτι θελει να ζηση μαζι της μια ζωη.ειναι εργατικος.υπευθυνος.υποχωριτικος τουλαχιστον αρκετα.κ.τλ.
οχι αν ειναι playboy.τεμπελης παιρνει ναρκωτικα .ειναι τζογαδορος(χοντρος).ανευθυνος.βιαιος με τις γυναικες.κ.τ.λ.
Παράθεση:
Originally posted by Μυρτώ
αλλά για τους σωστούς λόγους!
Τι εννοώ ; Πήρα την απόφαση να ξανα - παντρευτώ ενώ πραγματικά πίστευα ότι αφού το δοκίμασα και δεν μου βγήκε μάλλον....θα το εγκατέλειπα το σπόρ για τους εξής λόγους :
Αγαπάω τον άνθρωπο μου όσο τον ίδιο μου τον εαυτό και περισσότερο.
Θέλω να κάνω παιδιά και οικογένεια μαζί του.
Οταν είμαστε μαζί , αισθάνομαι ότι είμαι με τον εαυτό μου στην αντρική του έκδοση!
Ο γάμος πρέπει να είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και όχι συνοπτικών διαδικασιών που μας καλύπτουν τα εσωτερικά μας κενά! Πρέπει να είναι συνειδητή απόφαση! Επιλογή!
Οπως λέει και ο Αλέξανδρος : σε παντρεύομαι όχι απλά γιατι μπορώ να ζω μαζί σου, αλλά γιατί ΔΕΝ μπορώ να ζω χωρίς εσένα!![]()
Παράθεση:
Originally posted by moo693
Να παντρευτεί κανείς; Ναί, γιατί όχι.
Οχι όμως επειδή φοβάται τη μοναξιά,
Οχι γιατί ένας καλός γάμος είναι εξασφάλιση για το μέλλον,
Οχι γιατί απλώς θέλει να κάνει παιδιά.
Ναι ! Να παντρευτεί, κανείς ΜΟΝΟ γιατί αισθάνεται ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το ταίρι του.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media