Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Μοναχος σου χορευε και οσο θελεις πηδα

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

ArGuS

# 1 στις 6/4/2005
author
Ανδρας / 62 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 81
'Aρεσαν+: 0%

Μοναχος σου χορευε και οσο θελεις πηδα

Και για να το πω καλυτερα γιατι να την εχεις στο σβερκο μια ζωη και να μη μπορεις να κανεις οτι θελεις να μη μπορεις να ζησεις οπως θελεις; Εξαλλου ας μη ξεχναμε οτι σε εναν χωρισμο αυτος που πληγωνεται πιο πολυ ειναι ο αντρας. Ποιος ο λογος λοιπον να δημιουργουμε σχεσεις που στο τελος η θα μας πληγωσουν η θα ισοροπουν αναμεσα στο ψεμα και την αβεβαιοτητα:

# 2 στις 6/4/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by ArGuS
Εξαλλου ας μη ξεχναμε οτι σε εναν χωρισμο αυτος που πληγωνεται πιο πολυ ειναι ο αντρας.

Ποιος φωτισμενος επιστημων το ειπε αυτο?

Επροταθει για βραβειο Νομπελ?

Αν οχι να τρεξουμε να τον προτεινουμε!

synenoxos

# 3 στις 6/4/2005
author
Ανδρας / 40 / Ελεύθερος
Ν. Ηρακλείου / Τυμπάκι
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 44

sykakaiskafes

# 4 στις 6/4/2005
author
Ανδρας / 60 / Ελεύθερος
Αλλη χώρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 6
Διαφωνείς ότι τα πιό πολλά λαικά είναι γραμμένα από άντρες?
Είναι μήπως επειδή οι γυναίκες δεν μπορούν να γράψουν στίχους?
δεν νομίζω, απλώς το δράμα, ο έρωτας και ο πόνος είναι κάτι που το νιώθουν επί το πλείστον οι άντρες μέσα από τις σχέσεις τους ενώ για τις γυναίκες είναι πιο εύκολο να γυρίσουν σελίδα ( το ακούω πιο πολύ απο γυναίκες εδώ μέσα).
Και όλα αυτά έρχονται απο την εξέλιξη των ειδών μέσα στις εκατοντάδες χρόνια προιστορίας (και άλλα πολλά). Εάν διαβάσεις ανθρωπολογία θα καταλάβεις. Οπότε καλά κάνουνε και πράτουν έτσι οι άνδρες:
καλύτερα απ'εδώ και απ'εκεί παρά στην στενοχώρια και στην κατάθλιψη

# 5 στις 6/4/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ποναει ε?

Σε καταλαβαινω...αλλα δεν ειναι ολες ετσι βρε παιδακι μου...κι επειτα μοναχος σου...ετσι θα βγει η ζωη?Αφου δε θελεις νασαι μονος...αν ηθελες δε θα λεγες οτι ο αντρας ειναι αυτος που πληγωνεται...
Και μη γενικευεις κυριως...μην πεσεις στην παγιδα του "ολες ιδιες ειναι..." Θα ειναι λαθος που θα σε οδηγησει σε αλλα πιο μεγαλα...
Και σε τελικη δες το με χιουμορ...φευγει καποια αλλη ερχεται...καλυτερη!!!
Ασε...που οπως λενε στα Εφτανησα...
Οταν θα μαθει ο κερατας
τη γλυκα του κεράτου
μελι και γαλα γινεται
με τη νοικοκυρα του!!!
Μηπως να τη συγχωρησεις?

zunzun

# 6 στις 6/4/2005
author
Γυναίκα / 55 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Απαντήσεις: 129
Μη μ'αποφεύγεις μάτια μου
Μη με κοιτάς σαν ξένη
Ζωή που δεν μοιράζεται
Ειναι ζωή χαμένη...

Ετσι λέει το άσμα....
(Ελευθερία Αρβανιτάκη)
Ποτέ μην τα βάζεις με ένα γουρούνι...και οι δυό θα λερωθείτε...το γουρούνι όμως θα το ευχαριστηθεί!

golfo

# 7 στις 6/4/2005
author
Γυναίκα / 66 / Ελεύθερη
Ν. Καβάλας / Μουσθένη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 27
Φιλαράκι μου μόνος ούτε στον Παράδεισο!
Καλή και λίγη μοναξιά αλλα μονος δεν την βγάζεις με τίποτε.Οταν θα ορθοποδησης ,βρεις κάτι καλύτερο γιατί νάσαι σίγουρος οτι θα υπάρξει κάτι καλύτερο,τότε ελα να τα κουβεντιάσουμε.
Υστερα μη ξεχνάς έρχεται η Ανοιξη η αναγέννηση!!!

argaard

# 8 στις 6/4/2005
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 1.283
Γιατί όσο και να πηδήξεις στον χορό για να μη βγει αγγούρι το όλο σκηνικό πρέπει να έχεις ανθρώπους να χορέψεις μαζί τους που σε ξέρουν και σε νιώθουν.
Κάπως έτσι είναι και το να πηδάς μόνο σωματικά ένα άνοστο πράγμα που δεν θα σε ολοκληρώσει ποτέ.
Από κει και πέρα οι επιλογές δικές σου φυσικά. Προσοχή όμως ότι σκοτώσεις μέσα σου δεν ξαναζωντανεύει εύκολα.
There is no justice, it's just me

verywindy

# 9 στις 6/4/2005
author
Γυναίκα / 62 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 341

Παράθεση:
Και για να το πω καλυτερα γιατι να την εχεις στο σβερκο μια ζωη και να μη μπορεις να κανεις οτι θελεις να μη μπορεις να ζησεις οπως θελεις; Εξαλλου ας μη ξεχναμε οτι σε εναν χωρισμο αυτος που πληγωνεται πιο πολυ ειναι ο αντρας. Ποιος ο λογος λοιπον να δημιουργουμε σχεσεις που στο τελος η θα μας πληγωσουν η θα ισοροπουν αναμεσα στο ψεμα και την αβεβαιοτητα:

----------------------------------------------------
To πιο καλή μοναξιά και τα αλλα σχετικά συνήθως τα λέμε οταν μας .... παίρνει

θα σου συνιστούσα να τυπώσεις την δήλωση σου περί μοναχικού χορού ... και να την διαβάσεις ξανά οταν θα εχεις φτάσει στα 45 -50 τότε που θα συνειδητοποιήσεις θέλεις δεν θέλεις που σε οδήγησαν τέτοιου είδους λογικές !

Οσο απογοητευμένος και να είσαι τώρα μη βιάζεσαι να κάνεις τέτοιου είδους αφορισμούς. Χρειάζεσαι επειγόντως θετική σκέψη

emmoni

# 10 στις 6/4/2005
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Μαρκόπουλο Μεσογαίας
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 509
Και για να το πω καλύτερα γιατί να την έχεις στο σβέρκο μια ζωή και να μη μπορείς να κάνεις ότι θέλεις να μη μπορείς να ζήσεις όπως θέλεις;

Εξαρτάται το πώς τη βλέπεις τη ζωή. Μπορείς να απαντήσεις στον εαυτό σου ποιος φταίει και δε μπορείς να ζήσεις τη ζωή σου όπως θέλεις;
Μη ξεχνάς το εξής σοφό: γινόμαστε όπως σκεφτόμαστε.

Εξάλλου ας μη ξεχνάμε ότι σε έναν χωισμό αυτός που πληγώνεται πιο πολύ είναι ο άντρας.

Πως? Είναι πολύ εύκολη λύση τα τσουβαλιάσματα μα όταν την υιοθετείς σε μακροπρόθεσμη βάση δε σε βγάζει πουθενά.
Η σχέση αποτελείται από δύο ανθρώπους όχι από έναν. Όπως μία αγάπη χτίζεται μέρα με την ημέρα έτσι και ένας χωρισμός κάνει το ίδιο και από τους δύο. Δεν έχει καμία σημασία το ποιος θα πει πρώτος «χωρίζουμε», σημασία έχει πως για να φτάσουν στο σημείο αυτό δύο άνθρωποι πάει να πει πως στην πορεία ο ένας άφησε τον άλλο, άρα οι σχέση τους δεν άξιζε να συνεχιστεί. Είναι εντελώς ανούσιο να προσπαθείς να ζυγίσεις και να μοιράσεις τα συναισθήματα κατόπιν εορτής, όταν ήσουν μέσα στο χορό τι έκανες? Ο διαχωρισμός άντρας- γυναίκα δεν υφίσταται. Και οι δύο είναι άνθρωποι ισότιμοι μέσα σε μια σχέση.

Ποιος ο λόγος λοιπόν να δημιουργούμε σχέσεις που στο τέλος η θα μας πληγώσουν η θα ισορροπούν ανάμεσα στο ψέμα και την αβεβαιότητα?

Αν θέλεις να μη πληγώνεσαι ψάξε μέσα σου καλύτερα, δες τα θέλω σου και κάνε τις επιλογές σου. Δε μας πληγώνουν οι άλλοι, οι προσδοκίες μας από αυτούς μας πληγώνουν. Φυσικά τα λάθη είναι για να μας μαθαίνουν και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι (όχι καλύτεροι άντρες/γυναίκες).

Αν δεν αξίζεις δε θα πιστέψεις και αν δεν πιστέψεις δε θα συμβεί..

blossom

# 11 στις 6/4/2005
author
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Ν. Κορινθίας / Ξυλόκαστρο
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 766

Παράθεση:
Εξαλλου ας μη ξεχναμε οτι σε εναν χωρισμο αυτος που πληγωνεται πιο πολυ ειναι ο αντρας.

Και μια άλλη άποψη:
Την πρωτιά στις αυτοκτονίες την έχουν οι γυναίκες. Και η αιτία που το 80% από αυτές αυτοκτονούν στην ηλικία των 20 μέχρι 40 ετών είναι η ερωτική απογοήτευση.

Ολοι οι άνθρωποι πονούν άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο ανάλογα τον χαρακτήρα και την ευαισθησία. Δεν είναι θέμα φύλου είναι θέμα ανθρώπου.

ArGuS

# 12 στις 6/4/2005
author
Ανδρας / 62 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by GHTEYTRIA
Σε καταλαβαινω...αλλα δεν ειναι ολες ετσι βρε παιδακι μου...κι επειτα μοναχος σου...ετσι θα βγει η ζωη?Αφου δε θελεις νασαι μονος...αν ηθελες δε θα λεγες οτι ο αντρας ειναι αυτος που πληγωνεται...
Και μη γενικευεις κυριως...μην πεσεις στην παγιδα του "ολες ιδιες ειναι..." Θα ειναι λαθος που θα σε οδηγησει σε αλλα πιο μεγαλα...
Και σε τελικη δες το με χιουμορ...φευγει καποια αλλη ερχεται...καλυτερη!!!
Ασε...που οπως λενε στα Εφτανησα...
Οταν θα μαθει ο κερατας
τη γλυκα του κεράτου
μελι και γαλα γινεται
με τη νοικοκυρα του!!!
Μηπως να τη συγχωρησεις?

Μαλλον δεν το αναλυσες σωστα.Δεν τιθεται θεμα το αν θα συγχωρησω καποια στο κατω κατω ολοι ειμαστε ελευθεροι να κανουμε οτι θελουμε.Εξαλλου εκει παραπεμπει και η παροιμια.Απλα ειναι ενα θεμα προς συζητηση στο κατα ποσο αξιζει να δημιουργεις δεσμευσεις με ολα οσα συνεπαγεται αυτο

ArGuS

# 13 στις 6/4/2005
author
Ανδρας / 62 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by sykakaiskafes
Διαφωνείς ότι τα πιό πολλά λαικά είναι γραμμένα από άντρες?
Είναι μήπως επειδή οι γυναίκες δεν μπορούν να γράψουν στίχους?
δεν νομίζω, απλώς το δράμα, ο έρωτας και ο πόνος είναι κάτι που το νιώθουν επί το πλείστον οι άντρες μέσα από τις σχέσεις τους ενώ για τις γυναίκες είναι πιο εύκολο να γυρίσουν σελίδα ( το ακούω πιο πολύ απο γυναίκες εδώ μέσα).
Και όλα αυτά έρχονται απο την εξέλιξη των ειδών μέσα στις εκατοντάδες χρόνια προιστορίας (και άλλα πολλά). Εάν διαβάσεις ανθρωπολογία θα καταλάβεις. Οπότε καλά κάνουνε και πράτουν έτσι οι άνδρες:
καλύτερα απ'εδώ και απ'εκεί παρά στην στενοχώρια και στην κατάθλιψη

Σωστα το θετεις . Εξαλλου ειναι γνωστο οτι ο παρορμητισμος στο ερωτα ειναι στοιχειο καθαρα αρσενικο. Βλεπεις οι αντρες λειτουργουν με το συναισθημα ενω οι γυναικες με την λογικη

ArGuS

# 14 στις 6/4/2005
author
Ανδρας / 62 / Ελεύθερος

Για καντε κρατει. Παρτε το αλλιως μη βρειτε.

Κοριτσια γιατι φαγωθηκατε ντε και καλα οτι το θεμα τεθηκε μετα απο ερωτικη απογοητευση; Τεθηκε απλως για συζητηση. Με αυτα που γραψατε ολες σας απλως επιβεβαιωνεται την τοποθετηση μου.Ντε και καλα δηλαδη ενας αντρας πρεπει να πληγωνεται. Για καντε κρατει και παρτε το αλλιως μπας και στρωσετε

# 15 στις 6/4/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
γιατι να την εχεις στο σβερκο μια ζωη και να μη μπορεις να κανεις οτι θελεις να μη μπορεις να ζησεις οπως θελεις;
Ποιος ο λογος να δημιουργουμε σχεσεις που στο τελος η θα μας πληγωσουν η θα ισοροπουν αναμεσα στο ψεμα και την αβεβαιοτητα:

Εξκιούζ μη, αλλά εγκώ ντεν καταλαβαίνεις.

Ποιό είναι το θέμα ρε παιδάκια; πείτε μου κι εμένα να συνεισφέρω με την πείρα και τη σοφία μου!!
Γιατί να είμαστε λοιπόν αισθηματίες
Γιατί να μπλέκουμε σε παλιο ιστορίες;

αυτό είναι το θέμα; γιατί αν είναι αυτό, το έχει λύσει ο Μέγας Καζαντζίδης εδω και χρόνια !!!

emmoni

# 16 στις 6/4/2005
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Μαρκόπουλο Μεσογαίας
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 509

Παράθεση:
Για καντε κρατει και παρτε το αλλιως μπας και στρωσετε

Αν το πάρεις εσύ αλλιώς μήπως και ευτυχήσεις?
υ/γ: by the way τη δική μου απάντηση γιατί δε τη σχολίασες?
Αν δεν αξίζεις δε θα πιστέψεις και αν δεν πιστέψεις δε θα συμβεί..

EPILEKTIKH_panidonistria

# 17 στις 6/4/2005
author
Γυναίκα / 70 / Σε διάσταση
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 1.714

Παράθεση:
Και για να το πω καλυτερα γιατι να την εχεις στο σβερκο μια ζωη

Αν πιστεύεις, αγαπητέ, πως οι άνθρωποι βρίσκονται στο σβέρκο σου, καλά έκανες και δεν παντρεύτηκες!

Παράθεση:
και να μη μπορεις να κανεις οτι θελεις να μη μπορεις να ζησεις οπως θελεις;

Δηλαδή, τώρα νομίζεις πως ζεις όπως ακριβώς θέλεις;; Δεν είσαι δίνεις λογαριασμό σε κανέναν;; Ακόμη κι αν δεν έχεις εργοδότη, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στη δουλειά σου; Ακόμα κι αν δεν έχεις γονείς, μπορείς να λες στους φίλους σου ό,τι ακριβώς σου καπνίσει;; Δεν έχεις καμιά συνάφεια με ανθρώπους; δεν έχεις αλισβερίσια συναισθηματικά, πνευματικά και οικονομικά μ' αυτούς; Ποιος σου είπε πως το να είναι κανείς ανύπαντρος είναι επιλογή που σημαίνει "κάνω ό,τι θέλω";;;;

Για μένα δηλώνει αρκετή ανασφάλεια και δειλία η στάση της μη συμμετοχής! Κι εν πάση περιπτώσει, αυτός είναι κι ο εύκολος δρόμος! Στα δύσκολα σε θέλω να είσαι Μάγκας και Παλικάρι!!

Άσε που μένεις ανολοκλήρωτος αγνοώντας τι σημαινει "Μεγαλώνω Το Λατρεμένο Μου Παιδί"..........

Την επόμενή σου φράση, δεν την μετρώ καν! Αφού δεν έχεις κάνει το πρώτο βήμα, είναι προφανές πως αγνοείς στο πετσί σου τις όποιες συνέπειες θα είχε αν το έκανες....

Κατά τα λοιπά, θα συμφωνήσω με την Εμμονή! Σταράτα τα λόγια της!

Η Επιλεκτική
Ό,τι μάθαμε για να επιβιώσουμε, μας είναι άχρηστο για να ΖΗΣΟΥΜΕ! Εδώ http://sxeseis.gr/viewthread.php?tid=1662&page=3 βρίσκεται η αιτιολόγηση του ψευδωνύμου μου.

# 18 στις 6/4/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
quote]Originally posted by ArGuS
Ντε και καλα δηλαδη ενας αντρας πρεπει να πληγωνεται. Για καντε κρατει και παρτε το αλλιως μπας και στρωσετε

Απο οσα γραψαμε η καθεμια με τον δικο της τροπο εσυ αυτο καταλαβες?

ε...εδω παει αυτο που λενε...."Γεια σου Γιαννη...κουκια σπερνω...!"
Τωρα οσο για το.....στρωσιμο.....μπηκε ανοιξη και ξεστρωνουμε τα χαλια τωρα......απο χειμωνα παλι .....!

# 19 στις 6/4/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Καμιά θετική λεξούλα στο λεξιλόγιο σας έχετε?
"την έχεις στο σβέρκο"
"σχεσεις που πληγώνουν¨"
"ισορροπουν ανάμεσα στο ψέμα και την αβεβαιότητα"...........

Μα καλά καμιά σχέση δεν σας εδωσε αναταση ψυχική ,πνευματική ,σωματική??

Μα καλά ποτέ δεν ένοιωσες την αλήθει α σε μια σχέση,δεν εισέπραξες ευεξία, ενέργεια??

Μα καλά ποιος σου είπε ότι μια σχέση παρέχει βεβαιότητα ,εμπιστοσύνη αν εσύ ο ίδιος ζεις μέσα στην δική σου ατομικότητα ??

Κι αν τελειώσει σημαίνει τι ??
Οτι σε πρόδωσε?
Σημαίνει ότι δεν την έζησες, ότι δεν έμαθες, ότι δεν κατέθεσες την ψυχή σου......??

.......αλλά όταν αναπτύσσει κανείς έναν κόσμο με απόλυτα ατομικές αξίες πως είναι δυνατόν να βρεί σημεία αναφοράς και λεξεις να επικοινωνήσει με τον άλλον,άρα και να δημιιουργήσει σχέση,και να εμπιστευτεί.
?

ArGuS

# 20 στις 6/4/2005
author
Ανδρας / 62 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by emmoni

Αν θέλεις να μη πληγώνεσαι ψάξε μέσα σου καλύτερα, δες τα θέλω σου και κάνε τις επιλογές σου. Δε μας πληγώνουν οι άλλοι, οι προσδοκίες μας από αυτούς μας πληγώνουν. Φυσικά τα λάθη είναι για να μας μαθαίνουν και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι (όχι καλύτεροι άντρες/γυναίκες).

Αγαπητη μου δεν διαφωνω με οτι αναφερεις απλα δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη σας οτι οταν καποιος αναφερεται σε καταστασεις σχεσεων ειναι πληγωμενος. Σαφως και συμφωνω οτι απο τα λαθη μας μαθαινουμε και εγω εχω κανει αρκετα αλλα σε αυτη τη ζωη μονοι ερχομαστε και φευγουμε πιο μονοι κυριολεκτικα.Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν εχουμε τους φιλους μας ή τις σχεσεις μεσα στη δαρκεια της ζωης μας. Και να σου πω και κατι αλλο προσωπικα μου αρεσει να ΖΩ καθε στιγμη και καθε λεπτο με την μεγαλυτερη δυνατη ενταση γιατι δεν θα την ξαναβρω μπροστα μου.
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.