Παράθεση:
Originally posted by EGOIME
Οταν το ειπα αυτο μετα απο λγιο καιρο παντρευτηκα, μετα απο χρονια διαπιστωθηκε οτι δεν ηταν ο ανθρωπος της ζωης μου.
Εκτοτε δεν αφησα τον εαυτο μου ελευθερο να μου ξανασυμβει.
Τωρα απλα προσπαθω να βελτιωσω τον εαυτο μου.
Παράθεση:
Originally posted by emmoni
Νομίζω πως έχεις δίκιο όλοι μας το έχουμε πει γιατί όλοι μας είχαμε ανάγκη να το πούμε.
Για μένα το ιδανικό είναι κάθε φορά αυτό που με κάνει να εξελίσσομαι, να πηγαίνω ένα βήμα παραπέρα. Όταν όμως θα πάψει να με κάνει να εξελίσσομαι θα πάψει να είναι και ιδανικό. Άρα ίσως ο ιδανικός να πρέπει να είναι ένας όρος που θα πρέπει να τοv χρησιμοποιούμε αναφερόμενοι σε μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μας, μετά να αλλάζει, αναλόγως τη φάση στην οποία βρισκόμαστε.
Παράθεση:
Originally posted by Rena_L
Καλησπέρα!
Σίγουρα όλοι μας έχουμε βρεθεί σε κάποια φάση της ζωής μας,σε σχέση μας,που έχουμε πεί ότι ο άνθρωπος που είμαστε μαζί του είναι ο άντρας/γυναίκα της ζωής μας.
Άραγε ποιό είναι αυτό το στοιχείο που μας οδήγησε στο να καταλήξουμε σ'αυτό το συμπέρασμα;Και ποιό είναι το συστατικό αυτό για σας που καταστά μια σχέση ιδανική;
Μιλώντας για μένα,όντας σε μια σχέση δυόμισι ετών,θεωρώ ότι άνθρωπος αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου και θέλω να ζήσω μαζί του.Ο λόγος απλός..με καλύπτει από όλες τις απόψεις και μου προσφέρει όλα όσα πάντα αναζητούσα.Νιώθω ασφάλεια και αγάπη και ξέρω ότι μπορώ να βασιστώ επάνω του,με καταλαβαίνει χωρίς να χρειαστεί μιλήσω..
Η δική σας άποψη και εμπειρία;
Παράθεση:
Originally posted by zoumeri
Μεγάλη μπουκιά φάε , μεγάλη κουβέντα μη λες.
Πες απλά ότι βρήκες γαμπρό. Αρκεί.
Δεν είμαι ωμή.
Αλλά κάπως έτσι νιώσαμε κάποτε οι περισσότεροι και παντρευτήκαμε.
Η ζωή όμως είναι απρόβλεπτη, ακόμα και όταν νομίζουμε ότι όλα τα έχουμε υπό έλεγχο.
Ειδικά τότε.
Με τις ευχές μας!
![]()
Παράθεση:
Originally posted by Rena_L
Καλησπέρα!
Σίγουρα όλοι μας έχουμε βρεθεί σε κάποια φάση της ζωής μας,σε σχέση μας,που έχουμε πεί ότι ο άνθρωπος που είμαστε μαζί του είναι ο άντρας/γυναίκα της ζωής μας.
Άραγε ποιό είναι αυτό το στοιχείο που μας οδήγησε στο να καταλήξουμε σ'αυτό το συμπέρασμα;Και ποιό είναι το συστατικό αυτό για σας που καταστά μια σχέση ιδανική;
Μιλώντας για μένα,όντας σε μια σχέση δυόμισι ετών,θεωρώ ότι άνθρωπος αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου και θέλω να ζήσω μαζί του.Ο λόγος απλός..με καλύπτει από όλες τις απόψεις και μου προσφέρει όλα όσα πάντα αναζητούσα.Νιώθω ασφάλεια και αγάπη και ξέρω ότι μπορώ να βασιστώ επάνω του,με καταλαβαίνει χωρίς να χρειαστεί μιλήσω..
Η δική σας άποψη και εμπειρία;
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media