Παράθεση:
Originally posted by evans
Καλη μου...
Η μοναξια εχει πολλες μορφες και λογους που σε συντροφευει η σε υποχρεωνει.
Ο χρονος δεν εχει αξια εδω....και ο ερωτας δεν μετραται με λεπτα.
Μονος / η μπορει να νιωθεις ακομα κι αν σε περιτριγυριζουν , σε αγγιζουν , σου μιλουν και μιλας με πολλα ατομα.
Αλλωτε αναζητας την παγερη συντροφια της ωστε ν' αφουγκραστεις καλυτερα τη φωνη της ψυχης σου η να πνιξεις τον παραλογο ρυθμο της καρδιας σου η να γιανεις απο πληγες της......
Το να εισαι μονος /η ειναι επιλογη φορες .
Μια επιλογη που σε κανει να ξεχωριζεις και ξεχωρισεις......σκεψου το !
Παράθεση:
Originally posted by Dardana
Παράθεση:
Originally posted by evans
Καλη μου...
Η μοναξια εχει πολλες μορφες και λογους που σε συντροφευει η σε υποχρεωνει.
Ο χρονος δεν εχει αξια εδω....και ο ερωτας δεν μετραται με λεπτα.
Μονος / η μπορει να νιωθεις ακομα κι αν σε περιτριγυριζουν , σε αγγιζουν , σου μιλουν και μιλας με πολλα ατομα.
Αλλωτε αναζητας την παγερη συντροφια της ωστε ν' αφουγκραστεις καλυτερα τη φωνη της ψυχης σου η να πνιξεις τον παραλογο ρυθμο της καρδιας σου η να γιανεις απο πληγες της......
Το να εισαι μονος /η ειναι επιλογη φορες .
Μια επιλογη που σε κανει να ξεχωριζεις και ξεχωρισεις......σκεψου το !
Δεν αντιλεγω!
Δεν αναφερομαι μονο στη μοναξια που ειναι επιλογη, εκφραζω επισης την απορια αν οντως εχω δικιο που νομιζω οτι η κοινωνια μας "θελει" σε ζευγαρια..;
Παράθεση:
Απλα νομιζω επισης πως πολλοι απο εμας επιζητουν τη σχεση γιατι ετσι νιωθουν οτι "ανηκουν" στο γενικο συνολο κι οχι συνειδητα.
Παράθεση:
Originally posted by galazia_sfaira
Λίγοι είναι εκείνοι που έχουν τη δύναμη να πηγαίνουν κόντρα στο σύστημα και να υφίστανται τις συνέπειες της διαφορετικότητάς τους.
αμάν τε ζουμερούλα το το ήθελες τώρα αυτό το¨"διαφορετικότητα"........θα μας την πεσουν πάλι οι κανονικοί γμτ![]()
Παράθεση:
Originally posted by zoumeri
Παράθεση:
Originally posted by galazia_sfaira
Λίγοι είναι εκείνοι που έχουν τη δύναμη να πηγαίνουν κόντρα στο σύστημα και να υφίστανται τις συνέπειες της διαφορετικότητάς τους.
αμάν τε ζουμερούλα το το ήθελες τώρα αυτό το¨"διαφορετικότητα"........θα μας την πεσουν πάλι οι κανονικοί γμτ![]()
χαχαχαχα
Αφού το ξέρεις ότι έτσι γίνεται πάντα.
Εμείς οι "ανίκανες" που δεν "κρατήσαμε κανέναν άντρα" (τι έκφραση κι αυτή αλήθεια!),
πάντα θα είμαστε το κόκκινο πανί όταν δηλώνουμε ευτυχισμένες .
Με αντιγραφεις φιλε.Το εχω πει στο αρθρο μου μοναχος σου χορευε και οσο θελεις πηδα.Any way.Φυσικα και συμφωνω μαζι σου σε αυτο.Παράθεση:
Originally posted by ArGuS
Ψυχρα και ρεαλιστικα!
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ!
[/url]
Παράθεση:
Originally posted by TRALALO
Το τι λεει « η κοινωνια» για μενα μου ειναι αδιαφορο.
Αν και ειναι τουλαχιστον
« σπαστικο» να προσπαθουν οι γυρω-γυρω να σε πεισουν οτι κανεις λαθος....δεν θελεις αυτο που λες οτι θελεις αλλα θελεις αυτο που θελουν να θελεις και προσπαθουν ντε και σωνει να στο περασουν.
Καποτε αντιμετωπισα την ειρωνεια και τον ρατσισμο γιατι ημουν απ τους ανθρωπους που γεμιζουν μεσα απο το δωσιμο, που ημουν απ τους ανθρωπους που πιστευαν στην συντροφικοτητα και το μοιρασμα....ετσι ημουν η κατινουλα που γυρευε αποκατασταση......
Μετα αντιμετωπισα την ειρωνεια και τον ρατσισμο γιατι αρνηθηκα να κρυψω κατω απ το χαλακι του καθιστικου μου τους σαπιους ιστους ενος γαμου γιατι τολμησα να πω οτι δεν ηταν αυτο που εγω λεω συντροφικοτητα γιατι τολμουσα να πιστευω οτι εχω και τα κοτσια και την ικανοτητα να ειμαι και μανα και πατερας για τα παιδια μου και ανδρας και γυναικα για το σπιτικο μου.
Μετα εισεπραξα τον ρατσιμο σαν χωρισμενη ,για τις ομοφυλες μου ημουν πιθανος κινδυνος, κινδυνευαν να χασουν τους ανδρες τους οι πανδρεμενες- ζευγαρωμενες η τους μελλοντικους ανδρες τους οι αδεσμευτες.......απ τους ανδρες αντιμετωπιστηκα η σαν καποια που εψαχνε «μαλακα» να της μεγαλωσει τα παιδια η σαν καποια που σαν χωρισμενη ηταν και λυσσαρα και ειχε τα ποδια μονιμως ανοιχτα.....
Για καποιους αλλους ημουν η «κακομοιρα» που την παρατησε ο ανδρας της και που δεν σταυρωνει ανδρα.
Καποιοι προσπαθησαν να με πεισουν οτι.....τι θελω εγω τωρα....ξοφλησα....εκανα γαμο εκανα παιδια.....τελειωσα να κοιτω να περναω καλα ...το «καλα» οπως φυσικα το αντιλαμβανονταν εκεινοι..... για τους περισσοτερους ηταν το ... «οτι φας οτι πιεις και οτι αρπαξει ο******»
Σημερα που αηδειασα απο ολους και ολα που δεν θελω ουτε σχεση σοβαρη, ουτε ερωτες, ουτες σχεση περιστασιακη, ουτε πηδημα, σημερα που θελω απλα να περασουν δυο τρια χρονια να τελειωσω με τις υποχρεωσεις μου απεναντι στα παιδια μου και να φυγω μακρυα απομονωμενη σε μια μικρη επαρχιακη πολη χωρις κοσμο γυρω, χωρις κοινωνικα υποκριτικα
παρε- δωσε κρατωντας μια επαφη μονο με λιγους και εκλεκτους για μενα ανθρωπους ...ε.... παλι ακουω το κοντο και το μακρυ του καθενος........τα οποιο τα γραφω στα παλαιοτερα των υποδηματων μου...γελαω δε με κατι απιθανους τυπισκους που μιλανε για αγαπες λουλουδια μοιρασματα σχεσεις προσπαθοντας να με πεισουν οτι δεν μπορει νεα γυναικα να μην θελω ολα αυτα αλλα αν τους δωσω το πρασινο φως θελουν να με καλουπωσουν σε οτι αυτοι νομιζουν οτι ειναι σχεση η τα λενε νομιζοντας οτι απευθυνονται σε 15χρονο που θα καταφερουν να το ριξουν στο κρεβατι με μπουρδολογιες...
Τον κοσμο λοιπον δεν τον βρισκεις ουτε στο κοφινι ουτε στο καλαθι.......
Ξερω εγω τι θελω και αυτο μου φτανει δεν παει να λενε ολοι.....
Παράθεση:
Τραλαλο,
Θες να γινεις η προσωπικη μου γκουρου;;
![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media