Παράθεση:
Originally posted by elix_geo
Λίγο πριν, σ΄ένα φανάρι, ένα συμπαθέστατο, μαυρούλικο, παιδάκι είχε καταφέρει να με πείσει να αγοράσω ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα.
Λίγο πιο μετά σταμάτησα σε άλλο φανάρι.
Δίπλα μου, αριστερά, ήρθε και σταμάτησε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μια κυρία.
Παράθεση:
Και αναρωτιέμαι:
Υπάρχουν γυναίκες τόσο φοβισμένες που δεν δέχονται μια απλή, χωρίς προεκτάσεις, προσφορά ένός τριαντάφυλλου;
Που βλέπουν σε κάθε άντρα κάποιον που πάει να τις ξεγελάσει με ένα λουλούδι για να πετύχει τουςυποχθόνιους στόχους του;
Γιατί το έκανε άραγε;
Εσείς θα παίρνατε το λουλούδι;
Θα μπορούσε η κίνηση αυτή να ήταν για σας η αρχή μιας ερωτικής ιστορίας;
Σας συγκινούν τέτοιες χειρονομίες;
Θέλετε τον άντρα ¨ ρομαντικό ιππότη ¨;
Παράθεση:
Originally posted by TRALALO
Μα και εσυ βρε παιδι μου......
χαθηκε να ερθεις κατα Βοτανικο μερια.....εγω θα τα επαιρνα τα τριανταφυλλακια....χωρις τον Εlix και χωρις τον geo ομως.......μονο τριανταφυλακια και λοιπα ανθια και λελουδα.....![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by TRALALO
Μα και εσυ βρε παιδι μου......
χαθηκε να ερθεις κατα Βοτανικο μερια.....εγω θα τα επαιρνα τα τριανταφυλλακια....χωρις τον Εlix και χωρις τον geo ομως.......μονο τριανταφυλακια και λοιπα ανθια και λελουδα.....![]()
Από Βοτανικό Τραλαλό μου περνάω κάθε Πέμπτη.
Θα είσαι εκεί;
Και θα έχω μαζί μου και Εντελβάϊς και σπανάκι και μια φρατζόλα ψωμί, σύμφωνα με τις συμβουλές των φίλων Νίκς, Άκρατ και Λουίζας.
Θα ήθελες και κάτι άλλο;
Πού θα μου πάει, θα βρω τι θέλουν οι γυναίκες σήμερα!
![]()
Παράθεση:
Φυσικά και όχι, θα μου πείτε.
Είναι δυνατόν, στην άσφαλτο;
Ναι, δεν είναι δυνατόν αλλά όχι γιατί είναι άσφαλτος...
Σήμερα, την πρώτη πραγματική μέρα της άνοιξης, βρέθηκα κατά το μεσημέρι στην Κηφισίας. Λίγο πριν, σ΄ένα φανάρι, ένα συμπαθέστατο, μαυρούλικο, παιδάκι είχε καταφέρει να με πείσει να αγοράσω ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα. Δεν είχα κάπου να τα προσφέρω αλλά τα πήρα γιατί ήρθε η Άνοιξη, λίγο είναι;
Λίγο πιο μετά σταμάτησα σε άλλο φανάρι.
Δίπλα μου, αριστερά, ήρθε και σταμάτησε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μια κυρία.
Σχετικά νέα και σχετικά όμορφη. Μάλλον ευδιάθετη, μάλλον ανοιξιάτικη.
Δεν ξέρω πώς μου ήρθε εκείνη την ώρα!
Κορνάρω λίγο, γυρίζει και της κάνω νόημα πως θέλω να της πω κάτι.
Ανοίγει το τζάμι.
Παίρνω το πιο πλατύ μου χαμόγελο και της προσφέρω ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.
- Έτσι απλά, επειδή ήρθε η Άνοιξη, της λέω.
Πρώτα με κοιτάζει απορημένα.
Μετά σκυθρωπιάζει.
Μετά κλείνει το τζάμι.
Και καρφώνεται, κοιτώντας μπροστά, μέχρι να γίνει πράσινο.
Γιαυτό σας λέω δε φυτρώνουν!
Και αναρωτιέμαι:
Υπάρχουν γυναίκες τόσο φοβισμένες που δεν δέχονται μια απλή, χωρίς προεκτάσεις, προσφορά ένός τριαντάφυλλου;
Που βλέπουν σε κάθε άντρα κάποιον που πάει να τις ξεγελάσει με ένα λουλούδι για να πετύχει τουςυποχθόνιους στόχους του;
Γιατί το έκανε άραγε;
Εσείς θα παίρνατε το λουλούδι;
Θα μπορούσε η κίνηση αυτή να ήταν για σας η αρχή μιας ερωτικής ιστορίας;
Σας συγκινούν τέτοιες χειρονομίες;
Θέλετε τον άντρα ¨ ρομαντικό ιππότη ¨;
ΥΓ. Αν βρεθείτε στην Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα ένα ανοιξιάτικο μεσημέρι και κάποιος σας προσφέρει ένα τριαντάφυλλο, να το πάρετε, μπορεί να μην είναι ο elix.
Και αν είστε στο ρεύμα προς Κηφισιά, πάλι να το πάρετε, μπορεί να μην είναι ο geo.
Μπορεί να είναι ο επόμενος εκλεκτός σας.
Παράθεση:
Originally posted by koyrasmenos
Πού θα μου πάει, θα βρω τι θέλουν οι γυναίκες σήμερα!
![]()
Παράθεση:
Originally posted by ploutarxos82
Αμα φτασαμε στο σημειο να δινουμε λουλουδια σε αγνωστες στην κηφισιας τι να πω! για πλακα θα ελεγε να το κανεις.
Η γυναικα με το που δει την πραξη σου θα ειπε "πω ρε σε τι καμακι επεσα παλι" δεν θα καταλαβει οτι εσυ επειδη ησουν χαρουμενος εκεινη την στιγμη ηθελες να δωσεις ενα λουλουδι,θα σε περασει για λυσσαρη.Ετσι ειναι...εγω παντως δεν δινω ετσι ευκολα λουλουδι,ουτε σε μια καινουρια σχεση,αμα εχεις μια καλη σχεση χρόνων η αρκετων μηνών δωσε ολοκληρο ανθοπωλειο,αλλα σε αγνωστες η σε καινουριες σχεσεις δεν λεει και τοσο...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media