Παράθεση:
Originally posted by nicks
Παίρνω αμέσως τηλέφωνο στο κινητό το φίλο μου τον Μάκη που είναι στο απέναντι σουβλατζίδικο και σαβουρομπακιάζει το όγδοο με απ' ολα, του λέω να προσέξει να μην ρεύεται αμέσως, και να βρεί και μια γερή καρέκλα να καθήσει όταν έρθει, και του δίνω οδηγίες γαι την σκηνή που θα μου κάνει ότι και καλά πρόλαβα και ντύθηκα πρώτος μόλις μου είπε τα νέα...κι' έσπευσα να του φάω το κελεπούρι![]()
Παράθεση:
Αγαπητή μου Natalia όπως δήλωσα και στην αξιολόγηση μου, από τα πιο ερωτικά στοιχεία για μια γυναίκα είναι ο αυτοσαρκασμός....άρα τι χρωστάω να μου μαυρίσεις το μάτι αφού είμαστε και οι δύο ειλικρινείς..
Εδώ ο asterias μιλάει για την καλλονή του πάνω δεξιά παραθύρου που μάλλον περί μπαλκονόπορτας πρόκειταιπου θα μου έταζε αναλογίες Naomi...εεεεεεε στήν κοροιδία αυτή όχι το Μακη θα φώναζα αλλά τα 40 ενωμένα ελληνικά τηγανόψωμα..
Tώρα σοβαρά η λύση zappnk εκτός εφημερίδας βέβαια είναι η αρμόζουσα...
Παράθεση:
Originally posted by asterias
ξερετε ποσοι φουκαραδες και αντιστοιχα φουκαριαρες στο ΝΕΤ την πατανε ετσι?
αλλα σου λενε αλλα ενοουν και αλλιως τα βρισκεις στο τελος... αυτο ονομαζεται επικοινωνια?
Παράθεση:
Originally posted by asterias
ξερετε ποσοι φουκαραδες και αντιστοιχα φουκαριαρες στο ΝΕΤ την πατανε ετσι?
αλλα σου λενε αλλα ενοουν και αλλιως τα βρισκεις στο τελος... αυτο ονομαζεται επικοινωνια?
Παράθεση:
Koντεύουμε όπως το πάμε να χωρίσουμε τους μέσα από τους έξω, τους ευτραφείς από τους ατροφικούς, τους ειλικρινείς από τους ψεύτες, τους απελπισμένους από τους άνετους, τους έμπειρους από τους "παλιούς"...
Στο ίδιο καζάνι δεν βράζουμε όλοι μέσα έξω, ευθυτενείς και στραβοχυμένοι??
Καλή μου Natalie τα αισθήματα είναι αμοιβαία από τις πρώτες ώρες......το ένοιωσαν και τα modem..
Για να μαυρίσεις το ένα ή και τα δύο εκ' των ματιών πρέπει να τα δεις, οπότε κάλμαρε γιατί θ' αλλάξεις γνώμη δραματικά....
...τι μετριόφρων....
![]()
στα social media