Παράθεση:
Originally posted by ArGuS
Αν η κοπελα ηρθε ενα βραδυ να κοιμηθει μαζι σου σαφεστατα εφερε και τα προσωπικα της αντικειμενα...λογικο...θα φυγει το επομενο πρωι και θα τα παρει παλι μαζι της...Γιατι τοσο αγχος?
Καμια αλλη περιπτωση δεν μπορω να φανταστω...και μην τσιτωνεσαι...
Φυσικα πριν παμε καποιον σπιτι μας, εχουμε μιλησει...εχουμε ξεκαθαρισει ποιοι ειμαστε και τι θελουμε...
Αν εχεις ξεκαθαρισει καμια νορμαλ δεν προκειται να σου μπαστακωθει με το ετσι θελω...
Φιλακια
Παράθεση:
Εχω την συνηθεια καθε πρωι να κανω ντουζ για να νιωθω ομορφα στο ξεκινημα της ημερας.Το ματι μου επεσε στο ποτηρι με την οδοντοβουρτσα.
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ!!!
Πανικος.Τι σημαινει αυτο;Ηρθε για να μεινει;Κακο σημαδι.
Εχει γουστο να αρχισω να βρισκω και δαντελες στα συρταρια μου;
Ψυχραιμια!!!Αγνοησε το μεχρι να δεις τι παιζει.
Ακομα καλυτερα να φυγω για επαγγελματικο ταξιδι.
Παντως μου ηρθε καπως.
Δεν ειμαι ετοιμος για τετοια και μαλιστα για γνωριμια μιας εβδομαδας.
Εσεις τι λετε;Πως το ξεπερναμε χωρις να δημιουργησουμε ψυχολογικα προβληματα και τριβες;
Παράθεση:
Originally posted by zoumeri
Δεν καταλαβαίνω την ανησυχία σου αν δεν της έχεις δώσει τα κλειδιά.
Πάντως να αρχίσεις να ανησυχείς σοβαρά όταν τη δεις να πλένει, να σιδερώνει και να σφουγγαρίζει. Είναι ένα από τα κόλπα της γυναίκας για να δελεάσει εκείνον που επιθυμεί να παντρευτεί. "Δες πόσο με χρειάζεσαι".
Στον γκόμενο δεν τα κάνουμε αυτά.![]()
Παράθεση:
Originally posted by GHTEYTRIA
Παράθεση:
Αν η κοπελα ηρθε ενα βραδυ να κοιμηθει μαζι σου σαφεστατα εφερε και τα προσωπικα της αντικειμενα...λογικο...θα φυγει το επομενο πρωι και θα τα παρει παλι μαζι της...Γιατι τοσο αγχος?
Φυσικα πριν παμε καποιον σπιτι μας, εχουμε μιλησει...εχουμε ξεκαθαρισει ποιοι ειμαστε και τι θελουμε...
Αν εχεις ξεκαθαρισει καμια νορμαλ δεν προκειται να σου μπαστακωθει με το ετσι θελω...
Φιλακια
Μαλλον εχει δικιο η Γητευτρια. Λογικο ειναι να εχει φερει μαζι την οδοντοβουρτσα της, ισα ισα, φαινεται η κοπελα να εχει καλες συνηθειες προσωπικη υγιεινης..
Εξαλλου, δεν μπορει να εγκατασταθει στο σπιτι σου και στη ζωη σου με το ετσι θελω...;;;
Τake it easy, ακομα κι αν εχει βγαλει αυθαιρετα συμπερασματα ή ειναι θρασυς, στο χερι σου ειναι να την συνεφερεις.![]()
Παράθεση:
Το ματι μου επεσε στο ποτηρι με την οδοντοβουρτσα.
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ!!!
Αγαπητε φιλε,ειμαι και νιωθω στην προσωπικη μου ζωη ενα μεγαλο παιδι για να μπορω να αντισταθμιζω τις ευθυνες και τις υποχρεωσεις που εχω στην επαγγελματικη μου ζωη.Παράθεση:
Originally posted by Heptamer
Προς τι ο πανικος?
Μη φοβασαι!
Τη δικη σου πανικοβλητη αντιδραση δεν καταλαβαινω.Και πολυ περισσοτερο τις συγκεκριμενες σκεψεις που σου περασαν φευγαλεα απο το μυαλο:σκεψεις φοβισμενου παιδιου.
Σε βρισκω λιγο ασυνεπη προς την ηλικια σου παντως....
Παράθεση:
Originally posted by GHTEYTRIA
Πιστευεις οτι δεν ξεκαθαριζω ποτε τι θελω;Παράθεση:
Φιλακια
Θεωρω οτι ηταν μια κινηση απο μερους της που θα δημιουργουσε μια νεα κατασταση.
Παντως απο συζητηση που καναμε το θεωρησε φυσικο απο την στιγμη που εχουμε αυτη την σχεση να νιωθει -ειπε- πιο ανετα οταν ειναι σπιτι μου.
Αγαπητε νεαρε φιλε.Παράθεση:
Originally posted by argaard
Πραγματικά σπάζομαι με τέτοιες φρίκες.
Φίλε αν θες να ακολουθήσεις το «μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα» υπάρχουν και τα ξενοδοχεία. Αν η γυναίκα στην περίπτωση σου (αλλά ισχύει και για τους άνδρες) θέλει να σου μπαστακωθεί και το τηλέφωνο σου να ξέρει απλά μπορεί. Η αστό να πάει όπου είναι να πάει η μην το κάνεις καθόλου. Αν πάλι την παραμύθιασες με σχέσεις και τέτοια διαστροφικά για να την ρίξεις στο κρεβάτι τότε μεγάλε την έχεις άσχημα ας πρόσεχες.
Παράθεση:
Αγαπητε νεαρε φιλε.Παράθεση:
Originally posted by argaard
Πραγματικά σπάζομαι με τέτοιες φρίκες.
Φίλε αν θες να ακολουθήσεις το «μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα» υπάρχουν και τα ξενοδοχεία. Αν η γυναίκα στην περίπτωση σου (αλλά ισχύει και για τους άνδρες) θέλει να σου μπαστακωθεί και το τηλέφωνο σου να ξέρει απλά μπορεί. Η αστό να πάει όπου είναι να πάει η μην το κάνεις καθόλου. Αν πάλι την παραμύθιασες με σχέσεις και τέτοια διαστροφικά για να την ρίξεις στο κρεβάτι τότε μεγάλε την έχεις άσχημα ας πρόσεχες.
Εχω την πολυτελεια να μενω σε ενα αρκετα ευρυχωρο σπιτι ωστε να μην εχω αναγκη τα ξενοδοχεια.
Επισης δεν χρειεαζεται να δινω λογαριασμο σε κανεναν ποιος μπαινει και ποιος βγαινει.
Απο την αλλη πιο ξεκαθαρος απο μενα για το τι θελω και τι ζηταω απο μια γυναικα δεν υπαρχει.
Εξαλλου η επιλογες μου εχουν να κανουν με γυναικες που ξερουν τι ζητουν απο εναν ανδρα (οχι απαραιτητα sex ) και το επιπεδο τους δεν ειναι για να τις παραμυθιασει ο καθε ενας (συμπεριλαμβανω και τον εαυτο μου).
Θεωρω λοιπον οτι η απαντηση σου οχι απλα δεν με καλυπτει αλλα την κρινω επιεικως ως απαραδεκτη.
Ριξε μια ματια πως προσεγγιζουν το θεμα ειδικα οι γυναικες και θα καταλαβεις τι εννοω
Παράθεση:
Από το μέλος ArGuS - 19/04/05 01:28
... Ηρθε για να μεινει;Κακο σημαδι.
και μαλιστα για γνωριμια μιας εβδομαδας.
...Παράθεση:
Γνωριμία μιας εβδομάδας.... έρχεται σπίτι σου...(πρώτη φορά, ή είχαν προηγηθεί κι άλλες; ) ....φέρνει οδοντόβουρτσα ....
![]()
![]()
!!! Εχοντας υπόψη την προηγούμενη φορά, που έφτυνε τρίχες όσο πιο διακριτικά μπορούσε την ώρα που εσύ έκανες στο ντουσάκι σου, είπε η κοπέλα (και με το δίκιο της) Ας φέρω και μια οδοντόβουρτσα μαζί μου, διότι γύρευε τί έχω πάλι να βάλω στο στόμα μου!!
ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ: Να ανησυχήσεις μόνο όταν φέρει τις παντόφλες της.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media