Παράθεση:
Originally posted by Louise
Από ποιο σαιτ μπορούμε να το κατεβάσουμε αυτό ???
![]()
Παράθεση:
![]()
Παράθεση:
Originally posted by Dardana
Παράθεση:
![]()
Απο το:
www.megalostetovyzisas.com
Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
Απο το:
Παράθεση:
Originally posted by sophie_nouveau
ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!! να προσεχω τι ακουω λοιπον... μην καταληξω με καμια συμβαση με τη δελτα στο τελος!! την εκατσα αν μεγαλωσει κι αλλο... μπρρρρ...![]()
Παράθεση:
Τραβάτε τα και ας κλαίω![]()
Παράθεση:
Δεν ειναι αστειο!
Παράθεση:
Originally posted by APETITIKH
Κορίτσια, μη ζηλεύετε το μεγάλο στήθος, σας μιλάω εκ πείρας.
Πέφτει πολύ, γμτ!
Παράθεση:
Από το μέλος Louise - 21/04/05 10:47... Απο το:
...
Μωρέ δεν δουλεύει η διεύθυνση, μου βγάζει μήνυμα λάθους "Proxy Encountered Error - Host Address Not Found"
Μουάχαχά,άμα μάθετε για κάποιο τραγουδάκι που άμα το ακούς να γίνεται ανόρθωση στήθους, εξάλειψη κυτταρίτιδας, σύσφιξη παντού, και τροπικό μαύρισμα ολούθε,
πλιζ, γράψτε το εδώ, θα έρχομαι κάθε μέρα ευλαβικά να παρακολουθώ τα ποστς!
ΥΓΑν επιπροσθέτως όταν ακούς το τραγουδάκι σκάει μύτη και κανας παίδαρος που έχει μάτια μόνο για σένα, μετά από τόσες υπέροχες αλλαγές που υπέστης, νομίζω θα κάνει στράκες το site ακόμα και αν χρεώνει την πιστωτική μέχρι γενικής πτωχεύσεως. Μπορώ να γίνω συνεταίρα με τον γιαπωνέζο πλιζ;
Παράθεση:
Originally posted by zoumeri
Ισως κάτι να γίνεται με κάποιες γυμναστικές ασκήσεις τόνωσης των μυών της περιοχής.
Παράθεση:
Originally posted by APETITIKH
Κάνα άλλο κόλπο μήπως;
Παράθεση:
Από το μέλος zoumeri - 23/04/05 07:54
... Υπάρχουν και τα διαφανή αυτοκόλλητα στηρίγματα που σε μερικές περιπτώσεις αντικαθιστούν το σουτιέν.
...Παράθεση:
Επ! Ακούγεται ενδιαφέρον και ρεαλιστικόν! Κάνουν δουλειά αυτά; Και σε τί καταστήματα τα πουλάνε; Εσωρούχων;
Παράθεση:
Originally posted by Mes_mes
Παράθεση:
Από το μέλος Louise - 21/04/05 10:47... Απο το:
...
Μωρέ δεν δουλεύει η διεύθυνση, μου βγάζει μήνυμα λάθους "Proxy Encountered Error - Host Address Not Found"
Μουάχαχά,άμα μάθετε για κάποιο τραγουδάκι που άμα το ακούς να γίνεται ανόρθωση στήθους, εξάλειψη κυτταρίτιδας, σύσφιξη παντού, και τροπικό μαύρισμα ολούθε,
πλιζ, γράψτε το εδώ, θα έρχομαι κάθε μέρα ευλαβικά να παρακολουθώ τα ποστς!
ΥΓΑν επιπροσθέτως όταν ακούς το τραγουδάκι σκάει μύτη και κανας παίδαρος που έχει μάτια μόνο για σένα, μετά από τόσες υπέροχες αλλαγές που υπέστης, νομίζω θα κάνει στράκες το site ακόμα και αν χρεώνει την πιστωτική μέχρι γενικής πτωχεύσεως. Μπορώ να γίνω συνεταίρα με τον γιαπωνέζο πλιζ;
.......
Για σφικτό στήθος κρύο ντους στο στήθος όσες φορές την ημέρα το θυμηθεί κανείς
Για μαύρισμα, βιταμίνες καροτίνης και υπάρχει ένα υγρό που το ψεκάζουν (στα ινστιτούτα ομορφιάς με 50 ευρώ) και μαυρίζεις (είναι φυσικό προϊόν, αλλά δεν θυμάμαι τι είναι... να το ψάξω όταν έχω χρόνο) κρατάει ανάλογα με τον τύπο δέρματος 15 έως 30 ημέρες
![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media