Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ποια είναι η συνταγή επιτυχίας σε μια σχέση;

Σελίδα : 1

flower2

# 1 στις 25/4/2005
author
Γυναίκα / 56 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 3
'Aρεσαν+: 0%

Ποια είναι η συνταγή επιτυχίας σε μια σχέση;

Αγαπητή μου Μυρτώ,
Τολμώ να επικοινωνήσω μαζί σου ξανά μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στη ζωή μου.
Ο δεσμός μου νιώθω ότι φτάνει στο τέλος του, απλά ήθελα και την δική σου άποψη γιατί πάντα όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι πολλές φορές δεν έχεις αντικειμενική άποψη, και εξηγούμαι:
Εδώ και 2 χρόνια έχω δεσμό με ένα εξαιρετικό παιδι, με το οποίο γενικά περνούμε καλά. Από την αρχή όμως αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα της έλλειψης ερωτισμού από μέρους μου. Δεν ένοιωθα να υπάρχει χημεία στην σχέση. Το πίεζα το πράγμα (για αυτό και φτάσαμε στα 2 χρόνια) και προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου με την λογική ότι καμιά σχέση δεν είναι τέλεια. Όμως παρόλα αυτά ποτέ δεν αναζήτησα τον έρωτα του, πάντα ο ίδιος έκανε το πρώτο βήμα και εγώ ανταποκρινόμουν (ποτέ όμως δεν προσποιήθηκα γιατί περνούσα πολύ ωραία). Να σημειώσω ότι με στατιστική ακρίβεια κάθε μήνα θιγόταν το θέμα αυτό - της μη έλλειψης ερωτισμού από μέρους μου -και ακολουθούσε μια έντονη συζήτηση και ψύχρα. Με δική του πρωτοβουλία τις πλείστες φορές εξομαλυνόταν η κατάσταση και συνεχίζαμε. Σήμερα φτάσαμε στο σημείο, μετά από μια έκρηξη του ιδιου περιεχομένου να βρισκόμαστε κουρασμένοι ψυχολογικά και σε αδιέξοδο και να διερωτούμαστε κατά πόσο μπορούμε να συνεχίσουμε ή θαταν καλύτερα να το σταματήσουμε; Υπάρχει περίπτωση με κάποια βοήθεια ή δεν ξέρω τι, να βελτιωθεί η κατάσταση και να αποκτήσουμε αυτό το κάτι που λείπει από την σχέση; (στα υπόλοιπα θα την έλεγα τέλεια την σχέση και σε επικοινωνία και σε όλα) Τελικά τι είναι αυτό που μας κρατά: Η συνήθεια, το βόλεμα; Ο φόβος της μοναξιάς, ΤΙ; (πολλές φορές πιανω τον εαυτό μου να πανικοβάλλεται μόνο με την ιδέα ότι είμαι στα 40 και ακόμα δεν κατάφερα να βρω τον άνθρωπο μου-ήμουν παντρεμένη πριν 10 χρόνια).
Ευχαριστώ πάρα πολύ και ελπίζω να έχω σύντομα την άποψη σου γιατί είμαι πραγματικά πελαγωμένη.

Flower2
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε