Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 345
'Aρεσαν+: 0%
''κακό'' Μάτι
Πιστεύετε στο κακό μάτι?
Νιώθετε μερικά βλέμματα να σας 'τρυπάνε? (από γνωστούς και αγνωστους)
Έτυχε ποτε, όταν θέλετε να πετύχετε κάτι (σε οποιονδήποτε τομέα) να μη το λέτε πουθενά μέχρι να σιγουρευτείτε?
***** Εγινε μετατροπή σε Ελληνικά ****
τελικα ειναι ωραιο να εισαι ο εαυτός μου...
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 173
Άλλο το ένα άλλο το άλλο
Εγώ δεν πιστεύω στο μάτι, ούτε μπορώ να πιστέψω ότι θα σκουντουφήσω αν κάποιος με κοιτάξει λίγο περίεργα...
Θα σκουντουφλήσω γιατί είμαι αφηρημένος!!!!!
Από την άλλη μέχρι να σιγουρευτώ για κάτι συνήως το κρατάω για τον εαυτό μου, και κάθε φορά που κάνω ένα βήμα προς την επιτυχία αρχίζω και το λέω και σε έναν γνωστό μου.
Δεν το κάνω επειδή φοβάμαι μήπως με ματιάσουν, το κάνω μόνο και μόνο γιατί δεν θέλω να φανεί ότι λέω λόγια του αέρα κτλ...
I Still Havenβt Found What Iβm Looking For... (αν και νόμιζα ότι το είχα βρει...)
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 57
Απαντήσεις: 1.437
Οχι με τη κλασσικη εννοια
Πιστευω στην αρνητικη ενεργεια, οχι στο ματιασμα.
Δεν πιστευω δηλαδη οτι θα με βλαψει καποιος επειδη ζηλευει (εκτος κι αν προσπαθησει πολυ), αλλα μπορει να με κανει να νοιωσω ασχημα και αβολα με την αρνητικη ενεργεια που εκτοξευει εναντιον μου.
Ο δυσκολότερος δρόμος στη ζωή είναι ο δρόμος της καρδιάς σου...
Γυναίκα / 45 / Παντρεμένη
Ν. Χανίων / Καβρός Χανίων
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 169
Δεν ξέρω αν πιστεύω στο κακό μάτι έχω όμως αρχίσει να πείθομαι πως υπάρχουν γρουσούζηδες άνθρωποι.
Και να σας εξηγήσω γιατί το λέω αυτό
Εχω λοιπόν μια φίλη την οποία ειλικρινά υπεραγαπώ αλλά πολλές φορές παρακαλάω να μην μιλάει.Και για να γίνω πιο συγκέκριμένη θα σας δώσω μερικά παραδείγματα.
Παράδειγμα 1ο:Τέλη Αυγούστου και περνώντας από ένα μέρος λέει στον άντρα της"Περίεργο, δεν είχαμε καμια πυρκαγιά φέτος στα μέρη μας"
Σε λιγότερο από 2 ώρες είχαν πυρκαγιά όχι μόνο στα μέρη τους αλλά λίγο έλειψε να φτάσει ι ίδια πυρκαγιά κα στα δικά μας τα μέρη
Δεν σας πείθω?
Παράδειγμα 2ο:Φοράω ένα φόρεμα το οποίο αξίζει να σημέιώσω πως ήταν η δεύτερη φορά που το φορούσα και πως δεν είχα προλάβει η γυναικα να το χαρώ να του κάνω έστω την ...απόσβεσή του

Λέει λοιπόν η αγαπητή και φίλτατη"Πωωωω φοβερό φόρεμα!Τέλειο!"
Εφυγα από κει με το φόρεμα σκισμένο απο μια καρέκλα στην οποία μπερδεψε...
Παράδειγμα 3ο:Καθάρα Δευτέρα και θαυμάζουμε παρέα τους χαρταετούς που πετάνε στα ύψη.Επιμένοντας να μιλίσει η φιλενάδα λέει:"Ορίστε βρε,που όλο γκαντέμω με λέτε!Τόση ώρα κοιτάω τον μπλε χαρταετό κι ακόμα στέκει στο ύψος του" Σας διαβεβαιώ πως σε λιγότερο απο 5 λεπτά ο συγκεκριμένος χαρταετός έστεκε στο ύψος της οροφής του αυτοκινήτου μας!
Παράδειγμα 4ο:Σαββατόβραδο και είμαστε σπίτι της.Η ώρα περασμένη για επιπλέον επισκέψεις και είμαστε και οι 2 χαρούμενες που δεν μας έκανε "τσα" Σαββατιάτικα μια σπαστικούλα ανυπόφορη γνωστή μας.Πάλι δεν άντεξε ξκαι μίλησε"Ευτυχώς την γλιτώσαμε την τάδε σήμερα!Πάλι καλα!"
Δεν προλαβαίνει να τελειώσει τον στεναγμό ανακούφισης και χτυπάει το κουδούνι(να σημειώσω πως παράλληλα χτυπάω κι εγώ το κεφάλι της φιλενάδας μου)
Και ειλίκρινά την αγαπάω πολυ και δεν πτοούμαι ιδιαιτέρως όμως δηλώνω δημοσίως πως αν τύχει και βρέχει την ώρα του γάμου μου(όπως είπε) θα την βάλω να κάνει την ομπρέλα!
Ανδρας / 57 / Ελεύθερος
Ν. Αχαϊας / Λαμπίρι
Θέματα: 32
Απαντήσεις: 185
Δεν πιστευω
Ειναι τουλαχιστον ανοητο στην τεχνολογικη εποχη μας να ασχολουμαστε με τετοιες δεισιδαιμονιες.Δεν υπαρχει κακο ματι αλλα ελλειψη αυτοπεποιθησης,ανασφαλεια,υποχονδρισμος.
"Δεν ξέρω αν πιστεύω στο κακό μάτι έχω όμως αρχίσει να πείθομαι πως υπάρχουν γρουσούζηδες άνθρωποι",εγραψε η strellitsia.Ισως υπαρχουν "γρουσουζηδες".Με τη διαφορα οτι κανουν κακο στον εαυτο τους,δεν μπορουν να βλαψουν τους αλλους.Τα παραδειγματα που παραθετεις αγαπητη δεν ειναι παρα απλες συμπτωσεις.
Μη δειχνεις το δαχτυλο σου γιατι θα σου το φανε
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Κουφάλια
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 1.851
Δεν πιστεύω.
Όμως ακούω συχνά και βλέπω ανθρώπους που τα πιστεύουν.
Μιά φορά ενώ είχα βαρύ πονοκέφαλο και οι ασπιρίνες δεν μου κάναν τίποτα, κάποια με "ξεμάτιασε". Μετά από λίγο αισθανόμουν σαν να μην είχα ποτέ πονοκέφαλο. Άντε μετά να μην τα πιστεύεις.
Τώρα που το σκέφτομαι, τελευταία ορισμένα πράγματα μου πάνε στραβά.
Ίσως κάποιοι να με έχουν βάλει στο "μάτι".
Το αποφάσισα, μπορεί να μην τα πιστεύω, αλλά καλύτερα να κρατήσω και μια πισινή, ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου έρθει...... φύλαγε τα ρούχα σου, να έχεις τα μισά.
Απόστολος.
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα
# 7
στις 7/6/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Το πιστευω ακράδαντα,και δεν θέλω να σας κουράσω με ζωντανά γεγονότα.
# 8
στις 7/6/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Το ματι του Κυκλωπα Πολυφημου πρεπει να ηταν πολυ κακο ματι!!!!!!
Αμ εκεινο του γιγαντιου καλαμαριου που ψαρεψανε τις προαλλες....μπρρρρρρ ανατριχιασα!!!!!!
Προς θεου βρε παιδια!!!!Την εποχη που εξερευνουμε το Διαστημα και οι επιστημονες πειραματιζονται σε κινητηρες ιοντων και αντιυλης εμεις ασχολουμαστε με "ματιασμα " και "ξεματιασμα"??
"Φτου μου μη βασκαθω"!!!!Εγραψα παλι!!!
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
Αμ το άλλο. Που κ..ουράς στο πηγάδι και σε κυνηγάει (λένε) η γκαντεμιά 35 τέρμινα (και λίγο είναι) που το βάζετε;
Προσωπικά πιστεύω οτι τα μόνα "μάτια" από τα οποία κινδυνεύουμε είναι τα "ματια" της τροχαίας. Τώρα ειδικά με τις κάμερες γκαντεμιάζει η μέρα σου χωρίς να το καταλάβεις.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν γύρω στα 14-15 είχα πάθει ηλίαση κατα τη διάρκεια των διακοπών. Αφού με είδαν (μιλάμε για χωριό) διάφοροι επιτόπιοι δόκτορες της Α Β δημοτικού, μια γριούλα έριξε το σύνθημα: "Ματιασμένος είναι δεν τον βλέπετε; Καθίστε να τον ξεματιάσω να γίνει περδίκι". Την ίδια ώρα που έλεγε: "..ξεματιάσω.." πρόσεξα οτι κρατούσε στο χέρι της μια κουτάλα.
Τελικά περδίκι δεν έγινα.
Εγινα όμως λαγός.
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.
# 10
στις 8/6/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by observer1
Αμ το άλλο. Που κ..ουράς στο πηγάδι και σε κυνηγάει (λένε) η γκαντεμιά 35 τέρμινα (και λίγο είναι) που το βάζετε;
Προσωπικά πιστεύω οτι τα μόνα "μάτια" από τα οποία κινδυνεύουμε είναι τα "ματια" της τροχαίας. Τώρα ειδικά με τις κάμερες γκαντεμιάζει η μέρα σου χωρίς να το καταλάβεις.
....και τα ματια της κουζινας οταν τα ξεχναμε ανοιχτα!!!!!
Εκει να δεις ξεματιασμα μετα κοστους 100+ EURO!!!!
Α!ξεχασα και τα"ματια της γατας" στους δρομους που τους εχουν καταστολισει οι δημαρχοι!!
Εκει το "ξεματιασμα" παει πανω απο 1.000 EURO αναρτησεις και λαστιχα!!!
Παραακριβηνε το ξεματιασμα στην εποχη μας!!!!
Καμμια προσφορα Αμαζονα????
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 332
Με διάφορα γεγονότα που μου έχουν τύχει θα ήταν "ακραίο" να πω ότι δεν πιστεύω στο μάτι!!!!
Και προσωπικά δεν πιστεύω ότι ήταν συμπτώσεις...
Άλλωστε και η θρησκεία μας το δέχεται!!!
Ζω αρα υπαρχω!!!Αλλα αφου εσυ εισαι η πνοη μου...πως αντεχω???
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 339
Τα ιδανικά είναι σαν τ'αστέρια. Ποτέ δεν τα φτάνουμε, αλλά σαν τους ναυτικούς βασιζόμαστε σ'αυτά για να χαράξουμε την πορεία μας.
στα social media