Γυναίκα / 57 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 157
'Aρεσαν+: 0%
ψλυβς?
Αγαπητοί φίλοι,
Γιατί στο προφιλ μου, δεν εμφανίζομαι σαν διαχειρίστρια και συντονίστρια του club "μακιγιάζ..το παρεξηγημένο" ? Με ενημέρωσε δε, το μέλος psy_ery ότι εμφανίζεται στο προφίλ της εκείνη σαν συντονίστρια, πράγμα το οποίο επιβεβαίωσα! Εγώ δεν έχω βάλει ρύθμιση για το μέλος αυτό!
Τι γίνεται?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια...
Γυναίκα / 37 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 563
Ναι...παιδιά εξηγήστε μας κάποιος γιατί εδώ εμφανίζονται στο προφίλ μας κλαμπ απτο πουθενά! Κάντε κάτι...απειλούμαστε από τ κλαμπ!
Σοβαρά τώρα...μήπως όλα αυτά είναι συνέπειες του νέου sxeseis?
Αν ναι...ε...θα περιμένουμε να προσαρμοστεί!
Άσ' τα να πάνε...
...και θα 'ρθουνε πάλι
# 3
στις 3/5/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Μια οδηγία, μια επεξήγηση, ένα κατιτίς τέλος πάντων...
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Πετρούπολη
Θέματα: 93
Απαντήσεις: 455
Σχετικά με τα clubs
Τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί στα clubs συνεχώς διορθώνονται.
Σήμερα μεταφέρθηκαν στο περιβάλλον του sxeseis.gr αρκετές αλλαγές σχετικές με τα clubs, που πιστεύουμε ότι θα διορθώσουν πολλά από τα προβλήματα που υπήρχαν μέχρι τώρα.
Ήδη έχουμε δημιουργήσει ένα θέμα στο forum Sxeseis.gr με τίτλο "Clubs βελτίωσεις και προβλήματα" στο οποίο μπορείτε να στέλνετε τόσο τις ιδέες σας για το πως θα μπορούσαν να γίνουν τα clubs ακόμα καλύτερα, όσο και πιθανά προβλήματα, δυσλειτουργίες ή ελλείψεις έχετε εντοπίσει.
Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας και πιστεύουμε ότι με την δική σας βοήθεια, οποιαδήποτε προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν θα διορθωθούν πολύ σύντομα.
Webmaster
ωωω.σχεσεις.γρ ωευμαστερ
στα social media