Παράθεση:
Originally posted by laz72
Γεια σε ολους.Πρωτη φορα ανακοινωνω το προβλημα μου δημοσιως(αν και οσους φιλους και γνωστους εχω τους εχω ζαλισει).Συνοπτικα θα προσπαθησω να σας αναφερω το προβλημα.
Περυσι το καλοκαιρι γνωρισα την γυναικα της ζωης μου.(μη βιαστειτε να πειτε οτι λεω μεγαλα λογια)Σεξουαλικα και πνευματικα επικοινωνησαμε τελεια.Νοιωθω λοιπον οτι πραγματικα βρηκα το αλλο μισο της ζωης μου.Την απολυτη πληροτητα.Τα συναισθηματα αμοιβαια και απο τη μερια της.Αυτη τη γυναικα λοιπον θα ΠΡΕΠΕΙ να τη βγαλω απο τη ζωη μου.ΔΕΝ θελω ομως.Αυτη μου το ζηταει.Μη σας μπερδευω ομως.Ακουστε τα δεδομενα.Η κοπελα ειναι 36 χρονων(εγω 33),εχει ανωτερη μορφωση(εγω ειμαι μαγειρας με ανοιχτους οριζοντες ομως προς καθε ειδους γνωση και ειδικα ψυχολογια),εχει πιεσεις απο τους γονεις της για το ποτε επιτελους θα παντρευτει και εκτος αυτου νοιωθει και η ιδια οτι καιρος ειναι πλεον να κανει το πρωτο της παιδι(και λογικο βεβαια αφου εφτασε τα 36).Εγω απο τη μερια μου δεν ειμαι ευκαταστατος.Αυτη μου ζηταει να κρατησουμε για παντα στην καρδια μας αυτη τη "χρυση σελιδα μας" και να χαραξουμε διαφορετικη πορεια.Εγω δεν μπορω να το δεχτω με τιποτα.Ειναι ο ανθρωπος που θα εδινα και τη ζωη μου ακομα.(Δεν υπερβαλλω πιστεψτε με).Ειναι ο ανθρωπος που αγαπαω και θαυμαζω ταυτοχρονα.Απο τη μερια της μου λεει πως δεν εχει τα χρονικα περιθωρια να με περιμενει ωσπου να αποκατασταθω οικονομικα(εχω καποια επιχ/κα πλανα αμεσα).Εγω ας πουμε θα την παντρευομουνα κι ας μην ειχε δευτερο βρακι αλλα αυτη δεν σκεφτετε οπως εγω και το κατανοω απολυτα.Υποφερω πολυ που δεν ειμαστε μαζι εναν μηνα τωρα(ειμαι σε νησι για σεζον και ειναι στην Αθηνα).
Τι θα κανατε στη θεση μου?Αν νομιζετε οτι μπορειτε και θελετε να εκφερετε γνωμη θα ειναι ευπροσδεκτη.(Σας ζαλισα και σας ετσι?)
Παράθεση:
Originally posted by oreos72
Αυτό που θέλει είναι να νοιώθει σιγουριά.Μου δηλώνει πως σε όλα νοιωθει καλυμένη μαζί μου εκτός από αυτή τη....σιγουριά.
Παράθεση:
Originally posted by oreos72
Να ξέρετε πάντως οτι δεν είναι κοπέλα που να είναι άρρωστη για τα λεφτά ή που να θέλει να κάνει τη μεγάλη ζωη με τον πρίγκιππα του παραμυθιού.
Αυτό που θέλει είναι να νοιώθει σιγουριά.Μου δηλώνει πως σε όλα νοιωθει καλυμένη μαζί μου εκτός από αυτή τη....σιγουριά.
Δηλαδή όλοι κάτι βρήκανε από το σπίτι τους?Κι αν κάποιος δεν είχε αυτή την τύχη να έχει οικογένεια αλλά έκανε τον αθλο να μορφωθεί,να είναι αυτοσυντήρητος αλλά και αξιοπρεπής απορίπτεται???
Αυτά.Συγνώμη αν σας ζάλισα.Αλλά σκάω γμτ....
Παράθεση:
Originally posted by mboumbi
Περιεργη ιστορια, πραγματικα αν δεν ακουσω και την πλευρα της γυναικας δεν θα μπορω να εκφρασω μια σταθερη γνωμη![]()
Παράθεση:
Originally posted by APETITIKH
Aπαιτητικη μου με κανεις να ντρεπομαι [IMG]http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Confus/xrougi3.gif[/IMG]
![]()
Παράθεση:
Originally posted by Altaneria
Καλα ...εσυ παντρεμενος με ουγγαρεζα δεν εισαι;Και μαλιστα ευτυχης;
Στο θεμα «γνωριμια στο δρομο»,αλλα ελεγες...
Παράθεση:
Originally posted by agiosgr
Εσύ λες πα-ρα-πα-πα...του-ρου-ρου-ρου....)
Εγώ λέω κάνε μαζί της ένα του-ξου μου-ξου-του και πα ρα τα τα και αϊντε για κου ρου κου κου Παλόμα
στα social media