Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ρουτίνα στη σχέση

Σελίδα : 1

dinaa

# 1 στις 18/6/2005
author
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 13
'Aρεσαν+: 0%

Ρουτίνα στη σχέση

Είμαστε 6,5 χρόνια παντρεμένοι, ερωτευμένοι πάρα πολύ τα πρώτα χρόνια. Μετά το παιδί , που είναι τώρα 3 χρονών περάσαμε μια κρίση, δηλ πριν από 2 χρόνια περίπου. Η σχέση είχε αρχίσει να ρουτινιάζει λίγο, δεν υπήρχε χρόνος και χώρος να είμασε μόνοι σαν ζευγάρι να τονώσουμε την προσωπική μας σχέση. Βλέπαμε τους φίλους μας να αφήνουν τα παιδιά σε γιαγιάδες -παπούδες και να βγαίνουν τα βράδια κι εμείς μέναμε σπίτι και ζηλεύαμε στην αρχή γιατί δεν υπήρχε κανείς για να τα αφήσουμε. Ετσι συσσωρεύτηκε πίεση και πριν από 2 χρόνια έγινε το πρ'ωτο μπαμ. Καυγάδες, ασυνεννοησία, αδιαφορία, μια γνωριμία του άντρα μου με κάποια κοπέλα από chat (ίσως απιστία, ποτέ δεν μου είπε ξεκάθαρα). Μετά κάπως ηρεμήσαμε, ψάξαμε σπίτι μεγαλύτερο σε καλύτερη περιοχή για το παιδί αλλά και για μας, υπήρχε ένας σκοπός. Τώρα όμως ξαναπερνάμε την ίδια κατάσταση με μένα αυτήν την φορά να μιλάω σε chat και να αναζητώ ψυχική επαφή με ανθρώπους, επικοινώνία, αφού στο σπίτι επικρατεί μούγκα κι ένταση.
Θέλω όμως να προσπαθήσω γι αυτή τη σχέση και να βγούμε από τη ρουτίνα. νομίζω το ίδιο θέλει και ο άντρας μου, αλλά έχει μπλοκάρει κι αυτός και δεν ξέρει τι να πει. Οσες φορές μιλήσαμε δεν βγήκε κάποιο αποτέλεσμα, γυρνάμε στα ίδια και τα ίδια ..... κι όμως κάποτε είμασταν ένα πολύ ρομαντικό ζευγάρι χωρίς να σημαίνει αυτό ότι κάναμε κάτι extreme.
Θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας... και τη συμβουλή σας.

Ευχαριστώ
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε