Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Απιστία: δρόμος προς προσωπική ολοκλήρωση;

Σελίδα : 1

dinaa

# 1 στις 27/6/2005
author
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 13
'Aρεσαν+: 0%

Απιστία: δρόμος προς προσωπική ολοκλήρωση;

Εχω διαβάσει πάρα πολλα από τα άρθρα σας και τις απαντήσεις σας και μ' αρέσει ο τρόπος που προσεγγίζετε τα θέματα. Είμαι σε ένα δίλλημα , θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας, φοβάμαι μήπως προσανατολίζομαι σε επικίνδυνα μονοπάτια και πρέπει να συνέλθω... πριν ξεφύγω τελείως.
Είμαι 6 χρόνια παντρεμένη, 34 χρονών, ο άντρας μου 42 κι έχουμε ένα παιδί 3 χρονών. Μέχρι να έρθει το παιδί μας στον κόσμο ήμασταν πολύ καλά, είχαμε τα πάνω και κάτω μας, αλλά είμασταν πολύ καλά μεταξύ μας. Ενα χρόνο μετά την γέννηση του παιδιού μας περάσαμε την πρώτη κρίση μας. Ξεκίνησε από τον άντρα μου, εγώ ήμουν μάλλον πολύ απορροφημένη με το παιδί ακόμη. Την ξεπεράσαμε ευτυχώς, με πολύ συζήτηση, δάκρυα, αμοιβαίες υποχωρήσεις και αγάπη. Μετά νιώθαμε πιο δυνατοί, σαν να επιβεβαιώθηκε η σχέση αφού άντεξε στην κρίση, αλλά εμείς οι δυο δεν είμασταν ίδιοι πια. Δενξέρω τι ακριβώς έχει αλλάξει (ίσως απομυθοποιήθηκε η εικόνα του γάμου), αλλά δεν είμασταν οι ίδιοι. Πέρασαν 2 χρόνια από τότε μέχρι σήμερα, έχουμε περάσει πάλι διάφορες δυσκολίες κυρίως με το παιδί, την ρουτίνα που γίνεται όλο και πιο εμφανής στην σχέση μας, την καθημερινότητα. Η επικοινωνία δεν είναι πάντα εύκολη κυρίως γιατί δεν μένουμε ποτέ μόνοι μας σαν ζευγάρι. Και τώρα νιώθω εγώ ότι περνάω μια προσωπική κρίση. Ξαφνικά θυμήθηκα ότι έχω ξεχάσει πως φλερτάρουν και κυρίως πως είναι να σε φλερτάρουν, θυμήθηκα πόσο έχω παραμελήσει την εμφάνισή μου, ότι είμαι 34 και νιώθω 44. Χρειάζομαι επιβεβαίωση, το καταλαβαίνω... Σε ερωτικό επίπεδο επικρατεί κι εκεί ανία και αναρωτιέμαι πόσο φταίω γι αυτό; Θέλω να αναγεννηθώ, να ενθουσιαστώ ξανά, να ριγήσει το κορμί μου, να νιώσω ζωντανή... Κι εδώ έρχεται η ερώτηση : μπορεί ποτέ η επιβεβαίωση μέσα από έναν άλλον άντρα να με βοηθήσει σε όλα τα παραπάνω; Να νιώσω εγώ πρώτα ότι αξίζω και μετά να διεκδικήσω το γάμο μου, να στήσω την σχέση μου με τον άντρα μου από την αρχή; Και μόνο που το γράφω ξαφνιάζομαι... δεν φανταζόμουν ποτέ τον εαυτό μου σ' αυτό το δίλημμα. Μήπως επειδή υπάρχει κάποιος που μου προκαλεί αυτά τα συναισθήματα το τελευταίο καιρό να έχω τόσο πολύ ξεφύγει; αλλά η κρίση προυπήρχε..
Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις απόψεις σας και τις εμπειρίες σας αν υπάρχουν.
Ειλικρινά ευχαριστώ..

aloha1

# 2 στις 28/6/2005
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Θρακομακεδόνες
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 241
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Από το μέλος dinaa - 27/06/05 09:41
... Ξεκίνησε από τον άντρα μου, εγώ ήμουν μάλλον πολύ απορροφημένη με το παιδί ακόμη. Την ξεπεράσαμε ευτυχώς, με πολύ συζήτηση, δάκρυα, αμοιβαίες υποχωρήσεις και αγάπη. Μετά νιώθαμε πιο δυνατοί, σαν να επιβεβαιώθηκε η σχέση αφού άντεξε στην κρίση, αλλά εμείς οι δυο δεν είμασταν ίδιοι πια. Δενξέρω τι ακριβώς έχει αλλάξει (ίσως απομυθοποιήθηκε η εικόνα του γάμου), αλλά δεν είμασταν οι ίδιοι. Πέρασαν 2 χρόνια από τότε μέχρι σήμερα, έχουμε περάσει πάλι διάφορες δυσκολίες κυρίως με το παιδί, την ρουτίνα που γίνεται όλο και πιο εμφανής στην σχέση μας, την καθημερινότητα. Η επικοινωνία δεν είναι πάντα εύκολη κυρίως γιατί δεν μένουμε ποτέ μόνοι μας σαν ζευγάρι. Και τώρα νιώθω εγώ ότι περνάω μια προσωπική κρίση. Ξαφνικά θυμήθηκα ότι έχω ξεχάσει πως φλερτάρουν και κυρίως πως είναι να σε φλερτάρουν, θυμήθηκα πόσο έχω παραμελήσει την εμφάνισή μου, ότι είμαι 34 και νιώθω 44. Χρειάζομαι επιβεβαίωση, το καταλαβαίνω... Σε ερωτικό επίπεδο επικρατεί κι εκεί ανία και αναρωτιέμαι πόσο φταίω γι αυτό; Θέλω να αναγεννηθώ, να ενθουσιαστώ ξανά, να ριγήσει το κορμί μου, να νιώσω ζωντανή... Κι εδώ έρχεται η ερώτηση : μπορεί ποτέ η επιβεβαίωση μέσα από έναν άλλον άντρα να με βοηθήσει σε όλα τα παραπάνω; Να νιώσω εγώ πρώτα ότι αξίζω και μετά να διεκδικήσω το γάμο μου, να στήσω την σχέση μου με τον άντρα μου από την αρχή; Και μόνο που το γράφω ξαφνιάζομαι... δεν φανταζόμουν ποτέ τον εαυτό μου σ' αυτό το δίλημμα. Μήπως επειδή υπάρχει κάποιος που μου προκαλεί αυτά τα συναισθήματα το τελευταίο καιρό να έχω τόσο πολύ ξεφύγει; αλλά η κρίση προυπήρχε..
Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις απόψεις σας και τις εμπειρίες σας αν υπάρχουν.
...

Παράθεση:

Text

Αδελφουλα οι απαντησεις σου ειναι μεσα στις αποριες και ερωτηματικα που παραθετεις η ιδια.
Θεωρω οτι καπου μεσα σου το ξερεις οτι εχεις το μεριδιο ευθυνης και εσυ,και αν θεωρεις εαυτον 44 ενω εισαι 34 τωρα σε ενα χρονο τι γινετε 54 μηπως?
Μονη σου οπως τον εθεσες τον προβληματισμο σου θα βρεις και τις απαντησεις σου.
Πιστευω οτι θα το πετυχεις

Αυτο που εχει σημασια τελικα ειναι να δωσουμε ζωη στα χρονια που μας απομενουν, και οχι χρονια στη ζωη που μας μενει!! (B)

Livia77

# 3 στις 28/6/2005
author
Γυναίκα / 44 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 29
'Aρεσαν+: 0%
Ντίνα θα σου πω μόνο το εξής

δεν υπάρχουν όρια στην αυτοεπιβεβαίωση, δεν είναι λύση τον να βρεις κάποιον άλλο για να νιώσεις τα σκιρτήματα που λες.
Θα δημιουργηθούν προβλήματα, θα είσαι μονίμως μπερδεμένη και πίστεψέ με, ένας εραστής μπορεί να γίνει άνετα το ίδιο βαρετός ή προβλεπόμενος με τον άντρα σου.
Πρέπει να μην χάσεις το μέτρο.
Προσπάθησε να βελτιώσεις τον εαυτό σου , την εμφανισή σου, ασχολήσου με το μυαλό σου, με το παιδί σου και προκάλεσε τον άντρα σου. Δειξε του οτι είσαι γυνάικα νεα και ακόμα πολύ ενεργη, έτοιμη για πολλά πράγματα.
Τότε ίσως ξυπνήσει κι αυτος και καταλάβει ότι η γυναίκα που έχει δίπλα του έιναι πράγματι ηφαίστειο και όχι μια απλή γυναικούλα που κάθεται στην κουζίνα και κλαίει τη μοίρα της.
Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, απ το να βρεις εραστή. Το κενο που θα νιώθεις όμως τότε θα είναι πιο μεγάλο κι εσυ πιο μπερδεμένη από ποτε.

Ελπίζω να σε βοήθησα γλυκιά μου

Φιλικα

Λίβια

Vlvet_girl

# 4 στις 28/6/2005
author
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Τρικάλων / Οιχαλία
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 440
'Aρεσαν+: 0%
Είμαι λίγο μικρούλα για να έχω ανάλογες εμπειρίρες, αλλά πιστεύω πως, ένας εραστής θα σε μπλέξει περισσότερο παρά θα σε βοηθήσει... Γιατί δεν κανονίζεις ένα ταξίδι με τον άντρα σου; Άσε το παιδί στη μαμά σου για 5 μέρες. Ή στη πεθερά σου... Ένα ταξιδάκι θα αναζωογονήσει σίγουρα τη σχέση σας! Και γενικώς ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ!!! Κανόνισε να βγείτε με τον άντρα σου ένα βράδυ μαζί έξω... Πιο νωρίς όμως θα έχεις πάει για ψώνια, θα έχεις αγοράσει ένα καταπληκτικό φόρεμα, θα έχεις πάει ίσως και σε μια αισθητικό, στο κομμωτήριο...(Όχι μόνο για να αρέσεις σ'αυτόν, αλλά και για να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου) Φρόντισε να περάσετε όμορφα! Να χορέψετε, να πιείτε, να διασκεδάσετε! Να νιώσετε πως είστε ένα ερωτευμένο ζευγάρι... Όχι πως είστε απλά αντρόγυνο......

Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι....
Φιλάκια!!!!
Ότι αξίζει είναι οι στιγμές...

dinaa

# 5 στις 29/6/2005
author
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 13
'Aρεσαν+: 0%

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Ειλικρινά ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ναι, βοηθάνε ! Καμιά φορά βλέπεις καλύτερα με τα μάτια των άλλων παρά με τα δικά σου.
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε