Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ΑΘΗΝΑ ή ΕΠΑΡΧΙΑ

Σελίδα : 1
Ψήφοι: 17

sovokai

# 1 στις 24/5/2003
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 173
'Aρεσαν+: 0%

Αθηνα ή επαρχια

Θα ήθελα τη γνώμη σας για το παρακάτω...
Ας υποθέσουμε ότι έχετε την ευκαιρία να ξανακτίσετε τη ζωή σας από την αρχή.
Και σας δίνετε η ευκαιρία να διαλέξετε μεταξύ Αθήνας και κάποιας άλλη συγκεκριμένης περιοχής στην επαρχία.
Και Αθήνα και Επαρχία έχετε τις ίδιες επαγγελματικές ευκαιρίες, έχετε ίδιο σπίτι να μείνετε κ.τ.λ.
Δεν έχεται γυναίκα/άντρα παιδιά πουθενά...
Τι θα διαλέγατε???? ΑΘΗΝΑ ή ΕΠΑΡΧΙΑ
I Still Havenβt Found What Iβm Looking For... (αν και νόμιζα ότι το είχα βρει...)

quite

# 2 στις 25/5/2003
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 719

ολες εχουν τη χαρη τους

μεγαλωσα σε χωριο,εζησα στην αθηνα.
πως θα ημουν αν δεν ειχα ζησει στην Αθηνα; τι ειδαν οι αλλοι που εμειναν μια ζωη στο χωριο;Η αθηνα και γενικα οι πολεις ειναι καλες για τους ελευθερους να βγαινουν να διασκεδαζουν οταν εχεις παιδια και κλεινεσαι και πρεπει να μεγαλωσουν καπου καλα τοτε καλυτερα χωριο και οχι μονο για τα παιδια αλλα για ολους.αν δεν γινεται τοτε τουλαχιστων σε επαρχιακη πολη.αν και η θεσσαλονικη δεν ειναι και τοσο μικρη.παντως μπαινει και η συνηθεια,καποτε δεν καθομουν λεπτο στην θεσσαλονικη τωρα 20 χρονια μετα μου φαινεται χωριο,ειδικα μπρος στην Αθηνα.

# 3 στις 25/5/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Mεγάλωσα στην επαρχία.
Έζησα 10 χρόνια στην Αθήνα και δημιούργησα εκεί τα πιο σπουδαία από τα προσωπικά μου επιτεύγματα.
Αναγκάστηκα να γυρίσω.
Μου λείπουν πάρα πολλά της Αθήνας,
όμως δεν αντέχω τώρα ούτε στην ιδέα, για απλή επίσκεψή της.

# 4 στις 26/5/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Επαρχια

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Μοο.

Αν δίνονταν οι ίδιες ευκαιρίες επαγγελματικά, θα είχα ήδη αναχωρήσει !!

Η Αθήνα (με ελάχιστες εξαιρέσεις) δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα πια...

Γι αυτό....επαρχία με χίλια!!

# 5 στις 26/5/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by nicks
Mεγάλωσα στην επαρχία.
Έζησα 10 χρόνια στην Αθήνα και δημιούργησα εκεί τα πιο σπουδαία από τα προσωπικά μου επιτεύγματα.
Αναγκάστηκα να γυρίσω.
Μου λείπουν πάρα πολλά της Αθήνας,
όμως δεν αντέχω τώρα ούτε στην ιδέα, για απλή επίσκεψή της.

Έχω μερικές προκλήσεις.......υπόψιν μου ......Λες να καταφέρω να σου αλλάξω γνώμη;;;;;;;
Ψήφιζα και ψηφίζω επαρχίαααααααααα!!
Καθαρόαιμο βλαχάκι βλέπετε....

musicwoman18

# 6 στις 4/6/2003
author
Γυναίκα / 39 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κορυδαλλός
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 12
δεν εχω ζησει ποτε στην επαρχια καθως γεννηθηκα εδω οποτε δεν μπορω να εχω μια αντικειμενικη αποψη!ομως δεν πιστευω πως θα μπορουσα να ζησω μακρυα απο την βαβουρα της πολης!απολαμβανω το αχανες της αθηνας!στην επαρχια δεν θα αντεχα τα επακολουθα της "κλειστης κοινωνιας"!!!νομιζω θα ενιωθα απομακρυσμενη απο τα παντα σ'ενα χωριο η ενα νησι,εννοωντας μακρυα απο τις επαγγελματικες ευκαιριες,την νοσοκομειακη περιθαλψη και αλλες τετοιες ανεσεις που παρεχει η αθηνα!νιωθω οτι εδω θα εχω ο,τι χρειαστω ,οποτε το θελησω διπλα μου!!
Υ.Γ.και εκτος ολων αυτων,η πολυ ηρεμια και χαλαρωση με φρικαρει λιγο!!ισως ειναι η ηλικα,δεν ξερω!!!αυτα

ste76

# 7 στις 4/6/2003
author
Ανδρας / 47 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 175
Αθηνα...δεν την αλλαζω με τιποτα...ειναι αισχος, ειναι χαλια μαυρα, αλλα τοσα χρονια συνηθειας δεν μπορουν να εξαληφθουν
Καινουργια αγαπη μ'απλωνει το χερι μου χαμογελα...

thali

# 8 στις 5/6/2003
author
Γυναίκα / 44 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 44

Επαρχια

Ζω πέντε χρόνια σε επαρχία λόγψ σπουδών...Δεν θα τα άλλαζα με τίποτα...η ιδέα ότι θα γυρίσω στην Αθήνα μου φέρνει τρέλα...Δεν λέω ότι πολλές φορές δεν έχω βαρεθεί εδώ και συχνά πλέον θέλω να φύγω...όχι όμως για Αθήνα...κάπου αλλού..οπουδήποτε αλλά όχι εκεί...Βλέπω τους φίλους μου που έχουν μείνει και έχουν φρικάρει...δουλεια δουλεια δουλεια μοναξιά ρουτίνα και το ψέμα των πολλών επιλογών...οι οποίες απαιτούν άπειρα φράγκα (και ποιος τα έχει)...Λίγοι και καλοί, καλή παρέα, πολύ ερωτισμός, λίγο κουτσομολιό αλλά και αυτό είναι περισσότερο ανθρώπινο από τα παραθυράκια των reality...Είμαι παιδί της Αθήνας και αν κάποτε έκανα οικογένια θα ήθελα να ζήσουν μακριά από το χάος αυτό..αν το επιθυμούν μετά είναι ελεύθερα να φύγουν να δουν και να επιλέξουν... Η επαρχία προσφέρει και ποιότητα ζωής και ελευθερία με πολλές μορφές...Από τη θάλασσα και τον ουρανό, τις στενές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, τον έρωτα, το περπάτημα, τό δικαίωμα του να στηρίζεις κάθε σου επιλογή με κάθε κόστος...Το δικαίωμα του να είσαι εσύ -όποιος κι είσαι σαφώς καλύτερος από το κανένας...Και όποτε θες κατεβαίνεις κα στην Αθήνα και βγάζεις τα απωθημένα σου..μακριά και αγαπημένοι που λένε...Μακριά και να φεύγεις κατά τις επιθυμίες σου....Καλά ταξίδια!!!
θαλια

blur_28

# 9 στις 5/6/2003
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Αρτέμιδα
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 197
Εγώ θα ψήφιζα σε μία επαρχία......της Αθήνας!

Αλλά Επαρχία που; Σε μεγαλούπολη σαν την Πάτρα για παράδειγμα; 5 χρόνια έφαγα εκεί, τη έμαθα καλά τη Μιναρούπολη! Άντε να αξίζουν ίσως μερικές περιφερειακές πόλεις στην Στερεά Ελλάδα ή Πελοπόννησο (π.χ. Χαλκίδα, Ναύπλιο, Καλαμάτα, Λιβαδειά) Από κει και πέρα....

Ήπειρος; Σε τρώει η υγρασία και η μούχλα!
Ευρυτανία; Παγώνω μόνο που το σκέφτομαι!
Θεσσαλία; Χαράς το κάμπο!
Μακεδονία; Μπα.....φύσα νοτιά καλύτερα!

Νησιά αργοσαρωνικού; Χμ....όμορφα είναι, αλλά βαρετά!
Νησιά Κυκλάδων; Ερημιά και κουτσομπολιό (καταγωγή από Άνδρο)!
Δωδεκάνησα; Ασ'τα να πάνε (στην Κω υπηρέτησα)!
Επτάνησα; Δεν πάω Ιταλία καλύτερα;
Νησιά βόρειων Σποράδων; Το Κυκλαδίτικο κουτσομπολιό ωχριά!
Νησιά βορείου Αιγαίου; Δεν έχω άποψη!
Κρήτη; Θεός φυλάξει! Θα μας φάει το Οιδιπόδειο Σύμπλεγμα!

Τι λέτε ρε παιδιά; Επιστροφή στη φύση.....παρέα με τις πέρδικες και τα ζουζούνια; Αν θέλω να δω φύση, πάω καμιά εκδρομούλα! Έπειτα, η ζωή στην επαρχία είναι αρκετά πιο δύσκολη! Ακρίβεια (λόγω μεταφορικών), χαμηλό επίπεδο κουλτούρας, βασικές ελλείψεις σε νοσοκομεία, σχολεία ερειπωμένα......να συνεχίσω; Μαρασμός και παρακμή!

Στην κατάσταση που βρίσκεται η Επαρχία σήμερα δεν αξίζει να μένει κανείς! Εκτός αν είναι αρκετά καλά καβατζωμένος! Το ξεκίνημα όμως....είναι μεγάλο ρίσκο! Τουλάχιστον η Αθήνα των τόσων προβλημάτων.....έχει πολλά πράγματα να ανακαλύψεις. Φτάνει να ξέρεις τι ζητάς και πως να ζεις!

# 10 στις 5/6/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Natalia
Έχω μερικές προκλήσεις.......υπόψιν μου ......Λες να καταφέρω να σου αλλάξω γνώμη;;;;;;;
Ψήφιζα και ψηφίζω επαρχίαααααααααα!!
Καθαρόαιμο βλαχάκι βλέπετε....

Η υπέρτατη πρόκληση καρδιά μου, είναι να κρύψουμε τον ερωτά μας σε κάποιο ερωτικό άντρο της οδού Δαμάρεως...
Ρίξε τα χρυσά μαλλιά σου στο γκαζόν...ο "Ρωμαίος" σου καταφθάνει.....

Ζήτω η ενδεκάτη Απρίλη!!!
Ζήτω η Αθήνα!!!

# 11 στις 7/6/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Θα μας βγει το όνομα ότι είμαστε η τρομοκρατική οργάνωση στο ..."σχέσεις"!!!!

Η Δαμάρεως καλέ μου είναι πολύ μικρή για να κρύψει ή να στεγάσει κάτι τόσο εκρηκτικό όπως εσύ κι εγώ...

Είναι και ισόγειο, δεν χρειάζεται καν να αφήσω τα μαλλιά μου για να έρθει ο Ρωμαίος μου...
Εκτός αυτού, ο Ρωμαίος για να έρθει πρέπει να είναι μακριά ...κι ο δικός μου είναι πάντα μαζί μου..

Δεν ξέρω βέβαια αν έχει σκυλιά-φύλακες εκεί..Θα σου συνιστούσα να προσέχεις..
Αν και είμαι σίγουρη ότι γνωρίζεις, πως αυτά που κρατάς στα χέρια σου θα προκαλέσουν θύελλες όταν αποφασίσεις να τα ελευθερώσεις.....που όσα γνωρίζουμε για τις οργανώσεις θα μας φανούν απλά....παιχνιδάκια....

# 12 στις 8/9/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Λύσσαξα στα 18 μου να πάω Άθήνα και το έκανα!! Ονειρευόμουν ότι θα τρέχω σε συναυλίες, θέατρα, παραστάσεις, χάπενινγς... Τελικά πήγαινα σινεμά μια φορά την εβδομάδα(κατά προτίμηση αφιερώματα όπου με ένα εισητήριο έβλεπα περισσότερες από μία ταινιές) και σε ό,τι δωρεάν έπαιζε σε απόσταση που μπορούσα να καλύψω με τα πόδια...
Τώρα, στην πόλη που ζω εδώ και 8 χρόνια, πηγαίνω πάλι μόνο όπου με παίρνει οικονομικά και απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μη χρειαστεί να ξενυχτήσω ενώ ακολουθεί εργάσιμη μέρα.
Καμία διαφορά λοιπόν.

Από τόσο κόσμο που γνώρισα, κατέληξα να κάνω παρέα με 10 περίπου άτομα που επέλεξα. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα στην πόλη που ζω.

Πηγαίνω μέσα σε 10 λεπτά με τα πόδια στη δουλειά μου και άλλα 10 λεπτά ποδαρόδρομος είναι το κέντρο. Στην Αθήνα υπολόγιζα τουλάχιστον μισή ώρα για να πάω οπουδήποτε..

Σε μισή ώρα είμαι στην κοντινότερη παραλία και σε μία ώρα στην αγαπημένη μου παραλία. Σε μισή ώρα κάνω περίπατο στον Κίσσαβο και σε μία ώρα στον Όλυμπο. Σε μισή ώρα πίνω τσίπουρα στο Βόλο και σε μία ώρα καφέ κάτω από τα Μετέωρα. Δε λέω άλλα για να μη ζηλεύουν οι Αθηναίοι
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.