Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Την αγαπάω ακόμα...

Σελίδα : 1

networkman

# 1 στις 18/8/2005
author
Ανδρας / 45 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 8
'Aρεσαν+: 0%

Την αγαπάω ακόμα...

Καλησπέρα σε όλη την παρέα, βασικά αυτό που θέλω να πω είναι εν ολίγοις κοινό και μοιάζει πολύ με άλλες παρόμοιες καταστάσεις που διάβασα. Λοιπόν πριν από εναν και χρόνο γνώρισα μια κοπέλα την οποία αγάπησα, λάτρεψα και ερωτεύτηκα πολυ. Έχω κάνει αρκετές σχέσεις αλλά τέτοιο συναίσθημα δεν ένιωσα με καμία άλλη. Πίστεψα πως δεν υπάρχει άλλη γυναίκα που μπορεί να την αντικαταστήσει στο μυαλό μου, στην καρδιά μου και γενικά στην ζωή μου. Το πρώτο βασικό πρόβλημα που υπήρξε ήταν ότι δεν μου αφιέρωνε όσο χρόνο ήθελα και εκεί την πίεσα με ποτέλεσμα να κάνει μπαμ. Επίσης το άλλο πρόβλημα ήταν ότι αφού έκανα απίστευτη υπομονή (για να διορθωθεί η κατάσταση) μέχρι να δημιουργήσω συνθήκες να νιώσει ελεύθερη πίεσα τον εαυτό μου στο να συνηθίσει να την βλέπει 1 φορά την εβδομάδα και εκεί άρχισα εγώ να μαζεύω αποθημένα. Φτάσαμε τελικά τον Απρίλιο του 2005 να πούμε ότι θα αρραβωνιαστούμε και εκεί έκανα εγώ το μπαμ. θα μου πείτε είσαι καλά ρε φίλε εδώ δεν είχες σχέση και ήθελες αρραβώνες; ναι, ήταν ο μοναδικός τρόπος να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε λίγο περισσότερο χρόνο (γονείς γαρ...). Αυτό λοιπόν που της ζήτησα ήταν λίγος χρόνος να σκεφτώ, φεύγοντας από την σχέση αλλά με την πρόθεση να γυρίσω σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση που θα ήταν ο αρραβώνας. Τελικά σε εκείνο το διάστημσ κρατήσαμε μια σχετική επαφή. Όταν όμως γύρισα ανακάλυψα πως είχε νιώσει μια έντονη μοναξιά που όμως βρήκε έναν "παρηγορητή" να της την καλύψει. Για λίγο χρονικό διάστημσ δημιούργησε πράλληλη σχέση όμως επείδή δεν είμαι τέτοιων απόψεων δεν ήθελα να συνεχιστεί (την κοινοκτημοσύνη την προτιμώ σε άλλα και όχι στην γυναίκα μου) η κατάληξη της υπόθεσης είναι να είναι μαζί του τώρα και να γουστάρει εμένα αλλά να φοβάται να γυρίσει... και εγώ να περιμένω πότε θα τελειώσει το "ταξιδι" της μαζί του. προσπάθησα να κάνω σχέση (με πλήρη αποτυχία) με 4 διαφορετικές γυναίκες. όποιος κατάλαβε και μπορεί ας μου δώσει μια κατευθυντήρια συμβουλή. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Χαμογέλα, κάθε μέρα είναι μια νέα μέρα...

ranran

# 2 στις 18/8/2005
author
Γυναίκα / 42 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 20
Απαντήσεις: 634
'Aρεσαν+: 0%
Να ρωτήσω τι φοβάται;;;;;
Ρωτάω για να επανέλθω με την απάντησή μου
Γέλα και θα γελάσουν όλοι, κλάψε και θα κλάψεις μόνος σου...

networkman

# 3 στις 18/8/2005
author
Ανδρας / 45 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 8
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by ranran
Να ρωτήσω τι φοβάται;;;;;
Ρωτάω για να επανέλθω με την απάντησή μου



Την πίεση και γενικά επειδή έκανα την ανοησία να ριχτώ με τα μούτρα από την αρχή φοβάται τα πολλά, την τρομάζουν (αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα).
Χαμογέλα, κάθε μέρα είναι μια νέα μέρα...
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε