Παραλληλη σχεση - χωρισμοσ
Θέλω να σας περιγράψω την προσωπική μου ιστορία και θα ήθελα την γνώμη σας. Η ιστορία αρχίζει τον Σεπτέμβριο του 98 όπου γνωρίζω μια κοπέλα και ξεκινάω μια σχέση μαζί της. Η ηλικία μου τότε 27 και της κοπέλας 21. Πολύ ώριμη για την ηλικία της και πολλά θετικά στοιχεία. Πολύ γρήγορα ( μετά από 3 μήνες ) πήραμε μια απόφαση να συζήσουμε γιατί έτσι θεωρήσαμε τότε !! ότι θα γνωρίζαμε ο ένας τον άλλο καλύτερα.
Εγώ ανεξάρτητος από τα 24 μου και αυτή μόνη από τα 17 της στην Αθήνα για σπουδές - δουλειά. Έτσι λοιπόν το αποφασίσαμε και έτσι και έγινε . Μια τέλεια σχέση με φοβερό πάθος, έρωτα και αγάπη. Ταξίδια, εκδρομές, εξόδους, διασκέδαση μόνοι ή με φίλους και γενικά όσα γεμίζουν τις ώρες των ανθρώπων και τους κάνουν να περνάνε όμορφα μαζί.
Δουλειά καλή αυτή - δική μου δουλειά εγώ - περνάγαμε πολύ καλά αφού μάλιστα από πολλούς φίλους ή και ζευγάρια άλλα είχαμε χαρακτηριστεί ως ζευγάρι πρότυπο, χωρίς προβλήματα - ζήλιες κ.α. Σχέσεις με το περιβάλλον της και το δικό μου άριστες. Εγώ με τους γονείς της καλές σχέσεις το ίδιο και αυτή με τους γονείς μου.
Όλα κυλούσαν τέλεια με μικρό-καβγαδάκια και μικρό-παρεξηγήσεις που δεν κράταγαν παραπάνω από 2 ώρες !!. Μετά όλα καλά. Έτσι μέχρι και τον Μάιο του 2002 όπου ξαφνικά αρχίζω να νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά. Το συζητάω μαζί της αλλά μου λέει ότι ιδέα μου είναι και να μην ανησυχώ.
Έτσι περνάει όλο το καλοκαίρι μέχρι που φτάνει ο Σεπτέμβριος 2002 και μαθαίνω από κάποιες απίστευτες συμπτώσεις ότι από τον Μάιο του 2002 είχε μια παράλληλη σχέση. Της μίλησα για αυτά που είχα μάθει αλλά αυτή τα αρνιόταν και μου έλεγε ότι ήθελε να πάρει κάποιες αποφάσεις για την ζωή της.
Έτσι φτάσαμε μέσα Οκτώβρη για να μου ανακοινώσει ότι δεν μπορεί άλλο, πνίγεται. Δεν φταις εσύ μου είπε αλλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι μου συμβαίνει. Θέλω να μείνω μόνη και θέλω να χωρίσουμε. Επειδή δεν πιστεύω ότι σ΄ ένα χωρισμό φταίει μόνο ο ένας αλλά σίγουρα και οι δύο απλά αλλάζει το ποσοστό φταιξίματος, προσπάθησα να την πλησιάσω για να μάθω που είχα φταίξει και ήθελε να τελειώσουν όλα τόσο ξαφνικά. Απάντηση δεν πήρα απλά μου είπε ότι τελείωσε και δεν φταίω εγώ. Αυτό όμως δεν μου φτάνει.
Η αλήθεια είναι όσο και αν ακούγεται χαζό αυτό - αν είχε κάνει ένα βήμα πίσω και τουλάχιστον απαντούσε στις ερωτήσεις μου τι είχε φταίξει τότε ίσως και να συγχωρούσα αυτή την παράλληλη σχέση που τελικά όπως διαπίστωσε και ίδια 4 μήνες μετά τον χωρισμό μας μόνο σοβαρή δεν ήταν. Μου στοίχισε πολύ αυτός ο χωρισμός.
Προσπάθησα ανεπιτυχώς να κάνω κάποιες σχέσεις αλλά πριν ξεκινήσουν σταμάταγαν. Απλά δεν ήμουν έτοιμος και πίστευα ότι απλά η σχέση αυτή θα ήταν το θύμα για να ξεπεράσω την σχέση μου. Ένιωσα απέραντη μοναξιά αν και με πλησίασαν οι μοναδικοί και καλοί μου φίλοι και φίλες ( και τους ευχαριστώ πολύ γι' αυτό ), εγώ απλά ήθελα να μένω μόνος και να προσπαθώ να καταλάβω το ΓΙΑΤΙ !!
Τελευταία ανακάλυψα το site sxeseis.gr και όταν διάβασα όλα αυτά που γίνονται θεώρησα την ιστορία μου σαν μια απλή καθημερινή ιστορία τρέλας στον τρελό και παράλογο κόσμο που ζούμε. Μέσα από αυτό το site θέλω να δημοσιοποιήσω την ιστορία μου προς γνώση και μελέτη.
Σας ευχαριστώ και θα περιμένω σχόλια και τις απόψεις σας.
στα social media