Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Να κυλώ και να φθάσω?

Σελίδα : 1

_Neo_

# 1 στις 13/11/2005
author
Ανδρας / 44 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 5
'Aρεσαν+: 0%

Να κυλώ και να φθάσω?

"Βέβαια. Έπρεπε να σκύψω μπροστά στον ενα και, χαίδεύοντας ηδονικά το μαύρο σεβιότ - παφ, παφ, παφ, παφ -, «έχετε λίγη σκόνη» να είπω «κύριε Αλφα».

Ύστερα έπρεπε να περιμένω στη γωνιά, κι όταν αντίκριζα την κοιλιά του άλλου, αφού θα 'χα επί τόσα χρόνια παρακολουθήσει τα αισθήματα και το σφυγμό της, να σκύψω άλλη μια φορά και να ψιθυρίσω εμπιστευτικά: «Αχ, αυτός ο Αλφα, κύριε Βήτα...»

Έπρεπε πίσω από τα γυαλιά του Γάμμα, να καραδοκώ την ιλαρή ματιά του. Αν μου την εχάριζε, να ξεδιπλωσω το καλύτερο χαμόγελό μου και να τη δεχθώ όπως σε μανδύα ιππότου ένα βασιλικό βρέφος. Αν όμως αργούσε, να σκύψω για τρίτη φορά γεμάτος συντριβή και ν' αρθρώσω: «Δούλος σας, κύριε μου».

Αλλα πρώτα πρώτα έπρεπε να μείνω στη σπείρα του Δέλτα. Εκεί η ληστεία γινόταν υπό λαμπρούς, διεθνείς οιωνούς (ή δημοσίους διαγωνισμούς εν έτη 2005) μέσα σε πολυτελή γραφεία. Στην αρχή δεν θα υπήρχα. Κρυμμένος πίσω από τον κοντόπαχο τμηματάρχη μου, θα οσφραινόμουν. Θα είχα τρόπους λεπτούς, αέρινους. Θα εμάθαινα τη συνθηματική τους γλώσσα. Η ψαύσις του αριστερού μέρους της χωρίστρας θα εσήμαινε: «πεντακόσιες χιλιάδες». Ένα επίμονο τίναγμα της στάχτης του πούρου θα έλεγε: «σύμφωνος». Θα εκέρδιζα την εμπιστοσύνη όλων. Και, μια μέρα, ακουμπώντας στο κρύσταλλο του τραπεζιού μου, θα έγραφα εγώ την απάντηση: «Ο αυτόνομος οργανισμός μας, κύριε Εισαγγελεύ...»

Έπρεπε να σκύψω, να σκύψω, να σκύψω. Τόσο που η μύτη μου να ενωθεί με τη φτέρνα μου. Έτσι βολικά κουλουριασμένος, να κυλώ και να φθάσω.

Κανάγιες!

Το ψωμί της εξορίας με τρέφει. Κουρούνες χτυπούν τα τζάμια της κάμαρας μου. Και σε βασανισμένα στήθη χωρικών βλέπω να δυναμώνει η πνοή που θα σας σαρώσει.

Σήμερα επήρα τα κλειδιά κι ανέβηκα στο ενετικό φρούριο. Επέρασα τρεις πόρτες, τρια πανύψηλα, κιτρινωπά τείχη, με ριγμένες επάλξεις. Όταν βρέθηκα μέσα στον εσωτερικό, τρίτο κύκλο, έχασα τα ίχνη σας. Κοιτάζοντας από τις πολεμίστριες, χαμηλά, τη θάλασσα, την πεδιάδα, τα βουνά, ένιωθα τον εαυτό μου ασφαλή. Εμπήκα σ' ερειπωμένους στρατώνες, σε κρύπτες όπου είχαν φυτρώσει συκιές και ροδιές. Εφώναζα στην ερημία. Επερπάτησα ολόκληρες ώρες σπάζοντας μεγάλα, ξερά χόρτα. Αγκάθια κι αέρας δυνατός κολλούσαν στα ρούχα μου. Με ήβρε η νύχτα..."

Και όμως κύριοι δεν άλλαξαν οι καιροί απλά...εκσυγχρονίστηκαν

# 2 στις 18/11/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Και να δεχτείς να κυλήσεις, αν έχεις ψήγματα αξιοπρέπειας μέσα σου, θα ξεσπάσεις. Αν δεν δεχτείς να κυλήσεις, τότε άνθρωποι και καταστάσεις θα σε σπρώξουν να γκρεμιστείς. Το πιο όμορφο υπονοούμενο? Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι στην κορυφή, άρα όταν έχεις συνείδηση και αντίληψη της "πτώσης", σημαίνει ότι είσαι ήδη στην κορυφή

# 3 στις 29/11/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Οι καιροί εκσυγχρονίστηκαν το ίδιο και οι τρόποι της κατρακύλας, που έγιναν ακόμα "πιο λεπτοί και αέρινοι" και πολλοί, μα πάρα πολλοί!
Ασκώ το ελεύθερο επάγγελμα, με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό, καλό και κακό, για να μη χρειαστεί να ασκήσω αυτούς ακριβώς τους τρόπους!
Τίποτα βολικό, αλλά έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Πείτε μου όμως, πώς μπορεί να αντιδράσει κάποιος που δουλεύει σε σχέση εξαρτημένης εργασίας σε περιβάλλον που ευνοεί και καλλιεργεί "το βολικό κουλούριασμα" και την κατρακύλα; ειδικά όταν έχει οικογενειακές υποχρεώσεις;
Πόσο κατακριτέο είναι το να μη θέλει να χάσει τη δουλειά του κάποιος με τις σημερινές συνθήκες ανταγωνισμού και ανεργίας;

φιλικά,mao

Fotini1

# 4 στις 29/11/2005
author
Γυναίκα / 54 / Παντρεμένη
Ελλάδα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 41
'Aρεσαν+: 0%
Στο χωριό μου λένε: "Κυλά η πέτρα στο αυγό, σπάει το αυγό. Κυλά το αυγό στην πέτρα, σπάει το αυγό". Μην κυλάς, ανέβαινε...
Και όχι σαν αναρριχητικό με υποστυλώματα!

VASILIKOYLA

# 5 στις 30/11/2005
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 204
'Aρεσαν+: 0%
Δεν θέλω του Κισσού το πλάνο ψήλωμα
σε ξένα ανστηλώματα δεμένο
ας είμαι ένα κλωνάρι, ένα χαμόκλαδο
μα όσο ανεβαίνω, μόνος ν'ανεβαίνω. ,

-Δροσίνης-
Το καράβι είναι πιο ασφαλές στο λιμάνι, όμως τα πλοία δεν είναι φτιαγμένα γι'αυτό.

# 6 στις 4/12/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Ενας υπερηφανος

αετος καθοταν στην ψηλοτερη κορυφη ενος βουνου.
Ξαφνικα ακουσε χαμηλοτερα ενα συρσιμο.
Εσκυψε το κεφαλι και αντικρυσε εναν σαλιγκαρο

Καλα,τον ρωτησε ο σαλιγκαρος,τι κανεις εδω και πως εφθασες εως εδω?
Μα και βεβαια με τα φτερα μου,του απαντησε ο αετος.
ΕΣΥ πως καταφερες να φθασεις εως εδω?
Μα ειναι απλο,απαντησε ο σαλιγκαρος,γλυφοντας και ερποντας.
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε