Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Διαφθορά στις Κρατικές Υπηρεσίες.

Σελίδα : 1

koyrsaros

# 1 στις 3/6/2003
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
'Aρεσαν+: 0%

Διαφθορά στις Κρατικές Υπηρεσίες.

Μία από τις πλέον θαρραλέες ανακοινώσεις στην Ελλάδα έστω και καθυστερημένα ήταν η παραδοχή από την κυβέρνηση ότι ο δημόσιος τομέας έχει υποκύψει στη διαφθορά σε σημαντικό βαθμό. Θέμα γνωστό αρκετό καιρό τώρα αφού μάλιστα κατέχουμε και τα σχετικά πρωτεία ανάμεσα σε πολλές χώρες του κόσμου ενώ παράλληλα (και ας μη μας κακοφανεί) αποτελεί ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του λαού μας.

Η διαφθορά φυσικά άσχετα από το πώς καλύπτεται πέρα από τις δηλώσεις συμπαράστασης και παραδοχής της κυβέρνησης έχει φτάσει σε οριακό σημείο αφού πλέον δε λειτουργεί σχεδόν τίποτα και σε κανένα τομέα χωρίς το γνωστό "λαδόσημο". Όμως δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι του κρατικού μηχανισμού που να ξεχωρίζει για τον τρόπο και τη συμπεριφορά αφού πάνω κάτω όλες οι υπηρεσίες έχουν μηχανισμούς αποδοχής της διαφθοράς σε κάθε επίπεδο από το μεγαλύτερο στέλεχος ως τον κατώτερο υπάλληλο ανάλογα με την υπόθεση και τα ποσά που απαιτούνται για την ολοκλήρωση μιας συμφωνίας. Εντύπωση όμως προκαλεί πως φθάνουν πραγματικά πολύ λίγες υποθέσεις στη δικαιοσύνη και πως ακόμα περισσότερο πολλές από αυτές τελικά παραγράφονται ή και αθωώνονται.

Μη μας κακοφαίνεται γιατί πραγματικά όλοι μας συμβάλλουμε στη διαδικασία αυτή αφού προκειμένου να εξυπηρετηθούμε καλύτερα ή και γρηγορότερα στο τέλος θέλουμε και οι ίδιοι να πληρώσουμε το κάτι παραπάνω και να συμμετέχουμε στη διαφθορά.

Φακελάκια γιατρών, παράνομες οικοδομικές άδειες, προσλήψεις σε οργανισμούς, επιδοτήσεις, άδειες οδήγησης και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε έχει την τιμή του!

Υπάρχει άραγε διαφθορά όμως στο εξωτερικό;
Μη βιαστείτε να απαντήσετε αρνητικά αφού σε όλο τον κόσμο ο παράδεισος του κρυφού και παράνομου χρήματος είναι θεμιτός ανεξάρτητα από τους λαούς. Απλά υπάρχουν κάποια όρια και μικρότερα ποσοστά ενώ κάποιες χώρες ίσως αποτελούν φωτεινές εξαιρέσεις και απομεινάρια ηθικής (Φιλανδία, Σουηδία) ενώ παράλληλα τουλάχιστον τα έργα και οι πράξεις του κράτους σαν τελικό αποτέλεσμα δεν προσβάλλουν τον πολίτη.
Εκεί ακριβώς εστιάζουμε την προσοχή μας αφού η συμπεριφορά του κράτους προς τους πολίτες προκαλεί και την αντίστοιχη και αμφίδρομη συμπεριφορά των πολιτών που πλέον βλέπουν ότι Δε πρέπει να φοροδιαφεύγουν, να χρησιμοποιούν πλάγιους τρόπους ή να παρανομούν.
Το κλειδί λοιπόν για τις μελλοντικές γενιές μας είναι η παιδεία χωρίς προσαρμογές στο ήδη κατεστημένο κοινωνικό περιτύλιγμα που μας καλύπτει και μας υποχρεώνει να το ακολουθούμε λίγο ή πολύ.

Τελικά υπάρχει τρόπος να ξεφύγει αυτή η χώρα από τα κατάλοιπα του ραγιαδισμού ή όχι;

# 2 στις 3/6/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Θα συμφωνήσω μαζί σου κουρσάρε πως το κλειδί για την αναστροφή αυτής της τραγικής κατάστασης είναι η παιδεία και μόνο.

Δεν νομίζω όμως πως στις χώρες που ανέφερες πως το φαινόμενο φθίνει ή κατεστάλη, τούτο έγινε από αποθέματα ηθικής των πολιτών.

Τυγχάνει να συναλλάσσομαι καθημερινά με τις δημόσιες υπηρεσίες και να διαπιστώνω από "πρώτο χέρι" το μέγεθος και το βάθος της διαφθοράς.
Χωρίς να θέλω να γενικεύσω η να θίξω τους εργαζόμενους στο δημόσιο, φίλους αυτού του site, και όλους εκείνους της νέας κυρίως γενιάς που έχουν υιοθετήσει μια νέα τακτική εργασίας, προσφοράς και συμπεριφοράς μακράν καλύτερη των προγενεστέρων, οφείλω να ομολογήσω πως η κατάσταση αυτή, απλά δεν πάει άλλο.

Ο καρεκλοκενταυρισμός, η κουτοπονηριά,
η τεμπελιά, η ασυδοσία, η απαράδεκτα προσβλητική συμπεριφορά προς τον συνάνθρωπο πολίτη και έμμεσα εργοδότη, είναι τουλάχιστον εξοργιστικά.
Σαφώς και φταίμε ως σιωπηλοί αποδέκτες όλης αυτής της ανορθογραφίας, όμως μέσα στην ασφυκτική πίεση του χρόνου και των βασανιστικών προβλημάτων που τρέχουν και μας πνίγουν, το πρώτο πράγμα που προλαβαίνουμε να κάνουμε είναι να ενδίδουμε στην λογική του παραλόγου, να γινόμαστε θύματα του κυνικού εκβιασμού, να υποβάλλουμε την ψυχολογία μας σε ένα μαζοχιστικό πατέντο συμπεριφοράς και επί της ουσίας να πριμοδοτούμε την διαιώνιση της "βασιλείας" του χάους στην δημόσια διοίκηση.

Ο μοναδικός υπουργός, που σκυμμένος με τα γυαλιά του πάνω από τα βιβλία του, εργαζόμενος νυχθημερόν και αποφεύγοντας σχολαστικά τα φώτα της δημοσιότητας, τόλμησε να προωθήσει σχέδιο για την άρση της μονιμότητας, βρέθηκε σπίτι του σε μία νύχτα με πρόσχημα εντελώς άσχετο πολιτικό θέμα.

Για δε τους Ευρωπαίους συμπολίτες μας?
Ρωτήστε έναν δημόσιο υπάλληλο από την Γαλλία να σας πει τι δουλειά κάνει και θα συμπεράνετε πολλά, για το πόσο τουλάχιστον περήφανος δεν νοιώθει και κατόπιν κάνετε την σύγκριση με τους ομολόγους συμπολίτες μας.

Ευτυχώς επαναλαμβάνω, τα δείγματα από την στάση του νέου αίματος είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, σε συνδυασμό πάντα με την εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας.

quite

# 3 στις 6/6/2003
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 719
'Aρεσαν+: 0%

καλη η παιδια αλλα...

ναι στην παιδια αλλα δεν" παιρνουν" ολοι απο τετοιες μεθοδους,
Το κρατος πρεπει να θεωρησει οτι ολοι κλεβουν και αναλογα να οργανωθει.να ελεγχει ,να θεσπισει αυστηρους νομους για τους παραβατες π.χ.απολυση δημοσιου υπαλληλου.να δωσει κινητρα για καταγγελειες και να προστατευσει τους καταγγελοντες απο τα "φιλαρακια"του παραβατη.
οχι να βασιστει στην καλη θεληση ,κι εμεις στη θεση τους τα ιδια θα καναμε,κατα πασα πιθανοτητα.

# 4 στις 6/6/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by quite
ναι στην παιδια αλλα δεν" παιρνουν" ολοι απο τετοιες μεθοδους,
Το κρατος πρεπει να θεωρησει οτι ολοι κλεβουν και αναλογα να οργανωθει.να ελεγχει ,να θεσπισει αυστηρους νομους για τους παραβατες π.χ.απολυση δημοσιου υπαλληλου.να δωσει κινητρα για καταγγελειες και να προστατευσει τους καταγγελοντες απο τα "φιλαρακια"του παραβατη.
οχι να βασιστει στην καλη θεληση ,κι εμεις στη θεση τους τα ιδια θα καναμε,κατα πασα πιθανοτητα.Mα πως φίλε quite να φωνάξει ο κλέψας του κλέψαντος???
Το κράτος σιωπά στην διαφθορά για να κρατά το άλλοθι του...

cristos56

# 5 στις 15/6/2003
author
Ανδρας / 78 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 12
'Aρεσαν+: 0%
mipos ftene ke se auto ke oi..
sosia- lhstes?
ποτε μη τα βαζεισ με ενα γουρουνι κε οι δυο θα λεροθητε, αλλα αυτο , θα το ευχαρηστηθη.

SETH_7

# 6 στις 15/6/2003
author
Ανδρας / 55 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 135
'Aρεσαν+: 0%
ΔΙΑΦΘΟΡΑ... ..Συγγνωμη για το γελακι μου αλλα επειδη εργαζομαι σε Κρατικη Υπηρεσια ή καλυτερα ειμαι και εγω ενας απο αυτους που τους παιρνει 'η μπαλλα' εχω να πω οτι ΝΑΙ υπαρχει διαφθορα και επιτρεψτε μου να γνωριζω λιγο περισσοτερα λογω θεσης....Υπαρχει μεχρι εκει που δεν φανταζομαστε....Τωρα αν σας παρηγορει υπαρχει και στο εξωτερικο και το λεω απο πειρα που εχω σε αρκετα ταξιδια που εχω κανει...Απλα εκει ναι μεν υπαρχει αλλα τουλαχιστον η αρτια οργανωση δεν αφηνει πολλα παραπονα στον αλλο κοσμο....Δηλ. ναι μεν στην Γαλλια,Αμερικη,υπαρχουν οι 'ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΕΣ' αλλα οι υπηρεσιες λειτουργουν πολυ-πολυ καλυτερα απο οτι εδω οποτε τουλαχιστον εχεις καποια παρηγορια αφου κανεις την δουλεια σου.
Εδω και τα 'αρπαζουν' και δουλεια δεν κανουν...
Αυτο βεβαια θελει σαν θεμα συζητηση απο κοντα..απο εδω μεσα δεν φτανουν σελιδες ολοκληρες....Μονο μια παρακληση σε ολους ..ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΟΛΟΥς ΟΣΟΥς ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑς ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ..ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

koyrsaros

# 7 στις 16/6/2003
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
'Aρεσαν+: 0%
Λίγο πολύ οι περισσότεροι εργάζονται σε Κρατικές-Δημόσιες Υπηρεσίες. Ολα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογούν το γιατί όλοι ''σκίζονται'' να εξασφαλίζουν μια θέση εκεί (βλέπετε και σχετικό post στο χιούμορ). Σίγουρα SETH όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια και δεν μπαίνουν όλοι στο ίδιο καζάνι αλλά δυστυχώς όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στην Ελλάδα και να τονίσω ότι σε καμμία περίπτωση το post δεν πολιτικοποιεί καταστάσεις.

SETH_7

# 8 στις 16/6/2003
author
Ανδρας / 55 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 135
'Aρεσαν+: 0%
Δεν υπαρχει θεμα πολιτικοποιησης στο post γιατι πολυ απλα φιλε koyrsare απο οποια πλευρα και αν το δεις το συγκεκριμενο θεμα των Δημ.Υπηρεσιων η διαφθορα μεσα σε αυτες υπαρχει σε ολα τα 'Χρωματα'....Ασε που εγω προσωπικα ειμαι απο αυτους που το μονο που δεν τους ενδιαφερει ειναι η πολιτικοποιηση με μορφη 'χρωματος'... Ουτε καν η συζητηση για πολιτικα θεματα...Αν καποτε μας δωθει η ευκαιρια θα σου πω γιατι τοση αποστροφη για ολα αυτα..Εχω παθει μεσα απο την δουλεια μου ..και καταλαβα οτι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα αλλαξει τιποτα ΠΟΤΕ στην ΕΛΛΑΔΑ.

SETH_7

# 9 στις 16/6/2003
author
Ανδρας / 55 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 135
'Aρεσαν+: 0%
Eγω εκανα την δουλεια μου καλυτερα απο οτι θα μπορουσα και τι καταφερα?...Γλυτωσα τον θανατο απο θαυμα ειπαν ολοι..γνωστοι και αγνωστοι και οι 'ειδικοι' που για πολυ καιρο μετα εκαναν κριτικη και αναλυση 'εκ του ασφαλους' βεβαια...Το αποτελεσμα? Μετα απο ενα χρονο καποιοι αλλοι "κυριοι' εκαναν μαλλον ακομα καλυτερη δουλεια απο μενα...'Τσεπωσαν ' καποια εκατομμυρια και αυτο που εγω εκανα παιζοντας την ζωη μου σε 'ζαρια' αυτοι το κατεστρεψαν φτιαχνοντας την δικη τους ζωη με τα λεφτα που ειμαι σιγουρος πηραν......
Για περαιτερω εξηγησεις αν θες φιλε μου σε προσωπικο μηνυμα....
Για αυτο ειμαι ετσι απογοητευμενος και δεν πιστευω οτι θα υπαρξει ποτε αλλαγη στην νοοτροπια μας...Τι να πω στα παιδια μου οταν και αυτα εχουν απορια ''γιατι και πως'' εγιναν ολα αυτα και με πιο οφελος...

botsp

# 10 στις 16/6/2003
author
Ανδρας / 49 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Βύρωνας
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 277
'Aρεσαν+: 0%

διαφθορα

Η διαφθορα φιλοι μου ξεκιναει απο πολυ ψηλα.
Ο πρωτος στην ιεραρχια παιρνει τα περισσοτερα.Ακολουθουν με την σειρα ενας ενας..ολοι οι παρατρεχαμενοι.
οι διαπλεκομενοι επιχειρηματιες ειναι οι μεγαλυτερη πληγη.Αυτοι που κονομανε απο τον ιδρωτα μας.Πληρωνεις στην εφορια 35% γιατι σπουδασες και εχεια μια καλη δουλεια.Ε..αυτα τα εσοδα δεν πανε στο κρατος αλλα πανε σε απευθειας αναθεσεις εργων στους διαπλκεκομενους που γινονται ακομη πλουσιοτεροι και τα χωνουν στους πολιτικους που τους αναθετουν τα εργα.
Δειτε ποσα παιρνει καποιος απο τα τυχερα νομιμα παιχνιδια.Δισσεκατομυρια..τρελα.Γιατι ..γιατι τα χωνει κανονικα.Αυτο ειναι διαφθορα.Οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι ο τελευταιος τροχος.Και πως να τους ελεγξουν οταν εκεινοι που ειναι προισταμενοι τα παιρνουν ολο και περισσοτερο.Δειτε ποιοι κυβερνουν την χωρα τοσα χρονια.Πολιτικοι και επιχειρηματιες που διαχειριζονται το δημοσιο χρημα και το βαζουν ολο στην τσεπη.
Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι.Φταιμε ομως και εμεις γιατι ειμαστε ανικανοι.Αφοσιομενοι στην πελατειακη σχεση ..,για μια δουλιτσα...για ενα ρουσφετακι.
οι δημοσιοι υπαλληλοι και να θελουν να αλλαξουν την κατασταση δεν μπορουν.Οταν παει ενας νεος δημοσιος υπαλληλος στην υπηρεσια τον πιανουν κοροιδο οι παλιοι και δουλευει μονος του ..μεχρι που καταλαβαινει οτι ειναι το μονο θυμα.μετα του μαθαινουν να τα παιρνει για να μην χαλαει την πιατσα.
πρεπει να ξυπνησουμε και να κανουμε κατι.
τα παιρνουν απο εμας και τα δινουν στους διαπλεκομενους για δηθεν εργα.και μετα οι διαπλεκομενοι τα χωνουν στις μιζες και το ρολοι γιριζει.
Αυτα με εκτιμηση προς ολους απο εναν αμθρωπο που δυστυχως γνωριζει αρκετα για τα καθαρματα που μας πινουν το αιμα.
Χωρις πολιτικες και κομματικες σκοπιμοτητες.
Αλλωστε ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουν.

με εκτιμηση...botsp

morelli

# 11 στις 28/1/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685
'Aρεσαν+: 0%
To ψαρι <παντα> βρωμαει απο το κεφαλι.

Πως ειναι δυνατον να δουλευουν σωστα οι κρατικες υπηρεσιες οταν δεν υπαρχει <κρατος>;
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

observer1

# 12 στις 28/1/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
'Aρεσαν+: 0%
Μήπως πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για διεφθαρμένο κράτος και να αρχίσουμε να μιλάμε για διεφθαρμένους (και διεστραμένους)πολίτες;
Δεν μπορεί, κάποιος το ταίζει το διεφθαρμένο κράτος, από κάποια δεξαμενή αντλεί.
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.

koyrsaros

# 13 στις 28/1/2004
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
'Aρεσαν+: 0%
Έχουμε μπει σε ένα φαύλο κύκλο διαφθοράς, νομοθετικών ρυθμίσεων, υπέρβασης αυτών των ρυθμίσεων, περισσότερης διαφθοράς νέων ρυθμίσεων για την καταπολέμηση της διαφθοράς και ούτω καθεξής. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι η πολυνομία που αναγκαστικά θα έχει «παράθυρα». Τα παράθυρα αυτά θα χρησιμοποιούνται και θα χρειάζονται περαιτέρω ρυθμίσεις κ.λ.π. Έτσι φτάνουμε όχι να μην προστατεύουμε τους αιγιαλούς, αλλά να έχουμε «οικοδομικά τετράγωνα» εντός της θαλάσσης και να μην κατεδαφίζονται, επειδή κάποια διάταξη ή τροπολογία κάποιου νόμου προβλέπει κάτι, το οποίο είναι ενάντια στην κοινή λογική και τις επιδιώξεις της κοινωνίας. Eνδεικτικά σας λέω και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του ότι, την περίοδο 1996-99 κατατέθηκαν συνολικά 2.922 τροπολογίες !!!!

Η διαφθορά είναι αδήριτη συνέπεια του κράτους. Όποιου κράτους. Όταν κάποιοι διαχειρίζονται ξένες περιουσίες (είτε σε χρήμα, είτε σε γη) αναγκαστικά θα έχουν το δάχτυλο στο μέλι. Όσους νόμους και να κάνουμε, τόσες νέες μέθοδοι διαφθοράς θα εφευρίσκονται. Αλλωστε, στην Ελλάδα είμαστε...
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...

morelli

# 14 στις 28/1/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685
'Aρεσαν+: 0%

Κρατικοι λειτουργοι ;

Παράθεση:
Originally posted by observer1
Μήπως πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για διεφθαρμένο κράτος και να αρχίσουμε να μιλάμε για διεφθαρμένους (και διεστραμένους)πολίτες;
Δεν μπορεί, κάποιος το ταίζει το διεφθαρμένο κράτος, από κάποια δεξαμενή αντλεί.Φιλε μου επιτρεψε μου να εχω τις διαφωνιες μου ,ως προς τους διεφθαρμενους πολιτες ( οχι οτι δεν υπαρχουν).

Η διαφθορα οπως και η παταξη της ειναι καθαρα θεμα του ιδιου του κρατους .
Αποκεφαλισμο στον εφοριακο που τα παιρνει, αποκεφαλισμο στον γιατρο , και σε οποιονδηποτε κρατικο λειτουργο θελει μιζα για να κανει το καθηκον του, ως εμμισθος κρατικος υπαλληλος, του οποιου ο μισθος απορρεει απο τον κρατικο προϋπολογισμο, που βασιζεται στους φορους που πληρωνει ο κάθε Ελληνας.

Και κατι ακομα , αποκεφαλισμο και στον πολιτη που δινει χαρτζιλικι για να γινουν οι δουλιτσες του.

ΜΠΑΧΤΣΙΣΙ = Καταλοιπο παλαιων και οχι καλων ημερων του Ελληνισμου.
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

# 15 στις 28/1/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Εγώ είμαι νομοταγής πολίτης,και αφού το κράτος νομοθετή τήν διαθφορά εγώ είμαι υποχρεωμένος να υπακούσω,διαφορετικά θα με φάη το σύστημα.

Δίξτε μου ένα νόμο που να μήν αφήνει παράθυρο στή διαφθορά!!!!!!!!!

Δίξτε μου μία δημόσια δημοπρασία που δέν πάρθηκε με διαφθορά.

Είναι εκείνο που είχε πεί κάποτε ο Καρράς <<τα χώνεις θα πάρεις ,δέν τα χώνεις δέν θα πάρεις τίποτε>>.

Όταν οι ίδιοι οι πολιτικοί μας κολυμπούν μέσα στή διαφθορά γιατί είναι τό μοναδικό κολύμπι που γνωρίζουν.

Είναι ουτοπία να πιστεύουμε ότι με τήν κλασική εργασία θα έλθη ο πλούτος.

METROLOGOS

# 16 στις 6/2/2004
author
Ανδρας / 64 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 151
'Aρεσαν+: 0%
ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ
ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ
ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ Ο ΠΙΘΑΝΟΣ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ?
ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΚΟΣΥΝΤΗΡΙΜΕΝΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ?
ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΠΕΙ Η΄ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΒΥΣΟΥΝΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ?
ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΜΕΛΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ?
ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ................
ΕΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΕΠΙΒΟΛΗ / ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ = ΕΠΙΒΟΛΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ Η ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΟΤΕ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ.
Μετρολογοσ
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost