Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Adieksodo-Apisties-Sygxwresh-agaph

Σελίδα : 1

PetrosDim

# 1 στις 28/11/2005
author
Ανδρας / 51 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2
'Aρεσαν+: 0%

αδιεξοδο-απιστηεσ-συγχωρεση-αγαπη

Θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν πιο σύντομος αναζητώντας διάφορες γνώμες-απόψεις για την κατάσταση που βιώνω. Είμαι σε μια σχέση με μια γυναίκα που αγαπώ τα τελευταία 8 χρόνια, και μένουμε μαζί τα τελευταία 6. Πριν από μερικούς μήνες αρχίσαμε να συζητάμε για γάμο. Εγώ είμαι-ήμουν ο πρώτος της και ο μόνος της μακροχρόνιος δεσμός. Σε μια έκρηξη επιπολαιότητας, φόβου, ανασφάλειας μου είπε ότι δεν είναι σίγουρη για αυτό που θέλει, δεν είναι σίγουρη για τον εαυτό της και με λίγα λόγια ότι πριν παντρευτεί ήθελε να κάνει μια "αρπαχτή".

Από τις σκέψεις της αυτές ξεκίνησαν τα προβλήματα. Και όχι μόνο από τις σκέψεις, αφού προκειμένου να είμαι κάπως καλύτερα με τη συνείδησή μου της αποκάλυψα ότι την είχα απατήσει πριν από 5 χρόνια, μία και μόνη φορά όταν η σχέση μας παρουσίασε τα πρώτα προβλήματα. Προφανώς έτσι την ώθησα να "ισοφαρίσει". Βρήκε έναν συνάδελφό της, ο οποίος είναι παντρεμένος με παιδιά και προχώρησαν. Εκείνη την πάτησε μαζί του και η σχέση μας έφτασε (κοντά) στο τέλος της. Προφανώς την πάτησε και εκείνος που σκεφτόταν ακόμη και να χωρίσει για χάρη της. Τελικά δεν χώρισε, αυτή η φάση κράτησε περίπου έναν μήνα και τώρα στη μέση της όλης παρανοϊκής κατάστασης είμαι και εγώ. Ναι την αγαπάω, αλλά δεν ξέρω πως να τη συγχωρέσω, αφού καλά - καλά δεν ξέρει ούτε κι εκείνη ακόμη τι θέλει.

Για πρώτη φορά συζητήσαμε για πράγματα που μας "χαλούσαν" στη σχέση μας, για πράγματα που θα θέλαμε να αλλάξουμε. Τα περισσότερα ήταν μικροπροβλήματα, δεν υπήρχε κάτι που δεν φτιάχνεται ή κάτι που μοιάζει αδύνατο να λυθεί. Εκείνη λέει οτι παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό μιας νέας σχέσης, ντοπαρίστηκε από την παρανομία και ότι αυτό ήταν όλο. Λέει ότι θέλει να επιστρέψει μαζί μου, αλλά δεν με πείθει ακόμη. Τι πρέπει να περιμένω? Τι πρέπει να κάνω? Τι μπορώ να αλλάξω? Πως θα το παλέψω μέσα μου?
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε