Παράθεση:
Originally posted by blur_28
Πολλοί λένε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα! Εγώ πιστεύω το αντίθετο: Η απουσία του έρωτα.....σκοτώνει το γάμο!
Παράθεση:
Originally posted by Giabbass
Αγαπητέ evans, συμφωνώ μαζί σου, αλλά από την άλλη αυτοί οι τρίτοι, μπαίνουν μέσα στο ζευγάρι όταν εμείς τους αφήνουμε.
............ Σε διαφορετική περίπτωση τουλάχιστον θα έχει σώσει κανείς την οικογενειακή του γαλήνη.
Παράθεση:
"YΓ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ; "
by evans
Επειδή, συνήθως μιλάμε με τόσο πόνο όταν οι ίδιοι έχουμε πονέσει, θα μοιραστώ μαζί σου κάτι προσωπικό...
Κάποτε ένιωθα η ίδια ζωντανή νεκρή... μάλιστα για καιρό, για χρόνια...
...........
Ελπίζω κάτι να πρόσθεσα σ' αυτήν την ιστορία, αν και το μόνο που έκανα ήταν να καταθέσω προσωπικές εμπειρίες.
Ευχαριστώ, για την υπομονή...
Παράθεση:
...........
Πραγματικά, όμως, δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχουν τόσο κακόβουλα άτομα, για να το λες όμως, ίσως και να έχεις δίκιο.
ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ .....
Και πάλι, όμως, το ζευγάρι (λέγοντας ζευγάρι εννοώ και τους δύο) είναι αυτό που θέτει αυτά τα όρια, φτάνει να τα κάνουμε ορατά και στους "άλλους", ανεξάρτητα αν είναι δικά μας συγγενικά πρόσωπα ή του συντρόφου μας.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ........
Αν αποφασίσεις να παντρευτείς, τότε αυτή είναι η οικογενειά σου από εδώ και στο εξής. Δεν έχει "η μαμά μου...", "ο μπαμάς μου...", "η αδερφή μου..." κ.λ.π.
ΕΔΩ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΩΤΣΗΣΑ!
Η μία και μόνη προτεραιότητα που θεωρώ ότι πρέπει να βάζει το ζευγάρι είναι η σχέση τους! Ύστερα όλα τ' άλλα.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ!
Παράθεση:
Originally posted by snipper
το μεγαλύτερο και σοβαρότερο λάθος σε ένα γάμο ειναι οι οτι σύντροφοι μετά απο καιρό παύουν να συζητούν τα προβλήματα τους τι θέλουν απο τον σύντροφό τους τι τους βασανίζει και τι τους ενοχλέι στη σχέση τους οταν πολλά απο αυτά μαζευτούν έρχεται η έκρηξη, καυγάδες κ πάλι καυγάδες.Μιλήστε στον/στην λύστε τα προβλήματά σας στη γέννεσή τους και ολα θα πάνε καλά![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media