Αυπνία...
κι ομως κυριες και κυριοι...
η ωρα ειναι τρεις το πρωι κι εγω ανοιξα τον υπολογιστη να μπω στο νετ...
προσπαθω να κοιμηθω απο τις δωδεκαμιση περιπου κι ομως το ματι δεν λεει να κλεισει και το μυαλο δεν λεει να σταματησει να γυρναει...
μεσα στο σαιτ ησυχα πραγματα...
οι γνωστες σελιδες, τα αρθρακια, τα φορουμς κι εγω το φαντασμα τους...
θα μου πειτετι κανω εδω τετοια ωρα?
τι να πω...
ισως ηθελα απελπισμενα να μιλησω με καποιον...
να πουμε εστω, αυτες τις γνωστες αναλαφρες μαλακιουλες να περασει λιγο ευχαριστα η ωρα, χωρις βαρυγδουπες εκφρασεις και σκεψεις...
κι ομως...
ακομη κι εδω αναμεσα σε τοσα ονοματα, φωτογραφιες, κειμενα, νιωθω απελπιστικα μονος...
η μαλον...
δεν ειμαι τελειως μονος και μαλον αυτο ειναι το κακο...
το μυαλο μου βουιζει απο τις σκεψεις, που δεν λενε να με αφησουν ουτε στιγμη μοναχο μου να ησυχασω λιγο...
σκεψεις που βαζουν φωτια στο μυαλο μου και οσο κι αν προσπαθω να τις διωξω μακρυα και να σβυσω τις φλογες δεν μπορω...
σκεψεις καλες, σκεψεις κακες, σκεψεις τρελες, που με επιασαν απροετοιμαστο και με εστησαν στον τοιχο...
στον τοιχο του μυαλου μου, που ειναι γεματος καρφια.
κι εγω ματωνω...
κι οσο ματωνω τοσο πιο πολυ με χτυπανε...
να, τωρα θυμηθηκα οταν ημουν μικρουλης, που ξυπνουσα απο καποιον εφιαλτη και η μανουλα ηταν παντα εκει, να μου χαιδεψει το κεφαλι και να με καθησυχασει οτι δεν συνεβει τιποτα και ηταν μονο ενα κακο ονειρο...
αχ μανουλα...
μεγαλωσα πια και δεν χωραω στην αγκαλια σου να κρυφτω οπως τοτε...
οσο κι αν θελω, οσο κι αν θελεις να με κρυψεις, δεν χωραω...
ο κακος θα με βρει και θα με χτυπησει παλι...
κι εγω, παλι θα εχω αυπνιες οπως η αποψινη και παλι θα ψαχνω καποιον να πω δυο κουβεντες και τελικα μαλον παλι, θα καταληξω καπου εδω να τα γραφω, μπροστα σε μια αψυχη οθονη...
αυτη την ιδια οθονη που καποιες στιγμες παιρνει μορφη οταν μιλαω με τα φιλαρακια μου και καλαμπουριζουμε στο τσατ...
τελικα κανει καλο να γραφεις τις σκεψεις σου...
μολις μου ηρθε στο μυαλο, οτι μπορει καπου εκει εξω να υπαρχει καποιος αλλος, που σκεφτεται οπως κι εγω και να ψαχνει λιγη συντροφια, γραφοντας τις σκεψεις του, μπροστα σε μια αψυχη οθονη!
καλησπερα γνωστε μου αγνωστε!
πεσε για υπνο και κοιμησου ησυχος...
το πρωι ερχεται και μαζι με αυτο ενα ομορφο ξημερωμα θα σε κανει να πεταξεις μακρυα τις κακες σκεψεις και να δεις τα πραγματα με αλλο ματι!
οσο για εσας φιλοι μου, μπορει να μην ειστε εδω τωρα, αλλα σιγουρα σας νιωθω πιο κοντα μου...
ισως γιατι ξερω οτι διαβαζοντας αυτες τις γραμες θα διαβαζετε ενα κοματι της ψυχης μου που αποψε κατεθεσα εδω...
ελπιζω να μην σας στεναχωρησα.
κι αν το εκανα ζητω ταπεινα συγνωμη!
κατι τελευταιο...
θελω να σας ευχαριστησω που ειστε εδω μαζι μου και μου χαριζετε λιγες ωρες ξενοιασιας και ψυχικης γαληνης...
σας αγαπαω ολους το ιδιο...
να ειστε καλα...
η πιο ζεστη μου καλημερα ειναι αφιερωμενη σε σας...
Βασιλης!
περιπλανωμενος στην αιωνιοτητα...
στα social media