Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Psycho πεθερά

Σελίδα : 1

matilda031

# 1 στις 6/12/2005
author
Γυναίκα / 49 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%

ψυψηο πεθερά

Χρειάζομαι τη στήριξή σας και τη συμβουλή σας. Είμαστε μαζί κοντά 2 χρόνια (γνωριζόμαστε όμως από παλιά), και επειδή περνάμε πραγματικά όμορφα μαζί, έχουμε περάσει κάποιες δύσκολες καταστάσεις και έχουμε δεθεί... θέλουμε και στο μέλλον να προχωρήσουμε σοβαρά και έτσι πρόσφατα με πήγε στους γονείς του.
Δεν έχω πει ποτέ κακό λόγο για μητέρα αλλά για τη συγκεκριμένη έφτασα να κάνω τις πιο άσχημες σκέψεις. Σε κάθε ευκαιρία του κάνει καβγά να με χωρίσει γιατί είμαι άσχημη (καμία σχέση δε θα το σχολιάσω), γιατί πρέπει να έχει δίπλα του μία 25χρονη τουλάχιστον – παρεμπιπτόντως είμαστε συνομήλικοι 31 – και βρίσκει να σχολιάσει κάθε τι που αφορά το άτομο μου. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί μία μητέρα όταν βλέπει οτι ο γιος της έχει δίπλα της έναν άνθρωπο που τον λατρεύει, τον προσέχει, τον φροντίζει, είναι εμφανίσιμη, μορφωμένημ και κυρίως είναι ευτυχισμένος μαζί της... Τι άλλο θέλει? Στις προηγούμενες σχέσεις του βρήκε διάφορα τεχνάσματα μέχρι και αρρώστιας για να τον χωρίσει... Ο καλός μου ακριβώς επειδή πλέον γνωρίζει ότι έχει πρόβλημα, δεν δίνει τόσο σημασία. Φοβάμαι όμως ότι το ‘μπουρου μπουρου’ θα του σπάσει τα νεύρα...
Σας παρακαλώ συμβουλεύστε με πως να αντιμετωπίσω την ίδια, και τι αντίδραση να έχω στα όσα ακούω από τον καλό μου.

ranran

# 2 στις 6/12/2005
author
Γυναίκα / 44 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 20
Απαντήσεις: 634
Αν είναι ο καλός σου εντάξει μαζί σου μη δίνεις σημασία. Ας κάνει μια κουβέντα μαζί της να της πει ότι βρήκε τον άνθρωπό του και ότι δεν θέλει να ακούει καμία κακία για αυτόν. Αν εκείνος τη βάλει στη θέση της δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Γιατί δεν ξεκινάτε την κοινή σας ζωή; Αν θέλετε να μείνετε μαζί. Είναι ένα βήμα. Απο τη μια δεν θα ακούει τις κακίες και το καθημερινό "μπλα μπλα" της μαμάς και απο την άλλη που ξέρεις; Ίσως το πάρει και απόφαση. Προσπάθησε όμως να μην μπαίνει ανάμεσά σας. Τυπικές σχέσεις. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να μένουν μακρυά!!!!

Ααααα και το κυριότερο: Μην λες κακίες για τη μαμά. Κάποια στιγμή ίσως τον εκνευρίσεις και αρχίσετε να μαλώνετε. Στο λέω γιατί το ζω αυτό.... Δεν θέλουν να ακούνε για τις μαμάδες κακίες.... Άσε να τα βλέπει μόνος του. Θα το εκτιμήσει περισσότερο. Βέβαια δεν λέω να φτάσεις και στο άλλο άκρο....

Καλή επιτυχία!!!!!!!!

Γέλα και θα γελάσουν όλοι, κλάψε και θα κλάψεις μόνος σου...

kavalarisa

# 3 στις 7/12/2005
author
Γυναίκα / 56 / Παντρεμένη
Ν. Καβάλας / Καβάλα
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 521
Με ανησύχησε μόνο ένα κομμάτι από τα γραφόμενά σου και είναι το εξής:
Στις προηγούμενες σχέσεις του βρήκε διάφορα τεχνάσματα μέχρι και αρρώστιας για να τον χωρίσει...
Κι εδώ έρχεται η δική μου απορία. Δηλαδή τελικά κατάφερε και τον χώρισε? Γιατί αν τα κατάφερε με τέτοια τεχνάσματα, να ξέρεις ότι θα σοφιστεί ο,τιδήποτε η πεθερά σου ώστε να πετύχει πάλι τον σκοπό της. Είσαι σίγουρη ότι το παλικάρι είναι τόσο άτρωτο τελικά? Σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά να ισχύει αυτό που γράφεις, ότι έχει πραγματικά αντιληφθεί τις τακτικές της μητέρας του και ότι θα βρίσκει πάντα τη δύναμη να κάνει τη ζωή του, όπως τη θέλει αυτός.
Κατά τα άλλα συμφωνώ με την ραν-ραν σε ό,τι σου γράφει και σου εύχομαι το καλύτερο
οχι σκουπιδια οχι καποτες σε θαλλασες και ακτεσ

# 4 στις 21/12/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
KALH MOU EDW YPARXEI ENA MEGALO PROBLIMA..H KALHTERH LYSH FYGE MAKRIA APO AYTON TON ANTHRWPO..EAN KATAFERE NA TON XWRISEI STIS PROHGOUMENES TOU SXESEIS ..THA TO KATAFEREI PALI..AYTES OI MANES EINAI KOLIMENES ME TOUS GIOUS....THELOUN H MONH GYNAIKA STHN ZWH TOU GIOU TOUS NA EINAI AYTES...ZHLEYOUN KATHE GYNAIKA POU SYNDEETAI MAZI TOUS..KAI O AGAPIMENOS SOU.. DEN MOU FAINETE TOSO ATROTOS..EFOSON THN AFISE NA TON XWRISEI ME TIS ALLES THA GINE KAI ME SENA..KAI AYTOI OI ADRES EINAI MAMAKIES.....THA EXEIS POLA PROBLIMATA...KAI MAKRIA NA MEINETE PANTA H SKIA THS THA EINAI ANAMESA SAS...PANTA THA YPARXEI AFORMH GIA KAYGADES....AYTA...SKEPSOUTO KALA...SOU EYXOMAI KALH TYXH....ME AGAPH MIA OMIOPATHOUSA...
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost