Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ποσο σοφο ειναι να παντρευεται κανεις "νωρις";

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

_paladin_

# 21 στην 1/1/2006
author
Ανδρας / 39 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 98
'Aρεσαν+: 0%
Den pisteuw oti yparxei mia swsti apantisi se auti tin erwtisi, opws sxedon se ola ta zitimata einai thema twn anthrwpwn pou emplekontai se auto... Tous eidame kai tous perissoterous pou pantreutikan megaloi ti poreia eixan...Me tin mouri pros to edafos.H egkrateia, h pisth kai h ikanotita na kratisei kapoios ena spitiko einai kathara thema anhtrwpou apo mia hlikia kai meta(p.x. 20 xronwn) ta lefta pou nai men einai anagkaia alla den einai ikana, den simainoun tipota...
Alla fysika stin epoxi mas h kariera, h "kataksiwsi" kai oi "empeiries" exoun tsalapatisei ta panta,apo tin apoktisi paidiwn kai thn dhmiourgia spitikou pou oloi kai oles perimenoun na asprisoun ta malia tous gia na kanoun arxi(nomizwntas oti tha einai kai sofoteroi tote,alla kounia pou tous kounage), mexri kai tin anthrwpinh aksioprepeia(sxeseis midenikis aksias,paralliles sxeseis,"apeleutherwmenh"(zwwdis) sexoualikotita ktlp ktlp)...
An ta parapanw einai empeiries pou prepei na apoktisei kapoios prin pantreutei protimw na einai apeiros.

After a thousand battles,one only sees death.

# 22 στις 2/1/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by _paladin_
Den pisteuw oti yparxei mia swsti apantisi se auti tin erwtisi, opws sxedon se ola ta zitimata einai thema twn anthrwpwn pou emplekontai se auto... Tous eidame kai tous perissoterous pou pantreutikan megaloi ti poreia eixan...Me tin mouri pros to edafos.H egkrateia, h pisth kai h ikanotita na kratisei kapoios ena spitiko einai kathara thema anhtrwpou apo mia hlikia kai meta(p.x. 20 xronwn) ta lefta pou nai men einai anagkaia alla den einai ikana, den simainoun tipota...
Alla fysika stin epoxi mas h kariera, h "kataksiwsi" kai oi "empeiries" exoun tsalapatisei ta panta,apo tin apoktisi paidiwn kai thn dhmiourgia spitikou pou oloi kai oles perimenoun na asprisoun ta malia tous gia na kanoun arxi(nomizwntas oti tha einai kai sofoteroi tote,alla kounia pou tous kounage), mexri kai tin anthrwpinh aksioprepeia(sxeseis midenikis aksias,paralliles sxeseis,"apeleutherwmenh"(zwwdis) sexoualikotita ktlp ktlp)...
An ta parapanw einai empeiries pou prepei na apoktisei kapoios prin pantreutei protimw na einai apeiros.

ευγε νεε μου,αλλα προετοιμάσου για αντεπίθεση απο καποιους "βαρύγδουπους" και καποιες "βαρύγδουπες" με σωρεία τυπικων προσόντων,που στερουνται ομως ουσιαστικών.
προτιμουνε καρριερα και απογόνους ..ορφανιας
καλη χρονια

# 23 στις 2/1/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

τοπο στα νειατα μωρε,κατω οι γονεις της ορφανιας

ευγε νεε μου,αλλα προετοιμάσου για αντεπίθεση απο καποιους "βαρύγδουπους" και καποιες "βαρύγδουπες" με σωρεία τυπικων προσόντων,που στερουνται ομως ουσιαστικών.
προτιμουνε καρριερα και απογόνους ..ορφανιας
καλη χρονια

# 24 στις 3/1/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Πιστεύω πως το να παντρεύεται κανείς νωρίς είναι έγκληματικό.
Το "νωρίς" βέβαια είναι σχετικό για τον καθένα.
Θεωρώ πως θα πρέπει να κάνουμε κάποιους "κυκλους" στη ζωή μας πριν αποφασίσουμε να παντρευτούμε και κυρίως να κάνουμε οικογένεια.

Και δεν εννοώ κατ' ανάγκη σχέσεις (ουσιαστικές ή μη). Ποιος δε θυμάται εκείνη την ταινία με τη Βουγιουκλάκη που παντρεύτηκε και παράτησε το σχολείο και το έπαιζε "κυρία"; Τι της έλειπε; Η αθωότητα μιας ηλικίας που δε θα ξαναρθεί.
Ετσι είναι και στα 15 μας πρέπει να ζήσουμε την αθωότητα, στα 17 μας τον έρωτα, στα 20 μας τη μάχη για την εξασφάλιση του μέλλοντος, στα 25 μας την ανάγκη για τη δημιουργικότητα της εργασίας κ.λπ. κ.λπ. (οι ηλικίες είναι τυχαίες)
Ετσι, έχοντας εμπειρίες και όντες όσο πιο ολοκληρωμένοι γίνεται, έχοντας ανοίξει τους ορίζοντές μας, έτσι μπορούμε να Text για να δώσουμε στα παιδιά μας και να σταθούμε δίπλα τους ως καθοδηγητές...

# 25 στις 3/1/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
σόρυ,

να μπορούμε να έχουμε για να δώσουμε εννοούσα...

Vivian

# 26 στις 3/1/2006
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 340
Πάντως εγώ όταν έγραφα για εμπειρίες δεν εννοούσα να έχεις πάει με τη μισή Ελλάδα και μετά να διαγράψεις την ρέμπελη ζωή και να αγιοποιηθείς στο ρόλο του/της συζύγου και του γονιού. Εννοούσα ότι πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου να ζήσει αρκετά ανάμεσα στους ανθρώπους, τόσο ώστε να καταλάβει τί ακριβώς θα ήθελε απο μια σχέση ζωής, ποιός είναι και τί θέλει να "κληρονομήσει" στα παιδιά του. Μιλάω για αυτογνωσία και όχι για την άποψη που υποστηρίζει ότι πρέπει ντε και καλά να έχεις γυρίσει όλα τα ξενυχτάδικα μέχρι την ώρα που δεν θα σε "παίρνει" άλλο και αναγκαστικά μετά "κουκουλώνεσαι" για να μπορέσεις να κάνεις και οικογένεια.
Άλλη μια μέρα στη ζωή ενός ανόητου.

Louise_

# 27 στις 6/1/2006
author
Γυναίκα / 65 / Ελεύθερη
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 1.522
Θεωρώ πως παντρεύτηκα νωρίς, ίσως όχι την πρώτη σχέση μου αλλά τι πρώτη ? τι τρίτη ? μήπως απέκτησα περισσότερη πείρα από την πρώτη έως την τρίτη ? ? όχι βέβαια
Το να παντρεύεται κανείς αργότερα είναι άραγε εγγύηση ότι πρόκειται για σωστή επιλογή ? και πάλι όχι
Τουλάχιστον όταν παντρεύεσαι νωρίς, και με δεδομένο ότι τα κρίσιμα χρόνια για διαζύγιο είναι 7 ή 14, μας αφήνει κάποιο περιθώριο *μετά* να ζήσουμε πιο συνειδητά την ελευθερία μας.
Να χώριζα τώρα ή σε λίγα χρόνια, θα μου ήταν πολύ δύσκολο να προσαρμοστώ (θέλει χρόνο) και να καταλήξω (πότε είπαμε ?)
Επίσης θεωρώ ένα συν να κάνει κανείς παιδιά σε μικρή ηλικία (κάτω από τα 30), το χάσμα γενεών στενεύει και οι γονείς είναι έστω ηλικιακά πιο κοντά στα παιδιά τους.
Βέβαια αυτά είναι ίσως θεωρίες. Απλά σκέφτηκα πως αν έπρεπε να πάρω την απόφαση να παντρευτώ μετά από ωρίμανση, εμπειρίες, εκλογικεύσεις κλπ. ίσως δεν θα παντρευόμουν ποτέ.

Agka8i

# 28 στις 7/1/2006
author
Ανδρας / 53 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 59

Παράθεση:
Originally posted by Dardana
Ποσο σοφο ή οχι θεωρειτε το να παντρευεται κανεις σε μικρη ηλικια (π.χ. στα 18 με 20) ή να παντρευεται τον πρωτο του "σεβντα";

Μεγαλύτερη χαζομάρα (για να το πω κυριλλέ) δεν υπάρχει απο το να παντρευόμαστε μικροί (ηλικιακά)
Τι έχει ζήσει κάποιος στα 18-20 του ;;
υ.γ. έχω μια φίλη, παντρεύτηκε γύρο στα 20, τώρα είναι +30 έχει 2 παιδάκια
κερατώνει τον άντρα της, με ένα φίλο μου....
Και παραδέχεται προς τιμήν της, πως ο γάμος της είναι αγγαρεία...
χαζομάρα της που δε χωρίζει....της το έχω πει....
Υ.γ.2 οι εποχές που οι μαμάδες μας η οι γιαγιάδες μας παντρευόντουσαν πριξν τελιώσουν το σχολείο, περάσαν ευτυχώς...
και κάτι τελευταίο...
ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ...
Ε, ΑΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ...
Αν και η γνώμη που έχω για το γάμο είναι αιρετική....και δε κολλάει στο συγκεκριμένο τοπικ
αυτά...
Μη φοβάσαι τα ονειρά σου

pigassos71

# 29 στις 26/1/2006
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 14.060
Ο γάμος θα έπρεπε να είναι σαν το δίπλωμα οδήγησης, μόνο μετά από κάποια ηλικία και μόνο μετά από εξετάσεις!
Επίσης είμαι υπέρμαχος των γάμων περιορισμένης διάρκειας! Κάνουμε ένα γάμο 5 ετών και αν είναι όλα καλά τον ανανεώνουμε.
Α.Μ.Βα.Ν.ς Ατομο με βαριά νοητική στέρηση Παρακαλώ να είστε συγκαταβατικοί μαζί μου.

Dardana

# 30 στις 26/1/2006
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651

Παράθεση:
Originally posted by pigassos71
Ο γάμος θα έπρεπε να είναι σαν το δίπλωμα οδήγησης, μόνο μετά από κάποια ηλικία και μόνο μετά από εξετάσεις!
Επίσης είμαι υπέρμαχος των γάμων περιορισμένης διάρκειας! Κάνουμε ένα γάμο 5 ετών και αν είναι όλα καλά τον ανανεώνουμε.

Αυτο το τελευταιο θα το εκτιμησει περισσοτερο η Επιλεκτικη. (αν δεν με απατα η μνημη μου, ειχε πει κατι παρομοιο). Δεν ειναι καθολου κακη ιδεα!
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

klairia

# 31 στις 8/2/2006
author
Γυναίκα / 47 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2

οποιος παντρευεται καλα να παθει!

= den yparxei swsth hlikia gia ton gamo yparxei ka8aro myalo! kai opoios exei pantreytei mia fora kai exei xwrisei kserei toylaxiston meta na epileksei kati pou einai poio konta se ayton an epileksei vevaia!!!!!!!! kai den apofasisei na meinei monos!!! einai mia empeiria kai ayto etsi prepei na to vlepoume mporei kai dyo mporei kai treis................. deRed]Text[/color]
...

selini

# 32 στις 9/2/2006
author
Γυναίκα / 52 / Παντρεμένη
Ν. Καβάλας / Καβάλα
Θέματα: 142
Απαντήσεις: 5.733

Παράθεση:
Originally posted by Dardana
Ποσο σοφο ή οχι θεωρειτε το να παντρευεται κανεις σε μικρη ηλικια (π.χ. στα 18 με 20) ή να παντρευεται τον πρωτο του "σεβντα";

Δαρδανα μου,
κατα καποιο τροπο, ειναι "σοφο" να παντρευεται κανεις σε μικρη ηλικια.
εχει τρεις γαμους να κανει...

θα προλαβει;;;
Η προδοσία μου αρχίζει και πάλι: "όλα πάνε καλά..."

# 33 στις 10/2/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
genikos an eisia orimos sto mialo theoro pos kalitera einai na pantreuese mikros... Oso megalonoune, toso pio parakseni ginomaste, apetitiki apo ta diafora pragmata stin zoi mas.. alloste logiko einai, exoume minei moni mas, arketa xronia kai exoume dikous mas rithmous.. eno otan eisia mikros, ginese ena me ton sintrofo sou, mazi ftiaxnete mia koini zoi...
xoria pos i apostasi me ta paidia sou tha einai mikroteri kai tha exeis perisotero kouragio na trexeis mazi tous... a, den leo gia ilikies 18 alla 20 me 22 (gia ginaikes) kai 22-25 (gia andres)... opos episeis ksero pola paromia zeugaria se autes tis ilikies pou einai arketa xronia mazi k eutixismenei...
To thema isos einai giati ginete o gamos.. exei tin sosti basi? i einai to pathos, to xrima, i kariera, to onoma tis oikogeneias, emfanisi ktl pou thes na eisia me ton allon, alla sta ousiodi pragmata tis zois den teriazete?
(kata ta leo ego auta... asxeta an se ligo ginome 30 kai akoma den exo parei apofasei na pantreuto )

Bamboo

# 34 στις 10/2/2006
author
Γυναίκα / 49 / Παντρεμένη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 85
νομιζω πως μετραει πολυ εαν πραγματικα θες να παντρευτεις και αν ξερεις γιατι το κανεις! αν εχεις πληρη γνωση του γιατι το κανεις..τελικα το κανεις και στα 20 και στα 40..
Γι' αυτό και 'γω γυρνάω στο φως και τραγουδάω έπαψα τις μέρες που περνάν πια να μετράω μαζεύω τα κομμάτια μου και δεν ελπίζω σε 'κείνα που με θέλουν πάντα, πίσω να γυρίζω.

# 35 στις 10/2/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Την ιδέα του γάμου στη δημιουργεί η ποιότητα της σχέσης ... αυτή η 'αισθηση' δεν έχει να κάνει με την ηλικία, ούτε με την ωριμότητα θα έλεγα. Απλά σε μια σχέση είναι δυνατόν να νιώθεις τόσο μοναδικά που σαν επιστέγασμα θέλεις αυτή την κατάσταση να τη ΄δέσεις΄και με μια 'άρρητη΄ισόβια δέσμευση, ίσως και σαν δοκιμασία του εαυτού σου. Βέβαια υπάρχουν και γάμοι που γίνονται με άλλα κριτήρια ...

# 36 στις 18/2/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
H μικρος παντρεψου ...η μικρος καλογερεψου λενε....
Αφου δε προκειται να παντρευτω....δε καλογερευω καλυτερα λεω εγω..

zoyla

# 37 στις 19/2/2006
author
Γυναίκα / 36 / Σε σχέση
Θέματα: 14
Απαντήσεις: 300
όχι μόνο σοφό δεν είναι αλλά και αδιανόητο..και εξαρτάται όμως τι εννοείς με τον όρο νωρίς..νωρίς σε μικρή ηλικία ?
ή νωρίς ενώ δεν τον ξέρεις τον άλλον πολύ καλά?

όσο για το πρώτο πιστεύω πως σίγουρα δεν είναι και πολύ καλό να παντρεύεσαι πολύ μικρός αλλα όταν είσαι απο χρόνια με κάποιον και τον γνωρίζεις τότε καλώς..

αλλά ακούω μερικούς βρε παιδιά που έχουν σχέση μόνο 3 μήνες και πάνε και παντρεύονται...δεν μπορώ να τους καταλάβω με τίποτα..σε αυτό το στάδιο ο άνθρωπος δεν προλαβαίνει να δείξει τον πραγματικό του εαυτό διότι ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος και δεν μπορεί να βγάλει στην φόρα καποια ελαττώματα που όλοι έχουμε...με αυτό δεν συμφωνώ καθόλου...

Ran_Tan_Plan

# 38 στις 19/2/2006
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705

Παράθεση:
Originally posted by Nikos25
H μικρος παντρεψου ...η μικρος καλογερεψου λενε....
Αφου δε προκειται να παντρευτω....δε καλογερευω καλυτερα λεω εγω..

Εμενα ο παππους μου (μακαριτης εδω και κατι χρονια) το ελεγε αλλοιως Νικο.

"Η μικρος μικρος παντρεψου ή αει γαμ**ου σοβαρεψου"!!
Τετοια ελεγε και αργισε να γινει μακαριτης ο σχωρεμενος!
(Ουτε ο Αγιος Πετρος δεν τον ηθελε για την αθυροστομια του!...Μη του χαλασει και ο μαγαζι!)
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.