Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πάρτε κι άλλη μια πεθερά

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

ariannina

# 1 στις 23/12/2005
author
Γυναίκα gay / 53 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 34
'Aρεσαν+: 0%

Πάρτε κι άλλη μια πεθερά

Ακουστε κι αυτή την περίπτωση……

Μετά από σχέση ενός χρόνου με τον φίλο μου αποφασίσμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και να μείνουμε μαζί με σκοπό σιγά σιγά να παντρευτούμε. Ετσι εδώ και 3 μήνες ζούμε μαζί. Είμαστε πολλοί αγαπημένοι και ευτυχώς η μέχρι τώρα συγκατοίκησή μας μας βγαίνει σε καλό.Εχουμε διαφορά ηλικίας, εγώ 35 αυτός 28 όμως δεν μας ενοχλεί αφού ούτε ορατό στον κόσμο είναι αλλά πάνω απ’ολα τα βρίσκουμε μεταξύ μας και έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Η διαφορά αυτή δεν ενόχλησε ούτε τους δικούς μου αφού τον γνώρισαν και κατάλαβαν ότι είναι λογικό και ώριμο παιδί. Αυτός που έχει πρόβλημα είναι….ποιός άλλος?Η ΜΑΝΑ του….. Η οποία όχι μόνο αρνείται να με γνωρίσει αλλά απειλεί πως αν θα θελήσουμε επισημοποιήσουμε την σχέση θα έρθει με άγριες διαθέσεις στους γονείς μου που δέχονται τέτοια σχέση…..Να κλαις και να γελάς… Σημειωτέον μ’εχει γνωρίσει μεγάλο μέρος του οικογενειακού περίγυρου μ’εχουν συμπαθήσει πολύ, χαίρονται για την επιλογή του καλού μου και μάλιστα τον προτρέπουν να σπεύδει….Ευτυχώς είναι στο πλευρό μου δεν της δίνει πιά σημασία ξέρει το πόσο δύστροπος άνθρωπος είναι γι αυτό και έφυγε μικρός από το σπίτι και κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να με στηρίξει…..Εγώ φυσικά δεν επιμένω για τίποτα,δεν δίνω σημασία, απλώς του λέω να μην χαλάσει αυτός την σχέση του εμείς να είμαστε καλά και να τα βρίσκουμε. Εδώ δεν μπαίνει στον κόπο να μου δώσει μια ευκαιρία με μια γνωριμία φανταστήτε να της δώσω και τα θάρετα τι έχει να γίνει…..Επίσης να πω ότι είμαι αρκετά εμφανίσημη, από καλή οικογένεια με δική μου πολύ καλή δουλειά,μορφωμένη κλπ κλπ....Την καλημέρα μου και καλές γιορτές σε όλους.
Κάντε καραγκιοζιλίκια αλλά κάντε τα με αξιοπρέπεια...!!!

hot-dog

# 2 στις 23/12/2005
author
Ανδρας / 45 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 41
μη μασάτε. Εσείς είστε σε καλύτερη μοίρα. Εγώ που έχω προβλήματα αντιστοιχα με τη δική σου περίπτωση, πολεμάω με άσφαιρα! Εσείς είστε φτασμένοι πιά επαγγελματικά, μένετε μόνοι σας και κάνετε αυτό που θέλετε. Όσον αφορά το γάμο, είναι φυσική εξέλιξη. Δεν θα αλλάξει κάτι σε εσάς. Αυτό πρέπει να συνειδητοποιήσει η πεθερά σας κ να βάλει νερό στο κρασί της. Ο γάμος απλά είναι ένα χαρτί ότι είστε μαζι. Αχ ρε γμτ αυτοί οι γονείς αν μπορούσαν να ακούσουν τα παιδιά τους κ να βάλουν στην άκρη τον εγωισμό τους θα είχαμε τις καλύτερες σχέσεις. Επείδή το βιώνω κ εγώ αυτό που ζεί ο άντρας σου, νιώθω εντελώς μόνος μου μέσα στο σπίτι. Σαν ορφανός ένα πράγμα.

ariannina

# 3 στις 27/12/2005
author

Παράθεση:
Originally posted by hot-dog
μη μασάτε. Εσείς είστε σε καλύτερη μοίρα. Εγώ που έχω προβλήματα αντιστοιχα με τη δική σου περίπτωση, πολεμάω με άσφαιρα! Εσείς είστε φτασμένοι πιά επαγγελματικά, μένετε μόνοι σας και κάνετε αυτό που θέλετε. Όσον αφορά το γάμο, είναι φυσική εξέλιξη. Δεν θα αλλάξει κάτι σε εσάς. Αυτό πρέπει να συνειδητοποιήσει η πεθερά σας κ να βάλει νερό στο κρασί της. Ο γάμος απλά είναι ένα χαρτί ότι είστε μαζι. Αχ ρε γμτ αυτοί οι γονείς αν μπορούσαν να ακούσουν τα παιδιά τους κ να βάλουν στην άκρη τον εγωισμό τους θα είχαμε τις καλύτερες σχέσεις. Επείδή το βιώνω κ εγώ αυτό που ζεί ο άντρας σου, νιώθω εντελώς μόνος μου μέσα στο σπίτι. Σαν ορφανός ένα πράγμα.

Xρόνια πολλά φίλε μου! Σ'ευχαριστώ για την απάντηση....Ψυχραιμία θέλει και λογική...Ευχομαι για την νέα χρονιά καλή φώτιση σε όσους με τα φτωχά τους τα μυαλά κάνουν εγκλήματα στους αγαπημένους τους ανθρωπους και τους μαυρίζουν την ψυχή αντί να σέβονται τις επιλογές τους ή έστω να τους δίνουν μια ευκαιρία και ας είναι λάθος...Νά σαι καλά.

scorpina71

# 4 στις 2/2/2006
author
Γυναίκα / 52 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 31
Τουλάχιστον, εσύ ξέρεις με τι έχεις να κάνεις πριν το γάμο. Η δικιά μου, φανέρωσε τι είναι κάποιες ώρες μετά. Φυσικά και να μην μασήσετε. Ο σύντροφός σου πρέπει να αναλογιστεί με ποια θέλει να περάσει τη ζωή του. Με τη μαμά ή εσένα, Ας διαλέξει. Συνεχίστε τη ζωή σας αγνοώντας την ύπαρξή της. Οι γονείς σου να μην ασχοληθούν καθόλου. Κοίτα να είστε ευτυχισμένοι γιατί η ζωή είναι πιο μικρή από όσο μπορείς να αντιληφθείς. Μην την σπαταλάτε σε ανούσια πράγματα και στεναχώριες. Καλά στέφανα και να είστε ευτυχισμένοι!

selini

# 5 στις 4/2/2006
author
Ν. Καβάλας / Καβάλα
Θέματα: 142
Απαντήσεις: 5.733
διαβασα αρκετη ωρα τα προβληματα που εχετε ολοι με τις πεθερες σας και δεν αμφισβητω πως οι γυναικες αυτες, ειτε απο αγαπη στον γιο τους, ειτε απο κακια, θελουν να σας παιδεψουν.
ομως, η κακία, θελει εδαφος για να προχωρησει, θελει αδυναμια για φανει πιο δυνατη.
το πιο μεγαλο λαθος ειναι, οταν μεταξυ της νυφης και της πεθερας, κληθει να λαβει θεση ο γιος/συζυγος.
εγω προσωπικα, τον δικαιολογω οταν σφυριζει αδιαφορα.
τί να κανει; να κοψει τις ριζες του ή να δυσαρεστησει την γυναικα του;
ειναι ηθικο το διλημμα που του θετετε;
αν ειστε εξυπνες, κρατηστε τον μακρια απο τον πολεμο σας με την πεθερα σας.

ακραιο παραδειγμα:
της τα ειπατε "χοντρα" στην απογευματινη σας συναντηση πριν ο συζυγος σας ερθει στο σπιτι.
την αλλη μερα του τηλεφωνει στο γραφειο και του σερνει για σάς οσα δεν σερνει ο αραμπας.
ο καλός σας αναγκαζεται να σας ζητησει το λογο και του απαντατε, "μα οχι! θα καταλαβε λαθος η μητερα σου. α, ποσο στεναχωρηθηκα που με παρεξηγησε. μη σε νοιαζει καλε μου, θα της τηλεφωνησω και θα της εξηγησω. η καημενη, και ειναι τοσο καλη!"

εμπειρια προσωπικη:
τον πρωτο καιρο που ημουν παντρεμενη, η πεθερα ειχε ερθει μερικες φορες στο σπιτι μου διχως πρωτα να τηλεφωνησει.
επρεπε να της κοψω το βηχα και με την καλυτερη φιλη μου καναμε το εξης.
ενα απογευμα ειχα καλεσει την πεθερα μου στο σπιτι μου, δυο φιλες της και μερικες φιλες δικες μου, μετα απο ενα τεταρτο περιπου και αφου ειχαμε σερβιριστει καφε και άλλα διαφορα, χτυπαει το κουδουνι και παρακαλω την πεθερα μου να παει στην εξωπορτα και οποιος κι αν ειναι, να τον διωξει με τροπο.
φυσικα ηταν η κολλητη μου και φυσικα την εδιωξε - ομολογω με λεπτοτητα και ενδομυχα, με μεγαλη ευχαρίστηση.
οταν επεστρεψε στο σαλονι με ρωτησε διχως τακτ μπροστα σε ολες τις καλεσμενες μου γιατι δεν επετρεψα την καλυτερη μου φιλη να πιει καφε μαζι μας.
της ειπα: "μητερα, σ΄αυτο το σπιτι, εκτος απο εμενα και τον αντρα μου, κανεις δεν μπαινει αν δεν τηλεφωνησει πρωτα".
"μα, κι εγω;" ρωτησε.
"προ παντων, εσεις μητερα, για να δειξετε στους αλλους τί σημαινει σωστη συμπεριφορα".

μετα απο μερικες ημερες θελησα να παω σε ενα φιλο εμπορο που ειχε καταπληκτικα χαλια γιατι ηθελα να αγορασω για το σπιτι μου.
προφασιστηκε οτι τα χαλια της ηταν παλια και ρωτησε αν μπορει να ερθει μαζι μου.
δεν της χαλασα το χατηρι αλλα ειχε λογο μονο για τα χαλια που μου αρεσαν.
καποια στιγμη μαλιστα, χαρακτηρισε ενα πανεμορφο χαλι "γυφτικο".
ζητησα απο τον εμπορο να μας αφησει λιγο μονες μεχρι να αποφασισουμε.
τοτε ειπα στην πεθερα μου, "μητερα προτεινω το εξης, τα χαλια που σας αρεσαν, να τα αγορασετε για το δικο σας σπιτι γιατι αυτα που εχετε, πραγματικα, ειναι πολυ παλια, κακης ποιοτητος και γελοιου γουστου, ειμαι σιγουρη οτι δεν τα διαλεξατε μονη σας. τα χαλια που μου αρεσαν τα αγοραζω για το δικο ΜΟΥ σπιτι. θελετε να τα αγορασουμε τωρα για να πετυχουμε καλυτερη τιμη;"
φωναξα αμεσως τον εμπορο και του υπεδειξα ποια χαλια μου αρεσαν.
εκεινος ειπε οτι εκανα την καλυτερη αγορα και ρωτησε την πεθερα μου αν θα κρατησει τα χαλια που επι ωρα ελεγε πως ηταν τα καλυτερα.
αυτη του ειπε οτι θα το σκεφτει λιγο ακομη και τελειωσε το ζητημα.

με την πεθερα μου, εχουμε τωρα την καλυτερη σχεση αλλα δεν παραλειπω ποτε να της λεω ποσο αγαπω τον γιο της και ποσο της μοιαζει στον χαρακτηρα.

ποτέ μα ποτέ δεν της εχω επιτρεψει να εχει λογο μεσα στο σπιτι μου κι αν καποια μου πει πως η πεθερα της απο μονη της παιρνει το δικαιωμα και ανακατευεται, θα αντιταξω πως παιρνει καποιος δικαιωματα μονο αν του τα παραχωρησουνε.
ολα τα άλλα, ειναι αδυναμια στο να χειριζεσαι τις προσωπικες σου σχεσεις.
γνωριζω πως πολλες φορες στεκομαστε αναυδοι απο τη συμπεριφορα ενος ατομου, αλλα πρεπει να εχουμε τις αντοχες για να φερουμε τα πραγματα εκει που θελουμε.
ειναι δυσκολο και εξουθενωτικο, μα συναμα, συναρπαστικο και κυριως αποτελεσματικο.
το μυστικο ειναι να μην αναμειχθει σ΄αυτες τις "κατινιες" ο καλος μας.

Η προδοσία μου αρχίζει και πάλι: "όλα πάνε καλά..."

Bamboo

# 6 στις 4/2/2006
author
Γυναίκα / 49 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 85
αχχ..καλο μου! την συνδεση με καιρο την ξερεις!? αν και ειμαι καμενη και πονεμενη και ξερω οτι οσο και καλα να εισαι με τον ανθρωπο σου παντα θα υπαρχει η πιθανοτητα η μαμα να καταφερει να φερει στα νερα της τον γιο της! δεν ξερω τι σχεση εχουν οι δυο τους! αλλα την χαρακτηριζω επιεικως απαραδεκτη..δεν σε ξερει αλλα σε κρινει! φανταζομαι κολαει στο θεμα ηλικιας!? και εγω 4 χρονια διαφορα με τον καλο μου..(του ριχνω) αλλα οσο 2 ανρθωποι ειναι καλα ολοι οι αλλοι επονται!

αυτο που με τρομαζει απο αυτα που λες..ειναι ενω ακομα δεν εχετε επισημοποιησει κατι..εχει ηδη δημιουργησει προβλημα στην σχεση σας! να πω ενα καλο απο ολο αυτο??? που βγαινει τελικα? οτι ξέρεις ηδη με τι εχεις να κάνεις..ξέρεις οτι δεν σε γουσταρει..κακος για μένα...αλλα το ξέρεις! σκεψου να εβγαζε χολη...μετα απο 5 χρονια..και με 2 παιδια?!

τουλάχιστον και εσυ θα εισαι προετοιμασμένη για το οτιδήποτε!!

σου ευχομαι οτι καλυτερο! αν ειστε καλα μαζι..που θα παει..θα το χωνέψει..και αν οχι..δωστε της σοδα!
Γι' αυτό και 'γω γυρνάω στο φως και τραγουδάω έπαψα τις μέρες που περνάν πια να μετράω μαζεύω τα κομμάτια μου και δεν ελπίζω σε 'κείνα που με θέλουν πάντα, πίσω να γυρίζω.

ariannina

# 7 στις 7/2/2006
author
Κορίτσια έτσι είναι , όπως τα λέτε... Φυσικά κι εγώ αδιαφορώ πια,δεν δίνω σημασία. Ο δικός μου ευτυχώς είναι με το μέρος μου και κατακρίνει αυτήν την συμπέριφορά. Ομως μέσα μου υπάρχει αυτό το αγκαθάκι. Και πάντα θα υπάρχει ο φόβος μην κάποτε γυρίσει και μου πει, σε κάποια σύγκρουση σε κάποια προστριβή.....(δίκιο είχε η μάνα μου....καλά μου τά λεγε...κλπ.) Γιατί δυστυχώς τέτοιες καταστάσεις, άρρωστες, μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν όσο και να θές να κλείσεις αυτιά και μάτια....

selini

# 8 στις 7/2/2006
author
Ν. Καβάλας / Καβάλα
Θέματα: 142
Απαντήσεις: 5.733

Παράθεση:
Originally posted by ariannina
...... Και πάντα θα υπάρχει ο φόβος μην κάποτε γυρίσει και μου πει, σε κάποια σύγκρουση σε κάποια προστριβή.....(δίκιο είχε η μάνα μου........

αυτο βρε κουτο, αν σ΄αγαπαει, δεν θα σου το πει ποτέ....
Η προδοσία μου αρχίζει και πάλι: "όλα πάνε καλά..."

Dardana

# 9 στις 7/2/2006
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651

Παράθεση:
Originally posted by selini

ποτέ μα ποτέ δεν της εχω επιτρεψει να εχει λογο μεσα στο σπιτι μου κι αν καποια μου πει πως η πεθερα της απο μονη της παιρνει το δικαιωμα και ανακατευεται, θα αντιταξω πως παιρνει καποιος δικαιωματα μονο αν του τα παραχωρησουνε.
ολα τα άλλα, ειναι αδυναμια στο να χειριζεσαι τις προσωπικες σου σχεσεις.
γνωριζω πως πολλες φορες στεκομαστε αναυδοι απο τη συμπεριφορα ενος ατομου, αλλα πρεπει να εχουμε τις αντοχες για να φερουμε τα πραγματα εκει που θελουμε.

Σ'αυτο ειδικα, θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ.
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

pigassos71

# 10 στις 7/2/2006
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 14.060
Έχει ο καιρός γυρίσματα και όλες εσείς οι υπέροχες νύφες θα γίνετε κάποτε πεθερές.
Ο γιος κάποιας μάνας είναι ερωτευμένος με κάποια 7 χρόνια μεγαλύτερη του, μπορεί για όλες εσάς να είναι «ε και;» αλλά ρωτήστε και αυτήν που έχει κάθε δικαίωμα να θέλει για τον γιο της το καλύτερο! Μην της στερείται το δικαίωμα να έχει άποψη, το κέρδισε με θυσίες. Γιαυτην δε μετράνε τα αισθήματα που έχει τώρα το παιδί της αλλά αυτά που θα έχει σε 15 χρόνια από τώρα. Αν ο γιος της είναι σίγουρος για τα αισθήματα του, θα σεβαστεί τη γνώμη της αλλά θα προχωρήσει.
Η πεθερά είναι κι αυτή γονιός και μέχρι να κλείσει τα μάτια της θα νοιάζεται για το καλό του παιδιού της περισσότερο από ότι ο/η σύζυγος. Η γνώμη ενός γονέα είναι πάντα πολύτιμη. Δεν είναι απαραίτητο να την ακολουθούμε αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να την ακούσουμε!
Α.Μ.Βα.Ν.ς Ατομο με βαριά νοητική στέρηση Παρακαλώ να είστε συγκαταβατικοί μαζί μου.

# 11 στις 7/2/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα με τον πηγασσο ... η διαφορά σας ηλικιακά είναι (αντικειμενικά) μεγάλη και πιθανόν να φανεί σαν πρόβλημα στο μέλλον ... ο σύντροφός σου ίσως δεν μπορεί να διαισθανθεί το μέλλον (και μάλιστα το μετά 3-4 χρόνια μέλλον) η μάνα του όμως που έχει φάει τη ζωή προβλέπει και προειδοποιεί. Σαφώς της αναγνωρίζουμε το δικαίωμα να παίρνει θέση ίσως και να προσπαθεί να σας τα χαλάσει. Με αυτά δε θέλω να καταδικάσω εξ ορισμού τη σχέση σας.

Εκείνο που έχει σημασία είναι να ψυχολογήσεις το σύντροφο του ... είναι σίγουρος για τα αισθήματά του ? Η κλονίζεται και είναι σκεπτικός ? Μήπως κάνει ένα μετέωρο βήμα όπου θα πέσετε και οι 2 μετά και θα πονέσετε ?

ariannina

# 12 στις 8/2/2006
author

Παράθεση:
Originally posted by George_B
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα με τον πηγασσο ... η διαφορά σας ηλικιακά είναι (αντικειμενικά) μεγάλη και πιθανόν να φανεί σαν πρόβλημα στο μέλλον ... ο σύντροφός σου ίσως δεν μπορεί να διαισθανθεί το μέλλον (και μάλιστα το μετά 3-4 χρόνια μέλλον) η μάνα του όμως που έχει φάει τη ζωή προβλέπει και προειδοποιεί. Σαφώς της αναγνωρίζουμε το δικαίωμα να παίρνει θέση ίσως και να προσπαθεί να σας τα χαλάσει. Με αυτά δε θέλω να καταδικάσω εξ ορισμού τη σχέση σας.

Εκείνο που έχει σημασία είναι να ψυχολογήσεις το σύντροφο του ... είναι σίγουρος για τα αισθήματά του ? Η κλονίζεται και είναι σκεπτικός ? Μήπως κάνει ένα μετέωρο βήμα όπου θα πέσετε και οι 2 μετά και θα πονέσετε ?

Αγαπητέ μου george, οχι ούτε κλονίζεται ούτε είναι σκεπτικός. Απο κει και πέρα σε καμία μα καμία σχέση ανθρώπινη δεν υπογράφεις συμβόλαια. Το τι μπορεί να μας ξημερώσει σε 15 χρόνια δεν μπορεί κανείς να το προεξοφλήσει. Οσο για την διαφορά μας που θεωρείς μεγάλη(ε δεν είμαι και 40φεύγα),στην ίδια δεκαετία γεννηθήκαμε, ίδιες αντιλήψεις έχουμε και μεταξύ μας τα βρίσκουμε.. Φυσικά και δέχομαι ότι οι γονείς έχουν δικαίωμα να εκφέρουν γνώμη μέχρι ενός σημείου όμως. Εγώ δεν είπα να με δεχτεί.Οχι όμως χωρίς να μ'εχει γνωρίσει να με απορίπτει.... Αυτό δεν είναι φυσιολογικό.

Bamboo

# 13 στις 8/2/2006
author
Γυναίκα / 49 / Παντρεμένη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 85
συγγνώμη να κάνω μια ερώτηση δεν νομιζω η φιλης μας να ειπε οτι απορριπτει την μανουλα του καλου της..μάλλον το αντιθετο θα έλεγα..και εκτος αυτου..κανεις δεν ειπε..ο καλος της να μην "ακουει" την μανουλα του..το θέμα δεν ειναι αυτο..αλλα κατα ποσο γινονται τα πραγματα οπως τα επιθυμει η μανουλα και τι κάνει γι'αυτο? διοτι ..πρεπει να αφησεις τα παιδιά σου να ζησουν ακομα και αν ειναι πέρα απο τα δικά σου δεδομένα και στανταρς..οπως ακριβως ηθελες και εσυ οταν ησουν 20 η 30 η τελος πάντων σε μια ηλικια που δεν θα ηθελες να σε καθοδηγουν σονι και ντε! το προβλημα θεωρω οτι υπαρχει οταν η διαδικασιες προσέγγισης της μανουλας και της κάθε μανουλας..τελικά ειναι χουντικές με δημοκρατικό περιτύλιγμα!...και στην τελικη ναι..και εμεις πεθερες θα γινουμε καποτε..αλλα γιατι το βαζουμε μονο σ'αυτη τη βαση? εκεινες δεν ηταν νυφες?

εγω θελω ο καλος μου να αγαπαει και να ειναι κοντα στους γονεις του..! οχι ομως να μην κοβει τον ομφαλιο λωρο ποτε! για να ικανοποιει το "εγωιστικο" κομματι της εκεινη!
Γι' αυτό και 'γω γυρνάω στο φως και τραγουδάω έπαψα τις μέρες που περνάν πια να μετράω μαζεύω τα κομμάτια μου και δεν ελπίζω σε 'κείνα που με θέλουν πάντα, πίσω να γυρίζω.

# 14 στις 8/2/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Από το μέλος ariannina - 08/02/06 08:22
Αγαπητέ μου george, οχι ούτε κλονίζεται ούτε είναι σκεπτικός. Απο κει και πέρα σε καμία μα καμία σχέση ανθρώπινη δεν υπογράφεις συμβόλαια. Το τι μπορεί να μας ξημερώσει σε 15 χρόνια δεν μπορεί κανείς να το προεξοφλήσει. Οσο για την διαφορά μας που θεωρείς μεγάλη(ε δεν είμαι και 40φεύγα),στην ίδια δεκαετία γεννηθήκαμε, ίδιες αντιλήψεις έχουμε και μεταξύ μας τα βρίσκουμε.. Φυσικά και δέχομαι ότι οι γονείς έχουν δικαίωμα να εκφέρουν γνώμη μέχρι ενός σημείου όμως. Εγώ δεν είπα να με δεχτεί.Οχι όμως χωρίς να μ'εχει γνωρίσει να με απορίπτει.... Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. ...

Η διαφορά σας είναι μεγάλη με όποιο μάτι και να το δεις ... και μπορεί αυτό να μη φαίνεται τώρα αλλά θα φανεί έντονα σε λίγα χρόνια . Ο φίλος σου θα την κάνει κι εσύ θα πληγωθείς γι αυτό πρόσεχε και μην ονειροβατείς (και κράτα πισινή). Οσο για τη μάνα το καλύτερο κορίτσι σου κόσμου να είσαι αυτή θα σταθεί στο ηλικιακό και ποτέ δε θα σε δεί όπως θάθελες.

Αυτά και καλή τύχη ότι κι αν αποφασίσετε.

ariannina

# 15 στις 9/2/2006
author

Παράθεση:
Originally posted by George_B

Παράθεση:
Από το μέλος ariannina - 08/02/06 08:22
Η διαφορά σας είναι μεγάλη με όποιο μάτι και να το δεις ... και μπορεί αυτό να μη φαίνεται τώρα αλλά θα φανεί έντονα σε λίγα χρόνια . Ο φίλος σου θα την κάνει κι εσύ θα πληγωθείς γι αυτό πρόσεχε και μην ονειροβατείς (και κράτα πισινή). Οσο για τη μάνα το καλύτερο κορίτσι σου κόσμου να είσαι αυτή θα σταθεί στο ηλικιακό και ποτέ δε θα σε δεί όπως θάθελες.

Αυτά και καλή τύχη ότι κι αν αποφασίσετε.

Αγαπητέ George άποψή σου και καλά κάνεις και την εκφράζεις. Το άν ο σύντροφός μας "την κάνει" δεν νομίζω ότι εξαρτάται μόνο από την ηλικία..Εξάλου παραδείγματα έχουμε ουκ ολίγα και από "φυσιολογικές" διαφορές που όπως λες "την έχουν κάνει"....νύχτα!! Αν εγώ δεν μπορέσω να κρατήσω τον άνθρωπό μου δίπλα μου....καλά να πάθω...Οπως και το αντίθετο έτσι?

xanumBurek

# 16 στις 9/2/2006
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Απαντήσεις: 1.449

Μια απαντηση στους ανδρες της παρεας

Αγαπητοι μου:

Αφηστε τη μαμα σας εξω απο τη σχεση σας. Δεν εχει κανένα λογο..Δεν ειστε δεκα χρονων παιδακια ωστε να χει την ευθυνη σας.. Την ευθυνη σας την εχειτε μονο ΕΣΕΙΣ και θα λογοδοτησετε στον ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ..

Τωρα κατα ποσο μια μαμα θελει το καλο του παιδιου της αυτο σηκωνει πολλλυυυ νερο..ειναι κατι σαν την αγαπη κλπ κλπ...στο ονομα της αγαπης εχουν γινει τα μεγαλυτερα εγκληματα στον κοσμο..

Ναι να τη σεβεστε , ναι να την αγαπατε , αλλα οχι να την εχετε κυριαρχο της ζωης σας. Η μαμα καλα θα κανει να κοιταει τον αντρα της και τις δουλειες της και ν αφησει (ειδικα τ αγορια της) να γινουν επιτελους αντρες.

Και τελειωνω λεγοντας σας.. ΟΤΑΝ καποιος αγαπαει αληθινα., θελει να βλεπει το παιδι του ευτυχισμενο, οχι με τα μετρα τα δικα του..γιατι αυτο ειναι πολυ εγωιστικο. Οταν το παιδι μου ειναι ευτυχισμενο ειμαι κι εγω.. Με τι ειναι? Μ' αυτο που επιλεγει ο ιδιος κι οχι αυτο που γουσταρω και φαντασιωνομαι εγω ως το μονο καλο..

Φιλικα

Μια μητερα με γιο (και κορη)..

δε γυστηβυς ετ ψολοριβυς νον δυσπυτανδυμ.

pigassos71

# 17 στις 9/2/2006
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 14.060

Παράθεση:
Originally posted by xanumBurek
Αγαπητοι μου:
Φιλικα

Μια μητερα με γιο (και κορη)..

Αλλά όχι ακόμα πεθερά…
Α.Μ.Βα.Ν.ς Ατομο με βαριά νοητική στέρηση Παρακαλώ να είστε συγκαταβατικοί μαζί μου.

ariannina

# 18 στις 9/2/2006
author
Xanum burek έχεις καλύψει απόλυτα το θέμα.... Ετσι μού ρχεται να το εκτυπώσω και να της το στείλω σε ανώνυμη επιστολή...χιχι... Νά σαι καλά καλή σου μέρα!

xanumBurek

# 19 στις 9/2/2006
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Απαντήσεις: 1.449

οπου να ναι...

καλομελετα κι ερχεται..

Αν περναει εκεινος καλα μαζι της εμενα μου περισσευει..

δε γυστηβυς ετ ψολοριβυς νον δυσπυτανδυμ.

# 20 στις 9/2/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Χανουμ μου επιτρέπεις αν σε σχολιάσω ?

Την ξέρουμε αυτή σου τη θεωρία ... και κατά τη γνώμη μου πολύ απλοϊκά το βάζεις το θέμα ... η ευτυχία είναι κάτι μοναδικό και μονοδιάστατο ? Μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένο ? δεν έχεις δει περιπτώσεις που ένας (άνδρας η γυναίκα δεν έχει σημασία) 'στραβώνεται' και παντρεύεται τον πρώτο που θα τύχει γιατί νομίζει ότι 'έτσι είναι' η ευτυχία ? για να δεις πιο φρούτο σου αρέσει καλύτερα, δεν πρέπει να δοκιμάσεις και το μήλο και το πορτοκάλι, και τη φράουλα ίσως ?

Δεν έχεις δει περιπτώσεις που γίνονται κάποιοι γάμοι που στηρίζονται σε παροδικά 'κενά' η 'αδυναμίες' που όταν καλυφτούν αμέσως ο γάμος κλονίζεται ? Ας πούμε μια κοπέλλα ανασφαλής θα παντρευτεί ένα μεγάλο που της καλύπτει αυτό το πρωταρχικό για εκείνη κενό ... όταν ομως το καλύψει αυτό (η κοπέλλα) και πατήσει γερά στα πόδια της τότε αμέσως της χτυπάνε τα μειονεκτήματα που ίσως έχει ο σύντροφός της.

Επίσης μια μάνα πως να την αφήσεις απ έξω ? Μια μάνα που διαφωνεί ίσως χτυπάει κι ένα καμπανάκι. Δεν μιλάω για τις κομπλεξικές εγωίστριες μάνες αλλά για εκείνες που ξέρουν καλά τη ψυχολογία του αγοριού τους (πιστεύω ότι πραγματικά υπάρχει ισχυρό φίλτρο μάνας - αγοριού) και έιναι σίγουρες ότι κάνει λάθος. Μια αντίθετη μάνα είναι μια ανοιχτή διαρκής πληγή. Ποιά μάνα δε θέλει την ευτυχία του παιδιού της ? Αυτό όμως που ζει το παιδί της τώρα είναι ευτυχία ? με ποιά κριτήρια ? Αυτά είναι τα ερωτήματα. Εγώ είμαι υπέρ της ανοιχτής και σκληρής (αλλά όχι κατινίστικης) κριτικής σε αυτά τα ζητήματα.

Σε ένα γάμο πρέπει να υπάρχει ισορροπία γιατί αλλιώς σύντομα ο ένας από τους δύο (όπου γέρνει πολύ η πλάστιγγα) θα αισθανθεί ότι δίνει πολλά και ίσως ότι πιάστηκε κορόιδο.
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.