Γυναίκα / 49 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 85
'Aρεσαν+: 0%
Παράθεση:
Originally posted by psyche
Το βρίσκω πολύ αφελές να πιστέψω ότι τα 5 χρόνια ήταν υπέροχα και τα υπόλοιπα 5 ήταν μαρτυρικά. Δηλαδή 5 χρόνια μπροστά σου σε είχε "θεά" και από πίσω σου έχωνε χωρίς να αντιληφθείς τίποτα απολύτως;
Και πως τα έμαθες δηλαδή αυτά ήρθε κανένα "καλοπροαίρετο" πουλάκι και στα είπε; Κάπου δεν κολλάει το πράμα.
Μην μάθαμε να βγάζουμε την ουρά μας απ'έξω. Κάτι δεν θα έκανες και εσύ σωστά. Δεν μπορεί να ξύπνησε μιά μέρα και να είπε εγώ τώρα θα της κάνω την ζωή δύσκολη έτσι στα καλά καθούμενα!
Όσον αφορά τις απαιτούμενες γνώσεις, όλες οι γυναίκες έχουμε την απαιτούμενη διπλωματία να χειριζόμαστε τέτοιου είδους καταστάσεις χωρίς να κυρήττουμε πόλεμο με την πεθερά μας!
ναι εχεις δικιο..αυτο που δεν εκανα σωστα ειναι οτι διαβασα ενα μηνυμα της στο κινητο του καλου μου! διοτι περιμενα μηνυμα δεν ειχα κινητο επειδη ειχε σπασει..και επεσα πανω σε δικο της μηνυμα που δεν περιμενα ποτε να γραφει ετσι! αλλα ναι εχεις και παλι δικιο..χρειαστικα 1 δευτερολεπτο για να συνηδειτοποιησω οτι 5 χρονια..φιδι ετρεφα κι οχι ανθρωπο! και γυρισε ολος ο κοσμος μου αναποδα..ναι εχεις δικιος ειμαι αφελέστατη γιατι εμπιστευτητα απολυτα το απολυτος φυσιολογικο..την μητερα του ανθρωπου που αγαπαω και εχω 2 παιδια μαζι του! εχεις δικιο..
Γι' αυτό και 'γω γυρνάω στο φως και τραγουδάω
έπαψα τις μέρες που περνάν πια να μετράω
μαζεύω τα κομμάτια μου και δεν ελπίζω
σε 'κείνα που με θέλουν πάντα, πίσω να γυρίζω.
# 42
στις 9/2/2006
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Παράθεση:
Από το μέλος ariannina - 09/02/06 11:33
... George έχω να σου κάνω μια ερώτηση και θα σε παρακαλούσα να μου απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά. Πες ότι εσύ "στραβώνεσαι"(όπως λες) με μια γυναίκα 5 χρόνια μεγαλύτερή σου. Την οποία φυσικά και θεωρείς τον άνθρωπο που θα ήθελες να πορευτείς στο υπόλοιπο της ζωής σου(λέμε τώρα γιατί αυτά δεν είναι συμβόλαια,όταν όμως ζεις μ'εναν άνθρωπο μια όμορφη σχέση αυτόματα αυτό σου έρχεται στο μυαλό). Είσαι πραγματικά ευτυχισμένος και σε καλύπτει αυτή η γυναίκα σε όλους τους τομείς. Πες μου σε παρακαλώ αν η μανούλα σου αρνούνταν και μια απλή γνωριμία με τον άνθρωπό σου πώς θα αισθανόσουν? Δεν θα πικραινόσουν? Με τιμή.... ...
Κάτσε γιατί χάθηκα με τον καταιγισμό των μυνημάτων. να σου απαντήσω πάντα με το χέρι στην καρδιά, εξάλου εγώ βασικά σοβαρά γράφω εδώ μέσα, κι όταν κάνω πλάκα φαίνεται εύκολα. Λοιπόν το σενάριο (να δω αν κατάλαβα) είναι ότι εγώ σε πάω με τα 1000 εσένα που είσαι 5 χρόνια μεγαλύτερη και η μάνα μου δε θέλει ούτε να σε δει. Σίγουρα είναι μια κατάσταση uncomfortable, θα λυπόμουνα με την όλη κατάσταση, με την ατυχία μου, όχι με τη μάνα μου συγκεκριμένα γιατί της αναγνωρίζω το δικαίωμα να μη γουστάρει σώνει και καλά να κάνει παρέα (πόσο μάλλον να αναπτύξει σχέση πεθεράς-νύφης που είναι σχέσει 'αίματος' θα έλεγα) με σένα, κι αν δεχόταν μια συνάντηση έτσι τυπικά αυτό φυσικά δε θα άλλαζε τα πράματα. Επίσης θα προβληματιζόμουνα τρομερά γιατί αυτο θα είναι μια διαρκής πληγή και σιγουρα θα εκανα ένα ειλικρινή διάλογο με τη μάνα μου (οι 2 μας) για να αξιολογήσω τις ενστάσεις της, γιατί η μάνα η δικιά μου θα είχε ουσιαστικά πράγματα να παραθέσει. Φυσικά τελικά θα έκανα ότι με έσπρωχνε το ένστικτό μου.
Γυναίκα gay / 53 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 34
Τhanks george...με κάλυψες.... Αρα ο φυσιολογικός κόσμος έτσι την βιώνει μια τέτοια κατάσταση....Αρα σε καλό δρόμο είμαι...
Κάντε καραγκιοζιλίκια αλλά κάντε τα με αξιοπρέπεια...!!!
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 14.060
Παράθεση:
Originally posted by Bamboo
Παράθεση:
ναι εχεις δικιο..αυτο που δεν εκανα σωστα ειναι οτι διαβασα ενα μηνυμα της στο κινητο του καλου μου! διοτι περιμενα μηνυμα δεν ειχα κινητο επειδη ειχε σπασει..και επεσα πανω σε δικο της μηνυμα που δεν περιμενα ποτε να γραφει ετσι! αλλα ναι εχεις και παλι δικιο..χρειαστικα 1 δευτερολεπτο για να συνηδειτοποιησω οτι 5 χρονια..φιδι ετρεφα κι οχι ανθρωπο! και γυρισε ολος ο κοσμος μου αναποδα..ναι εχεις δικιος ειμαι αφελέστατη γιατι εμπιστευτητα απολυτα το απολυτος φυσιολογικο..την μητερα του ανθρωπου που αγαπαω και εχω 2 παιδια μαζι του! εχεις δικιο..
Δηλαδή εσύ από τη μεριά σου δεν έκανες τίποτα. Έτσι εντελώς αναίτια η «θεοπουλα» κάνει ανταρτοπόλεμο μαζί σου 5 χρόνια. Τα όσα σου σούρει πίσω από την πλάτη σου δεν έχουν μια βάση, έστω και μικρή.
Α.Μ.Βα.Ν.ς
Ατομο με βαριά νοητική στέρηση
Παρακαλώ να είστε συγκαταβατικοί μαζί μου.
Παράθεση:
Originally posted by pigassos71
Παράθεση:
Παράθεση:
Δηλαδή εσύ από τη μεριά σου δεν έκανες τίποτα. Έτσι εντελώς αναίτια η «θεοπουλα» κάνει ανταρτοπόλεμο μαζί σου 5 χρόνια. Τα όσα σου σούρει πίσω από την πλάτη σου δεν έχουν μια βάση, έστω και μικρή.
ναι εκανα..πηρα τον γιο της και του εκανα παιδια και δεν μπορει να με διωξει ευκολα απο την οικογένεια γιατι υπαρχουν τα παιδια στην μέση!
δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει ολα να μπαινουν σε μια κατσαρολα και να μαγειρευονται το ιδιο!? υπαρχουν λογιων λογιων ανθρωποι και δυστηχως επεσα σε καπατσα μικροπεθερα με τσαχπινια και με ναζι..που χειριζετε ΑΨΟΓΑ τους ανθρωπους ακομα και εμενα για πολυ καιρο..και οταν ερχονται τα δυσκολα επειδη ο σκοπος της ειναι να μην φανει ποτε στα ματια του γιου της η λαθος..να του λεει "συγγνωμη αγορακι μου..για εκεινο συγγνωμη για το αλλο" να βαζει και τα κλαμματα και να ειμαστε ολοι..σ***α! δεν καταλαβα..γιατι πρεπει σονι και ντε ΕΓΩ να ειμαι η κακη νυφη?! που εδωσα και την ευχη μου να μπει στην εταιρεια του αντρα μου πιστευοντας οτι ειναι η καλη πεθερουλα με αποτέλεσμα αυτη την στιγμη..να τον εχει 24ωρες στο 24ωρο στα ποδια της και εγω να μην τον βλέπω ποτε!!!
τι φταιω εγω αν δυστηχως η ευτυχως ειμαι πολυ πιο χαμηλών τονων ανθρωπος και δεν μ'άρεσουν οι αντιπαραθεσεις??? και κλεινομαι στον ευατο μου οταν ο αλλος με κολαει στον τοιχο?Ε ειναι μεμπτο? ειναι κακο/?? δεν μπορουν να υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι σ'αυτο το κοσμο!? οκ..ειμαι η κακια νυφη! καμαρώστε με!

Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Δράμας / Δοξάτο
Απαντήσεις: 62
Είσαι θυμωμένη και οργισμένη με μία προσωπική σου κατάσταση.
Δεν δικαιολογώ την πεθερά σου αλλά σεβάσου το δικαίωμά μου να πιστεύω ότι σε έναν καυγά ποτέ δεν φταιει μόνο ένας!
Το απολύτως φυσιολογικό επαναλαμβάνω είναι, με την γενικότερη στάση μας να μην δίνουμε το δικαίωμα σε κανέναν να επεμβαίνει με οποιοδήποτε τρόπο στην σχέση μας.
Δεν σε κατακρίνω και μην τρελαίνεσαι με την τοποθέτησή μου.
Η πεθερά μας δεν είναι μάνα μας. Ομως είναι και εκείνη μάνα (όπως και εσύ και εγώ) και είναι μάνα του συντρόφου που ΕΣΥ επέλεξες να ζήσεις μαζί του.
Αύριο ξημερώνει μια καλύτερη μέρα!
Παράθεση:
Είσαι θυμωμένη και οργισμένη με μία προσωπική σου κατάσταση.
Δεν δικαιολογώ την πεθερά σου αλλά σεβάσου το δικαίωμά μου να πιστεύω ότι σε έναν καυγά ποτέ δεν φταιει μόνο ένας!
Το απολύτως φυσιολογικό επαναλαμβάνω είναι, με την γενικότερη στάση μας να μην δίνουμε το δικαίωμα σε κανέναν να επεμβαίνει με οποιοδήποτε τρόπο στην σχέση μας.
Δεν σε κατακρίνω και μην τρελαίνεσαι με την τοποθέτησή μου.
Η πεθερά μας δεν είναι μάνα μας. Ομως είναι και εκείνη μάνα (όπως και εσύ και εγώ) και είναι μάνα του συντρόφου που ΕΣΥ επέλεξες να ζήσεις μαζί του.
δεν ειμαι θυμωμένη..ειμαι στεναχωρημένη και νιωθω αδικημένη..γιατι αλλιως ειναι να ξέρεις το πως νιωθει ενας ανθρωπος..εξ αρχης και αλλιως να το μαθαινεις αποτομα..βλεποντας μπροστα σου το θεατρο του παραλογου..γιατι αρχιζεις και αναρωτιέσαι.."γιατι με επαιρνε τοτε καθε μέρα τηλέφωνο και ηθελε να μαθαινει τι κάνω?" "γιατι τα εκοψε τα τηλέφωνω οταν πηγε και δουλεψε στο γραφειο του καλου μου?" "γιατι οταν ειμαι στο σπιτι της και της μιλάω δεν μου απαντάει ποτε παρα μονο εαν της πει ο γιος της " ει μάνα σου μιλάει" "γιατι οταν ερχετε σπιτι μου κρινει γιατι πηρα αυτο το χαλι και οχι εκεινο που ειχε στην αποθηκη..γιατι να κανω εξοδα?" γιατι οταν ο ιδιος μου ο πεθερος που ειναι χωρισμένος μαζι της γυρνάει και λεει στον αντρα μου "η αληθεια ειναι οτι βλέπω μια αρνητικότητα απο πλευρας της μάνας σου την οποια την κρυβει καλα οταν ειναι η γυναικα σου μπροστα αλλα οταν φευγει..αστο" γιατι γιατι γιατι...νιωθω αδικημένη και προδομένη..και βλαξ..που νομιζα οτι ολα ειναι καλα..και ξαφνικα βρεθηκα να πρεπει να αποδειξω πως δεν ειμαι ελέφαντας!
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Δράμας / Δοξάτο
Αναρωτιέμαι, ποιά η στάση του άντρα σου σε όλα αυτά που αναφέρεις;
Απλός παρατηρητής;
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Α.Μ.Βα.Ν.ς
Παράθεση:
Αναρωτιέμαι, ποιά η στάση του άντρα σου σε όλα αυτά που αναφέρεις;
Απλός παρατηρητής;
εχεις δικιο αγάπη μου..δεν μπορω να καταλάβω γιατι το κάνει! μην την δινεις σημασία..αν θες τα φτιαχνω τα πραγματα ετσι ωστε να μην την ξαναδεις ποτε!
εκει φυσικα του εξηγω οτι αυτο που λες ειναι αδυνατον 1.γιατι απο τοτε που σε γνωρισα το 70% των ανθρωπων που συναναστρεφομαι ειναι η μαμα σου και η οικογενεια σου...και 2.γιατι αν γινει αυτο εγω θα φανω ως "η κακια" που δεν αποδέχετε την οικογένεια σου!
και μερικές φορες..οταν τα λεω πιο χύμα με βρισκει λιγο υπερβολικη!
Παράθεση:
Originally posted by pigassos71
[Μα έτσι όπως τα λες κοπέλα μου δεν φταίει η πεθερά σου αλλά ο καλός σου. Και να σου πω εγώ πως έγιναν σ**τα τα πράγματα. Είχατε κάποτε έναν φυσιολογικό καυγά σαν ζευγάρι κι εσείς. Και αυτός σίγουρα έκανε τι μαμακια να πάει να κλαφτεί στη μάνα του. Από εκείνη τη στιγμή αυτόματα έγινες εχθρός της. Αυτή ορθώς πράττει γιατί βλέπει μόνο αυτά που της λέει ο καλός σου. Αλλά και από τη μεριά σου να έβλεπε, ε πώς να το κάνουμε , μάνα είναι. Εδώ λοιπόν μην τα μπερδεύεις, κοίτα να μάθεις στον άντρα σου ότι τα μεταξύ σας προβλήματα, τα λύνετε μόνο οι 2 σας και όπως έλεγαν οι αρχαίοι, «τα εν οίκο, μη ενδυμω». Και να του πεις ότι το ταίρι μας το τιμάμε έξω και δεν το κατηγορούμε, αν έχει κάποιο πρόβλημα μαζί σου να μην το αναφέρει στη μάνα του γιατί αυτή δεν είναι ο άνθρωπος που θα λύσει το πρόβλημα. Σε εσένα να το πει. Εγώ τουλάχιστον αυτά είδα. Ούτε εσύ φταις ούτε η πεθερά σου. Και οι 2 σωστά πράττεται. Αυτός κάνει μαμακιες!
ειλικρινα δεν ξερω ποιος φταιει πια

..εγω αυτο που ηθελα ειναι αυτο που εγω δεν πηρα ως παιδι για το χ ,ψ λογους! αγαπη και ασφαλεια ..τιποτα παραπανω!

αν αυτο ειναι κατακριτεο και δημιουργει αντιπαραθεσεις..επειδη ζω με εναν ανθρωπο που απο μικρος ηταν ανοικτο βιβλιο και αυτοματος ευκολος στους χειρισμους..σορρυ αλλα δεν το δημιουργησα εγω!
χαλια μαυρα χαλια νιωθω και καθε μερα ..ακομα χειροτερα!
# 52
στις 9/2/2006
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
οκ..ειμαι η κακια νυφη! καμαρώστε με!

Ρε Bamboo!!!!!
Πας καλά?
Τι προσπαθείς κοπέλα μου? Να πείσεις κάποιους οτι και οι "μαμάδες" συμβαίνει να είναι ατελή ανθρώπινα πλάσματα που κουβαλάνε ανασφάλιες εγωισμούς ψυχανωμαλία και κακία και να την φτύνουν και εκεί που δεν υπάρχει λόγος ?
Ψιτ...να σε πω ένα μυστικό....όλες οι γυναίκες ρε ειναι κακές πονηρές ανίκανες ανοικοκύρευτες σπάταλες και πτάνες, εκτός απο την "μαμά"
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Δράμας / Δοξάτο
Παράθεση:
Από το μέλος MAYROS_GATOS - 09/02/06 01:10
... Άλλα ντ'άλλα της Παρασκευής...το γάλα!
Αυτές οι υπερβολές να λείπανε, όλα θα'ταν μια χαρά!
...Παράθεση:
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Παράθεση:
Παράθεση:
Από το μέλος MAYROS_GATOS - 09/02/06 01:10
... Άλλα ντ'άλλα της Παρασκευής...το γάλα!
Αυτές οι υπερβολές να λείπανε, όλα θα'ταν μια χαρά!
...Παράθεση:
Πολύ σε πάω!

Α.Μ.Βα.Ν.ς
# 56
στις 9/2/2006
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Tελικά είχαν δίκιο οι Σπαρτιάτες που από μια ηλικία και έπειτα έπαιρναν τα παιδιά από τις μάνες τους και τα μεγάλωνε η πολιτεία.
Δεν διάβασα όλα τα μηνύματα γιατί το θέμα αυτό δεν με απασχόλησε ποτέ αφού έτυχε να μην έχω πεθερά. Μου φαίνεται όμως εντελώς εξωφρενική η μορφή της πεθεράς που περιγράφετε. Προσπαθώ να με φανταστώ σαν πεθερά αλλά δεν μου βγαίνει.
Δηλαδή θα παντρευτεί ο γιος μου και θα χώνομαι στο σπίτι του; Εγώ δεν προλαβαίνω να μαζέψω το δικό μου σπίτι θα ασχολούμαι και με το ξένο;
Ή θα του πω εγώ ποια να παντρευτεί; χαχαχα με βλέπω να μου κάνει κεφαλοκλείδωμα ή την άλλη τη λαβή που μου κάνει για πλάκα και με πιάνουν τα γέλια επειδη γαργαλιέμαι ( "τσόκσλαμ" ή κάπως έτσι τη λέει).
Ανδρας / 50 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 19
Παράθεση:
Originally posted by zoumeri
Tελικά είχαν δίκιο οι Σπαρτιάτες που από μια ηλικία και έπειτα έπαιρναν τα παιδιά από τις μάνες τους και τα μεγάλωνε η πολιτεία.
Δεν διάβασα όλα τα μηνύματα γιατί το θέμα αυτό δεν με απασχόλησε ποτέ αφού έτυχε να μην έχω πεθερά. Μου φαίνεται όμως εντελώς εξωφρενική η μορφή της πεθεράς που περιγράφετε. Προσπαθώ να με φανταστώ σαν πεθερά αλλά δεν μου βγαίνει.
Δηλαδή θα παντρευτεί ο γιος μου και θα χώνομαι στο σπίτι του; Εγώ δεν προλαβαίνω να μαζέψω το δικό μου σπίτι θα ασχολούμαι και με το ξένο;
Ή θα του πω εγώ ποια να παντρευτεί; χαχαχα με βλέπω να μου κάνει κεφαλοκλείδωμα ή την άλλη τη λαβή που μου κάνει για πλάκα και με πιάνουν τα γέλια επειδη γαργαλιέμαι ( "τσόκσλαμ" ή κάπως έτσι τη λέει).

Κορούλα έχετε;... ενδιαφερόμεθα δια μίαν πεθεράν του τύπου σας... διότι την προηγούμενη την χαρίσαμε στην κορούλα της να την έχει να την χαίρεται...
στα social media