Παράθεση:
Originally posted by hot-dog
μη μασάτε. Εσείς είστε σε καλύτερη μοίρα. Εγώ που έχω προβλήματα αντιστοιχα με τη δική σου περίπτωση, πολεμάω με άσφαιρα! Εσείς είστε φτασμένοι πιά επαγγελματικά, μένετε μόνοι σας και κάνετε αυτό που θέλετε. Όσον αφορά το γάμο, είναι φυσική εξέλιξη. Δεν θα αλλάξει κάτι σε εσάς. Αυτό πρέπει να συνειδητοποιήσει η πεθερά σας κ να βάλει νερό στο κρασί της. Ο γάμος απλά είναι ένα χαρτί ότι είστε μαζι. Αχ ρε γμτ αυτοί οι γονείς αν μπορούσαν να ακούσουν τα παιδιά τους κ να βάλουν στην άκρη τον εγωισμό τους θα είχαμε τις καλύτερες σχέσεις. Επείδή το βιώνω κ εγώ αυτό που ζεί ο άντρας σου, νιώθω εντελώς μόνος μου μέσα στο σπίτι. Σαν ορφανός ένα πράγμα.
Παράθεση:
Originally posted by ariannina
...... Και πάντα θα υπάρχει ο φόβος μην κάποτε γυρίσει και μου πει, σε κάποια σύγκρουση σε κάποια προστριβή.....(δίκιο είχε η μάνα μου........
Παράθεση:
Originally posted by selini
ποτέ μα ποτέ δεν της εχω επιτρεψει να εχει λογο μεσα στο σπιτι μου κι αν καποια μου πει πως η πεθερα της απο μονη της παιρνει το δικαιωμα και ανακατευεται, θα αντιταξω πως παιρνει καποιος δικαιωματα μονο αν του τα παραχωρησουνε.
ολα τα άλλα, ειναι αδυναμια στο να χειριζεσαι τις προσωπικες σου σχεσεις.
γνωριζω πως πολλες φορες στεκομαστε αναυδοι απο τη συμπεριφορα ενος ατομου, αλλα πρεπει να εχουμε τις αντοχες για να φερουμε τα πραγματα εκει που θελουμε.
Παράθεση:
Originally posted by George_B
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα με τον πηγασσο ... η διαφορά σας ηλικιακά είναι (αντικειμενικά) μεγάλη και πιθανόν να φανεί σαν πρόβλημα στο μέλλον ... ο σύντροφός σου ίσως δεν μπορεί να διαισθανθεί το μέλλον (και μάλιστα το μετά 3-4 χρόνια μέλλον) η μάνα του όμως που έχει φάει τη ζωή προβλέπει και προειδοποιεί. Σαφώς της αναγνωρίζουμε το δικαίωμα να παίρνει θέση ίσως και να προσπαθεί να σας τα χαλάσει. Με αυτά δε θέλω να καταδικάσω εξ ορισμού τη σχέση σας.
Εκείνο που έχει σημασία είναι να ψυχολογήσεις το σύντροφο του ... είναι σίγουρος για τα αισθήματά του ? Η κλονίζεται και είναι σκεπτικός ? Μήπως κάνει ένα μετέωρο βήμα όπου θα πέσετε και οι 2 μετά και θα πονέσετε ?
Παράθεση:
Από το μέλος ariannina - 08/02/06 08:22
Αγαπητέ μου george, οχι ούτε κλονίζεται ούτε είναι σκεπτικός. Απο κει και πέρα σε καμία μα καμία σχέση ανθρώπινη δεν υπογράφεις συμβόλαια. Το τι μπορεί να μας ξημερώσει σε 15 χρόνια δεν μπορεί κανείς να το προεξοφλήσει. Οσο για την διαφορά μας που θεωρείς μεγάλη(ε δεν είμαι και 40φεύγα),στην ίδια δεκαετία γεννηθήκαμε, ίδιες αντιλήψεις έχουμε και μεταξύ μας τα βρίσκουμε.. Φυσικά και δέχομαι ότι οι γονείς έχουν δικαίωμα να εκφέρουν γνώμη μέχρι ενός σημείου όμως. Εγώ δεν είπα να με δεχτεί.Οχι όμως χωρίς να μ'εχει γνωρίσει να με απορίπτει.... Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. ...
Παράθεση:
Originally posted by George_B
Παράθεση:
Από το μέλος ariannina - 08/02/06 08:22
Η διαφορά σας είναι μεγάλη με όποιο μάτι και να το δεις ... και μπορεί αυτό να μη φαίνεται τώρα αλλά θα φανεί έντονα σε λίγα χρόνια . Ο φίλος σου θα την κάνει κι εσύ θα πληγωθείς γι αυτό πρόσεχε και μην ονειροβατείς (και κράτα πισινή). Οσο για τη μάνα το καλύτερο κορίτσι σου κόσμου να είσαι αυτή θα σταθεί στο ηλικιακό και ποτέ δε θα σε δεί όπως θάθελες.
Αυτά και καλή τύχη ότι κι αν αποφασίσετε.
Αγαπητέ George άποψή σου και καλά κάνεις και την εκφράζεις. Το άν ο σύντροφός μας "την κάνει" δεν νομίζω ότι εξαρτάται μόνο από την ηλικία..Εξάλου παραδείγματα έχουμε ουκ ολίγα και από "φυσιολογικές" διαφορές που όπως λες "την έχουν κάνει"....νύχτα!! Αν εγώ δεν μπορέσω να κρατήσω τον άνθρωπό μου δίπλα μου....καλά να πάθω...Οπως και το αντίθετο έτσι?
Αλλά όχι ακόμα πεθερά…Παράθεση:
Originally posted by xanumBurek
Αγαπητοι μου:
Φιλικα
Μια μητερα με γιο (και κορη)..
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media