Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

είναι κάποιος απόλυτα ευτυχισμένος με τη σχέση του?

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

liza63

# 1 στις 2/1/2006
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3
'Aρεσαν+: 0%

είναι κάποιος απόλυτα ευτυχισμένος με τη σχέση του?

Αυτό που θελω να σας ρωτησω είναι κάτι πολυ κοινό αλλα είμαι σίγουρη πως όλους σας περνάει απο το μυαλό....
Πόσα απόλυτα ευτυχισμένα ζευγάρια υπαρχουν? prin na arravoniasto elega sinexia ston eafto mou poso lipame ta zevgaria pou afinoun tous eaftous tous kai routiniazoun, tsakanonte kai sti sinexia xorizoun...ego elega tha dino simasia sto sintrofo mou, tha ton akouo, tha ton peripioume kai panta tha prospatho na kano kati gia na min routinazoume kai na variomaste ti sxesi mas... Aravoniastika prin 2 xronia pedia mou kai prin kan pantreftoume exoume idi routiniasi... ego pou imoun tis akros antithetis apopsis...fteo kai ego den leo...mporo na po pos ego fteo prota....alla ti mporis na kanis vre pedia otan i zoi sou ine doulia spiti, doulia spiti? ase pou stamata o anthropos sou na se elkii kai stamata kai i elxi....den xero pragmatika pos mpori na ftiazi mia tetia katastasi.... kathome kai skeftome merikes fores...afou imaste tora etsi pos tha imaste meta apo 4-5 xronia pou tha exume kai pedaki? toso xalia? entometasi apo olous mas tous filous den exo vri zevgari pu na entelos kala...tromero den ine? nea pedia...vlepis anthropous megalis ilikias pou kratane xerakia sta geramata tous? Pou vriskoun oli afti ti dinami? giati den ginete ki afti exoun diafores kai afti exoun ta mikrokavgadakia tous...
to xero pos ine kapio provlima pou exoun ola ta zevgaria...tha to exete perasi ki esis, den mpori...an kapios exi vri ti lisi as mas voithisi ki emas...
ine poli omorfo re pedia na ise mazi me enan anthropo gia oli sou ti zoi kai na se agapai kai na ton agapas panta to idio.... alla ine efkolo???

# 2 στις 3/1/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ναι, υπάρχουν πραγματικά ευτυχισμένα ζευγάρια, αλλά όχι πολλά. Μετρημένα στα δάκτυλα. Οι λόγοι; Αρκετοί. Άρχισε να ρωτάς άλλες ερωτήσεις φίλη μου για να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις. Αντί να διερωτάσαι:

Πόσα απόλυτα ευτυχισμένα ζευγάρια υπαρχουν?

alla ti mporis na kanis vre pedia otan i zoi sou ine doulia spiti, doulia spiti?

afou imaste tora etsi pos tha imaste meta apo 4-5 xronia pou tha exume kai pedaki? toso xalia?

apo olous mas tous filous den exo vri zevgari pu na entelos kala...tromero den ine?

ine poli omorfo re pedia na ise mazi me enan anthropo gia oli sou ti zoi kai na se agapai kai na ton agapas panta to idio.... alla ine efkolo???

Άρχισε να ρωτάς:

Τι θέλω πραγματικά από τι ζωή μου;

Τι είναι πρόθυμη να δώσω εγώ;

Τι σημαίνει «σχέση» για μένα;

Πόσο πιστεύω ότι αξίζω να έχω αυτό που θέλω;

Πώς η στάση ζωής μου και οι επιλογές μου με πάνε πιο κοντά στο στόχο μου;

Για τον καθένα όλα αυτά είναι διαφορετικά. Οι απαντήσεις είναι υποκειμενικές και ο καθένας πρέπει να βρει τη δική του αλήθεια. Μίλα με ανθρώπους που έχουν κάνει τα «θέλω» τους πραγματικότητα. Διάβασε βιβλία αυτοβελτίωσης, εστιάσου στα θετικά αντί στα αρνητικά…

Οι ευτυχισμένες σχέσεις είναι εφικτές και είναι επιλογή μας, όχι προϊόν τύχης.

Louise_

# 3 στις 3/1/2006
author
Γυναίκα / 65 / Ελεύθερη
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 1.522
Νομίζω πως η ρουτίνα δεν έχει σχέση με τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις μας (δουλειά-σπίτι-δουλειά) πολύ περισσότερο έχει να κάνει με το άτομο. Με μερικά άτομα μπορείς να πας ταξίδια, να κινείσαι όλη την ώρα σε άλλες κατευθύνσεις και να είναι … βαρετό !
Με άλλα άτομα, η καθημερινότητα, και ας ποτίζεται από γνωστές κινήσεις, είναι ενδιαφέρουσα, ευχάριστη, και καθόλου ρουτινιάρικη.

dylanthomas

# 4 στις 4/1/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
[fteo kai ego den leo...mporo na po pos ego fteo prota....

Το να πείς πως φταίς πρωτίστως εσύ, δεν αρκεί. Πρέπει να βρείς που φταίς.....

kathome kai skeftome merikes fores... Μήπως θα ήταν καλύτερο για το θέμα της ρουτίνας να σκεφτόσαστε μαζί;

to xero pos ine kapio provlima pou exoun ola ta zevgaria...tha to exete perasi ki esis, den mpori...an kapios exi vri ti lisi as mas voithisi ki emas...

Τώρα εγώ σαν χωρισμένος, το μόνο που έχω να πώ, είναι, καλύτερα μη προχωρήσετε σε γάμο, πριν βρείτε τι είναι αυτό που δηλητηριάζει τη καθημερινότητά σας.

# 5 στις 4/1/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
εγω μια φορα,ειμαι πολυ ευτυχισμενος με την σχεση μου..!!

να δω πως θα το πω στην γυναικα μου...

dylanthomas

# 6 στις 4/1/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by sviinnn

να δω πως θα το πω στην γυναικα μου...:

Εσένα σου έχω εμπιστοσύνη! Είμαι σίγουρος πως θα βρείς το τρόπο!

Dardana

# 7 στις 4/1/2006
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651

Παράθεση:

Το πρωτο, απ' το στομα μου το πηρες ατιμε!!!

Και γω ειμαι ευτυχισμενη απο τη σχεση μου...δεν ξερω ομως για τον δαρδανο!

Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

Dardana

# 8 στις 4/1/2006
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
Οσον αφορα την περιπτωση της θεματοθετριας, εχω την αποψη οτι για να λειτουργει μια σχεση και να ικανοποιει και τους δυο, πρεπει να υπαρχει συνεχης προσπαθεια και διαθεση και απο τις δυο πλευρες - ενας μονος του δεν μπορει να κανει τιποτα. Η ρουτινα μπορει να "κτυπαει" ολες τις σχεσεις, ειτε προκειται για αρραβωνα και γαμο, ειτε ενα αλλο ειδος. Το θεμα ειναι να το συνειδητοποιουν κι οι δυο και να κανουν μια προσπαθεια. Αλλες σχεσεις με τον χρονο γινονται καλυτερες, κι αλλες με το χρονο γινονται χειροτερες, εξαρταται απο τα ατομα και το πως λειτουργουν μεσα σ'αυτες.
Αν αισθανεσαι ετσι, καλο ειναι να το συζητησεις με τον συντροφο σου, πιστευω οτι λυσεις υπαρχουν, φτανει να επικοινωνειτε και να θελετε τα ιδια πραγματα.
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

# 9 στις 19/1/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Nαι με την σχεση του καποιος μπορει να ειναι ευτυχισμενος...πραγματικα ευτυχισμενος....απλα πρεπει να ειναι ο ανθρωπος σου..

Για μενα ευτυχια ειναι οταν καθεσαι διπλα στον αλλον...σε ενα μερος με πολυ κοσμο...αλλα κυριολεκτικα να'ειναι σαν να μην υπαρχει κανεις τριγυρω...μονο εγω με την αγαπη μου....και ενω κοιταζομαστε βαθεια μεσ'τα ματια...να δακρυζουμε απο ευτυχια...

Αυτο ειναι ευτυχισμενη σχεση για μενα...

Τ'ακους??????ΝΑΙ Σε σενα το λεω....

# 10 στις 20/1/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

ζωγράφισες πάλι !

pythagoras

# 11 στις 24/1/2006
author
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα
Θέματα: 130
Απαντήσεις: 13.582

Δεν είμαι!!!

Θέλω να αλλάξω σχέση (και γυναίκα!!!!)

α2=β2+γ2 ΦιλοκαλούΒεν δε Βετ ευτελείας και φιλοσοφούΒεν άνευ Βαλακίας

Parathrhths79

# 12 στην 1/2/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Xρειάζεται πειθαρχία για κάτι τέτοιο.

# 13 στην 1/2/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Και εγω ειμαι ευτυχισμένη στη σχέση μου. Ειναι στιγμες που νιωθω οτι ρουτινιάζουμαι αλλά αν βρείς νέο να κάνεις ξανανιώνεις. Μη ξέχναμε οτι σε μια μονίμη σχέση υπάρχει ασφάλεια και σταθερότητα που πιστεύω οτι οι περισσοτεροι θέλουν.

PAKHS

# 14 στις 27/2/2006
author
Ανδρας / 48 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηράκλειο
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 4
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΤΗΤΑ...ΑΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΙΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΦΛΑΣ..

# 15 στις 28/2/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει...

Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει αλλά και όσοι είναι μόνοι τους (χωρίς σταθερή σχέση), μην νομίζεις, αν η ζωή είναι δουλειά-σπίτι-δουλειά και μόνο, μπορεί να βουτήξουν βαθιά στη ρουτίνα και χίλιες δυνάμεις να μη μπορούν να τους ξεκολλήσουν... Εκεί θα ακούσεις άλλα παράπονα, του τύπου "μην με τραβάτε δεν έχω όρεξη, πάλι τα ίδια και τα ίδια, είμαι κουρασμένη και που να τρέχω τώρα μόνη μου σαν την άδικη κατάρα, τι νόημα έχουν οι νέες εμπειρίες και τα νέα μέρη αν δεν έχεις κάποιον να τα μοιραστείς", και άλλα τέτοια λυπητερά.

Και ο μόνος εργένης που ξέρω (αλλά ομολογώ ότι δεν ξέρω πάρα πολλά), που όλη μέρα δούλευε ασταμάτητα και το βράδυ είχε την τύχη, τη διάθεση και την ... αντοχή να καταλήγει με μία καινούργια υπέροχη γυναίκα, χωρίς περαιτέρω απαιτήσεις και με ακόρεστη επιθυμία... πάντα, ήταν ο James Bond (πράκτωρ 007)

Όσοι είναι ζευγάρια καιρό μαζί είναι κατάλληλα να απαντήσουν πάνω στο θέμα σου. Εγώ απλά θυμάμαι ότι μερικές φορές, η οικειότητα μοιάζει με ρουτίνα. Αλλά δεν είναι. Συζητείστε το για να δείτε τι σας λείπει τώρα που είχατε παλιότερα. Τι πιστεύεις ότι έχει η εργένικη ζωή (πέρα από το φλερτ με διαφορετικά άτομα ) που σπάει τη ρουτίνα; Ίσως είναι πιο απρογραμμάτιστη, πιο απρόοπτη. Δώστε λίγο αυθόρμητο χαρακτήρα στη σχέση και στις εξόδους σας. Ίσως να είναι πιο ανοιχτή σε νέες εμπειρίες. Κάντε που και που νέα πράγματα που σας ευχαριστούν, είτε μαζί είτε χωριστά.

# 16 στις 28/2/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Από το μέλος Frida2s - 28/02/06 12:35
... Τι πιστεύεις ότι έχει η εργένικη ζωή (πέρα από το φλερτ με διαφορετικά άτομα ) που σπάει τη ρουτίνα; ...

Παράθεση:

Να σου πω:
Λες "πάω για καφέ με τη Ντίνα", η ώρα 5.
Καταλήγεις να έχεις πιει μισό μπουκάλι βότκα στις 9 με τη Μαρία.
Στις 2 βρίσκεσαι σε άλλον γεωγραφικό διαμέρισμα.
Στις 5 έχεις αράξει στην παραλία με την Αφροδίτη να λέτε μαμακίες
Και στις 7 επιτέλους ξεκουράζεις τα πόδια σου στον καναπέ της Γιώτας.
Και στις 11 το πρωί, ενώ πινεις τον καφέ σου με όλες τις άλλες μαζεμένες γύρω από το τραπέζι της Γιώτας, κανονίζεις εκδρομή και αναρωτιέσαι αν προλαβαίνεις να κάνεις ντους...

Στο μεταξύ, το σούπερ μάρκετ, η στοίβα με τα άπλυτα, η στοίβα με τα ασιδέρωτα, τα καινούργια ρούχα που αγορασες και ειναι ακόμα στις σακκούλες, καθώς και τα τηλεφωνήματα στη μαμά, τους φίλους και τους υπόλοιπους μπορούν να περιμένουν κανά 3ήμερο ακόμα....

# 17 στις 28/2/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
ωραια....

ελα τωρα να σκουπισεις και τα θρυψαλλα της ψυχολογιας μου ετσι που τα'κανες....

periergi

# 18 στην 1/3/2006
author
Γυναίκα / 49 / Ελεύθερη
Θέματα: 20
Απαντήσεις: 223
Η γνώμη μου είναι ότι κανένας άνθρωπος δεν είναι απόλυτα ευτυχισμένος από τη σχέση του κι αυτό οφείλεται στη διαφορετικότητα του χαρακτήρα και των προσδοκιών όλων των ανθρώπων.

Οσο και αν αγαπάμε το σύντροφο μας, αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε στα πάντα, από τις απόψεις μέχρι τη διασκέδαση και τα απλά, καθημερινά πράγματα. Γι' αυτό όμως τον αγαπάμε, γιατί συμπληρώνει τα δικά μας κενά... Η γιατί μας ανοίγει δρόμους που δεν είχαμε φανταστεί ποτέ ότι υπήρχαν. Μας βοηθά να δοκιμάσουμε νέα πράγματα ή έστω να πειραματισούμε μέχρι να αποφασίσουμε αν μας ταιριάζουν ή όχι. Και αφηνόμαστε γιατί ξέρουμε ότι ο άλλος μας αγαπά και μας νοιάζεται...

Οπως είπες, η ρουτίνα αλλοιώνει τη σχέση σας. Λογικό και αναπόφευκτο. Από κει και πέρα στο χέρι σας είναι αν θα το επιτρέψετε ή οχι. Συζητήστε μεταξύ σας σχετικά με τις φοβίες που νιώθετε. Μπορεί ο σύντροφος σου να νιώθει το ίδιο πράγμα με σένα. Και μαζί αρχίστε να κάνετε μικροπραγματάκια που θα βοηθήσουν να ανανεωθεί η σχέση σας.

Ο λόγος που υπάρχουν ηλικιωμένοι που κυκλοφορούν ακόμα χεράκι χεράκι είναι γιατί αυτοί οι άνθρωποι αποφάσισαν να μην αφήσουν ποτέ τη σχέση τους να βαλτώσει και θέλουν πραγματικά να την κάνουν όπως την πρώτη μέρα που γνωρίστηκαν... γιατί αγαπιούνται...

selini

# 19 στην 1/3/2006
author
Γυναίκα / 52 / Παντρεμένη
Ν. Καβάλας / Καβάλα
Θέματα: 142
Απαντήσεις: 5.733
ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εδω και παρα πολλα χρονια.........

(ηθελα εδω και πολυ καιρο να απαντησω σε κατι με τοση βεβαιοτητα!!! )

Η προδοσία μου αρχίζει και πάλι: "όλα πάνε καλά..."

# 20 στην 1/3/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εγω θα απαντήσω με τους εξης κανόνες:

1) Δεν υπάρχει απόλυτα ευτυχισμένη σχέση (η κάπως έτσι) γιατί οι ίδιοι οι άνθρωποι είναι ατελείς ... πως είναι δυνατό να φτιάχνουν τις τέλειες σχέσεις ?

2) Αμα είσαι ρουτινιάρης και δεν έχεις ενδιαφέροντα, άμα είσαι παντόφλα-πυτζάμα-τηλεόραση, και η σχέση που θα κάνεις θα ρουτινιάσει. Η σχέση από μόνη της δε φέρνει ρουτίνα στον τρόπο που ζεις, το αντίθετο.

3) Δεν υπάρχει 'προσπάθεια' στη σχέση ... στη σχέση πρέπει να λειτουργείς αβίαστα. Αμα είναι να ΄προσπαθήσεις' δηλαδή, να 'άντιστρέψεις' τη ροή του ποταμού, τόχασες το παιχνίδι.
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.