Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

είναι κάποιος απόλυτα ευτυχισμένος με τη σχέση του?

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

# 41 στις 16/3/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Μιας κι απαντάτε, ας σηκώσει το χεράκι όποιος:

Είναι απόλυτα ευτυχισμένος με τη δουλειά του

Είναι απόλυτα ευτυχισμένος με τους συγγενείς του

Είναι απόλυτα ευτυχισμένος με τους φίλους του
Είναι απόλυτα ευτυχισμένος με την οικονομική του κατάσταση
(όλα μαζι, όμως, εντάξει? Α, και διαρκώς, βέβαια!!)
ε, κι άμα είναι κάποιος απόλυτα ευτυχισμένος σε όλα τα άλλα, δε χάθηκε ο κόσμος να μην είναι κι απόλυτα ευτυχισμένος με τη σχέση του

selini

# 42 στις 16/3/2006
author
Γυναίκα / 52 / Παντρεμένη
Ν. Καβάλας / Καβάλα
Θέματα: 142
Απαντήσεις: 5.733
'Aρεσαν+: 0%
εγω παντως Μανινα,
ειμαι απολυτα ευτυχισμενη με τη σχεση μου!!!
241
Η προδοσία μου αρχίζει και πάλι: "όλα πάνε καλά..."

isixos_geroulis

# 43 στις 16/3/2006
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Αργολίδας / Νέα Κίος
Θέματα: 44
Απαντήσεις: 7.996

Κι εγω ειμαι απολυτα ευτυχισμενος...

...με τη σχεση μου με το κρασι....

Το χειροτερο σε μια τραγωδια ειναι οι γνωμες που ακολουθουν...

aris_gr

# 44 στις 18/3/2006
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 183
Υπαρχουν λογιων-λογιων σχεσεις.Αν ειναι μια σχεση του τυπου,ο καθενας να ειναι στο σπιτι του και να συναντιουνται μερικες φορες την εβδομαδα τοτε ολα φανταζουν ερωτικα και τελεια.Οταν δεν εχεις να μοιραστεις με τον αλλο καθε σου εγνοια και καθε σου στιγμη,οταν δεν μπαινουν στη μεση οικογενεια,οικονομικα υποχρεωσεις,παιδια,σπιτι και τα συναφη και βλεπεις τον αλλο αρωματισμενο και στην τριχα μερικες ωριτσες στην καφετερεια η' στην διασκεδαση τοτε ολοι ιδανικοι φανταζουν και ο νους μενει μονιμα εξιταρισμενος.Ετσι μπορει να κρατιεται μια αισθηση ευτυχιας γιατι εξιδανικευουμε τον αλλο.Οταν ομως αρχισει η μοιρασια της κοινης ζωης ξαφνικα αρχιζουν να χανονται ενας ενας οι μυθοι που ειχαμε στο μυαλο μας και που ηθελαν τον αλλο συνεχως 'τελειο'.Πρεπει να ειναι πολλα αυτα που μας δενουν με τον αλλο ωστε να νιωθουμε γενικα ευτυχισμενοι παρ οτι ποτε δεν πιστεψα στην μονιμη ευτυχια,μαλλον καπως χαζοχαρουμενο μου ακουγεται αυτο.Ευτυχισμενες στιγμες υπαρχουν αρκει να τις επιδιωκουμε μεσα στην σχεση.Πιο νορμαλ μου ακουγεται πως μια σχεση εχει και εντασεις και τσακωμους και ομορφες στιγμες αγαπης και ερωτα.Ολα ειναι ομορφα και συνθετουν μια κανονικη σχεση.Μονιμα ευτυχισμενες σχεσεις το πιο πιθανο ειναι να βρισκονται μονο στα παραμυθια.

Consuelo

# 45 στις 22/3/2006
author
Γυναίκα / 37 / Σε σχέση
Θέματα: 94
Απαντήσεις: 636
Ας τον ειχα κοντα μου και δεν ηθελα τιποτα αλλο...Δεν ειμαι απο τα ατομα που ρουτινιαζουν.Δε με ξενερωνει η ιδεα οτι καποτε θα γερασει ο αλλος,δενομαι κυριως με την ψυχη του και αυτη με κανει να τον θελω σεξουαλικα.
Ναι,εχω ζησει την απολυτη ευτυχια.Αυτη που δε ξερεις αν εισαι στη γη η στον ουρανο.Δυστυχως την εχασα,η μαλλον με εχασε αυτη...Ας προσεχε...
Το παθος ειναι σαν τη φωτια:Εντονο,ξαφνικο,επικινδυνο, αλλα σε μεγαλη ποσοτητα μπορει να σε καψει. Η αγαπη ειναι σαν το νερο.Ηρεμη,διαφανη,δροσερη.Ομως η υπερβολικη αγαπη μπορει να σε πνιξει. Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να πεθανεις? Διαλεγετε και παιρνετε... Εγω προσωπικα,επιλεγω να καω!

Dardana

# 46 στις 22/3/2006
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
Αυτο που ξερω ειναι πως ο ανθρωπος δεν ειναι ποτέ απολυτα ικανοποιημενος με αυτο που εχει. Παντα κατι του λειπει, παντα κατι αναζητα, κι οσα περισσοτερα εχει, τοσα περισσοτερα θελει.
Οσον αφορα το θεμα ρουτινιασματος που θιγεται, νομιζω πως οτιδηποτε μπαινει σε συγκεκριμενα πλαισια, μοιραια θα κτυπηθει απο τη ρουτινα, ειτε προκειται για σχεση παντρεμενων, ειτε για σχεση ερωτικη χωρις "νομιμοτητα".

Το θεμα ειναι, πώς το χειριζομαστε; Αφηνομαστε σ'αυτο, ή αντιδρουμε σε αυτο;
Εχω την αποψη παντως οτι "το πολυ μαζι, σκοτωνει", ρουτινιαζει πρωτα, και μετα σκοτωνει κατακριβειαν. Μια αντιδραση/λυση σε αυτο ειναι ισως το να εχουμε συναναστροφες και ενδιαφεροντα εξω απο το πλαισιο της σχεσης μας. Με αυτο τον τροπο, παντα υπαρχει κατι καινουριο να πεις, να κανεις ή να μοιραστεις με τον συντροφο σου. Και φυσικα διαθεση για αυτο θα πρεπει να υπαρχει κι απο τους δυο.
Το μονο δυσεπιλυτο "προβλημα" που εντοπιζω στις "μονιμες" και μονογαμικες σχεσεις, ειναι το οτι δεσμευεσαι (τυπικα εστω) ερωτικα/σωματικα με ενα μονο ατομο. Άλλους μπορει μεν να τους αρεσει και να τους βολευει αυτο, αλλους ομως μπορει να τους κανει να πληττουν. Σ'αυτο δε μπορω να δωσω προτασεις, ή το αντεχει κανείς ή δεν το αντεχει..
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

anemona_62

# 47 στις 23/3/2006
author
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 5.218
Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να'ρθει...
This world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel. -Horace Walpole

dinad

# 48 στις 30/3/2006
author
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 21
Μέχρι πριν μια βδομάδα ήμουν ευτυχισμένη με την σχέση που έχω έναν χρόνο τώρα.Η τέλεια σχέση...
Επεσα απο τα σύννεφα όταν άνοιξα το email του και βρήκα μηνύματα προς κοπέλες....για γνωριμία.Απλά πέρναγε λέει την ώρα του , ...για πλάκα...,δεν ψάχνεται...δεν θέλει να χωρίσουμε και σίγουρα με βλέπει σοβαρά (???)
Τώρα σίγουρα δεν ξέρω που πατάω...και με τι άνθρωπο είμαι,αν είμαι ....
Όταν θέλουμε πάρα πολύ κάτι, όλο το Σύμπαν συνωμοτεί για να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας. -Coelho

asimenios

# 49 στις 31/3/2006
author
Ανδρας / 54 / Ελεύθερος
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 32
Πιστεύω ότι πολύ λίγοι άνθρωποι είναι απόλυτα ευτυχισμένοι στο γάμο τους. Ο γάμος μετά από κάποια χρόνια καταλήγει (κατά την γνώμη μου) στο 100% των περιπτώσεων σε ρουτίνα. Ο μόνος τρόπος για να κάνεις αυτή τη ρουτίνα λιγότερο δυσάρεστη, είναι η καλύτερη κατά το δυνατόν επιλογή του συντρόφου σου.
Μέσα από τη δύνη της αγάπης και του έρωτα (σεξ) που υπάρχει πριν ακόμη παντρευτείς με τον/την σύντροφό σου (και που δεν σ' αφήνει να δεις πέρα από την μύτη σου) πρέπει να προσπαθήσεις να διακρίνεις τί είναι αυτό που σε ενώνει πραγματικά με το άτομο που θέλεις να παντρευτείς. Υπάρχουν κοινά σημεία, υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα; Ρουτίνα θα είναι μετά από χρόνια το να δείς μια ταινία με τη γυναίκα σου. Ρουτίνα θα είναι μετά από χρόνια το να πας ένα θέατρο με τη γυναίκα σου. Ρουτίνα θα είναι μετά από χρόνια το να ακούσεις μουσική, το να πας μια εκδρομή, να δείτε κοινούς φίλους, να βγείτε μια βόλτα στα καταστήματα και τόσα άλλα. Ρουτίνα εκτός αν κάποια από αυτά τα πράγματα αρέσουν και στους δύο και τότε... τι γίνεται τότε; Η ρουτίνα γίνεται η διασκέδαση και των δύο. Οι στιγμές χαλάρωσης του ενός είναι στιγμές χαλάρωσης και του άλλου.
Το πρόβλημα για μένα είναι να μπορέσει κάποιος να δει (πριν είναι αργά) τι πραγματικά χαλαρώνει το σύντροφό του και τι τον ευχαριστεί να κάνει, τις στιγμές της απόλυτης βαρεμάρας του! Αν τυχαίνει αυτά να συμπίπτουν με τα δικά του ενδιαφέροντα τότε μάλλον είναι σε καλό δρόμο.

selini

# 50 στις 31/3/2006
author
Γυναίκα / 52 / Παντρεμένη
Ν. Καβάλας / Καβάλα
Θέματα: 142
Απαντήσεις: 5.733

Παράθεση:
Μπορεί κάποιος να ειναι απόλυτα ευτυχισμένος στή σχέση του;

Εγώ!!!
Η προδοσία μου αρχίζει και πάλι: "όλα πάνε καλά..."

pythagoras

# 51 στις 3/4/2006
author
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα
Θέματα: 130
Απαντήσεις: 13.582
Εγώ;;;;;;;;
α2=β2+γ2 ΦιλοκαλούΒεν δε Βετ ευτελείας και φιλοσοφούΒεν άνευ Βαλακίας

# 52 στις 4/4/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ναιαιαιαιαιαια!!!!!!!!!!!

Προς το παρόν....

# 53 στην 1/5/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
NAI EIΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ
ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ...........

YASSMINE!!!!!!!!!!

# 54 στις 2/5/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by jigglypuff
Ναιαιαιαιαιαια!!!!!!!!!!!

Προς το παρόν....

Σοφα το τοποθετεις....ας κρατησει το δυνατον περισσοτερο καλη μου!

# 55 στις 2/5/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Η ευτυχια ειναι ένα μονοπατι κι όχι ένας προορισμός!!!!!!!!

LOGICAL

# 56 στις 22/5/2006
author
Γυναίκα / 46 / Παντρεμένη
Ν. Ηρακλείου / Γούβες
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 24
ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
γιατί όμως δεν είσαι εσύ;
μήπως είναι πολύ νωρίς για σένα; πως θα είσαι δηλαδή όπως είπες και εσύ μετά από λίγα χρόνια;
είναι τόσο όμορφο να γυρίζεις από τη δουλειά και βλέποντας τον έρωτα της ζωής σου να τρέχεις στην αγκαλιά του για να εισπράξεις ένα φιλί! το έχεις κάνει ποτέ;
είναι τόσο όμορφο εκεί που κάθεται και χαζεύει τηλεόραση να κάθεσαι δίπλα του και να τον πειράζεις με τρόπο που να αφήσει την τηλεόραση και να ασχοληθεί μαζί σου! το έχεις κάνει ποτέ;
είναι λογικό αν γυρίζεις από τη δουλειά και τρώς, πεφτεις για ύπνο, σηκώνεσαι πίνεις καφέ, κάνεις τις δουλειές του σπιτιού, κάθεσαι στην τηλεόραση και ξανά για ύπνο να γίνετε βαρετή η ζωή σου. τότε γιατί άρραβωνιάστηκες;
προχωράμε τη σχέση μας για να είμαστε συνέχεια με αυτόν που λατρεύουμε έτσι δεν είναι;
θυμήσου πως ήσουν όταν είχατε δεσμό απλό και υγειή, έχει καμία σχέση με αυτό που ζείς τώρα;
προσπάθησε να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και δείξε στον σύντροφό σου αυτό που πραγματικά αισθάνεσαι για αυτόν και θα δείς ότι και αυτός με τη δική του σειρά θα σου δείξει αυτά που αισθάνεται και η καθημερινότητα που λές σιγά σιγά θα φύγει.
είναι πάρα πολύ ωραία να κοιμάσαι, να σηκώνεσια, να τρώς, να μιλάς, ακόμα και να τσακώνεσαι με τον αγαπημένο σου,
την καθημερινότητα την δημιουργούμε οι ίδιοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 57 στις 28/5/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Parathrhths79
Xρειάζεται πειθαρχία για κάτι τέτοιο.

Ναι! Με πλήρη ...εξάρτηση και ...οπλισμό!

# 58 στις 28/5/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Kimmy
Α γεια σου! Συμφωνώ! Και ειδικά δε αν η πολυγαμικότητα ήταν από την πλευρά μου ενώ όλοι οι σύντροφοι ήταν πιστοί συναισθηματικά σε μένα (εντάξει κι αν έκαναν σεξ και με καμιά άλλη δεν θα με πείραζε αρκεί να με είχαν κορώνα στο κεφάλι τους συναισθηματικά)

Πουού;; Μπλεγμένη μες τα ...κέρατα;

# 59 στις 28/5/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δεν υπάρχει απόλυτα ευτυχισμένη σχέση (η κάπως έτσι) γιατί οι ίδιοι οι άνθρωποι είναι ατελείς ... πως είναι δυνατό να φτιάχνουν τις τέλειες σχέσεις ?
Και "προσωρινά" μπορεί να συμβεί, να πιστέψουμε το " 'όνειρο" μιας "τέλειας" κατ΄άλλα σχέσεις (όποια μορφή και νάχει) αλλά δεν παύει νάναι "προσωρινή" κάτι σαν όνειρο και τα όνειρα τελειώνουν την αυγή.
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.