Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Τελευταία αναθεώρηση: 25/5/2018

 

Από το 2003 που ξεκίνησε η λειτουργία του Sxeseis.gr πάντα αντιμετωπίζαμε τα μέλη μας με την υπευθυνότητα, σοβαρότητα και τη διακριτικότητα που θα θέλαμε να αντιμετωπιζόμαστε και εμείς ως χρήστες μιας υπηρεσίας. Με τον σεβασμό στην ιδιωτικότητα των μελών μας στον πυρήνα των αξιών μας, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε το Sxeseis.gr έτσι ώστε να συλλέγει και χρησιμοποιεί τον ελάχιστο δυνατό αριθμό προσωπικών δεδομένων που είναι αναγκαίος προκειμένου να παρέχει τις υπηρεσίες του, πολλά χρόνια πριν αυτό αναδειχθεί ως θέμα ή αποτελέσει νομική υποχρέωση των εταιρειών.

 

Το κείμενο αυτό (το οποίο ονομάζεται Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων) εξηγεί με απλά λόγια, αλλά και με σαφήνεια πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγουμε από εσάς ή τα οποία εσείς μας παρέχετε και καλύπτει τις απαιτήσεις αυξημένης διαφάνειας βάσει του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (γνωστού ως "ΓΚΠΔ") της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα θέματα που θα καλύψουμε περιλαμβάνουν:

 

1. Τι αφορά αυτή η Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων;
2. Τι είδους πληροφορίες συλλέγονται και πως;
3. Πως χρησιμοποιούνται αυτές τις πληροφορίες;
4. Πως κοινοποιούνται αυτές οι πληροφορίες;
5. Ποια είναι η νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων;
6. Πως μπορείτε να διαχειριστείτε τις πληροφορίες που σας αφορούν;
7. Πως μπορείτε να ασκείτε τα δικαιώματά σας στο πλαίσιο του ΓΚΠΔ;
8. Διατήρηση δεδομένων και διαγραφή λογαριασμού
9. Νομικά αιτήματα και αποτροπή βλάβης
10. Πως μεταφέρουμε και πως αποθηκεύουμε τα δεδομένα;
11. Πως προστατεύουμε τις πληροφορίες που υπάρχουν αποθηκευμένες για σας;
12. Ποια είναι η πολιτική σας για τους ανηλίκους;
13. Πως μπορώ να ενημερώνομαι για αλλαγές στην Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων;
14. Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Sxeseis αν έχετε απορίες;

 

1. Τι αφορά αυτή η Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων;

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορά τις ιστοσελίδες, εφαρμογές, εκδηλώσεις και άλλες υπηρεσίες που παρέχονται από το Sxeseis. Για λόγους απλότητας, στην Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων αναφερόμαστε σε όλες αυτές ως οι ?υπηρεσίες? μας.


2. Τι είδους πληροφορίες συλλέγονται και πως;

Το Sxeseis.gr είναι ένας εικονικός χώρος συνάντησης και γνωριμίας ενηλίκων. Παρέχουμε αυτή την υπηρεσία μέσα από τη χρήση λειτουργιών που επιτρέπουν την αναζήτηση, προβολή, γνωριμία και αλληλεπίδραση των μελών μεταξύ τους. Για να καταστεί αυτό δυνατό θα πρέπει να συμπληρώσετε κάποιες βασικές πληροφορίες για σας και το τι ανθρώπους θα θέλατε να γνωρίσετε. Παράλληλα συλλέγονται πληροφορίες για την χρήση των υπηρεσιών μας, όπως για παράδειγμα την τελευταία σας επίσκεψη, καθώς και για ενέργειες σας προς άλλα μέλη, ή ενέργειες άλλων μελών προς εσάς. Περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη συνέχεια.

Το Sxeseis είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί απολύτως ανώνυμα με την χρήση ψευδωνύμων. Δεν απαιτείται δηλαδή, η καταχώρηση προσωπικών πληροφοριών ή δεδομένων, τα οποία θα μπορούσαν να συνδέσουν ένα μέλος του με κάποιο συγκεκριμένο φυσικό πρόσωπο..

2.1 Πληροφορίες που μας παρέχετε εσείς

Προκειμένου να είναι δυνατή η χρήση των υπηρεσιών μας έχετε την επιλογή να μας παρέχετε κάποιες πληροφορίες. Αυτές περιλαμβάνουν :

* Κατά την εγγραφή σας στο Sxeseis θα πρέπει να μας παρέχετε τουλάχιστον τα στοιχεία πρόσβασής σας (όπως ψευδώνυμο, email, κωδικό πρόσβασης) , καθώς και κάποιες βασικές πληροφορίες, απαραίτητες για τη λειτουργία των υπηρεσιών μας (π.χ. φύλο, ηλικία, περιοχή κατοικίας).

* Καθώς συμπληρώνετε το προφίλ σας, έχετε τη δυνατότητα να μοιραστείτε πρόσθετες πληροφορίες, όπως το τι σας ενδιαφέρει, στοιχεία για την προσωπικότητά σας, τον χαρακτήρα ή τα ενδιαφέροντά σας, όπως επίσης φωτογραφίες ή κείμενα που σας περιγράφουν. Μερικές από αυτές τις πληροφορίες που μπορεί να επιλέξετε να μοιραστείτε μπορεί να θεωρηθούν ?ευαίσθητα? προσωπικά δεδομένα όπως οι θρησκευτικές και πολιτικές σας πεποιθήσεις ή θέματα υγείας που πιθανόν αντιμετωπίζετε. Με το παρόν, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει καμία δέσμευση ή υποχρέωση ως μέλη του Sxeseis να παρέχετε τέτοιου είδους πληροφορίες. Είναι στη διακριτική ευχέρεια του κάθε χρήση να αποφασίσει τι είδους πληροφορίες θέλει να μοιραστεί και το κατά πόσο θέλει να καταχωρήσει πληροφορίες σχετικές με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, τη φυλετική του καταγωγή, κλπ. Επίσης, θα θέλαμε να φέρουμε στην προσοχή σας το γεγονός ότι ακόμα και οι φωτογραφίες που ανεβάζετε στο Sxeseis μπορεί να αποκαλύπτουν τέτοιου είδους ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Με την καταχώρηση οποιασδήποτε προσωπικής ή μη πληροφορίας/δεδομένου, καθώς και με τη μεταφορά / ανέβασμα υλικού (φωτογραφίες κλπ) στο Sxeseis, συναινείτε ρητά στην επεξεργασία τους από εμάς και την δημόσια διάθεση τους στα άλλα μέλη και τους επισκέπτες των υπηρεσιών μας

* Αν αποφασίσετε να αναβαθμίσετε την πρόσβασή σας αγοράζοντας κάποια υπηρεσία προστιθέμενης αξίας (όπως Κανονική ή Golden πρόσβαση) θα επεξεργαστούμε πληροφορίες σχετικά με τη συναλλαγή και θα διατηρήσουμε σε αρχείο τα σχετικά δεδομένα με αποκλειστικό σκοπό την έκδοση των νόμιμων παραστατικών και την καταγραφή των αποδεικτικών στοιχείων της εμπορικής συναλλαγής. Το αρχείο αυτό διατηρείται αποκλειστικά για φορολογικούς λόγους για χρονικό διάστημα που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.

* Όταν συμπληρώνετε ερωτηματολόγια ή συμμετέχετε σε δημοσκοπήσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καταγράφουμε τόσο η γνώμη σας, όσο και οι απαντήσεις σας.

* Όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας στο Sxeseis έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε τον γενικότερο λόγο της διαγραφής σας καθώς και να μας πείτε την γνώμη σας για τις υπηρεσίες μας. Αυτές οι απαντήσεις σας καταγράφονται μαζί με το ψευδώνυμο, το φύλο και την ηλικία και μπορεί να χρησιμοποιηθούν για βελτίωση των υπηρεσιών μας, καθώς και να δημοσιευτούν ως μαρτυρίες πραγματικών μελών (testimonials).

* Αν επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης μελών μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή μέσω email θα λάβουμε τα στοιχεία επικοινωνίας που θα μας παρέχετε (όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση email), πληροφορίες του λογαριασμού του Sxeseis με τον οποίο έχετε συνδεθεί εκείνη την στιγμή, καθώς και τις πληροφορίες που θα μας αποστείλετε προκειμένου να απαντήσουμε στο ερώτημά σας.

* Όπως είναι αυτονόητο καταγράφουμε και επεξεργαζόμαστε όλες τις συνομιλίες και αλληλεπιδράσεις σας με τα άλλα μέλη ώστε να έχετε πρόσβαση σε αυτά, καθώς το περιεχόμενο που δημοσιοποιείτε στο πλαίσιο της παροχής των υπηρεσιών μας

2.2 Πληροφορίες που λαμβάνουμε από άλλους

Πέρα από τις πληροφορίες που μας παρέχετε εσείς, λαμβάνουμε πληροφορίες για σας και από τρίτα μέρη , όπως :

* Άλλα μέλη του Sxeseis. Τα άλλα μέλη μπορεί να παρέχουν πληροφορίες για σας χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας. Για παράδειγμα μπορεί να βαθμολογήσουν μια φωτογραφία σας, ή να μας αναφέρουν κάποιο μήνυμα που έλαβαν από εσάς.

* Συνεργαζόμενοι τρίτοι φορείς. Ενδέχεται πληροφορίες που παρέχονται από εσάς να ελεγχθούν σε συνεργασία με τρίτους φορείς για την διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών μας και την αποφυγή της κατάχρησης των υπηρεσιών μας (πχ έλεγχος για φωτογραφίες που έχουν αντιγραφεί από το διαδίκτυο, ή IPs που χρησιμοποιούνται για την αποστολή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας - spam)

2.3 Πληροφορίες που συλλέγονται όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας

Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συλλέγονται πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες που χρησιμοποιήσατε, όπως, από ποια συσκευή και πότε την χρησιμοποιήσατε. Δείτε παρακάτω περισσότερες λεπτομέρειες:

* Πληροφορίες χρήσης. Καταγράφονται πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των υπηρεσιών μας, (όπως για παράδειγμα την ημερομηνία και την ώρα της τελευταίας σας επίσκεψης, τις πιο πρόσφατες αναζητήσεις σας ή τις σελίδες που επισκεφθήκατε) καθώς και το πως αλληλεπιδράτε με άλλα μέλη (όπως προφίλ μελών που είδατε και αλληλεπιδράσατε, την ημερομηνία και την ώρα κάθε αλληλεπίδρασης, αριθμό μηνυμάτων που λάβατε και στείλατε κ.α.)

* Πληροφορίες συσκευής και σύνδεσης. Λαμβάνουμε και ενδέχεται να καταγράφονται πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές που χρησιμοποιείτε για να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες μας, όπως: Διευθύνσεις IP, τύπος και έκδοση περιηγητή, ανάλυση οθόνης, επιλεγμένη γλώσσα, επιλεγμένη ζώνη ώρας και ώρα συστήματος

* Αναγνωριστικά όπως cookies και συναφείς τεχνολογίες (web beacons, pixels κ.α.) που επιτρέπουν την ταυτοποίηση της συσκευής ή του περιηγητή σας. Αυτά χρησιμοποιούνται προκειμένου να μπορούμε να αναγνωρίζουμε και να πιστοποιήσουμε ένα μέλος, να θυμόμαστε τις επιλογές και τις ρυθμίσεις του, να αναλύουμε την χρήση της σελίδας και των εφαρμογών μας.

2.4 Πληροφορίες που καταγράφουμε εμείς

Ενδέχεται, σε μεμονωμένες περιπτώσεις, να καταγράφονται από εμάς πληροφορίες σχετικά με μέλη, κυρίως σχετικά με ιστορικό κακής χρήσης των υπηρεσιών μας, παραβίασης των όρων χρήσης ή παρενόχλησης άλλων μελών μέσα από τις υπηρεσίες μας. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να καταγραφούν πληροφορίες σχετικές με τις συστάσεις και τα μέτρα περιορισμού των λειτουργιών που έχουν ληφθεί, πιθανές αναφορές άλλων μελών, καθώς και οι χρόνοι που συνέβησαν τα ανωτέρω.


3. Πως χρησιμοποιούνται αυτές τις πληροφορίες;

Ο βασικός λόγος που χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες σας είναι για να μπορούμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, επιτρέποντας σας να γνωρίσετε και να αλληλεπιδράσετε με άλλα μέλη. Ταυτόχρονα οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται μας επιτρέπουν να βελτιώνουμε την ποιότητα και την ασφάλεια των παρεχομένων υπηρεσιών καθώς και την ενημέρωσή σας για γεγονότα ή προσφορές που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν. Δείτε παρακάτω μια πιο λεπτομερή ανάλυση της χρήσης των πληροφοριών σας.

3.1 Για να σας επιτρέπουμε την πρόσβαση σε έναν προσωποποιημένο λογαριασμού και να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας

* Για να μπορείτε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας.

* Για να μπορούμε να σας παρέχουμε υποστήριξη και να μπορούμε να απαντάμε στα ερωτήματά σας

* Για να μπορούμε να πραγματοποιούμε συναλλαγές μαζί σας.

* Για να επικοινωνούμε μαζί σας, σχετικά με τις υπηρεσίες μας, τις προσβάσεις σας και την συναλλαγές σας

3.2 Για να σας επιτρέπουμε να γνωρίσετε και να επικοινωνήσετε με άλλα μέλη

* Παρουσιάζοντας το προφίλ με τις πληροφορίες του ενός μέλους στο άλλο

* Για να επιτρέπουμε σε σας να αναζητήσετε μέλη με κάποια χαρακτηριστικά που επιθυμείτε.

* Για να μπορούν τα άλλα μέλη να σας αναζητήσουν με βάση τα χαρακτηριστικά που έχετε δηλώσει

* Για να μπορούμε να προτείνουμε την γνωριμία κάποιων μελών μεταξύ τους

3.3 Για να σας παρέχουμε ενιαία εμπειρία από όλες τις συσκευές σας

* Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια συσκευή σας θέλετε για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Sxeseis.

3.4 Για να σας βελτιώνουμε τις υφιστάμενες υπηρεσίες μας και να σας παρέχουμε νέες

* Με τη διεξαγωγή δημοσκοπήσεων και την συμπλήρωση ερωτηματολογίων

* Με τη διεξαγωγή έρευνας και ανάλυσης της συμπεριφοράς των χρηστών για τη βελτίωση των υπηρεσιών και του περιεχομένου μας (για παράδειγμα η αλλαγή της περιγραφής μια λειτουργίας όταν δεν γίνεται σαφής η χρήση της ή το μεγάλωμα ενός κουμπιού)

* Με την προσθήκη νέων λειτουργιών και υπηρεσιών για τους χρήστες

* Με την αυτόματη εγγραφή και τη δημιουργία προφίλ σε νέες υπηρεσίες και εφαρμογές του Sxeseis

3.5 Για να σας προσφέρουμε σχετικές προσφορές και διαφημίσεις

* Με την διεξαγωγή κληρώσεων, διαγωνισμών εκπτώσεων και άλλων προσφορών

* Με την παροχή διαφημίσεων και προσφορών των υπηρεσιών μας, ανάλογα με την χρήση που τους κάνετε

* Με την προβολή σε σας διαφημίσεων προϊόντων και υπηρεσιών τρίτων φορέων που πιθανώς να σας ενδιαφέρουν. Δεν χρησιμοποιούμε τα στοιχεία που μας παρέχετε για την στόχευση των διαφημίσεων, αλλά είναι πιθανό να μεταβάλουμε τον αριθμό των διαφημίσεων που εμφανίζονται ανάλογα με την χρήση των υπηρεσιών μας καθώς και με το αν κάποιο μέλος έχει πληρώσει για τις υπηρεσίες μας ή τις λαμβάνει δωρεάν.

3.6 Για να προλαμβάνουμε, να εντοπίζουμε και να αντιμετωπίζουμε κακόβουλες ενέργειες, προσπάθειες εξαπάτησης, ή άλλες παράνομες ή μη εξουσιοδοτημένες ενέργειες

* Για να αντιμετωπίζουμε προσβλητικές, επιθετικές ή άλλες συμπεριφορές που παραβιάζουν τους όρους χρήσης των υπηρεσιών ή υποβιβάζουν το καλό κλίμα μεταξύ των μελών.

* Για να εμποδίζουμε τις μαζικές ή αυτοματοποιημένες εγγραφές μελών που συνήθως γίνονται με σκοπό την αποστολή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam) ή την συλλογή διευθύνσεων email (email harvesting)

* Για την αποφυγή χρήσης των υπηρεσιών μας από επαγγελματίες ή άτομα που προσπαθούν να προωθήσουν νόμιμες ή παράνομες δραστηριότητες

* Για να εμποδίζουμε την χρήση των υπηρεσιών μας από άτομα που έχουν στο παρελθόν κάνει κακή χρήση των υπηρεσιών μας

3.7 Για να διασφαλίζουμε τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις

* Ανταποκρινόμενοι σε νομικά αιτήματα, εφόσον κάτι τέτοιο είναι επιβεβλημένο από το νόμο

* Όταν κρίνουμε καλή τη πίστη ότι είναι απαραίτητο να εντοπίσουμε, να αποτρέψουμε και να αντιμετωπίσουμε απάτες, μη εξουσιοδοτημένη χρήση των Προϊόντων, παραβιάσεις των Όρων χρήσης ή των πολιτικών μας ή άλλες επιβλαβείς ή παράνομες δραστηριότητες, καθώς και για τη δική μας προστασία (συμπεριλαμβανομένης της προστασίας των δικαιωμάτων, των στοιχείων ιδιοκτησίας ή των Προϊόντων μας), τη δική σας προστασία ή τρίτων, μεταξύ άλλων στο πλαίσιο ερευνών ή αιτημάτων από ρυθμιστικές αρχές, καθώς και για την αποτροπή θανάτου ή επικείμενης σωματικής βλάβης.


4. Πως κοινοποιούνται αυτές οι πληροφορίες;

Από τη στιγμή που σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να κάνετε νέες γνωριμίες και να επικοινωνήσετε με άλλα άτομα, ο βασικός διαμοιρασμός των πληροφοριών που μας παρέχετε είναι με τους υπόλοιπους χρήστες των υπηρεσιών μας. Πέρα από αυτό, στο Sxeseis ακολουθούμε μια πολιτική να μοιραζόμαστε με τρίτα μέρη την ελάχιστη δυνατή ποσότητα πληροφοριών, όπου είναι δυνατό κρυπτογραφημένη και στο βαθμό που είναι απολύτως απαραίτητο για τη λειτουργία μας.:

Πιο συγκεκριμένα τα δεδομένα που διατηρεί το Sxeseis διαμοιράζονται ή είναι πιθανό να διαμοιραστούν στις ακόλουθες κατηγορίες τρίτων μερών:

* Άλλοι χρήστες. Μοιράζεστε πληροφορίες με άλλους χρήστες όταν αποκαλύπτετε οικειοθελώς πληροφορίες μέσω των υπηρεσιών μας (συμπεριλαμβανομένου του δημόσιου προφίλ που δημιουργείτε). Παρακαλούμε να είστε προσεχτικοί με τις πληροφορίες που μοιράζεστε και να είστε βέβαιοι ότι αποτελεί υλικό που δεν θα σας έκανε να νιώσετε άβολα με την δημόσια προβολή του, μια και ούτε εσείς, αλλά ούτε και εμείς μπορούμε να ελέγξουμε τι μπορεί να κάνει με αυτό κάποιος από τη στιγμή που θα το μοιραστείτε μαζί του ή θα το δημοσιοποιήσετε. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οποιαδήποτε πληροφορία στείλετε σε κάποιο άλλο μέλος μπορεί να αναφερθεί και να κοινοποιηθεί σε μας αν για οποιοδήποτε λόγο κρίνει ο παραλήπτης ότι ήταν προσβλητική ή παραβίαζε κάποιον όρο χρήσης.

* Εταιρείες παροχής τεχνολογίας (υλικού, λογισμικού και υπηρεσιών) που μας παρέχουν την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή ώστε να υποστηρίζουμε τις υπηρεσίες μας. Όπως για παράδειγμα εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες datacenter και διασύνδεσης στο internet, εταιρείες που παρέχουν το απαραίτητο λογισμικό για την λειτουργία και την διαχείριση των servers μας, υπηρεσίες ανάλυσης χρήσης κ.α. Στις εταιρείες αυτές δεν κοινοποιούμε τα δεδομένα σας, αλλά ενδέχεται στα πλαίσια των υπηρεσιών που μας παρέχουν να έχουν την δυνατότητα φυσικής ή απομακρυσμένης πρόσβασης στον εξοπλισμό όπου αποθηκεύονται ή μέσω του οποίου μεταφέρονται τα δεδομένα σας.

* Παρόχους υπηρεσιών αποτροπής απάτης και ελέγχου κυβερνοεπιθέσεων προκειμένου να προστατεύσουμε τις υπηρεσίες μας από παράνομες δραστηριότητες

* Τρίτοι φορείς που μας επιτρέπουν να προβάλουμε διαφημίσεις ή προσφορές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Σε αυτές δεν παρέχονται πληροφορίες που έχετε μοιραστεί μαζί μας, αλλά ενδέχεται η εμφάνιση διαφημίσεων να επηρεάζεται από την χρήση των υπηρεσιών μας καθώς και από την συναλλακτική σας συμπεριφορά. Για παράδειγμα ενδέχεται να μην εμφανιστούν διαφημίσεις σε ένα μέλος που έχει πληρώσει για τις υπηρεσίες που λαμβάνει, ενώ να εμφανίζονται σε μέλη που λαμβάνουν τις υπηρεσίες μας δωρεάν.

* Υπηρεσίες επιβολής του νόμου, όπου έχουμε την νομική υποχρέωση ή προκειμένου να προστατεύσουμε τα ζωτικά συμφέροντα κάποιου ατόμου ή να αποτρέψουμε σοβαρή βλάβη στην υγεία του.

* Χρηματοοικονομικούς οργανισμούς ή οργανισμούς πιστοποιημένους για την διενέργεια ηλεκτρονικών συναλλαγών, προκειμένου να πραγματοποιούμε πληρωμές σχετικές με τις υπηρεσίες μας

Στην περίπτωση που το σχέσεις αλλάξει ιδιοκτησία, αγοραστεί ή συγχωνευτεί με κάποια άλλη εταιρεία, πουλήσει το σύνολο ή μέρος του ενεργητικού του, ή στην περίπτωση χρεοκοπίας, υποχρεωτικής διαχείρισης ή εκκαθάρισης ενδέχεται τα προσωπικά σας δεδομένα να μεταβιβαστούν σε τρίτα μέρη.


5. Ποια είναι η νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων;

Συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και κοινοποιούμε τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας με τους τρόπους που περιγράφονται παραπάνω προκειμένου:

* Να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Ο βασικότερος λόγος που επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας είναι για να εκπληρώσουμε την σύμβαση που έχουμε μαζί σας. Για παράδειγμα καθώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας για να αλληλεπιδράσετε και να γνωρίσετε άλλα μέλη, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για να διατηρούμε τον λογαριασμό σας και το προφίλ σας. Να το κάνουμε εμφανές στα άλλα μέλη και να σας προτείνουμε μέλη με τα οποία μπορεί να ταιριάζετε.

* Έννομα συμφέροντα. όπως απαιτείται για τα δικά μας έννομα συμφέροντα (ή τρίτων), συμπεριλαμβανομένων των συμφερόντων μας για την παροχή πρωτοποριακών, εξατομικευμένων, ασφαλών και κερδοφόρων υπηρεσιών στους χρήστες και τους συνεργάτες μας, εκτός αν τα δικά σας συμφέροντα ή θεμελιώδη δικαιώματα ή θεμελιώδεις ελευθερίες που υπαγορεύουν την προστασία των προσωπικών δεδομένων υπερισχύουν των εν λόγω συμφερόντων.

* Όπως απαιτείται για την εκπλήρωση των Όρων χρήσης του Sxeseis

* Όπως απαιτείται για τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις

* Σύμφωνα με τη συναίνεσή σας, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή μέσω των Ρυθμίσεων του Sxeseis


6. Πως μπορείτε να διαχειριστείτε τις πληροφορίες που σας αφορούν;

Οι πληροφορίες σας που βρίσκονται καταχωρημένες στο Sxeseis μπορούν να ομαδοποιηθούν στις γενικές κατηγορίες που ακολουθούν. Για κάθε κατηγορία πληροφοριών υπάρχουν οι αντίστοιχες επιλογές που σας δίνουν την δυνατότητα να διορθώσετε τις πληροφορίες που επιθυμείτε.

* Πληροφορίες λογαριασμού. Όπως για παράδειγμα το email σας, ο κωδικός πρόσβαση σας (password), ή το επίπεδο πρόσβασης που έχετε. Για να διορθώσετε τις πληροφορίες που αφορούν τον λογαριασμό σας μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα ?Ο λογαριασμός μου?. Σημειώστε ότι το αναγνωριστικό χρήστη που αποτελεί και το ψευδώνυμό σας δεν είναι δυνατό να αλλαχθεί για τεχνικούς αλλά και πρακτικούς λόγους (όπως η σύγχυση και η μη αναγνώριση από τα άλλα μέλη)

* Πληροφορίες προφίλ. Το σύνολο των πληροφοριών που έχετε καταχωρήσει ώστε να είναι εμφανές στα άλλα μέλη, όπως για παράδειγμα η ηλικία, το φύλο, η περιοχή κατοικίας σας ή μια περιγραφή του εαυτού σας. Για να διορθώσετε τις πληροφορίες του προφίλ σας μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα ?Διόρθωση του προφίλ μου?. Μπορείτε να δείτε πως εμφανίζονται οι πληροφορίες του προφίλ σας στη σελίδα ?Εμφάνιση του προφίλ μου?

* Ρυθμίσεις λογαριασμού. Όπως οι επιλογές σας για την λήψη και την συχνότητα των ειδοποιήσεων ή την συμμετοχή στις προτάσεις γνωριμιών. Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας σχετικά με τις προσβάσεις σας, τις ειδοποιήσεις που λαμβάνετε, τις ρυθμίσεις απορρήτου καθώς και τα μέλη που έχετε αποκλείσει μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα ?Ο λογαριασμός μου? και να επιλέξετε την αντίστοιχη ετικέτα (tab)

* Ενέργειες προς άλλα μέλη. Όπως για παράδειγμα η αποστολή ενός εικονικού δώρου ή ενός μηνύματος προς ένα άλλο μέλος. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σχεδόν όλες οι αλληλεπιδράσεις σας με κάποιο μέλος, καταγράφονται τόσο για το μέλος που τις ξεκίνησε, όσο και για το μέλος που τις έλαβε. Αν για παράδειγμα στείλετε ένα μήνυμα ή ένα δώρο, αυτό θα καταγραφεί και στο δικό σας λογαριασμό, αλλά και στον λογαριασμό του παραλήπτη του. Η δυνατότητα διαχείρισης των ενεργειών αυτών αφορά αποκλειστικά το δικό σας αντίγραφο, είτε είστε ο αποστολέας της ενέργειας, είτε ο παραλήπτης. Δυνατότητα επεξεργασίας των ενεργειών αυτών υπάρχει στις σελίδες που εμφανίζονται (όπως ?Με ενδιαφέρουν?, ?Ενδιαφέρονται? ή ?Μηνύματα?)

* Δημοσιεύσεις. Όπως για παράδειγμα ένα θέμα συζήτησης που θέσατε, μια απάντηση σας, ή ένα κείμενο στο προφίλ σας ή το προφίλ ενός φίλου σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε αυτές τις πληροφορίες στην αντίστοιχη λειτουργία και στο σημείο που εμφανίζονται. Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι ακόμα και αν διαγράψετε μια απάντηση σας στις δημόσιες συζητήσεις (forum), η απάντησή σας αυτή μπορεί να υπάρχει ολόκληρη ή μέρος της, να γίνεται αναφορά σε αυτή ή να παρατίθεται (quoted) στις απαντήσεις άλλων μελών στα πλαίσια της συζήτησης. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι πιθανόν να μην είναι δυνατή η διαγραφή ή η διόρθωσή της στις απαντήσεις άλλων μελών. Με αυτό ως δεδομένο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις προσωπικές πληροφορίες που μοιράζεστε δημόσια και κυρίως σε θέματα που αφορούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα όπως οι θρησκευτικές και πολιτικές σας πεποιθήσεις, θέματα υγείας που πιθανόν αντιμετωπίζετε ή πληροφορίες σχετικές με τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις ή την φυλετική σας καταγωγή.

Για να διαχειριστείτε τις πληροφορίες σας θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα στο Sxeseis με τα στοιχεία πρόσβασης που έχετε εσείς επιλέξει (ψευδώνυμο ή email και κωδικό πρόσβασης) προκειμένου να επιβεβαιώσετε ότι ο λογαριασμός ανήκει σε σας. Σε περίπτωση που για κάποιον λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε θα πρέπει να μας στείλετε ένα μήνυμα που να μας περιγράφετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, από το ίδιο email που είναι δηλωμένο στον λογαριασμό σας στο Sxeseis. Εμείς θα απαντήσουμε στην ίδια διεύθυνση με αυτή που βρίσκεται καταχωρημένη, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε πάλι πρόσβασή ή να προχωρήσουμε στο αίτημα σας.

Σε περίπτωση που το email που έχετε δηλωμένο στο Sxeseis δεν ισχύει ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτό, δεν είναι δυνατό να επιβεβαιώσουμε ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός αφορά εσάς. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε ενέργεια και ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί σύμφωνα με την πολιτική διαγραφής ανενεργών λογαριασμών.

Στα πλαίσια του σεβασμού και της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων θεωρούμε προτιμότερο να αφήσουμε ένα μέλος χωρίς πρόσβαση στο λογαριασμό του, από το να δώσουμε πρόσβαση στο λογαριασμό και τα προσωπικά δεδομένα του μέλους σε κάποιαν τρίτο.


7. Πως μπορείτε να ασκείτε τα δικαιώματά σας στο πλαίσιο του ΓΚΠΔ;

Σύμφωνα με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στην αρμόδια υπηρεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων. Εάν βρίσκεστε εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την αρμόδια υπηρεσία της χώρας σας προκειμένου να προωθήσει το θέμα σας στην αρμόδια υπηρεσία.

Αν είστε Ευρωπαίος Πολίτης έχετε μία σειρά από δικαιώματα σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων

7.1 Το δικαίωμα στην ενημέρωση. Ποιες προσωπικές πληροφορίες ένας οργανισμός επεξεργάζεται και για ποιο λόγο (αυτό το κείμενο)

7.2 Το δικαίωμα στην πρόσβαση. Μπορείτε να ζητήσετε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας

7.3 Το δικαίωμα στη διόρθωση. Αν τα δεδομένα πού βρίσκονται καταχωρημένα είναι λανθασμένο ή ανακριβή έχετε το δικαίωμα να τα διορθώσετε

7.4 Το δικαίωμα στη διαγραφή. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγραφούν τα δεδομένα σας κάτω από κάποιες προϋποθέσεις

7.5 Το δικαίωμα στον περιορισμό της επεξεργασίας. Σε ειδικές περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να να ζητήσετε να σταματήσει η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων αλλά τα δεδομένα σας να παραμείνουν αποθηκευμένα

7.6 Το δικαίωμα στη μεταφορά δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφο των δεδομένων σας σε ηλεκτρονική μορφή προκειμένου να τα μεταφέρετε σε κάποιον άλλο πάροχο όταν αυτό είναι τεχνικά δυνατό

7.7 Δικαίωμα στην άρνηση. Σε ειδικές περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

7.8 Δικαίωμα σχετιζόμενο την αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων και την ομαδοποίηση χρηστών. Υπάρχουν αρκετά δικαιώματα όταν η επεξεργασία γίνεται με απόλυτα αυτοματοποιημένο τρόπο και έχει ως αποτέλεσμα μία απόφαση με νομικές ή ιδιαίτερα σημαντικές συνέπειες για το άτομο. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα δικαιώματά σας περιλαμβάνουν την παρέμβαση ενός αρμοδίου ανθρώπου στη διαδικασία λήψης αποφάσεων

Για να ασκήσετε κάποια από τα δικαιώματα που περιγράφονται παραπάνω παρακαλούμε επισκεφτείτε τη σελίδα επικοινωνίας του Sxeseis ή στείλτε μας ένα email στο [email protected]


8. Διατήρηση δεδομένων και διαγραφή λογαριασμού

Αν δεν έχετε συνδεθεί στο λογαριασμό σας για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από 36 μήνες ο λογαριασμός σας καθώς και το προφίλ σας το Sxeseis θα διαγραφούν αυτόματα. Εάν ζητήσετε τη διαγραφή του προφίλ σας μέσα από την αντίστοιχη λειτουργία της σελίδας η διαγραφή ολοκληρώνεται σε χρονικό διάστημα μεταξύ 24 και 48 ωρών. Αν στο παραπάνω χρονικό διάστημα συνδεθείτε στο σχέσεις η διαγραφή σας ακυρώνεται και θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία.

Η αλληλογραφία σας με το τμήμα υποστήριξης μελών διατηρείται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα προκειμένου να μας επιτρέψει να σας βοηθήσουμε σε μεταγενέστερα ερωτήματα που μπορεί να έχετε, αλλά συνήθως διαγράφεται μέσα σε διάστημα πέντε ετών από το τελευταίο ερώτημα.

Ανώνυμες πληροφορίες σε σχέση με τη χρήση των υπηρεσιών σχέσεις μπορεί να διατηρηθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για στατιστικούς λόγους και για την πιθανή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Αυτές οι πληροφορίες δεν συνδέονται με κάποιο συγκεκριμένο άτομο από τη στιγμή που το μέλος διαγράψει τον λογαριασμό του.

Στην περίπτωση αναβάθμισης των υπηρεσιών σας θα επεξεργαστούμε πληροφορίες σχετικά με τη συναλλαγή και θα διατηρήσουμε σε αρχείο τα σχετικά δεδομένα με αποκλειστικό σκοπό την έκδοση των νόμιμων παραστατικών και την καταγραφή των αποδεικτικών στοιχείων της εμπορικής συναλλαγής. Το αρχείο αυτό διατηρείται αποκλειστικά για φορολογικούς λόγους για χρονικό διάστημα που ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία. Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με συναλλαγές διατηρούνται για όσο καιρό είναι απαραίτητες για την πιστοποίηση των αντιστοίχων συναλλαγών σύμφωνα με τον τρόπο πληρωμής που επιλέχθηκε.


9. Νομικά αιτήματα και αποτροπή βλάβης

Αποκτούμε πρόσβαση στις πληροφορίες σας, τις διατηρούμε και τις κοινοποιούμε σε ρυθμιστικές, διωκτικές ή άλλες αρχές:

* Ανταποκρινόμενοι σε νομικό αίτημα, εφόσον θεωρούμε καλή τη πίστη ότι κάτι τέτοιο είναι επιβεβλημένο από το νόμο.

* Όταν κρίνουμε καλή τη πίστη ότι είναι απαραίτητο να εντοπίσουμε, να αποτρέψουμε και να αντιμετωπίσουμε απάτες, μη εξουσιοδοτημένη χρήση των Προϊόντων, παραβιάσεις των Όρων χρήσης ή των πολιτικών μας ή άλλες επιβλαβείς ή παράνομες δραστηριότητες, καθώς και για τη δική μας προστασία (συμπεριλαμβανομένης της προστασίας των δικαιωμάτων, των στοιχείων ιδιοκτησίας ή των Προϊόντων μας), τη δική σας προστασία ή τρίτων, μεταξύ άλλων στο πλαίσιο ερευνών ή αιτημάτων από ρυθμιστικές αρχές, καθώς και για την αποτροπή θανάτου ή επικείμενης σωματικής βλάβης.

Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε για εσάς (συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων οικονομικών συναλλαγών που σχετίζονται με σας) ενδέχεται να είναι προσβάσιμες ή να διατηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, όταν αυτές είναι αντικείμενο νομικού αιτήματος ή υποχρέωσης, κρατικής έρευνας ή ερευνών για πιθανές παραβιάσεις των όρων χρήσης ή των πολιτικών μας, ή οτιδήποτε έχει να κάνει με την αποτροπή βλάβης. Επίσης, διατηρούμε πληροφορίες από λογαριασμούς που έχουν απενεργοποιηθεί για παραβιάσεις των όρων χρήσης για τουλάχιστον ένα έτος, προκειμένου να αποτρέψουμε την επανειλημμένη κατάχρηση ή άλλες παραβιάσεις των όρων χρήσης.


10. Πως μεταφέρουμε και πως αποθηκεύουμε τα δεδομένα

Θέλουμε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Sxeseis από οπουδήποτε και αν είστε στον κόσμο. Προκειμένου να μπορούμε να σας παρέχουμε αυτή την δυνατότητα χρησιμοποιούμε ένα διεθνές δίκτυο από servers. Οι κεντρικοί servers που αποθηκεύουν τις πληροφορίες σας βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι servers αυτοί περιέχουν τα προσωπικά δεδομένα σε κρυπτογραφημένη μορφή ενώ τόσο στην επικοινωνία μεταξύ των χρηστών και των servers όσο και επικοινωνία των servers μεταξύ τους γίνεται χρήση ασφαλών πρωτοκόλλων επικοινωνίας και κρυπτογραφημένης μετάδοσης.

Οι servers αυτοί είναι μισθωμένοι αποκλειστικά για χρήση από την εταιρεία μας (dedicated servers) και βρίσκονται σε data centers τηλεπικοινωνιακών παρόχων που πληρούν τις πιο προηγμένες προδιαγραφές ασφαλείας. Παράλληλα διαφυλάσσουμε την ασφαλή μεταφορά και φύλαξη των δεδομένων μεταξύ κρατών μέσω της ύπαρξης έγκυρων νομικών μηχανισμών και διακρατικών συμφωνιών (όπως τα EU approved model clauses και US privacy shield certification) καθώς και τις δεσμευτικές συμβάσεις μας με τους παρόχους. Αν θέλετε οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με την αποθήκευση και τη μεταφορά των δεδομένων σας καθώς και τα μέτρα που λαμβάνουμε για την προστασία τους παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας από την σελίδα επικοινωνίας του Sxeseis η στείλτε μας ένα email στο [email protected]


11. Πως προστατεύουμε τις πληροφορίες που υπάρχουν αποθηκευμένες για σας

Στο Sxeseis έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προστατεύσουμε και να αποτρέψουμε, απώλεια, διαρροή, κακή χρήση και παραβίαση όλων των πληροφοριών που βρίσκονται στον έλεγχο μας συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών σας δεδομένων. Η ομάδα μας με πολυετή πείρα στη διαχείριση μεγάλων πληροφοριακών συστημάτων εργάζεται συνεχώς προκειμένου να διασφαλίσει την ασφαλή χρήση των υπηρεσιών μας.

Στα μέτρα αυτά περιλαμβάνονται:

* Αποκλειστική χρήση ασφαλούς πρωτοκόλλου επικοινωνίας (SSL) μεταξύ του χρήστη και του site, που κρυπτογραφεί τις πληροφορίες που ανταλλάσσονται και αποτρέπει οποιονδήποτε ενδιάμεσο να έχει πρόσβαση σε αυτές

* Χρήση ειδικά σχεδιασμένων προγραμμάτων που έχουν αναπτυχθεί από την ομάδα του Sxeseis και δεν είναι επιρρεπή σε γνωστές επιθέσεις

* Συνεχής αναβάθμιση όλων των εργαλείων, γλωσσών, υπηρεσιών στις πιο πρόσφατες διαθέσιμες και ασφαλείς εκδόσεις τους

* Πολλαπλοί μηχανισμοί εντοπισμού και προστασίας από κυβερνοεπιθέσεις και προσπάθειες παραβίασης των συστημάτων (Network, System και application level firewalls)

* Ψευδωνυμοποίηση όλων των αποθηκευμένων προσωπικών πληροφοριών

* Κρυπτογράφηση όλων δεδομένων των χρηστών που δεν εμφανίζονται δημόσια (διευθύνσεις email, προσωπικά μηνύματα κλπ)

Παρόλο που παίρνουμε κάθε εύλογη προφύλαξη ενάντια σε μία απίθανη παραβίαση ασφάλειας στο site μας, τις βάσεις δεδομένων των μελών και τα αρχεία μας, κανένα site ή μετάδοση πληροφορίας στο ίντερνετ δεν είναι μπορεί ποτέ να είναι απολύτως ασφαλές και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, κυβερνοεπίθεση, απώλεια ή διαρροή δεδομένων δεν πρόκειται να προκύψει.

Σας εφιστούμε την προσοχή στο να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διατηρήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή συμπεριλαμβανομένου και του κωδικού πρόσβασης και να αποσυνδέεστε από το λογαριασμό σας μετά τη χρήση. Αν ο κωδικός πρόσβασης σας είναι συνήθης, εύκολα προβλέψιμος, αν γίνει κατά λάθος γνωστός σε κάποιον άλλον ή αν σε κάποια άλλη υπηρεσία στην οποία έχετε χρησιμοποιήσει τον ίδιο κωδικό πρόσβασης υπάρξει διαρροή δεδομένων τότε τα προσωπικά σας δεδομένα στο Sxeseis μπορεί να παραβιαστούν. Αν αυτό συμβεί ή αν υποπτεύεστε ότι κάτι τέτοιο έχει συμβεί παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας η στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση [email protected]


12. Ποια είναι η πολιτική σας για τους ανηλίκους;

Μπορείτε να γίνετε μέλος του Sxeseis ή να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του μόνο αν έχετε ενηλικιωθεί. Δηλαδή μόνο αν είστε 18 ετών και άνω και αν έχετε ξεπεράσει το όριο ενηλικίωσης της χώρας που διαμένετε αν αυτό είναι μεγαλύτερο.

Αυτό σημαίνει ότι στο Sxeseis δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας καμία πληροφορία από παιδιά ή ανηλίκους. Επίσης δεν παρέχουμε υπηρεσίες που να είναι σχεδιασμένες ή να αφορούν ανηλίκους ή άτομα κάτω των 18 ετών και δεν προωθούμε εν γνώσει μας τις διαθέσιμες υπηρεσίες μας σε αυτό το κοινό.

Αν είστε κάτω των 18 ετών ή ανήλικος σας απαγορεύουμε να μας αποστείλετε οποιεσδήποτε πληροφορίες.

Αν λάβετε γνώση κάποιου ανηλίκου που έχει κάνει εγγραφή στο Sxeseis παρακαλούμε ενημερώστε μας ώστε να διαγράψουμε το μέλος και όλες τις πληροφορίες που μας παρείχε.

Σε περίπτωση διαγραφής λόγω παραβίασης του ορίου ηλικίας, ενδέχεται να διατηρήσουμε την IP ή κάποια cookies του χρήστη ώστε να εμποδίσουμε την επανεγγραφή του και την χρήση των υπηρεσιών μας.


13. Πως μπορώ να ενημερώνομαι για αλλαγές στην Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων;

Στο Sxeseis αναζητούμε συνεχώς καινούργιους πρωτοποριακούς τρόπους για να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και να σας βοηθάμε να γνωρίσετε ακόμα πιο εύκολα νέους ανθρώπους. Στον βαθμό που κάποιες από τις υπηρεσίες μας αλλάξουν ή προστεθούν νέες, ενδέχεται να αλλάξει και η Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων μας. Θα σας ειδοποιήσουμε για οποιαδήποτε σημαντική αλλαγή, ώστε να μπορείτε να δείτε και να εκτιμήσετε τις αλλαγές.


14. Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Sxeseis αν έχετε απορίες

Ηλεκτρονικά μέσω email στη διεύθυνση [email protected] ή χρησιμοποιώντας την σελίδα επικοινωνίας μας.

Ταχυδρομικά στην διεύθυνση:
IdeasLab A.G.Nikolaidis
Privacy Dept.
Kon/leos 32, Petroupoli GR 132 32
Greece