Ειδοποιησεισ

Τι είναι οι ειδοποιήσεις;

Οι ειδοποιήσεις αποτελούν μια εκπληκτική δυνατότητα που σας επιτρέπει να είστε σε συνεχή επαφή με το Sxeseis.gr , όπου κι αν βρίσκεστε με ένα μήνυμα στο κινητό σας!

Δηλαδή , σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε με το internet αλλά θα θέλατε να γνωρίζετε εάν έχετε λάβει προσωπικό μήνυμα , εάν το μήνυμα που στείλατε σε ένα μέλος έχει διαβαστεί , ένα έχετε λάβει κάποια αξιολόγηση στο προφίλ σας , εάν κάποιο μέλος έχει επισκεφτεί το προφίλ σας κλπ μπορείτε να ενημερωθείτε στο κινητό σας!
Ποιες είναι οι διαθέσιμες ειδοποιήσεις;

Οι διαθέσιμες ειδοποιήσεις είναι οι ακόλουθες:

1. Ανάγνωση προσωπικού μηνύματος: Σας ενημερώνει με SMS στο κινητό σας, εάν το μέλος που εσείς επιλέξατε διάβασε το προσωπικό μήνυμα που του έχετε στείλει.

2. Λήψη προσωπικού μηνύματος από μέλος: Σας ενημερώνει με SMS στο κινητό σας, εάν το μέλος που επιλέξατε σας έστειλε προσωπικό μήνυμα ή σας απάντησε σε κάποιο μήνυμά σας.

3. Νέα προσωπικά μηνύματα: Σας ειδοποιεί στο κινητό σας με SMS, εάν λάβετε έναν αριθμό νέων προσωπικών μηνυμάτων που εσείς καθορίζετε.

4. Είσοδος μέλους στο site: Σας ειδοποιεί με SMS, όταν κάποιο συγκεκριμένο μέλος επισκεφθεί το site.

5. Είσοδος μέλους σε Chat Room: Σας ενημερώνει με SMS όταν κάποιο συγκεκριμένο μέλος μπει σε κάποιο από τα Chat rooms του Sxeseis.gr

6. Ανάγνωση προφίλ από μέλος: Σας αποστέλλει SMS αν κάποιο συγκεκριμένο μέλος δει το προφίλ σας.

7. Λήψη αξιολόγησης μέλους: Σας ειδοποιεί με SMS αν οποιοδήποτε μέλος κάνει αξιολόγηση στο προφίλ σας.

8.Λήψη ψήφου Αληθινό / Ψεύτικο προφίλ: Σας ειδοποιεί με SMS για αν και από ποιο μέλος ψήφισε το προφίλ σας ως Αληθινό ή Ψεύτικο

Πως ενεργοποιώ μια ειδοποίηση;

Στο αριστερό μέρος της κεντρικής σελίδας εμφανίζονται οι Επιλογές σας.
Επιλέγετε : My Sxeseis.
Mετά επιλέγετε: SMS ειδοποιήσεις. Θα εμφανιστούν οι γενικές οδηγίες των SMS ειδοποιήσεων , Διαθέσιμες ειδοποιήσεις , οι Ενεργές ειδοποιήσεις , οι Ανενεργές ειδοποιήσεις και τέλος οι Ολοκληρωμένες ειδοποιήσεις.

Διαθέσιμες ειδοποιήσεις: Εδώ εμφανίζονται όλοι οι διαθέσιμοι τύποι ειδοποιήσεων. Κάθε τύπος ειδοποίησης θα σας οδηγήσει σε διαφορετική οθόνη για να κάνετε τις αντίστοιχες επιλογές σας

Ανενεργές ειδοποιήσεις: Σε αυτή τη λίστα εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις που έχετε εισάγει και βρίσκονται σε αναμονή ενεργοποίησης. Για να τις ενεργοποιήσετε στείλτε το μήνυμα SMS που περιγράφεται δίπλα από κάθε μία.

Ενεργές ειδοποιήσεις: Εδώ εμφανίζονται όλες οι ειδοποιήσεις που αναμένουν να πραγματοποιηθεί το γεγονός που έχετε περιγράψει προκειμένου να σας αποστείλουν μήνυμα.

Ολοκληρωμένες ειδοποιήσεις:Σε αυτή τη λίστα μπορείτε να δείτε όλες τις ειδοποιήσεις που εκτελέστηκαν και σας έχουν αποστείλει μήνυμα SMS για το συμβάν που είχατε επιλέξει.

Συνεχίζετε επιλέγοντας από τις διαθέσιμες ειδοποιήσεις την ειδοποίηση της αρεσκείας σας. Ας υποθέσουμε ότι επιλέγετε την ειδοποίηση Ανάγνωση προσωπικού μηνύματος.

Κάνετε κλικ στο τίτλο της ειδοποίησης και αμέσως μεταφέρεστε στην οθόνη ενεργοποίησης της.

Μπροστά σας εμφανίζετε η λίστα των εξερχόμενων μηνυμάτων σας.

Επιλέγετε το μήνυμα το οποίο θέλετε να γνωρίζετε πότε θα διαβαστεί. Επιλέγετε μέχρι πότε θέλετε να λάβετε την συγκεκριμένη ειδοποίηση και πατάτε το κουμπί Εισαγωγή Ειδοποίησης.

Το σύστημα σας ενημερώνει ότι η ειδοποίηση έχει καταχωρηθεί στο σύστημα ( σε αυτό το στάδιο η ειδοποίηση σας είναι ακόμα Ανενεργή) αλλά για να την ενεργοποιήσετε θα πρέπει να στείλετε SMS στο 4568 γράφοντας τον κωδικό αριθμό που θα σας δοθεί αυτόματα από το σύστημα.

Προσοχή! Ακολουθείστε ακριβώς τις οδηγίες του συστήματος!

Αφού στείλετε το SMS η ειδοποίηση που καταχωρήσατε θα περάσει στις Ενεργές ειδοποιήσεις σας.

Με την λήψη του απαντητικού SMS , όταν το μήνυμα σας διαβαστεί από το μέλος που επιλέξατε , η ειδοποίηση θα περάσει στις Ολοκληρωμένες ειδοποιήσεις.
Πόσο κοστίζει μια ειδοποίηση;

Κάθε μήνυμα στοιχίζει 1 ευρώ + 19% ΦΠΑ. (που αναλογούν: 60 λ στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Vodafone/ Cosmote/ Tim, 20 λ στον SMS provider, 20 λ στο Sxeseis.gr και 19 λ στους φόρους)
Μετά την αποστολή από εσάς μηνύματος SMS για την ενεργοποίηση μιας ειδοποίησης δεν θα σας σταλεί απαντητικό μήνυμα για την παραλαβή του SMS σας.

Το απαντητικό SMS θα σας σταλεί όταν συμβεί η ειδοποίηση που έχετε επιλέξει.

Οι ειδοποιήσεις μέσω SMS σας στέλνονται μια φορά. Σε περίπτωση που το τηλέφωνο σας είναι κλειστό ή εκτός δικτύου, ισχύουν οι περιορισμοί χρόνου παράδοσης που ισχύουν για όλα τα SMS

Δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας έχουν μόνο τα μέλη που κατοικούν στην Ελλάδα

Το απαντητικό μήνυμα SMS θα σας σταλεί στον αριθμό του κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιήσατε για να ενεργοποιήσετε την ειδοποίηση.
Μπορώ να ακυρώσω μια ειδοποίηση;

Μπορείτε να ακυρώσετε μια ειδοποίηση κάνοντας κλικ στο κουτάκι διαγραφή , στα αριστερά της ειδοποίησης αυτής. Σε περίπτωση που έχετε στείλει SMS η ειδοποίηση μπορεί να ακυρωθεί αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής της αξίας του SMS.