Συζητησεις - φορυμ

Tι είναι οι συζητήσεις – Forum;

Οι Συζητήσεις (Forums) είναι ένας χώρος στον οποίο μπορείτε να θέσετε τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς σας και να συζητήσετε με τα άλλα μέλη για θέματα που σχετίζονται με τις Ερωτικές Σχέσεις , τη Σεξουαλικότητα , το φλερτ και τις γνωριμίες , τις σχέσεις γονιών – παιδιών , τις φιλικές σχέσεις , το γάμο και την οικογένεια , τις επαγγελματικές σχέσεις κλπ. Στις Συζητήσεις μπορείτε να εκφραστείτε αποστέλλοντας το δικό σας ποίημα ή το δικό σας λογοτεχνικό κείμενο. Μπορείτε να διαβάσετε χιλιάδες ανέκδοτα στην κατηγορία Χιούμορ ή να συζητήσετε για οτιδήποτε σας απασχολεί στις Γενικές Συζητήσεις. Στο ειδικό Forum Ρωτήστε τους Ειδικούς – Experts μπορείτε να θέσετε το προσωπικό σας ερώτημα στους Ειδικούς και τους Experts του Sxeseis.gr και να πάρετε την απάντηση σας!

Οι Συζητήσεις είναι αυτό που ζητάτε εάν θέλετε να γνωρίσετε φίλους , να ανταλλάξετε απόψεις , να θέσετε ερωτήματα και να περάσετε ευχάριστα!
Που μπορώ να δω την λίστα με όλες τις Συζητήσεις (Forum);

Για να δείτε την λίστα με όλες τις κατηγορίες συζητήσεων ακολουθήστε τις εξής οδηγίες:
Στο αριστερό μέρος της κεντρικής σελίδας εμφανίζονται οι Επιλογές σας.

Επιλέγετε : Συζητήσεις (forum).

Θα εμφανιστούν στην οθόνη σας όλες οι Κατηγορίες συζητήσεων. Τα θέματα είναι ταξινομημένα με δύο τρόπους : Νέα Θέματα και Θέματα με Νέες Απαντήσεις. Επιλέξετε την ομάδα συζητήσεων που σας ενδιαφέρει κάνοντας κλικ στο όνομα της κατηγορίας.

Θα μεταφερθείτε στα θέματα της κατηγορίας που είναι ταξινομημένα σύμφωνα με τα Νέα θέματα. Εάν θέλετε να τα ταξινομήσετε σύμφωνα με τις Νέες Απαντήσεις , πατήστε τον σύνδεσμο : Μετάβαση σε θέματα με Νέες Απαντήσεις , πάνω δεξιά στην σελίδα.

To Sxeseis.gr σας δίνει την δυνατότητα μιας σύντομης ανάγνωσης ενός θέματος. Εάν ακουμπήσετε τον κέρσορα σας πάνω σε ένα θέμα , εμφανίζεται ένα παράθυρο στο οποίο βλέπετε τις πρώτες γραμμές του θέματος για να κρίνετε εάν σας ενδιαφέρει ή όχι.

Κάνοντας κλικ σε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει , μεταφέρεστε στις απαντήσεις των άλλων μελών στο θέμα αυτό.
Υπάρχει κανονισμός συμμετοχής στις συζητήσεις;

Σας παραθέτουμε τον Κανονισμό Συμμετοχής στις Συζητήσεις:

Όροι συμμετοχής στις συζητήσεις (forums) του Sxeseis.gr

Πριν αποφασίσετε να διαβάσετε ή να αποστείλετε οποιοδήποτε κείμενο σας στις συζητήσεις (forums) του Sxeseis.gr θα πρέπει να είστε ενήμεροι για τους παρακάτω όρους συμμετοχής.

Συμμετοχή στις συζητήσεις.

Δικαίωμα συμμετοχής στις συζητήσεις (forums) του Sxeseis.gr έχουν όλα τα ενήλικα μέλη του site, που διαθέτουν περισσότερους από 200 βαθμούς και στα οποία δεν έχει απαγορευτεί μόνιμα ή προσωρινά αυτή η δυνατότητα, λόγω αδυναμίας συμμόρφωσης σε αυτούς τους όρους στο παρελθόν. Η απαγόρευση αποστολής κειμένων στα forums του Sxeseis.gr μπορεί να επεκταθεί αυτόματα σε νέα ονόματα χρήστη (usernames) στην περίπτωση που υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι αυτά έχουν δημιουργηθεί από παλαιότερα μέλη στα οποία είχε απαγορευτεί η δυνατότητα αποστολής.

Σκοπός των συζητήσεων (forums).

Τα forums του Sxeseis.gr αποτελούν έναν χώρο επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των μελών του site. Εδώ κάθε μέλος του site μπορεί να θέσει ένα θέμα που το απασχολεί, είτε σε προσωπικό, είτε σε γενικότερο επίπεδο και να λάβει σχετικές με το θέμα του, απαντήσεις και σχόλια από τα άλλα μέλη

Βαθμοί και forums

Πλέον η αποστολή νέων θεμάτων καθώς και απαντήσεων δεν προσθέτει στα μέλη βαθμούς, εξαιτίας του γενικευμένου φαινομένου αποστολής ανούσιων μηνυμάτων με σκοπό την αύξηση και μόνο της βαθμολογίας από σημαντικό αριθμό μελών.

Επιτρεπόμενο περιεχόμενο.

Τα κείμενα που αποστέλλονται στα forums του Sxeseis.gr πρέπει να αποτελούν προσωπικές απόψεις των μελών του site και να είναι βασισμένα στις δικές τους γνώσεις και εμπειρίες.
Απαγορεύεται η αποστολή κειμένων που παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων καθώς και κειμένων τα οποία είναι : ασαφή, ασύντακτα, χωρίς νόημα, αγενή, δυσφημιστικά, υβριστικά, χυδαία, προκλητικά, απειλητικά , ή κειμένων που αναφέρουν προσωπικά στοιχεία όπως: ονοματεπώνυμα, τηλέφωνα καθώς και διευθύνσεις ηλεκτρονικές ή μη. Επίσης απαγορεύεται η αποστολή κειμένων που περιέχουν άμεση ή έμμεση διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών καθώς και κειμένων που μπορούν να προκαλέσουν οικονομική ή ηθική ζημία σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα.
Τα κείμενα τέλος θα πρέπει να κινούνται στα πλαίσια της νομιμότητας και στα χρηστά ήθη.

Αποκλεισμός ευθύνης

Το περιεχόμενο των κειμένων που περιέχονται στις συζητήσεις (forums) του Sxeseis.gr έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα, αποτελούν την προσωπική άποψη των αρθρογράφων τους και δε δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή / και συμβουλές ούτε υποκρύπτουν σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε προτροπή για την επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων πράξεων, ούτε και θα πρέπει να θεωρούνται έγκυρη πηγή πληροφόρησης. Το Sxeseis.gr δεν εγγυάται την αρτιότητα, την πληρότητα, την επάρκεια και γενικά την καταλληλότητα του υλικού αυτού και την απουσία ενδεχομένων λαθών. Συνεπώς, οι επισκέπτες ή τα μέλη που συμμετέχουν στις συζητήσεις του Sxeseis.gr, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης και αξιολόγησης των παρεχομένων πληροφοριών.
Επιλογή της κατάλληλης κατηγορίας.

Κάθε νέο θέμα θα πρέπει να αποστέλλεται στην εκάστοτε αντίστοιχη κατηγορία. Σε περιπτώσεις που ένα θέμα εμπίπτει σε περισσότερες από μια κατηγορίες το θέμα θα πρέπει να αποστέλλεται στην κατηγορία εκείνη στην οποία αναφέρεται το μεγαλύτερο τμήμα του κειμένου. Τα θέματα που τοποθετούνται σε λανθασμένες κατηγορίες θα μεταφέρονται στην κατάλληλη κατηγορία από τους Συντονιστές / Διαχειριστές χωρίς ειδοποίηση. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενης καταχώρησης θεμάτων σε λανθασμένες κατηγορίες από κάποιο μέλος θα διακόπτεται προσωρινά η δυνατότητα αποστολής θεμάτων στο συγκεκριμένο μέλος.

Αν κάποιο μέλος δυσκολεύεται να εντοπίσει την κατάλληλη κατηγορία για το θέμα του μπορεί να συμβουλευτεί Συντονιστές / Διαχειριστές του site μέσω προσωπικού μηνύματος.
Περιγραφικός τίτλος.

Ο τίτλος των νέων θεμάτων θα πρέπει να περιγράφει όσο το δυνατόν καλύτερα το περιεχόμενο του θέματος.
Σε περίπτωση παραπλανητικών ή άσχετων τίτλων με το θέμα, οι τίτλοι θα διορθώνονται σύμφωνα με την γνώμη των Συντονιστών / Διαχειριστών του site.
Ο τίτλος θα πρέπει να είναι γραμμένος με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες. Απαγορεύεται η αναγραφή του τίτλου με κεφαλαίους χαρακτήρες καθώς και η χρήση Greeklish.
Έρευνα πριν την αποστολή - επανάληψη θεμάτων.

Πριν την αποστολή ενός νέου θέματος στα forums θα πρέπει να γίνεται έλεγχος για την ύπαρξη άλλου αντιστοίχου θέματος τουλάχιστον στα 20 πιο πρόσφατα θέματα στην κατηγορία. Σε περίπτωση επανάληψης θέματος, το θέμα μπορεί να μεταφερθεί από τους Συντονιστές / Διαχειριστές (Moderators / Administrators) και να ενοποιηθεί με κάποιο αντίστοιχο ή να διαγραφεί.
Απαντήσεις σε Θέματα.

Τα κείμενα που αποστέλλονται ως απαντήσεις σε ήδη υπάρχον θέμα θα πρέπει να αποτελούν ουσιαστικές απαντήσεις ή σχόλια στο αρχικό θέμα και μόνο. Επίσης μπορούν να αποτελούν προσθήκες, ή διευκρινήσεις, να εκφράζουν συμφωνία ή διαφωνία με απαντήσεις που έχουν δοθεί, πάντα όμως στα πλαίσια του αρχικού θέματος. Απαντήσεις ή σχόλια που το πνεύμα τους είναι άσχετο με το αρχικό θέμα θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, επίσης θα διαγράφονται απαντήσεις ή σχόλια που δεν προσφέρουν στην εξέλιξη της συζήτησης.
Στην περίπτωση που ένα μέλος θέλει να αναφερθεί σε κάποιο θέμα σχετικό αλλά όχι άμεσα αναφερόμενο στο αρχικό, μπορεί μέσα στα πλαίσια των παρόντων όρων να αποστείλει το κείμενο του ως νέο θέμα.
Μορφοποίηση κειμένων.

Τα κείμενα που θα αποστέλλονται θα πρέπει να είναι γραμμένα στην ελληνική γλώσσα, χρησιμοποιώντας ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες (μικρά γράμματα). Η χρήση των κεφαλαίων χαρακτήρων θα πρέπει να είναι περιορισμένη και να αποφεύγεται η συχνή χρήση λέξεων με κεφαλαία γράμματα.

Τα κείμενα θα πρέπει να είναι χωρισμένα σε παραγράφους και να δίνεται μεγάλη προσοχή στο να είναι ευανάγνωστα.

Η χρήση εργαλείων μορφοποίησης (έντονα γράμματα, πλάγια, υπογραμμισμένα, χρωματισμένα κλπ) θα πρέπει να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για τονίσουν κάποιο σημείο του κειμένου και δεν πρέπει να καταλαμβάνουν μεγαλύτερη έκταση από το 30% του συνολικού κειμένου του θέματος, της απάντησης ή του σχολίου. Σε περίπτωση που κάποιο μέλος θέλει να αναφερθεί σε προηγούμενο post κάποιο μέλους θα πρέπει να το αναγράφει στον τίτλο του κειμένου του, αλλά όχι να το παραθέτει ολόκληρο. Η χρήση Greekligh (ελληνική γλώσσα γραμμένη με λατινικούς χαρακτήρες) απαγορεύεται και τα κείμενα που γράφονται με αυτό τον τρόπο θα διαγράφονται.
Συμπεριφορά - Προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Τα μέλη του Sxeseis.gr που επιθυμούν να συμμετέχουν στις συζητήσεις του site, θα πρέπει να εκφράζουν την προσωπική τους άποψη αλλά ταυτόχρονα να σέβονται τις απόψεις των άλλων μελών. Τα μέλη έχουν κάθε δικαίωμα να συμφωνήσουν ή να διαφωνήσουν, να προσθέσουν, ή να απορρίψουν τις απόψεις των άλλων, δεν έχουν όμως το δικαίωμα να προβούν σε άμεσους ή έμμεσους χαρακτηρισμούς άλλων μελών ή των απόψεων που αυτά εκφράζουν. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η προσωπική αντιπαράθεση μελών ή ομάδας μελών εντός του χώρου συζητήσεων του Sxeseis.gr
Συντονιστές / Διαχειριστές (Moderators / Administrators)
Οι συντονιστές και οι διαχειριστές του Sxeseis.gr έχουν την αρμοδιότητα για την τήρηση των παρόντων όρων από τα μέλη του Sxeseis.gr. Οι συντονιστές και οι διαχειριστές του site δεν έχουν την υποχρέωση να δικαιολογήσουν ή να αιτιολογήσουν τις πράξεις τους έναντι των μελών του site. Σε περίπτωση που κάποιο μέλος διαπιστώσει υπέρβαση των παρόντων όρων από κάποιον συντονιστή (moderator) μπορεί να επικοινωνήσει με τον ίδιο μέσω προσωπικού μηνύματος προκειμένου να διευθετήσει το θέμα του και στην περίπτωση που το θέμα δεν μπορεί να διευθετηθεί να το αναφέρει στους διαχειριστές του Sxeseis.gr.
Ελευθερία Λόγου.
Τα forums του Sxeseis.gr όσο και το ίδιο το Sxeseis.gr δεν είναι δημόσιος χώρος. Το Sxeseis.gr αποτελεί ιδιωτικό χώρο στον οποίο όμως δίνεται δυνατότητα έκφρασης και επικοινωνίας στα μέλη του, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις και σύμφωνα με την κρίση και τους όρους των ιδιοκτητών του. Οι προϋποθέσεις αυτές, δηλαδή οι όροι χρήσης του site και οι οποιοιδήποτε ειδικοί όροι, όπως οι όροι συμμετοχής στα forums του, ορίζονται αποκλειστικά και μόνο από τους ιδιοκτήτες αυτού του δικτυακού τόπου. Οποιαδήποτε διαφωνία κάποιου μέλους με τους όρους αυτούς καθιστά απαγόρευση στην πρόσβασή του στο site ή την αντίστοιχη λειτουργία του.
Αποτυχία συμμόρφωσης .

Σε περίπτωση που κάποιο μέλος παραβεί είτε κατ' επανάληψη, είτε σε μεγάλη έκταση τους όρους συμμετοχής στις συζητήσεις (forums) του Sxeseis.gr. Οι Συντονιστές / Διαχειριστές του site έχουν το δικαίωμα να διορθώσουν ή να διαγράψουν τα κείμενα του μέλους, καθώς και να απαγορεύσουν την δυνατότητα αποστολής κειμένων, ή και να διαγράψουν το μέλος ολοκληρωτικά. Οι απαγορεύσεις πρόσβασης στην συγκεκριμένη λειτουργία ή ακόμα και στην πρόσβαση στο site μπορούν επεκταθούν αυτόματα σε νέα ονόματα χρήστη (usernames) στην περίπτωση που οι Συντονιστές / Διαχειριστές του site έχουν σοβαρές ενδείξεις ότι αυτά έχουν δημιουργηθεί από παλαιότερα μέλη στα οποία είχε απαγορευτεί η δυνατότητα αποστολής
Πως μπορώ να καταχωρήσω ένα καινούργιο θέμα;

Για να καταχωρήσετε ένα νέο θέμα ακολουθήστε τις εξής οδηγίες :
Στο αριστερό μέρος της κεντρικής σελίδας εμφανίζονται οι Επιλογές σας.

Επιλέγετε : Συζητήσεις (forum).

Θα εμφανιστούν στην οθόνη σας όλες οι Κατηγορίες συζητήσεων.
Επιλέγετε την κατηγορία στην οποία ανήκει θεματικά το θέμα που θέλετε να καταχωρήσετε κάνοντας κλικ πάνω στο όνομα της κατηγορίας. Εμφανίζονται στην οθόνη σας όλα τα θέματα της κατηγορίας.

Πιέστε το κουμπί Νέο Θέμα , που βρίσκεται πάνω δεξιά στην σελίδα σας.
Θα εμφανιστεί μπροστά σας η οθόνη καταχώρησης ενός καινούργιου θέματος.

Συμπληρώστε τον τίτλο του θέματος στο πεδίο Θέμα.

Εάν θέλετε να επιλέξετε κάποιο από τα διαθέσιμα εικονίδια που θα φαίνονται δίπλα από τον τίτλο του Θέματος σας , κάντε κλικ στο εικονίδιο που σας εκφράζει.

Στο πεδίο Μήνυμα , καταχωρείτε το κείμενο σας , ενώ σας δίνονται οι δυνατότητες ενός αρχείου Word για να μορφοποιήσετε το κείμενο σας.

Μόλις τελειώσετε πατήστε το κουμπί Αποστολή Νέου Άρθρου στο τέλος της σελίδας σας. Το άρθρο σας έχει καταχωρηθεί.
Πως μπορώ να απαντήσω σε ένα θέμα;

Για να απαντήσετε σε ένα θέμα ακολουθήστε τις εξής οδηγίες :

Στο αριστερό μέρος της κεντρικής σελίδας εμφανίζονται οι Επιλογές σας.

Επιλέγετε : Συζητήσεις (forum).

Θα εμφανιστούν στην οθόνη σας όλες οι Κατηγορίες συζητήσεων.

Επιλέγετε την κατηγορία στην οποία ανήκει θεματικά το θέμα που θέλετε να απαντήσετε. Κάνοντας κλικ πάνω στο θέμα θα εμφανιστούν στην οθόνη σας όλες οι απαντήσει που αφορούν το θέμα αυτό. Για να καταχωρήσετε τη δική σας απάντηση πατήστε το κουμπί Απάντηση που βρίσκεται πάνω δεξιά στην οθόνη σας.

Θα εμφανιστεί μπροστά σας η οθόνη καταχώρησης καινούργιας Απάντησης.

Συμπληρώστε τον τίτλο της απάντησης σας στο πεδίο Θέμα.

Εάν θέλετε να επιλέξετε κάποιο από τα διαθέσιμα εικονίδια που θα φαίνονται δίπλα από τον τίτλο της απάντησης σας , κάντε κλικ στο εικονίδιο που σας εκφράζει.

Στο πεδίο Μήνυμα , καταχωρείτε το κείμενο σας , ενώ σας δίνονται οι δυνατότητες ενός αρχείου Word για να μορφοποιήσετε το κείμενο σας.

Μόλις τελειώσετε πατήστε το κουμπί Αποστολή Απάντησης στο τέλος της σελίδας σας. Η απάντηση σας έχει καταχωρηθεί.
Πως μπορώ να κάνω μια γρήγορη επισκόπηση σε ένα θέμα πριν να το ανοίξω;
To Sxeseis.gr σας δίνει την δυνατότητα μιας σύντομης ανάγνωσης ενός θέματος. Εάν ακουμπήσετε τον κέρσορα σας πάνω σε ένα θέμα , εμφανίζεται ένα παράθυρο στο οποίο βλέπετε τις πρώτες γραμμές του θέματος για να κρίνετε εάν σας ενδιαφέρει ή όχι.
Τι είναι η παράθεση και πως μπορώ να την χρησιμοποιήσω;

H παράθεση είναι η δυνατότητα να συμπεριλάβετε το κείμενο ενός άλλους μέλος στην απάντηση σας, προκειμένου να σχολιάσετε αυτά που το άλλο μέλος έγραψε.
Για να κάνετε παράθεση κειμένου ακολουθείστε τις εξής οδηγίες :
Στο αριστερό μέρος της κεντρικής σελίδας εμφανίζονται οι Επιλογές σας.

Επιλέγετε : Συζητήσεις (forum).
Θα εμφανιστούν στην οθόνη σας όλες οι Κατηγορίες συζητήσεων.

Επιλέγετε την κατηγορία στην οποία ανήκει θεματικά το θέμα που θέλετε να απαντήσετε. Κάνοντας κλικ πάνω στο θέμα θα εμφανιστούν στην οθόνη σας όλες οι απαντήσεις που αφορούν το θέμα αυτό. Στην απάντηση την οποία θέλετε να παραθέσετε, πατήστε το κουμπί Παράθεση που βρίσκεται πάνω δεξιά στην απάντηση του μέλους. Θα εμφανιστεί στην οθόνη σας το παράθυρο που σας επιτρέπει να καταχωρήσετε τη δική σας απάντηση και που θα περιέχει και την απάντηση του μέλους που θέλετε να παραθέσετε.

Το Sxeseis.gr σας δίνει την δυνατότητα να παραθέσετε και άλλες απαντήσεις που μπορείτε να επιλέγετε από το μενού Παράθεση που βρίσκεται στην οθόνη σας.

Εάν θέλετε να επιλέξετε κάποιο από τα διαθέσιμα εικονίδια που θα φαίνονται δίπλα από τον τίτλο της απάντησης σας , κάντε κλικ στο εικονίδιο που σας εκφράζει.

Στο πεδίο Μήνυμα , καταχωρείτε το κείμενο σας που περιέχει την παράθεση που επιλέξατε , ενώ σας δίνονται οι δυνατότητες ενός αρχείου Word για να μορφοποιήσετε το κείμενο σας.

Μόλις τελειώσετε πατήστε το κουμπί Αποστολή Απάντησης στο τέλος της σελίδας σας. Η απάντηση σας έχει καταχωρηθεί.
Τι είναι η Προεπισκόπηση Άρθρου;

H προεπισκόπηση άρθρου, σας δίνει την δυνατότητα να ελέγξετε την απάντηση σας ή το θέμα που θέσατε πριν να το στείλετε για δημοσίευση.

Πως μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του θέματος ή της απάντησης σας

Στο αριστερό μέρος της κεντρικής σελίδας εμφανίζονται οι Επιλογές σας.

Επιλέγετε : Συζητήσεις (forum).
Θα εμφανιστούν στην οθόνη σας όλες οι Κατηγορίες συζητήσεων.

Επιλέγετε την κατηγορία στην οποία ανήκει θεματικά το θέμα που θέλετε να απαντήσετε. Κάνοντας κλικ πάνω στο θέμα θα εμφανιστούν στην οθόνη σας όλες οι απαντήσει που αφορούν το θέμα αυτό. Για να καταχωρήσετε τη δική σας απάντηση πατήστε το κουμπί Απάντηση που βρίσκεται πάνω δεξιά στην οθόνη σας.

Θα εμφανιστεί μπροστά σας η οθόνη καταχώρησης καινούργιας Απάντησης.

Συμπληρώστε τον τίτλο της απάντησης σας στο πεδίο Θέμα.

Εάν θέλετε να επιλέξετε κάποιο από τα διαθέσιμα εικονίδια που θα φαίνονται δίπλα από τον τίτλο της απάντησης σας , κάντε κλικ στο εικονίδιο που σας εκφράζει.

Στο πεδίο Μήνυμα , καταχωρείτε το κείμενο σας , ενώ σας δίνονται οι δυνατότητες ενός αρχείου Word για να μορφοποιήσετε το κείμενο σας.

Μόλις τελειώσετε πατήστε το κουμπί Προεπισκόπηση. Εμφανίζεται στην οθόνη σας το κείμενο που καταχωρήσατε ενώ έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αλλαγές ή προσθήκες. Μόλις ολοκληρώσετε τη διόρθωση του κειμένου σας πατήστε το κουμπί Αποστολή Απάντησης στο τέλος της σελίδας σας. Η απάντηση σας έχει καταχωρηθεί.
Η ίδια διαδικασία ακολουθείται και όταν θέλετε να κάνετε προεπισκόπηση ενός θέματος που θέλετε να καταχωρήσετε.
Πως μπορώ να διαγράψω/ διορθώσω ένα θέμα ή μια απάντηση που έχω καταχωρήσει;

Από την στιγμή που υπάρχουν απαντήσεις στο θέμα που θέσατε ή ακολουθούν απαντήσεις στην απάντηση που δώσατε σε μια συζήτηση , δεν έχετε την δυνατότητα να διορθώσετε την απάντηση σας ή να διαγράψετε το θέμα σας. Ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης ή διαγραφής σε αυτή την περίπτωση, είναι να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της αλλοίωσης των συζητήσεων εκ των υστέρων.

Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφεί κάποιο συγκεκριμένο θέμα σας ή απάντηση σας , θα σας παρακαλούσαμε να αποταθείτε στους Διαχειριστές του Sxeseis,gr που θα προχωρήσουν στην διαγραφή.
Σε ποιες περιπτώσεις το σχόλιο μου δημοσιεύεται απ ευθείας και πότε πρέπει να περάσει υπό έγκριση;

Οι απαντήσεις και τα θέματα σας δημοσιεύονται απ ευθείας στο Sxeseis.gr χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από την διαδικασία προέγκρισης από την στιγμή που οι Διαχειριστές έχουν ανοίξει την δυνατότητα της άμεσης καταχώρησης θεμάτων του προφίλ σας, στα φόρουμ.

Η πρόσβαση είναι ελεύθερη σε παλαιά μέλη με μεγάλη συμμετοχή στο φόρουμ , η σε καινούργια μέλη που σύμφωνα με τις καταχωρήσεις τους έχουν κατανοήσει τον κανονισμό των συζητήσεων και δεν κρίνεται σκόπιμο να ελέγχονται οι καταχωρίσεις τους προ δημοσίευσης.

Η προέγκριση των φόρουμ κρίνεται σκόπιμη για την διατήρηση του ψηλού επιπέδου του φόρουμ.
Πως ψηφίζω ένα άρθρο και τι αντιπροσωπεύει η ψήφος μου;

Το Sxeseis.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε ένα Θέμα ή μια Απάντηση με θετική και με αρνητική ψήφο. Εκφράζοντας έτσι τη γνώμη σας συμμετέχετε ενεργά στη διαχείριση των συζητήσεων . Η θετική ψήφος αντιπροσωπεύει.....η αρνητική ψήφος αντιπροσωπεύει....
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ
Για να ψηφίσετε ένα Θέμα ή μια απάντηση κάντε κλικ στο κουμπί Ψήφος που βρίσκεται πάνω δεξιά σε κάθε θέμα ή απάντηση.
Τι είναι η ελαχιστοποίηση ενός θέματος.
Η ελαχιστοποίηση.... ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ
Τι είναι η αναφορά θέματος η απάντησης;

Με την αναφορά θέματος ή απάντησης , μπορείτε να αναφέρετε στους Διαχειριστές θέματα ή απαντήσεις που κρίνετε προσβλητικά και που δεν έχουν ψηφιστεί με αρνητικές ψήφους ή που δεν έχουν υποπέσει στη αντίληψη των Διαχειριστών. Θα παρακαλούσαμε να χρησιμοποιείτε την Αναφορά μόνο για πολύ σοβαρά θέματα.

Μπορείτε να αναφέρετε ένα θέμα ή μια απάντηση κάνοντας κλικ στο κουμπί Αναφορά που βρίσκεται πάνω δεξιά σε κάθε θέμα ή απάντηση. Θα εμφανιστεί στην οθόνη σας ένα πεδίο κειμένου στο οποίο μπορείτε να συμπληρώσετε τους λόγους για τους οποίους θέλετε να αναφέρετε το Θέμα ή την Απάντηση. Πατώντας το κουμπί Αποστολή Αναφοράς , το σχόλιο σας καθώς και το Θέμα ή η Απάντηση που αναφέρατε, μεταφέρονται στους Διαχειριστές.