Λίστα φίλων

Τι είναι η λίστα φίλων;

Το Sxeseis.gr σας με τη Λίστα Φίλων σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε το προσωπικό σημειωματάριο στο οποίο καταχωρείτε τους φίλους σας ή τα άτομα που σας ενδιαφέρουν μέσα στο site.

Στην Λίστα Φίλων μπορείτε να κρατήσετε σημειώσεις και πληροφορίες για τα άτομα που καταχωρείτε, μπορείτε να τους στείλετε μήνυμα ευκολότερα , μπορείτε να τους επιλέξετε αυτόματα για χαιρετισμό στα Chat – Rooms και μπορείτε να δείτε αμέσως εάν είναι on-line ή πότε ήταν η τελευταία επίσκεψη τους στο Site.

Πως προσθέτω και πως αφαιρώ άτομα από την λίστα φίλων και πως διαχειρίζομαι τη Λίστα Φίλων ;

Στην Κεντρική Σελίδα του Sxeseis.gr , στο πάνω μέρος εμφανίζονται τα κουμπιά αυτόματων λειτουργιών ( 9 στο σύνολο). Όταν ακουμπήσετε το ποντίκι σας πάνω στο κάθε κουμπί σας εμφανίζεται η περιγραφή της λειτουργίας του. Επιλέξτε το 8ο κουμπί στη σειρά (από αριστερά προς δεξιά) με την περιγραφή Λίστα φίλων – Sxesenger.
Kάντε κλικ στο κουμπί και θα εμφανιστεί η Λίστα Φίλων σας.

Στα αριστερά της Λίστας Φίλων σας εμφανίζονται οι ακόλουθες επιλογές:

• Προσθήκη Νέας Ομάδας
• Διαγραφή Ομάδας
• Εισαγωγή μέλους
• Διόρθωση Λίστας φίλων
• Ανανέωση

Προσθήκη Νέας Ομάδας : H δυνατότητα αυτή σας επιτρέπει να ομαδοποιήσετε τα άτομα που καταχωρείτε στην Λίστα Φίλων σας. Κάνοντας κλικ σε αυτό το σύνδεσμο θα εμφανιστεί μπροστά σας η δυνατότητα να καταχωρήσετε μια Νέα ομάδα π.χ Οι φίλοι μου από το Chat. Αφού καταχωρήσετε τον τίτλο της ομάδας , πατήστε αποστολή και επιστροφή. Η Ομάδα προστέθηκε επιτυχώς.

Διαγραφή Ομάδας : H δυνατότητα αυτή σας επιτρέπει να διαγράψετε μια ομάδα που καταχωρήσατε στη Λίστα Φίλων σας. Κάνοντας κλικ σε αυτό το σύνδεσμο θα εμφανιστεί μπροστά σας η δυνατότητα να διαγράψετε μια Ομάδα π.χ Οι φίλοι μου από το Chat. Επιλέξτε την Ομάδα που θέλετε να διαγράψετε κάνοντας κλικ στο κουτί επιλογής που εμφανίζετε στα αριστερά σας. Πατήστε Διαγραφή επιλεγμένων και οι Αλλαγές σας πραγματοποιήθηκαν.

Εισαγωγή Μέλους : H δυνατότητα αυτή σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα μέλος στη Λίστα Φίλων σας. Κάνοντας κλικ σε αυτό το σύνδεσμο θα εμφανιστεί μπροστά σας η δυνατότητα να καταχωρήσετε το όνομα του μέλους , σε ποια ομάδα θέλετε να το καταχωρήσετε και τι σχόλια θέλετε να διατηρήσετε για το μέλος αυτό. Πατήστε αποστολή και το μέλος έχει προστεθεί στη λίστα Φίλων σας.

Διόρθωση Λίστας Φίλων : H δυνατότητα αυτή σας επιτρέπει να διορθώσετε τη Λίστα Φίλων σας. Κάνοντας κλικ σε αυτό το σύνδεσμο θα εμφανιστεί μπροστά σας η δυνατότητα να διαγράψετε κάποιο μέλος από τη Λίστα Φίλων σας κάνοντας κλικ στο κουτί επιλογής στα αριστερά του ονόματος του ή να μεταφέρετε κάποιο μέλος από την μια Ομάδα σε κάποια άλλη επιλέγοντας την ομάδα στη οποία θέλετε να το μετακινήσετε με το μενού επιλογών στα δεξιά του ονόματος του. Πατήστε Αποστολή αλλαγών και οι αλλαγές σας θα αποθηκευτούν.

Ανανέωση : H δυνατότητα αυτή σας διορθώσετε και να αποθηκεύσετε τις διορθώσεις σας τη Λίστα Φίλων σας.