Ζυγοσ

ΑΝΤΡΑΣ ΖΥΓΟΣ

Είστε αποφασισμένοι να ικανοποιήσετε τη σύντροφό σας ακόμα κι αν παίρνει όλη τη νύχτα. Σας αρέσει να δίνετε. Αγαπάτε την ομορφιά σε όλες τις πτυχές της ζωής συμπεριλαμβανομένων και των γυναικών στη ζωή σας. Χρησιμοποιείτε τη γοητεία και την περίπλοκη νοημοσύνη σας ως όπλο και είστε ειδικός στο να δελεάσετε το θήραμά σας. Ζυγίζετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του συντρόφου σας και εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία...αποχωρείτε από την σχέση.

Κερδίστε τον άντρα Ζυγό

Οι άντρες Ζυγοί είναι συναισθηματικά εκλεπτυσμένοι , κομψοί και γοητευτικοί. Έχουν αρκετοί αυτοπεποίθηση γι αυτό και είναι ερωτεύσιμοι. Μπορείτε να κάνετε την πρώτη κίνηση για να τους τραβήξετε την προσοχή. Μια γυναίκα οι οποία θα τους απαλλάξει από τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι ίσως η ιδανική γυναίκα για τους άντρες Ζυγούς. Ξεκουράστε το μυαλό του και το σώμα του και κερδίστε την καρδιά του.
ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΥΓΟΣ

Ξεχωρίζετε για την επιείκειά σας, την καθαριότητα και την ομορφιά σας καθώς για την αγάπη σας για οτιδήποτε όμορφο. Είστε λεπτολόγοι όσο αφορά την εμφάνιση σας και είστε πολύ κομψές. Σας αρέσουν οι άντρες – καλλιτέχνες και θα ερωτευόσασταν κάποιο λόγω της κοινωνικής του θέσης ή της οικονομικής του επιφάνειας.

Κερδίστε τη γυναίκα Ζυγό

Οι γυναίκες Ζυγοί είναι κομψές , ζωντανές και πολύ γλύκες. Για να τις κερδίσετε δείξτε τα συναισθήματα σας και ειδικότερα την αγάπη σας γι αυτές. Χαρίστε τους πολλά και ακριβά δώρα και θα σας εκτιμήσουν ιδιαίτερα. Εάν δεν θέλετε ποτέ να φύγουν από κοντά σας φροντίστε συνεχώς να τους δείχνετε προσοχή και σημασία.


ΖΥΓΟΣ & ΚΡΙΟΣ: Έντονος ερωτισμός αλλά έλλειψη επικοινωνίας

ΖΥΓΟΣ & ΤΑΥΡΟΣ: Μέτρια σχέση.

ΖΥΓΟΣ & ΔΙΔΥΜΟΣ: Πνευματική επαφή

ΖΥΓΟΣ & ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μέτρια σχέση με προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ & ΛΕΩΝ: Αυτή η σχέση είναι καλή! Παρόμοιοι τρόποι ζωής.

ΖΥΓΟΣ & ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν υπάρχει περίπτωση.

ΖΥΓΟΣ & ΖΥΓΟΣ: Πλήξη , πλήξη , πλήξη.....

ΖΥΓΟΣ & ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ζηλοτυπία των Σκορπιών θα σας καταπιέζει.

ΖΥΓΟΣ & ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτή είναι μια σχέση με μέλλον

ΖΥΓΟΣ & ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισχυρή έλξη, αλλά σπάνια εξελίσσεται σε μόνιμη.

ΖΥΓΟΣ & ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δυνατή πιθανότητα σχέσης.

ΖΥΓΟΣ & ΙΧΘΥΣ: . Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι καταστρεπτικό εάν δεν είστε προσεκτικοί.