Λεων

ΑΝΤΡΑΣ ΛΕΩΝ
Είστε εξαιρετικά ελκυστικοί στις γυναίκες. Ξεχωρίζετε στο πλήθος και λαμβάνετε μεγάλη προσοχή από τις γυναίκες. Είστε λαμπεροί και επιδεικτικοί. Μπορείτε να είστε απρόσεκτοι με τις αταξίες σας αλλά είστε και απόλυτα ικανοί να καλύψετε τα λάθη που κάνατε . Αγαπάτε και θαυμάζετε τις όμορφες γυναίκες, αλλά η σύντροφός σας δεν πρέπει να σας επισκιάζει με οποιοδήποτε τρόπο. Είστε εξωστρεφείς, γελάτε πολύ, είστε γενναιόδωροι και θέλετε το καλύτερο όλων. Έχετε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση!
Κερδίστε τον άντρα Λέοντα

Οι άντρες Λέοντες είναι υπερβολικά φιλόδοξοι , εγωκεντρικοί αλλά όχι ιδιαίτερα εγωιστές. Θέλουν να μοιράζονται τα πάντα με τη σύντροφο τους και είναι υπερβολικά γενναιόδωροι! Για να κερδίσετε την καρδιά τους θα πρέπει να συμβιβαστείτε με τις αρχές και τις αξίες τους. Δείξτε τους ότι τους εκτιμάτε και ότι αποδέχεστε την υπεροχή τους. Εάν είστε έξυπνη , αγαπάτε το χρήμα και είστε παθιασμένη στον ερωτικό τομέα θα γίνετε η γυναίκα της ζωής τους!
ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΩΝ

Δυστυχώς χαρίζετε την αγάπη σας σε λανθασμένα άτομα! Έχετε την ανάγκη όχι απλά να σας αγαπούν αλλά να σας λατρεύουν . Στον ερωτικό τομέα βαριέστε εύκολα και ζητάτε πολύ περισσότερα από αυτά που δίνετε! Αν και είστε αξιοπρεπείς μπορείτε να είστε και υπερβολικά αυταρχικές. Είστε ματαιόδοξες αλλά αυτό δεν σας εμποδίζει να είστε γενναιόδωρες με τα συναισθήματα σας. Μπορείτε να είστε πιστές μόνο εάν ο εραστής σας είναι στοργικός.

Κερδίστε τη γυναίκα Λέοντα

Οι γυναίκες Λέοντες είναι συναρπαστικές , αριστοκρατικές , γενναιόδωρες αλλά τρομερά απαιτητικές! Λατρεύουν τους άντρες που είναι φιλόδοξοι και επιτυχημένοι. Είναι δυναμικές και πιστές και ερωτεύονται εύκολα. Θα της σαγηνεύσετε με κομπλιμέντα , ακριβά δώρα και με την απόλυτη προσοχή και τον θαυμασμό σας!

ΛΕΩΝ & ΚΡΙΟΣ: Σχέση είναι γεμάτη ιδιομορφία.

ΛΕΩΝ & ΤΑΥΡΟΣ: Δύσκολη σχέση.

ΛΕΩΝ & ΔΙΔΥΜΟΣ: Σχέση με διάρκεια που τελειώνει απότομα.

ΛΕΩΝ & ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλύτερα να επιλέξετε κάτι άλλο!

ΛΕΩΝ & ΛΕΩΝ: Μια απίθανη και ταιριαστή σχέση.

ΛΕΩΝ & ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Παρθένος θα πρέπει να συμβιβαστεί αρκετά και αυτό θα τον απομακρύνει.

ΛΕΩΝ & ΖΥΓΟΣ: Μια σχέση διαρκείας.

ΛΕΩΝ & ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σεξουαλική χημεία.

ΛΕΩΝ & ΤΟΞΟΤΗΣ: Συναρπαστική σχέση.

ΛΕΩΝ & ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δύσκολη σχέση.

ΛΕΩΝ & ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παθιασμένη και μόνιμη σχέση.

ΛΕΩΝ & ΙΧΘΥΣ: Μη συμβατή σχέση αλλά πολύ οδυνηρή για το ψάρι που δεν μπορεί να σας αντισταθεί!